Marco de Wit 15 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Evoluutiopsykologia osoittaa, että ihminen on vain itsekäs eläin. Niinpä ei ole yllättävää, että lähes kaikki ihmiset varastavat tilaisuuden tullen. Varkaustapa on kuitenkin erilainen eri sosiaaliluokilla.

 

Alaluokka varastaa vaatimalla suoria tulonsiirtoja eli tukiaisia. Kyse ei ole vain turvaverkoston vaatimisesta, vaan tulontasauksesta, jossa tuloerot itsessään nähdään jotenkin syntisinä. Kyse on tietysti vain kateudesta, jonka takia vaaditaan tulonsiirtoja suuri- ja keskituloisilta pienituloisille. Niinpä alaluokka kannattaa eniten korkeaa verotusta. Alaluokka on täynnä törkeitä väkivaltaisia ryöstäjiä.

 

Keskiluokka puolestaan varastaa ovelammin vaatimalla epäsuoria tulonsiirtoja eli kartelleja. Niinpä keskiluokka voimakkaimmin puolustaa ammattiliittojen yleissitovia työehtosopimuksia, joilla heikomman koulutustason ihmiset pidetään työttöminä poissa työmarkkinoilta laskemasta palkkatasoa.

 

Ylempi keskiluokka vielä lisäksi kannattaa tiukkoja ammattikiintiöitä, joilla myöskin nostetaan keinotekoisesti tiettyjen ammatti- ja varsinkin korkeakoulutettujen palkkatasoa. Esimerkiksi lääkäreillä ja asianajajilla on naurettavan pienet tutkintokiintiöt, jotka nostavat heidän keskipalkkansa noin kaksinkertaiseksi. Yliopistojen tehtävänä onkin toimia kartellikoneena.

 

 

Yläluokka toimii vielä ovelammin eli se kannattaa vieläkin epäsuorempia tulonsiirtoja eli monopoleja, kuten keskuspankki, patentit ja tekijänoikeudet. Se selittää nämä monopolit ”yleishyödyllisiksi” ja näin saa valtavia monopolivoittoja.  Monopolistinen keskuspankki jakaa nämä monopolivoitot ovelasti ylläpitämällä pankkikartellia, joka luo rahaa tyhjästä. Uusi raha sitten levitetään suurten lainojen kautta suurituloisille samalla tukemalla kartellistisia pörssimarkkinoita eli kasinotaloutta.

 

 

Kaikki sosiaaliluokat siis ovat rosvoja, mutta älykkyystasosta riippuu kuinka hyvin varkaus voidaan pimittää ovelilla tekosyillä. Tämän takia ala- ja keskiluokka ei edes tajua kuinka yläluokka varastaa heidän rahansa. Toisaalta ei yläluokallakaan ole paljon vaihtoehtoja, koska ala- ja keskiluokka ryöstäisivät yläluokan heti kun pystyvät.

 

Yhteiskunta onkin eräänlainen varkausrinki, jossa kaikki yrittävät ryöstää toisensa ennen kuin tulee itse ryöstetyksi. Tämän takia kaikki kannattavat valtiota ja yrittävät saada sen haltuunsa. Kenellekään ei tule mieleen, että jos kaikki lopettaisivat ryöstämisen, niin kaikki hyötyisivät.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

49 thoughts on “Kuka ryöstää eniten? Ala-, keski- vai yläluokka?

 1. Yritin Marco kuitenkin selittää, että kaikkein eniten pahimpia, röyhkempiä ja moraalittomimpia ihmisiä on sekä alaluokissa, että yläluokissa. Et yksinkertaisesti tule hallitsemaan muita ellet ole oikeasti paha, moraaliton, äärimmäisen itsekäs ja häijy ihminen. Tutkimusten mukaan antisosiaalisimpia ihmisiä näyttäisi olevan eniten sekä alaluokissa, että yhteiskunnan johdossa ja auktoriteettiasemissa. Jos olet kiltti kristitty, niin et käytännössä koskaan nouse yhteiskunnan johtoon, koska sinun pitää olla oikeasti paha ja häikäilemätön ihminen!

  Mahdollisesti mm. keskiajalla ja noitavainojen aikaan eliminoitiin noitamaisia ihmisiä ala ja keskiluokista, mutta käytännössä eliitistä ei ole koskaan eliminoitu ja puhdistettu pahoja ihmisiä. Näin tietyt luokat ovat saattaneet kehittyä kiltimmiksi ja sääntöuskovaisemmiksi kuin toiset.

  Marco ei tietenkään halua puhua tästä itse korkeasti koulutettuna, jolla on korkeasti koulutettuja kavereita.

  Vaikka kaikki ”varastaisivatkin”, kaikki eivät ole niin häijyjä ja pahoja ihmisiä, että nousisivat korkeaan asemaan. Vai luuletko, että kiltit ihmiset voisivat käytännössä koskaan nousta eliittiin ja korkeimpiin sisäpiireihin?

 2. Jos ihmiset tietäisi kuinka yläluokka saa etuja bisneksilleen velattomia lainoja ym., Toisaalta saamme ilmaisen koulun, vähäiset omamaksut terveyteen, vaikka itse syyllisiä lääkkeisiin ym. hoitoon ja on sosiaalihuolto, kela ym. tuki. Suomessa on kova verotus ja tienaavat maksaa ison osan kuitenkin ja sossuvasemmisto inisee eniten. Näiden takia Suomi on maailman paras persereikätutkimuksissa, muttei onnellisuus koske vaan nuo muut.

 3. Alaluokka eli vasemmisto on pahin, sitä voi verrata hulttio vanhempien lapsiin koulussa ja sitten puolueeseen asti ja aikuisanarkiaan. Vihreät on puoliväli eri aikoina hajoittaa, prayjaa ja toisaalta heittäytyy tielle. Sitten on Kokoomus: Siistii, ei meillä muuta tietoa matuista. Kuten keskellä Keskusta ja Sipilä sama, eikä puolue tee mitään maalaisten hyväksi, päinvastoin. SDP haluaa rahat ja jakelee mihin paskaan sattuu, eikä tee kuin haittaa. Muut on sieltä täältä, persut ja kristityt vähiten huonoja.

  1. Persuthan ovat ehkä yksi kaikkein pahimmista ryhmistä ihmisiä. Hyvin väkivaltaisia ja hyvin tyhmiä idiootteja koko puolue täynnä. Väkivaltaisuus ja alhainen älykkyysosamääräkin korreloivat hyvin vahvasti keskenään. Persut raivostuvat aina mielettömästi kun kertoo kuinka alhainen älykkyysosamäärä heillä on.

 4. Itseä ihmetyttää kun rahattomat varastelevat nahkatakkeja.
  Mikä ihmeen kiima niihin lehmänvuotiin on?
  Nukkukoot puliukot vaikka nahkatakki päällä.
  Itse niitä en enää ole ostellut.
  Käytän ennemmin esim. tuulitakkia, kuten Gösta.

  1. Miksi eläinsuojelelijat eivät puutu Marinin eläinvihamieliseen pukeutumiseen. Käyttää varmaan myös eläinperäistä kosmetiikkaa. Hyi hyi.. Kyllä jotkut naiset ovat julmia, kun hyväksikäyttävät eläimiä.

 5. Ruotsissa on Googlen kääntämänä tullut tällaisia kirjeitä vaihtoehtomedialle, mikä ilmeisesti liittyy Googlen datakeskuksiin ja Ruotsin hallituksen päätöksiin, että Google saa sähköä 3 örellä/kWh eli 0,3 senttiä/kWh ja diesel varavoimaloiden ei tarvitse 10 vuoteen päästöistä välittää, jos Google jotenkin suitsii Ruotsissa aika suurta vaihtoehtomediaa. Tämä juuri selittää miksi valtamediassa ei sanallakaan sanota tai epäillä Ukrainan sanomisia.
  ”Google Ad Manager
  Verkkotunnuksesi:
  Hei!
  Ukrainan sodan vuoksi keskeytämme tulontuoton sisällöstä,
  joka hyödyntää, hylkää tai puoltaa sotaa.
  Huomaa, että olemme jo soveltaneet tätä Ukrainan sotaan liittyviin syytöksiin,
  jos ne rikkovat olemassa olevia käytäntöjä (esimerkiksi vaarallisen
  tai halventavan sisällön käytäntöä, joka kieltää tulon
  kerryttämisen väkivaltaan kannustavasta tai traagiset tapahtumat kieltävästä
  sisällöstä). Tämän päivityksen tarkoituksena on selventää ja joissakin
  tapauksissa laajentaa tätä ristiriitaa koskevia ohjeitamme julkaisijoille.
  Katko sisältää muun muassa väitteet siitä, että uhrit ovat
  vastuussa siitä, mitä heille tapahtui, tai vastaavat uhrien
  syyttämiset, kuten väitteet siitä, että Ukraina syyllistyy
  kansanmurhaan tai hyökkää tarkoituksellisesti omia kansalaisiaan
  vastaan.
  Ystävällisin terveisin
  Google Ad Manager -tiimi”
  ps eilen huomasin kun ei ollut vpn päällä, niin Google ei kääntänyt venäjän kielistä avia.pro/news sivua, mutta kun laittoi vpn päälle, niin käännös tuli.

 6. ”Kenellekään ei tule mieleen, että jos kaikki lopettaisivat ryöstämisen, niin kaikki hyötyisivät.”
  Mikä se toinen vaihtoehto voisi olla?
  Täyskommunismi, eli joku ”nesara/gesara” jossa kukaan ei omista mitään ja kaikki on onnellisia.
  Mä luulen että siinäkin tilanteessa omaisuus kertyy uudestaan nopeasti joillekin ja ainakin valta alkaa kertyä ja valta toisi etuoikeuksia.
  Mä en halua todellakaan semmoista yhteiskuntaa.
  Yhteiskuntaan osallistumisesta tulisi saada kannustavaa ja palkitsevaa. Mä luulen että silleen saataisiin aikaan parempia tuloksia yhteisen hyvän eteen.

 7. Varsinkin Suomessa yläluokan ihmiset ovat tulleet pitkälti rikkaiksi juuri ryöstämällä rahat ja omaisuudet muilta. Totta kai ne pitää palauttaa heille joilta ne on ryöstetty.

  Yläluokkakin on todellisuudessa täynnä täysin kyvyttömiä ihmisiä, jotka pysyvät elossa vain loisimalla muista. Eivät he koskaan pärjäisi ja selviytyisi itse, elleivät voisi jatkuvasti loisia tavallisista ihmisistä ja heidän työstään, samalla kun he tekevät ilmaista rahaa tyhjästä. Eivät he ole mitään ”kyvykkäitä” ja ”taitavia” ihmisiä, vaan heikkoja, kyvyttömiä, erittäin röyhkeitä ja häikäilemättömiä ihmisiä. Tämäkö on Marcon mukaan sitä älykkyyttä?

  Voisin minäkin rikastua jos vain alkaisin ryöstämään muilta. Tekisikö se minusta ”älykkään”? Ei tietenkään. Tulisin rikkaaksi olemalla paha, häikäilemätön ja kylmä ihminen, kuten he ovat.

 8. > Varkaustapa on kuitenkin erilainen
  > eri sosiaaliluokilla.

  Enem­män­kin ky­se on sii­tä mi­kä so­si­aa­li­luok­ka mää­rit­te­lee var­kau­den.
  – Jos ote­taan yk­si ih­mi­nen alem­mas­ta so­si­aa­li­luo­kas­ta ja toi­nen ylem­mäs­tä ja vaih­de­taan hei­dän paik­kan­sa, niin ul­koi­ses­ti mi­kään ei muu­tu.
  – Alem­pi ih­mi­nen va­ras­taa nyt ylem­män me­net­te­ly­ta­voil­la ja ylem­pi alem­man.

  Mi­kä siis muut­tui: ei mi­kään.
  – Jos mi­kään ei muut­tu­nut ei noi­den so­si­aa­li­luok­kien var­kaus­ta­pa­kaan voi­nut alun pe­rin ol­la eri­lai­nen.

  Re­hel­li­nen on ai­na se, jo­ka kir­joit­taa lain.
  – Niin­pä edus­kun­nas­sa ei kos­kaan va­leh­del­la
  – ja täs­tä seu­raa, et­tä toi­sen syyt­tä­mi­nen va­leh­te­li­jak­si on pa­hem­pi ri­kos tuon toi­sen val­he.
  – Ja kun tuo toi­nen ei syyl­lis­ty­nyt val­hee­seen, hän tie­ten­kin saa pi­tää ra­hat!

  Ker­ran osal­lis­tuin kes­kus­te­luun sii­tä kuin­ka vää­rin on, et­tä toi­set ovat rik­kai­ta ja mi­nä köy­hä, sit­ten nuo rik­kaat val­ta-ase­maan­sa hy­väk­si käyt­tä­en sor­ta­vat köy­hiä.
  – Asi­an pi­täi­si ol­la juu­ri päin vas­toin: mi­nun pi­täi­si ol­la ri­kas ja tuon rik­kaan köy­hä. Sit­ten voi­sin hy­väl­lä omal­la­tun­nol­la sor­taa tuo­ta en­tis­tä ri­kas­ta ja va­ras­taa hä­nel­tä lo­pun­kin omai­suu­den.

  Mut­ta ei­kö juu­ri näin ole ti­lan­ne to­del­li­ses­sa elä­mäs­sä jo nyt. Ei. Mi­kä siis muut­tui: en­ti­sen epäoi­keu­den­mu­kai­suu­den ti­lal­le as­tui oi­keu­den­mu­kai­suus.

  Täs­tä tul­laan sit­ten sa­maan asi­aan yh­teis­kun­ta­mo­raa­lin ta­sol­la näh­ty­nä:
  – Yh­teis­kun­ta py­syy koos­sa vain, jos niin rik­kaal­la kuin köy­häl­lä­kin on sa­ma mo­raa­li: mo­lem­mat toi­mi­si­vat sa­mal­la ta­val­la toi­nen toi­sen­sa ase­mas­sa.

  Rik­kaal­la ja köy­häl­lä on siis yh­tei­nen ja sa­ma mo­raa­li;
  – näin syn­tyy yh­teis­kun­ta­so­pu.

 9. Ymmärrän, että Marco itse koulutettuna ihmisenä ei halua puhua siitä, että eri yhteiskuntaluokat ovat erilaisia ja jotkut yhteiskuntaluokat ovat pahempia kuin toiset.

  Yläluokassa on enemmän maanpettureita ja Jumalan vihaajia, sekä muita pahoja ihmisiä kuin keskiluokassa. Vai luuletko, että tavalliset ihmiset pettäisivät kansansa ja maansa kuten yläluokan ihmiset? Luuletko oikeasti kaikkien olevan yhtä pahoja ja moraalittomia, sekä petturimaisia ihmisiä kuin yläluokan ihmiset ovat?

  Keskiluokka on kyllä hyvinkin lammasmainen, mutta sekä alaluokka, että yläluokka ovat molemmat häikäilemättömiä ja pahoja varkaita, jota loisivat ja varastavat keskiluokalta ja paljon häikäilemättömämmällä tavalla mitä keskiluokka mahdollisesti tekee. Sekä ala, että yläluokka oikeasti häikäilemättömästi ryöstävät ja loisivat keskiluokalta.

  Nyt olemme tulossa tien päähän ja jos nyt annamme rikkaiden pitää valtansa ja rahansa, niin alemmista luokista tehdään rikkaiden totaalisia orjia ja he kansanmurhaavat meidät.

  1. Hyvä pointti, mutta kyllä keskiluokkakin on yhtä paha kuin yläluokka. Nimenomaan keskiluokastahan poliitikot, toimittajat ja monet ”asiantuntijatkin” värvätään.

   1. Näitähän on loppujen lopuksi aivan mitätön määrä koko keskiluokasta, jolloin aina löytyy joku petturi satojen tuhansien ja miljoonien joukosta. Kuolemantuomiolla pääsisimme vielä monista pettureistamme eroon.

    Yläluokassa taas kaikki ovat pahoja kansanpettureita, jotka eivät käytännössä ikimaailmassa tekisi yhtään mitään kansansa hyväksi tai edes olisi tukematta keskiluokan ihmisten vainoa ja tuhoamista.

    Onko liikaa pyydetty, että saisimme vain elää rauhassa ja se yläluokka painuu johonkin helvettiin tästä maasta? Pelkkiä kyvyttömiä loisia, varkaita ja torakoita kaikki yläluokan ihmiset. Unohdin tosiaan, että osaavat he tehdä pahuutta muille, mutta ei mitään hyödyllistä ja järkevää.

    Eivätkö nämä yläluokan ihmiset todellakaan mieti asioita loppuun asti? Jos he kerta ovat niin kyvykkäitä ihmisiä, niin eläisivät omillaan. Mutta ei, eivät he ole yhtään sen kyvykkäämpiä kuin kukaan muukaan. Täysiä nollia. He eivät koskaan selviytyisi omillaan.

 10. Iso osa yläluokan ihmisistä on vain etuoikeutettuja ihmisiä, joiden esi-isät ovat murhanneet ja ryöstäneet suomalaisia ja he ovat perineet rahat rikollisilta. Varallisuus ja maat kuuluvat suomalaisten esi-isille satojen ja tuhansien vuosien jälkeen. Isolla osalla rikkaita ei ole minkäänlaista oikeutta omaisuuteensa ja varallisuuteensa, vaan he ovat vain pelkkiä rikollisia ryöstäjiä. Tässä ei ole kyse mistään älykkyydestä, vaan äärimmäisestä röyhkeydestä ja pahuudesta. Kaikki tullaan palauttamaan takaisin.

 11. Marco ajattelee kaikkien tuloluokkien ihmisten olevan niin häikäilemättömiä, kylmiä ja häpeämättömiä, että kuvittelee keskiluokan ihmisten tekevän samaa kuin yläluokan ihmiset nyt. Että lähtisimme ryöstämään, varastelemaan, kiristämään, harrastelemaan pedofiliaa, kansanmurhaamaan ihmisiä, pettäisimme kansamme ja maamme ja salamurhailemaan ihmisiä jos vain voisimme. Hohhoijaa…

 12. Näytätkö Marco missä ne älykkäät, hyväntahtoiset ja kansansa puolella olevat ihmiset ovat? Missä he ovat? Kai heitä jossain pitäisi olla? Näytätkö missä he ovat?

   1. Eikö tällä logiikallasi myös rikkaiden keskuudessa pitäisi olla kansallismielisiä ja uskovaisia ihmisiä? Ei heitä oikeasti ole siellä. Eri tutkimukset osoittavat kuinka rikkaat ovat oikeasti paljon useammin pahoja ja häikäilemättömiä ihmisiä, siitäkin huolimatta, että heillä ei ole resurssipulaa.

    Keskiluokassakin on paljon vialla ja ei sielläkään ole täydellisiä ihmisiä, mutta eivät he koko ajan juonittele jotain jonkun pään menoksi jne. pahaa. Kuten sanoit, sieltä kyllä löytyy sieltä täältä paha ja epärehellinen petturi, mutta pääsääntöisesti he eivät tee ja ajattele tällaista.

    Yläluokkahan on tuhansia vuosia koko ajan juonitellut, että mitä voisi tehdä toisen pään menoksi ja ovat suunnitelleet omien perheiden salamurhia, sekä ovat naineet omia siskojaan, läheisiä serkkujaan jne. omaisuuden turvaamiseksi jne., mitä keskiluokka ei ole usein hyväksynyt, koska se ja pedofilia ovat helvetin sairasta! Eivät normaalit ihmiset oikeasti ajattele näin sairaasti kuin he.

    Vai väittääkö Laiton Lehti taas, että kuka tahansa naisi siskonsa tai läheisen serkkunsa, salamurhaisi perheensä jäseniä jne. jos olisi vallassa? Hohhoijaa… Nämä eivät ole normaaleita ihmisiä.

 13. Laiton Lehti ei ilmeisesti ymmärrä, että tavallisilla ihmisillä ei ole minkäänlaista sympatiaa ja uskollisuutta loisivaa ja ryöstävää valkoista yläluokkaa kohtaan, joka vain vainoaa ja kansanmurhaa tavallisia valkoisia. Me emme kunnioita ja arvosta tätä roskasakkia millään tavalla, joka ei osaa mitään muita kuin loisia tavallisista ihmistä, kansanmurhat, vainota ja vahingoittaa heitä.

  Eivät tavalliset ihmiset ole näin häikäilemättömän pahoja mitä he ovat. Minulla itselläkään ei ole mahdottomasti omaisuutta, mutta en siltikään lähde ryöstämään, vahingoittamaan ja tuhoamaan muita ihmisiä. Tässä logiikassaan Laiton Lehti on täysin väärässä, että muutkin tekisivät samaa ja olisivat yhtä pahoja. Eivät ole. Tieteelliset tutkimukset ja maalaisjärkikin sen sanovat, että kaikkein pahimmat ihmiset ovat alaluokissa ja yläluokissa.

  1. Hmm. Mielenkiintoista. Pitäisi miettiä miten tämän asian voi kunnolla todistaa suuntaan tai toiseen. Totta on, että eliitti on ollut vähemmän aikaa luonnonvalinnan kohteena, joten se saattaa olla korruptoituneempi luonnoltaan. Toisaalta keskiluokka on korruptoitunut siinä mielessä, ettei välitä, vaan päinvastoin jumaloi yläluokkaa, vaikka nyt internetin aikana totuus olisi helppo nähdä. Sehän on nimenomaan keskiluokka, joka seuraa valtamedian valheita ja äänestää.

   Ehkä tässä on käynyt melkoinen degeneraatio varsinkin keskiluokan piirissä. Keskiluokkahan nimenomaan piti 1800-luvulla yläluokan kurissa asettamalla moraalisäännökset ja saivatpa jopa USA:n keskuspankin tapettua Jacksonin liikkeen toimesta, jne. Eli aiemmin keskiluokka ja varsinkin valkoiset heteromiehet tosiaan piti yhteiskuntaa pystyssä moraalisempiana, rehellisempänä ja myös vastusti sotahulluutta. Viime vuosikymmeninä keskiluokasta on kuitenkin tullut yläluokan fanittaja kaikista paljastuksista huolimatta. Lähes jokainen keskiluokassa yrittää päästä yläluokkaan välittämättä mitään rahakoneesta, kulttuurimarxismista, pedoringeistä, sotahulluudesta, jne.

   1. Eri tutkimuksista selviää, että yhteiskunnan pohjalla olevilla on enemmän mielisairauksia, enemmän antisosiaalisia piirteitä jne. Samoin vangeilla. Samoin tiedetään, että pankkiireissa, poliitikoissa jne. on aivan valtavasti psykopaatteja ja narsisteja, paljon enemmän kuin suunnilleen keskiluokassa.

    Keskiluokan ihmiset ovat kyllä lammasmaisia, sääntöuskovaisia ja usein hyvesignaloivat yläluokkiin päin. Voisiko osittain myös olla niin, että aiemmin edes osa johtajista kertoi haluavansa rauhaa ja lopettaa sotia, niin osa keskiluokastakin hyvesignaloi rauhaa ja nyt kun he kaikki haluavat sotaa, niin nämä lampaatkin haluavat sotaa? Aiemminhan mm. Kennedy nuorempi demokraattina kehoitti rauhaan ja lopettamaan sodat.

    Yhdellä kehityksellä sodan haluamisessa on ainakin ollut merkitystä, eli tekniikka ja suojavarusteet ovat myös kehittyneet niin paljon, että pienet miehistötappiot ovat myös vähentäneet sodan vastustamista. Mm. amerikkalaisten on nyt helppo kannattaa sotia, varsinkin jos miehistötappiot ovat olemattomat tai hyvin pienet, johtuen ohjuksista, pommeista, uusista ajoneuvoista, suojavarusteista, lennokeista jne. Jos amerikkalaisia alkaisi palaamaan massiivisia määriä ruumisarkuissa ja ilman raajoja, sodan vastustus olisi paljon kovempaa ja ihmiset eivät haluaisi lähteä sotimaan, jonka takia valtiolla ja sotateollisuudella on suuri houkutin kehittää suojavarusteita ja teknologiaa paljon turvallisempaan suuntaan, jotta sotia ja sotimista käytäisiin herkemmin.

    Ihmiset ovat myös degeneroitumassa takaisin eläimiksi, jolloin moraalikäsitys, tietoisuus jne. ovat kaikki taantumassa olemasta. Varsinkin imperialistiset amerikkalaiset ovat varsinkin nykyisin eläimiä jotka eivät enää edes tiedosta mitä ympärillä tapahtuu ja miten asiat liittyvät toisiinsa, sen lisäksi, että amerikkalaiset vihollisemme ovat todella tyhmiä ja autistisia. Tällöin he eivät edes tiedä missä soditaan, miksi soditaan, miten asiat liittyvät toisiinsa jne.

    Yhdysvalloissa loisivia amerikkalaisia pidetään tyytyväisinä ja uskollisina sillä, että heillä menee taloudellisesti hyvin jos he tukevat sotateollisuutta ja heille koko ajan korostetaan kuinka tämä on hyväksi taloudelle. Tietysti nämä rahat tulevat verorahoista, mutta ei amerikkalaisten verorahoista, vaan ei-amerikkalaisten verorahoista ja verestä.

    Varsinkin Yhdysvalloissa älykkyysosamäärät ovat pudonneet jo niin alas, että isolla osalla väestöstä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kannattaa valtiota ja saada valtiolta tukia ja työpaikkoja. Muuten kaikki nämä idiootit kuolisivat pois.

   2. Valkoisten ei ainakaan kannata käyttää yhtään ylimääräistä energiaa mihinkään ”älymystön” kosiskeluun, sillä he ovat kaikki pettureita ja vihollisia. Ovat aina olleet. Käytännössä joka ikinen yli 110-115 ÄO suomalainen on kansan ja rodun petturi. Siitä petturit ja viholliset tunnistaa kaikkein helpoiten. Keskiluokalla on vain toisensa, ei ketään muita. Sekä alimmat luokat, että etuoikeutettu eliitti yrittävät molemmat teurastaa ja vainota keskiluokkaa ja juuri samoin kävi kommunistienkin kanssa. Nyt sama toistuu taas uudestaan ja molemmat ovat teurastamassa ja vainoamassa keskiluokkaa.

    Aiemminhan yläluokka juonitteli jatkuvasti salaliittoja jne. Luuletko, että nämä ihmiset ovat mystisesti muuttuneet sen paremmaksi? Luuletko, että alemmat luokat olivat tällaisia ihmisiä, jotka jatkuvasti miettivät, että miten kiristää, salamurhata, mustamaalata jne. muita? ”Mitenhän minä saisin salamurhattua naapurin N.N, että minä saisin hänen maansa ja pitäisiköhän minun salamurhata minun veljeni, että minä saan pitää perinnön ja johtaa yritystä. Jos minä naisin minun oman siskoni, niin sitten minä saisin pitää kaiken omaisuuteni ja valtani.”. Tässä Laiton Lehti onkin erehtynyt. Sinun täytyy käytännössä tosiaan olla todella paha ja häijy ihminen jos haluat valtaan. Nämä ihmiset eivät ole mikään kilttejä ja mukavia ihmisiä, vaan todella pahoja ja moraalittomia ihmisiä. Uskotko oikeasti, että keskiluokka olisi näin paha mitä vallassa olevat ovat ja miten he ajattelevat?

    1. Hyviä pointteja, mutta pahuutta on vaikea mitata. Kumpi on pahempi? Kettu vain mies, joka päästää ketun kanatarhaan?

     Lisäksi eliitti ei ole monoliitti, vaan koostuu useammasta ryhmästä. Nämä pahimmat jihadisti-, sota-, pedo- yms. jutut ovat Israelin pyörittämiä. Se taas onnistuu, koska valkoinen keskiluokka ei uskalla edes ajatella pahaa tästä tietystä porukasta. Ala- ja yläluokka ovat paljon realistisempia tässä suhteesssa…

     1. Oli sitten eliitti monta ryhmää tai ei, niin he ovat kaikki kylmiä, pahoja ja moraalittomia pettureita, joista ei ole minkäänlaista hyötyä ihmisille. Meidän ei pidä Anon sanoin vain rukoilla, tosin pitää tehdä sitäkin, mutta täysin hylätä nämä hyödyttömät, kyvyttömät, pahat ja häikäilemättömät ihmiset laillisesti yhteiskunnan ulkopuolelle.

      Tämä on vähän kuin olla narkkari seuraavaa satsia vaille, että luulemme tarvitsevamme näitä täydellisiä loisia, rosvoja ja nollia, mutta lyhyen kirpaisun jälkeen kaikki pärjäävät ilman heitä.

      Ainoastaan siinä nämä ihmiset ovat olleet taitavia, että he ovat saaneet ihmiset kuvittelemaan, että heitä tarvitaan ja he jotenkin ansaitsevat omaisuutensa, varallisuutensa ja valtansa. Älykkyyttä se ei kuitenkaan ole.

     2. Mitä relativisista roskaa tämä on, että ”Mitä tarkoitat pahuudella?”, vaikka sitä, että et nai rahasta omaa siskoa tai lähiserkkua, salamurhaa omia perheenjäseniä, pyöritä kiristysrinkejä päästäksesi valtaan, mustamaalaa ihmisiä ja juonittele jatkuvasti, sekä vihaa omaa kansaasi, valkoisia lapsia ja Jumalaa. Lähdetään vaikka tästä pahuudesta. Jokainen ateisti, rajojen avaaja, monikulttuuristi ja mädättäjä saa alkaa painua helvettiin tästä maasta, tietysti vain laillisesti. Alkaa mennä hermot näihin helvetin mädättäjiin ja kansanpettureihin, varsinkin näihin kaikkiin pettureihin joilla on jokin ”tutkinto”.

      Mikä siinä on, että kaikilla ”älykkäillä” on tavalla tai toisella päässä vikaa, monikulttuurisuutta, avoimia rajoja, ateismia tai muita mielisairauksia? Pelkkiä pettureita ja selkäänpuukottajia JOKA IKINEN.

     3. Ja nämä sinun realistiset yläluokkalaiset eivät edes yritä tehdä mitään, vaan sen sijaan vain sikailee JA itse vainoaa tavallisia valkoisia! Kuinka mielisairaita pettureita nämä ovat yläluokassa, että vielä itsekin sikailun lisäksi vainoavat tavallisia valkoisia ja pitävät rajat auki. Jotkut Ron Paulit ja kaikki muutkin vain vihaavat valkoisia ja haluavat rajojen pysyvän kaikille auki ja selittävät kaikkien olevan aivan samanlaisia ja tasavertaisia.

      Nämä kaikki valkoiset yläluokka-petturit saavat laillisesti sekessoitua johonkin mahdollisimman kauas mädättämästä suomalaisia.

     4. Ja näin pullero ”keskustelee” itsensä kanssa. Olkaa hyvä yleisö, näytelmä on päättynyt.

     5. Eli koska valkoinen eliitti on niin paljon älykkäämpää ja realistisempaa, se keskittyy vainoamaan tavallisia valkoisia ja ei tee mitään heidän hyväkseen? Todella älykästä ja nerokasta. Todella nerokasta. Ainoastaan valkoisten itsekäs ja häikäilemätön eliitti on totaalisen täynnä totaalisia rotu ja kansanpettureita. Mikään muu eliitti ei petä ja vainoa omaa ryhmäänsä näin voimakkaasti.

 14. Marco, mitä tehdä rikollisille ja aseistetuille mafian jäsenille, joilla on rajaton valta umpimädässä yhteiskunnassa ja joilla lukee poliisi selässä? Mitä heille voi laillisesti tehdä? Et yhtään mitään. Lisäksi ovat vielä nimikyltitkin poistaneet, eivät kerro nimeään ja esitä ”virkamerkkiään”.

  Mitä luulet tapahtuvan kun lopulta monet suomalaiset eivät enää alistu valtion mafiakoneistolle, eivät luota heihin ja eivät suostu mihinkään yhteistyöhön heidän kanssaan? Mikä helvetin oikeus näillä ihmisillä on tulla sanomaan ja määräämään minua ja muita ihmisiä? Heillä ei ole mitään oikeutta. Heillä on vain aseet ja väkivalta, joilla he alistavat ihmisiä rikolliseen mafiaansa.

 15. Koko netti sensuroitu, koko valtamedia ja hallinto täynnä mätää. Ei Laittomia uutisia. Kaikki muut kuin Laittomat Uutiset täynnä valheellista propagandaa. Koko talousjärjestelmä täysin sairas ja mätä. Varsinkin koko Suomi täynnä koronahysteerikkoja, poliisivaltion kannattajia ja venäläisten vihaajia, sekä miehiä, lapsia, perheitä ja Jumalaa vihaavia suomalaisia feministilehmiä. Onko mikään ihme, että nimenomaan miehet tuntevat pahoin? Naisillahan tässä ei ole mikään hätä. Kaikki on juuri kuten naiset ovat ikinä halunneet ja kaikki on naisille täysin loistavasti. Elämme naisten omassa unelmavaltiossa, jossa kaikki on täysin miten naiset ovat halunneet ja miehiä, lapsia, perheitä, sekä Jumalaa ei ole heille olemassakaan.

  Sitten rahaeliitti vielä myy rahasta jotain onnellisuuspillereitä, ettet vain suutu ja ala kapinoimaan vastaan!

 16. https://youtu.be/i0ZbfkBCwtk

  Ihmiset ovat tajuamassa ja heräämässä siihen, etteivät lait ole voimassa ja viranomaisilla ja hallinnolla ei ole mitään valtaa ja oikeuksia heihin. Yhdelläkään rikollisella mafiapoliisilla ei ole mitään valtaa ja oikeuksia minuun ja minun perheeseeni. Yritähän tulla joku mafiapuku päällä käskemään aseiden kanssa. Aivan sama mitä siinä puvusta lukee. Näillä ihmisillä ei ole mitään valtaa ja oikeuksia minuun. He ovat täysin rikollisia, jotka vain hallitsevat pelolla, väkivallalla ja rikollisuudella.

  Herätkää ihmiset siihen, että ”poliiseja” on vain hyvin pieni määrä ja meitä on hyvin paljon.

  Poliiseilla tulee olemaan laillisin keinoin hyvin hyvin hikiset paikat, jos yrittävät jatkaa rikollista toimintaansa.

  Miksemme mene yhdessä keskustelemaan täysin laillisesti poliisien ********* lakeja rikkomatta? Jokainen tietää jonkun poliisin jossain, niin miksemme mene täysin laillisesti keskustelemaan näiden kanssa ****** ********** rikkomatta kuitenkaan mitään lakeja?

  1. Suomen pääministerihän sanoi, että pitää mennä perkaamaan ovi ovelta kansalaisia, että miksi et ota kokeellista injektiota, jos ottaisit kuitenkin jne. Eikö poliisien kanssa saa mennä laillisesti ja lakeja rikkomatta keskustelemaan?

 17. Mitä kuvittelit tekeväsi, kun rikollisella ja aseistetulla mafialla on täysi ja rajaton valta, etkä voi elää ellet täysin alistu tälle rikollisille mafialle? Koko järjestelmä on täysin ja totaalisen läpimätä. Elämme käytännössä kuin keskiajalla, jolloin kuninkaalla ja hänen koronkiskureillaan, en sano tarkemmin keillä koronkiskureilla, on täydellinen valta maihin ja ihmisiin. Nyt ollaan rikollisen globalistisen YK:n avulla vielä ajamassa kuninkaan maita takaisin, eli ihmisillä ei lopulta ole oikeutta liikkua kuninkaan mailla, eikä oikeutta omistaa maata ja omaisuutta, sekä kaikki kauppa pitää käydä siellä ja siten kuin kuningas määrää ja maksaa hänelle rahaa siitä hyvästä.

  Kuningas, hovi ja koronkiskurit eivät myöskään maksa mitään veroja, MUTTA he verottavat tavallisia ihmisiä maksimaalisesti ja et voi koskaan mitenkään järjestelmän kautta saattaa heitä vastuuseen ja oikeuteen. Vain pienellä aatelistolla on lopulta oikeus omistaa maata ja päättää asioista, kuten ennen ja he päättävät kuten näille äärimmäisen pahoille, moraalittomia ja häikäilemättömiä etuoikeutetuille saastoille sopii.

  1. Niin, kun velkojen panttina oleva reaaliomaisuus pitää antaa velkojille eli globaalipankkiireiile ei ole pääsyä luontoon, muuten kuin etuoikeutetuille. Tosiaan kaikki ihmiset kerätään aitojen sisään muutamaan keskuskaupunkiin. Mutta sitä ennen tarvitsee tehdä väestönvähennys. Pandemia ei onnistunut, rokotetappo ei onnistunut.

   Nyt ne globalistisaatanat yrittävät uudelleen sodalla ja nälänhädällä. Vituiksi nekin menevät.

 18. Jos ei ole oman valkoisen rodun ja kansan puolella = petturi. Jopa kaikki muut maailmassa ajattelevat näin ja tietävät tämän olevan täysin normaali ja luonnollinen nähdä maailmaa. Jos alat lässyttämään jostain avoimista rajoista, kaikkien olevan tasa-arvoisia ja samanlaisia, olet petturi.

 19. Jos taso on tämä, että hyvä valkoinen on esimerkiksi Ron Paul joka ei vaadi myös rajoja kiinni, aja valkoisen rodun ja valkoisten kansojen etuja, niin valkoisten taso on kyllä todella, todella heikko!

  Ron Paulihan puhuu hirveästi siitä ettei kyllä muita saisi pommitella, mutta ei mitään valkoisista kansoista.

  Ei ole mikään ihme että asiat ovat huonosti, jos valkoisten taso on näin surkea, että jotkut Ron Paulit ja muut ovat siis jo hyviä valkoisia! Miettikäähän nyt vähän jos muilla kansoilla ja roduilla rima olisi näin alhaalla.

   1. Trumpikin on kuitenkin itse kertonut tuomitsevansa ”valkoisen ylivallan” jne., eli kyllä valkoisilla menee todella, todella heikosti heikkojen ja huonojen johtajien kanssa.

 20. Kysyttäessä missä ne hyvät ”älyköt” ovat, Marco kertoo toisella puolella maailmaa olevan ehkä yksi tai muutama hyvä valkoinen ”älykkö” ja hänkin on joku Ron Paul, joka vähät välittää valkoisista kansoista ja roduista ja puhuu jatkuvasti kaikista muista kansoista ja roduista. Eikö tämä jo kerro valkoisten tilanteen todella hyvin? He ovat kaikki pettureita, valkoisen rodun ja valkoisten kansojen vihaajia, jotka haluavat pitää rajat auki, monikulttuurisuutta, uskovat oikeasti ihmisten olevan samanarvoisia ja tasavertaisia jne. Yläluokan valkoiset oikeasti vihaavat muita valkoisia ja eivät ikimaailmassa tule olemaan vain heidän puolellaan. Koska Laiton Lehti ei uskalla näitä asioita tuoda esille, niin Laittoman Lehden lukijoiden pitää tuoda ongelmat esille.

  Ei ole minkäänlainen ihme, että yksi ryhmä on alkanut dominoimaan maailmaa, koska he pitävät ainakin omiensa puolia ja valkoinen eliitti sen sijaan on pelkkiä pettureita ja pahoja ihmisiä täynnä, joilla ei ole mitään kiinnostusta omaa ryhmäänsä kohtaan, vaan vielä ajaa muiden ryhmien etuja ja vainoaa tavallisia valkoisia!

 21. Valkoinen yläluokka on koko ajan toiminut tavalla joka on tekemässä heidät täysin tarpeettomaksi valkoisille kansoille. Avoimien rajojen tukeminen, monikulttuurisuuden, ateismin, suvakismin ja feminismin levittäminen, sekä valkoisten kansojen vainoaminen ovat olleet viimeinen rasti.

  Ihmiset tulevat lopulta huomaamaan kuinka nämä ovat täysin tarpeettomia loisia ja torakoita, jotka vain elävät tavallisten ihmisten selkänahasta ja ajattelevat valkoisille vahingollisesti.

 22. Näinkö tämä menee, että valtio ja poliittinen poliisi saavat terrorisoida ja vainota ihmisiä, heillä on rajaton valta ja suomalaiset eivät saa tehdä yhtään mitään? Ja täällä suunnitellaan jotain puolueita, jotka sabotoidaan ja myyrätään Supon toimesta kerta toisensa perään?

 23. Suomen sisällissota lähestyy kun pian Suomi ajetaan false flageilla, korruptiolla, valheilla ja terrorilla Naton alaisuuteen ja kaikki suomalaiset eivät välttämättä hyväksy maansa miehittämistä, sekä vainoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*