28 thoughts on “Päivän kuva

 1. Toinen jalka jo haudassa eikä ole perillisiä. Itsesiittoisuus ei ole mahdollista.

  Kuvassa on Suomen todellinen johtaja. Saitko äänestää
  saitko, onhan Suomi demokratia, onhan? Mutta ei demokraattinen kansanvaltainen tasavalta. Korruptiopoliitikot käyvät hakemassa ohjeensa tuolta tyypiltä.

  1. Ihmisillä on joku harhakuva, että myrkylliset mutantit eivät tekisi lapsia. Katso myrkylliset mutanttien Elon Muskin, Bill Gatesin, Donald Trumpin jne. perheiden kokoja. He tulevat vainoamaan ihmisiä kymmeniä ja kymmeniä vuosia ja yhä pahemmin.

 2. Peto enkelin vaatteissa(K21)

  Lennä lennä Lep-lep-leppäkerttu sairas, lennä äitis uuteen pukuun suureen. Missä pedot ratsastaa siellä lampaiden täytyy laiduntaa.

 3. tuo sinisen puvun kuva on taidettu ottaa jo vähän aikaa sitten kun siinä se on vielä noin komea.

  Olen muuten ihmetellyt miksi miehet vanhemmiten vetävät kauluksen niin tiukalle että se näyttää kuristavan niit- Nallella on kanssa kaulun niin tiukalla että se uppoaa kaulan alleihin.

 4. Eikös Marco itse marssinut vaatimassa homoille ja seksuaalivähemmistöille lisää oikeuksia? Ei kai Marcoa vain kaduta aikaisempi katuaktivismi?

  1. En sentään marssinut, mutta joo 90-luvulla kannatin homoavioliittoja ja eduskuntavierailullakin valitin Kuismalle, ettei tämä niitä kannata. Tosin silloinkaan en kannattanut homoadoptiota. Lisäksi parisuhteen rekisteröinti oli jo käytännössä homoavioliitto, joten 2000-luvulla sen vaatimisesta tuli käytännössä takaportti homoadoptioon ja homoagendan pakkosyöttöön mm. kouluissa ja Ylessä.

   Kannattaa muistaa, että homot eivät olleet tasavertaisia lain edessä minun nuoruudessa, joten libertaarina heitä puolustin. Heti kun homot saivat kaikki oikeudet, niin heidän etujärjestöt alkoivat kuitenkin heti vaatimaan erioikeuksia ja sensuuria. Vanha stoori, mutta mielenkiintoista mistä se johtuu. Osittain valtion pakkovalta ja sääntelykaappaus on liian houkuttelevaa, mutta toisaalta evoluutiivisesti omituiset saattavat tosiaan olla taipuvaisia tuhoamaan yhteisöä. Ehkä tämän takia luonnossa eläimet ovat aina äärimmäisen julmia erilaisille.

   1. Uskovaiset ihmisethän torjuvat erittäin voimakkaasti kaikenlaiset erilaiset ja ryhmästä poikkeavat ihmiset. Uskovaisten mielestä jos he antavat pikkusormen, niin aletaan myös koko ajan lipsumaan enemmän ja enemmän ja lopulta koko ryhmä tuhoutuu.

    ”Älykkäillä” ihmisillä on jokin omituinen ajattelutapa, että he tietävät paremmin ja heidän ajatuksensa ovat parempia kuin vanhat tavat ja ajatukset.

    Onko jokin ryhmä koskaan luovuttanut ja perääntynyt jos heille on tehnyt myönnytyksiä ja antanut periksi? Jos vaikka tehdään amerikkalaisille vihollisellemme myönnytyksiä, niin luuletko heidän perääntyvän ja sanovan, että tämä riittää? Tai jos Venäjälle tehdään myönnytyksiä, niin luuletko heidän perääntyvän ja toteavat, että tämä riittää? Israelin valtio palestiinalaisten kanssa?

   2. Marcon pitäisi ymmärtää miten ryhmän hajottaminen ja hajoaminen alkaa, eli ensin aletaan vaatimaan pieniä muutoksia, sitten vähän lisää ja lisää ja lisää. Koko ajan siirretään hyväksytyn ja kielletyn, eli sääntöjen ja moraalin rajoja. Ei se mene niin, että tehdään myönnytys ja se jää siihen, vaan hetken päästä yritetään saada lisää myönnytyksiä, sitten lisää ja lisää.

    1. Nää on kyl parhaita kommentteja missä Marco neuvoo itseään miten toimia. Kunnon never stop the madness-meininki.

     1. Jep. On Witillä teksteistä päätellen lääkkeet loppu tai kieltäytynyt hoidosta.

   3. Ei mitään muutoksia, ei vähäisintäkään. Juuri näin kansamme ja yhteiskuntamme yhtenäisyys alkaa rapautumaan ja hajoamaan. Aina tulee joku ”älykäs” selittämään, että ei kun meidän kannattaa antaa naisille äänioikeus, nyt näille lisää oikeuksia, nyt Natoon, lisää tukea pankeille, kaikki ovat aivan samanlaisia ja kaikki ovat tasa-arvoisia, orjat vapaaksi ja vielä omaan maahan, eikä orjia omiin kotimaihinsa tai niiden lähelle. Huomaatko mihin ”älykkäiden” kuunteleminen johtaa? Tuhoon.

    1. Joo, mutta kai se johtuu siitä, että älykkäät ovat taitavampia ajamaan omaa etuaan huijauksilla. Tai siis ainakin omaa lyhyen tähtäimen etuaan siis varsinkin, jos eivät välitä lastensa tulevaisuudesta.

     Mutta samalla on hyvä huomata, etteivät tyhmemmätkään sen vähemmän aja omaa etuaan. He ovat esim. vaatimassa tulonsiirtoja itselleen eikä vain suojaverkkona, vaan katsovat olevansa oikeutettuja verottamaan rikkaampia, jotta tuloerot eivät ole liian suuria. Tämähän on selvää varkautta, johon sitten rikkaat reagoivat alkamalla huijaamaan tyhmiä entistä enemmän. Sekä tyhmät että rikkaat ovat varkaita. Rehellisiä ihmisiä on äärimmäisen vähän, koska evoluutio on tehnyt meistä kaikista omaa etua maksimoivia eläimiä.

     1. Jonkin tasoinen itsekkyys on luonnollista, mutta se ei saa koskaan tapahtua lasten, perheiden, oman kansan ja seuraavien sukupolvien kustannuksella, kuten vaatimassa lisää oikeuksia tietyille ryhmille.

      Olet osaltasi myös oikeassa siinä, että monet heikot yksilöt haluavat myös loisia muista. Käytännössä sekä kaikkein köyhimmät ja rikkaimmat kummatkin loisivat keskituloisista!

     2. Hyvä pointti! Tosin keskiluokka ei alaluokan tavoin halua loputtomia tukiaisia eikä yläluokan tavoin rahakonetta, pankkitukia ja pörssikurssien QE-tukea, mutta keskiluokka nimenomaan haluaa ammattikartelleja sekä ammattiliittojen että yliopistojen kautta. Yliopistohan on kartellikone, jossa ylläpidetään ammattikiintiöitä.

      Alaluokka siis on avoin varas, keskiluokka yrittää piilottaa varkautensa kartelleihin ja yläluokka puolestaan piilottaa varkautensa ”yleishyödylliseen” monopoliin eli keskuspankkiin, joka auttaa luomaan rahaa tyhjästä, jota sitten levitetään ensisijaisesti suurten lainojen ja pörssin kautta.

      Kaikki ovat varkaita, mutta älykkyystasosta riippuen osaavat piilottaa varkautensa yhä paremmilla valheellisilla tekosyillä. Tämän takia alaluokka ei edes tajua kuinka paljon keski- ja varsinkin yläluokka varastaa.

      Kaikki luokat myös sitten kannattavat valtiota, koska vain sen avulla voivat varastaa.

   4. Hyväähän homoissa on että ne on yhden sukupolven vitsaus. Ne eivät lisäänny.

    Tuo adoptio-oikeus on minusta väärin. Lapsellakin on puheoikeus mutta kuka käyttää lapsen puheoikeutta kun hänet annetaan homo-parille? Mistä tiedetään että lapsi ei koe oloaan epänormaaliksi homo-vanhempien lapsena?

    No, minun nuoruudessani homo-sana oli haukkumasana. Ja sellaisena minä pidän sitä vieläkin.

    1. Homoja on aina ollut olemassa, mutta teollistumisen jälkeen erilaiset seksuaaliset poikkeavuudet ja erilaiset mielisairaudet ovat levinneet joka puolelle.

     Joidenkin tutkijoiden mukaan homous on säilynyt ihmisissä pitkälti sen takia, että naiset kiinnostuvat melko naisellisista miehistä, mutta mahdollisesti joskus nämä eri naisia kiinnostavat piirteet periytyvät ja kehittyvät yhtä aikaa samoihin miehiin.

   5. Vanhasta oppii, kuten itse ja monet kansanedustajatkin ja kaverit innoissaan lökäpöksykekkereistä, vasemmistosta vanhempineen ja vihreääkin äänestin. Nyt kun halaa teitä turhaan kun kehitys ei edisty eikä edes pysy moisella ja ennen luultiin kuolevan Suomen kun syntyi liikaa muka sodan jälkeen, mutta keksittiin koneet. Jos me elokapinana palaamme vanhaan mikä ei edes sovi ihmisluontoon eli älyyn ja saastuttaa enemmän tai olemne päivät murmelina taantuu aivot eli kehitys. Itsekin olin homojen puolella kunnes tiesin varsinkin nykyaikoina kaiken olevan hoitamatonta sairautta.

 5. https://www.hs.fi/talous/art-2000008720220.html

  Miksi kukaan ei ihmettele sitä miten ruotsalaiset ovat pyörimässä ja rosvoamassa joka paikassa, vaikka heitä on määrällisesti melko vähän? Ovatko suomalaiset oikeasti näin naiiveja, että eivät pidä sitä mitenkään erikoisena, että ruotsalaiset ovat kaikilla johtopaikoilla juonittelemassa suomalaisten tuhoa ja rosvousta? Luuletteko te oikeasti, että tämä on vain sattumaa, että ruotsalaiset vain sattuvat olemaan kaikilla Suomenkin johtopaikoilla?

 6. Eli Marco on siinä väärässä tai häpeää sanoa, että rikkaat eivät ole vain ”taitavampia”, vaan he ovat oikeasti pahoja, häikäilemättömiä ihmisiä, jotka eivät vain häpeä ja epäröi käyttää likaisia keinoja päästäkseen huipulle, kuten kiristää, harrastaa pedofiliaa, salamurhata jne. Hyvin iso osa rikkaista on oikeasti pahoja ihmisiä, suurempi osa kuin keskiluokasta. Tieteelliset tutkimukset ja maalaisjärkikin sanoo heidän olevan pahoja, huonoja ihmisiä.

  1. Sen lisäksi, että kaikkein pahimmat ja häikäilemättömimmät monesti hakeutuvat huipulle, heitä on hyvin hankala eliminoida pois sieltä, toisin kuin pahat vaikutusvaltaiset rikkaat koko ajan eliminoivat alempia tasoja. Noitia metsästäessäkään ei hirtetty ja poltettu eliittiä, vaan kaikkein alhaisimpia tuloluokkia!

   1. Esimerkiksi ne joiden mukaan johtajien joukossa on paljon enemmän psykopaatteja kuin muun väestön keskuudessa. Poikkeuksena alimmat tuloluokat, joissa on niin ikään paljon psykopaatteja ja mielisairaita, sekä väkivaltaisia ihmisiä.

 7. Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump on kutsunut Ukrainan tapahtumia ”kansanmurhaksi” Fox Newsin haastattelussa. Istuva presidentti Joe Biden on syytti aiemmin niin ikään Venäjää kansanmurhan toteuttamisesta Ukrainassa.

  Trump kommentoi asiaa kritisoidessaan Bidenin politiikkaa, joka hänen mukaansa on johtanut ennätykselliseen inflaatioon Yhdysvalloissa.

  – Tämä on niin surullista seurattavaa. Ja lisätään vielä se, mitä Ukrainassa on meneillään – kyse on kansanmurhasta. Ihmiset eivät ole nähneet aiemmin mitään tämän kaltaista, Trump sanoi Foxin haastattelussa keskiviikkona.

  Trump on aiemmin kehunut hyviä henkilökohtaisia suhteitaan Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin…oho rumppi on tullut järkiin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*