Marco de Wit 14 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosia korostanut, että ainoa keino haastaa vanhat suuret puolueet on luoda uusien puolueiden vaaliliitto. Jostain syystä tämä ei ole kuitenkaan koskaan onnistunut.

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

Onneksi nyt on syntynyt kaksi uutta puoluetta, jotka suostuvat suureen vaaliliittoon. Ensin syntyi Totuuspuolue.

 

Uusi AIDOSTI virkamafian vastainen Totuuspuolue perusteilla!

 

Sitten syntyi Vapauden Liitto.

 

Ossi Tiihonen perustaa uuden Vapauden Liitto -puolueen! Suuri vaaliliitto vihdoin tulossa?

 

 

Totuuspuolue ja Vapauden Liitto ovat molemmat kansallis- ja vapausmielisiä, mutta niillä on hieman eri painotukset ja tyylit. Tämä on vain hyvä, koska ne kuitenkin pystyvät molemmat toimimaan yhdessä ja samassa vaaliliitossa.

 

Niinpä sitten polpo ja virkamafia ovat pelästyneet. Viranomaiset viivyttivät puoluehakemusten käsittelyä niin, että nyt ne joutuvat keräämään kannatusilmoituksia samaan aikaan.

 

Totuuspuolue aloitti kannatusilmoitusten keräämisen eilen.

 

Totuuspuolue rekisteröity! Taistelu virkamafiaa vastaan kiihtyy!

 

Vapauden Liitto aloittaa kannatusilmoitusten keräämisen tänään.

 

Vapauden Liitto sai oikeusministeriön hyväksynnän. Kannattajakorttien keräys alkaa torstaina 14.4.2022!

 

Kuvassa linkki kannatusilmoitukseen

 

 

 

Toisaalta tästä samanaikaisuudesta ei ole väliä, JOS ihmiset tajuavat, että ne voivat antaa kannatusilmoituksen MOLEMMILLE. On nimittäin täysin sallittua antaa kannatusilmoitus kuinka monelle puolueelle tahansa. Kannatusilmoituksessa EI sitoudu puolueen kannattajaksi, vaan siinä vain ilmaistaan halu nähdä yksi uusi puolue puoluekartalla.

 

Näytä siis polpolle pitkää nenää ja anna kannatusilmoitus molemmille!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Vapauden Liiton sähköisten kannatusilmoitusten kerääminen alkoi!

 1. Vauhdilla lähtenyt liikkeelle. Toivottavasti ihimset näkee Jaana-bluffin läpi.

  Ei ole olemassa poliittista ratkaisua, Marcokin tietää sen.

 2. Joo valliliitto pitäisi saada aikaan seuraavissa EK -vaaleissa. Koska oletettavasti nämä Totuuspuolue, SiniMustat, VKK ja Vapauden liitto keräävät kukin tahollaan 2 – 4% äänistä ja välttämättä kukaan ei pääse edes eduskuntaan.

  Mutta yhdessä keräisivät reilusti yli 10%:n äänisaaliin ja edustajia menisi useita.

  1. Hyvä pointti. Tuo tosiaan on mahdollisuuksien rajoissa kolmesta syystä:

   1. Koronatyrannia
   2. Natokiima
   3. Talousromahdus

   Nyt saattaa olla mahdollisuus haastaa vanhat kartellipuolueet ja pistää puoluekartta uusiksi. Näinhän on JO monissa maissa käynyt, mutta Suomessa on edelleen 100 vuotta vanha puoluekartelli vallassa. Nyt ensimmäistä kertaa se voidaan aidosti haastaa JOS talouskriisi ehtii tulla ennen eduskuntavaaleja.

   1. Sen näkee sitten. Sen verran ketkuja ovat, että millä tahansa tekosyyllä taas siirtävät vaaleja. Edessä ne kuitenkin ovat joskus.

 3. ”Onneksi nyt on syntynyt kaksi uutta puoluetta, jotka suostuvat suureen vaaliliittoon.”
  Milä on tämä SUURI vaaliliitto? Tavoitteletteko jo yli kolmen prosentin kannatusta?

  1. Suuri vaaliliitto sisältäisi monia eduskunnan ulkopuolisia puolueita ja tavoitteena olisi vähintään muutaman prosentin kannatus, jolla saisi muutaman kansanedustajan. Tämän jälkeen olisi sitten paljon helpompi nousta suurpuolueeksi. Näin persutkin tekivät nousten prosentin puolueesta parinkymmenen prosentin puolueeksi noin vuosikymmenessä.

 4. Enpä paljoa ihmettelisi, jos NATO hoitelisi ”kotimaiset terroristit” pois päiviltä!

  USA:ssa FBI järjestää ja loihtii innolla MAGA -jahtia ”äärioikeistolaisen” uhan eliminoimiseksi droneilla ja ihan vain suoraan murhaamalla sellaiset republikaanien kannattajat, jotka äänestivät Donald Trumppia. Edellistä herraa ja hänen kannattajiaan on vastassa republikaaninen globalisti-korruptutoituneiden siipi, joka on yhtä mädännyt kuin nk. ”demokraattinen” puoluekin lattiasta kattoon. Demokraateissa on muutamia perinteisen linjan patriootteja, mutta hekin ovat yhtälailla murhattavien listalla!

  Tilannetta kuumentaa vielä Bidenin vaalipetos ja sen ”paljastuminen” kaikesta disinformaatiosta ja FBI:n uhkailuista ja häirinnästä huolimatta, joka ei ole mitään leikintekoa vaan suora ja välitön hengenuhka niille, jotka asiaa ajavat eteenpäin. Koko soppaan kuuluu vielä Hunterin laptop ja korona kansanmurha!!!

  Panokset eivät voisi olla enää kovemmat!!!

  Demokraatti-kommunistien ilmiselvä ja lopullinen ratkaisu on toimia kuten Bolsevikit Neuvostoliitossa ja murhata sekä viedä FEMA-leireille kaikki Republikaaniset patriootit, kristityt valkoiset eli ”globalismin-viholliset” (vrt. kansanvihollinen N-liitto).

  Lisäksi etelärajan hillitön maahantunkeutuminen on tarkoituksella tehty ”kansainvaellus”, joka suistaa ja romahduttaa Yhdysvaltain valtiorakenteen ja yhteiskuntarauhan tilaan. Jossa demokraatti-kommunistit voivat käyttää armeijaa hyväksikäyttäen luomalla diktatuuriset valtaoikeudet itselleen, jossa kaikki perustuslain suomat oikeudet kansalaisille lakkaavat olemasta. Lopulta YK tulee ottamaan Yhdysvallat haltuunsa ja se samalla merkitsee sen olemassaolon lakkaamista maailmmassa itsenäisenä valtiona, joksi se julistautui v. 1776!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*