Marco de Wit 14 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uskokaa tai älkää, niin myös Antifa-porukat taistelevat Venäjää vastaan. Tai ei siinä nyt mitään ihmeellistä ole, mutta tämä kuva näyttää olevan vuodelta 2014, kun ns. antifasistit tukivat Ukrainan vallankaappausta ja alkoi hyökkäys Donbassiin.

 

Suomalaisen on mahdoton ymmärtää, että Antifa ja Azov-natsit voisit taistella yhdessä. Todellisuudessa geopolitiikan lait ovat aina samat: Viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

Ei siis ihme, että Vasemmistoliittokin kannattaa Natoon menemistä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Antifa ja natsit liitossa Ukrainassa?

 1. Hyökkäys Donbassiin. Nyt sotamarsalkka Murskavoitto Bäckman ei tunne edes enää rajoja. Natseja, pedofiilejä, juutalaisia, liskomiehiä, suvakkeja.. Kaikkia joka puolella. Kun juttujasi kuuntelee niin joku voisi jopa väittää, että sinä olet harhainen hullu. Jatkakaa Mikki Hiiri Bäckman, hienoa työtä.

 2. Ukrainan sota on jatkunut vuodesta 2014. Eräille porukoille sota on tärkein elinkeino. Kuten pankkiirien hallitsemalle monitieteelliselle ja ehdottomasti rehelliselle yhden totuuden medialle.

  Media pitää sotakoneiston käynnissä kääntämällä mielipiteet sodalle myönteiseksi. Uhka, vihollinen, pelko… Ongelma- reaktio-ratkaisu. Media mm. palkitsee sitten parhaimmat kauhutarinoiden kertojat runsaalla julkisuudella. Narsisti kun tykkää julkisuudesta kuin kärpänen paskasta.

  Muistetaanpa tilanne, jossa kaksi naapurimaata ovat eläneet rauhassa jo 78 vuotta. Sitten siihen tulee kolmas osapuoli sotkemaan naapurien välit.

 3. On ”Sinimustia, uusnatseja, neonatseja, natsi-hardcorea, natsianarkisteja ja eläinten oikeuksia puolustavia vegaaniuusnatseja”. Sitten on AFA:a, myös militanttina, trotskilaisia, marxeja, stallareita, kommareita, sosialisteja ja työväenpuolueen jäseniä. Tuohon sarjaan kun lisätään vielä EU:n ja NATO:n liputtajat niin kaikki tuntuvat olevan yhtä suurta perhettä, mutta monimuotoisuus on rikkaus, vai onko?

 4. Ukrаinаn sodassa kyse on fаsismin uudesta noususta. Sen ensisijainen tavoite ei ole niinkään Venäjän kaataminen kuin fаsismin istuttaminen osaksi Euroopan valtioiden hallintoa.
  – Je suis Ukraine.

  MI6:n, CIA:n ja Bаndé­ris­tiеn Liit­to

  Tällä uusfаsismilla on monta nimeä joiden taakse se naamioituu. Tunnetuimmat ovat
  – thе grеаt rеsеt
  – аgеnda 2030.

  Nyt sodan aikana Ukrаinа on kirjoittanut omaan lainsäädäntöönsä Schwаbin teesit
  – ja tätä «Ukrаinаn mallia» Euroopan valtiot tulevat seuraamaan.

  Ukrаinаn mallia tullaan soveltamaan myös Venäjää vastaan käytävässä sodassa, joka tapahtuu Suomen maaperällä:
  – Siviiliuhrien määrä maksimoidaan ja siitä sitten syytetään Venäjää.

  Suomen valtio myös provosoidaan «liittymään nаtооn» siten, että emme kuitenkaan «muodollisesti» ole nаtоn jäsen.
  – Tällä tavalla Ukrаinаn malli saadaan toteutumaan Suomessa.
  – Taistelkaa oma sotanne, meidän lehdistömme «täysi tuki» on puolellanne.
  – Aseita saatte rajattomasti velkaa vastaan.

  1. Mutta jos kutsutaan sitä fasismiksi, niin se ei kuitenkaan ainakaan ole kansallista fasismia vaan kansatonta (lukuunottamatta ”valittua kansaa” joka aina toimii kansansa intressien hyväksi ja joka säilyttää kansallismieliset toimet ainoastaan omaksi oikeudeksi) plutokraattista ”fasismia” jossa voitot on yksityistetty, haitat ja taakat sosialisoitu.
   Säännellyn ”kapitalismin” ja sosialismin yhteinen ruma ja sairas lapsi.
   Kaiken perustana on pankkiirien kuplatalouden kleptokratia.

  2. Great Reset. Globalistien viimeinen keino viedä ihmisten omaisuus on sota. Ukraina on koealue siihen. Lähtee omaisuus ja henki. Globalistiroistot ovat sitten onnellisia.

   Mediat vääristelevät sodan tuhoja. Kumpikaan ei julkaise kuolonuhrien määrää. Elävän materiaalin kulutus on ollut valtavaa molemmin puolin. Ukraina käskee kaikki 18-60 vuotiaat miehet palaamaan ulkomailta Ukrainaan.

 5. Jos sama kaava toistuu Neuvostoliitto/Venäjään vastaan. Afganistanissa Usa aseisti Neuvostoliittoa vastaan mullaheita, joista syntyi nykyinen talebani ja seuraukset nähdään. Syyriassa Usa aseisti näitä vierastaistelijoita Syyrian lailista hallitusta/Venäjää vastaan, josta syntyi isis, ja seuraukset nähdään. Nyt Usa Ukrainassa aseistaa asovia, jota sanotaan natsi-pataljoonaksi, seuraako sama kuin em. ? Ukrainasta alkua on jo, kun kielletään lähes kaikki oppositiopuolueet mukaan lukien, toiseksi suurimman 13 % kannatus 1,9 milj.äänestäjää, ennen sotaa gallupin mukaan suurimman puolueen johtaja pidätetään ns. maanpetossyytöksien takia.

  1. Venäjä ehtii teurastaa Azovin atomeiksi, mutta Nato on kyllä kylvänyt koko Ukrainan täyteen aseita ja on jakanut niitä aivan kenelle tahansa, siis aivan kenelle tahansa. Seuraavaksi Nato ja pankkiirit käyttävät tätä syntyvää sekasortoa tekosyynä totaalisella poliisivaltiolle.

 6. Koskas kultturi-marxisteilta olisi tullut mitään järkevää suusta ulos? Ajatusmaailma on kieroitunut jo vaikkaiässä. Tai viimeistään murrosiän päihteiden käytössä.

 7. Montakohan sotilasta ukraina on menettänyt ? Löysin lehdistä lähinnä vain mainintoja että monta pikkulasta on kuollut

  1. Ukraina ei ole vieläkään uskaltanut edes kertoa monta ”sotilasta” kuoli 2014-2015 kun Donbass pysäytti lännen arvoyhteisön organisoiman hyökkäyksen Venäjän kielisiä vastaan.

 8. Hitlerihän oli alunperin pankkiirien vakooja, jonka piti vakoilla kansallismielisiä, mutta hän mahdollisesti vanhana sotaveteraanina, mutta ainakin tarpeeksi älykkäänä ihmisenä ymmärsi pelin hengen ja halusi myös itse valtaan ja ottaa vallan itselleen. Samoin Antifa on aina ollut pankkiirien liike. Näin tämä on täysin loogista jatkumoa.

 9. Tiedossa oli ja tiedossa on sekin, ettei Antifa seuraa ihmiskuntaa kantavaa etiikkaa ja sellaista ylläpitäviä yhteiskuntamalleja, vaan elää raivoavan pelokkaassa, harhaisia viholliskuvia maalaavassa, epämääräisessä ideologisessa kuplassa joka on niin sekaisin, ettei ole nimestään huolimatta edes sisäistänyt mitä anarkia tarkoittaa. Kyseessä on diktatooriset pikkusielut ketkä eivät kykene itsenäisyyteen yksilö- tai ryhmätasolla.
  Tottakai he ovat hyödyllisinä idiootteina milloin missäkin.

 10. ”Ei siis ihme, että Vasemmistoliittokin kannattaa Natoon menemistä.”

  Demarit hakeutuivat cian rahan alle jo vuonna 49. Vasemmistollahan on samat homotransu ja pakolais arvot kuin Natolla muutenkin. Persuille taas öyhötetään sodasta ja toivotaan että väestön vaihtaminen natomaissa jotenkin unohtuisi. Jotain jokaiselle

 11. lipussa lukee anti-imperialismi. Länsieurooppalaiset saattaa ihmetellä miksi Ukrainan kansallisradikaalit ipäironisesti haukkuvat venäläisiä natseiksi ja tuomitsevat natsismin. Tämä johtuu siitä että heidän tulkinta natsismista on ihan erilainen. He myöntävät kyllä olevansa nationalisteja ja rasisteja mutta tuomitsevat jyrkästi natsismin. Nationalismi on heille kansallisaatteen edistämistä ja oman kansan suosimista sille tarkoitetun kansallisvaltion rajojen sisällä. Kun taas kansallissosialismi on sitä että edistetään ja kasvatetaan TIETYN kansan kansallisaatetta rajojen yli niin että ei oteta huomioon muita kansoja ja tuhotaan muut kansat tarvittaessa jos se sitä vaatii. Sitä venäjä yrittää tehdä tyrkyttämällä omaa piilokommunismiaan ukrainalle ja kriminalisoimalla idean olla ukrainalainen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*