Marco de Wit 15 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti myöntää olleensa väärässä. Tai ainakin melkein.

 

Laiton Lehti nimittäin jo 2018 ennusti talousromahduksen olevan lähellä.

 

Maailman tärkein kaavio! Talousromahdus tulossa. Kartellitalous kuin narkkari

 

 

Talous ei kuitenkaan romahtanutkaan. Kävikin päinvastoin eli talous nousi entistä kovempaan vauhtiin! Miten se oli mahdollista?

 

Yksinkertaista: USA:n keskuspankki alkoi painamaan dollareita entistä enemmän täysin ennenkuulumattomalla vauhdilla. Samaa tekivät sitten myös kaikki muutkin keskuspankit, koska dollari on niiden reservivaluutta.

 

Koko maailmantalous toimi siis kuten narkkari, joka vieroitusoireiden tullessa ottaa lisää huumetta, vaikka tietää tulevien vieroitusoireiden pahenevan entisestään. Jossain vaiheessa huumeen/rahan määrän lisääminen ei nimittäin enää auta, vaan sydän pysähtyy. Niinpä Laiton Lehti ennusti 2019 lopussa, että nyt se romahdus alkaa.

 

Talous romahtamassa – FED paniikissa

 

 

Sitten 2020 tapahtui jotain ennenkuulumatonta: Koronahuijaus.

 

Tästä oli keskuspankeille se hyvä puoli, että näin ne saivat tekosyyn toisaalta lisätä talouden sääntelyä (piilottaa ongelmia) ja toisaalta lisätä entisestään rahan määrää. Lisäksi valtaeliitti pystyi rakentamaan poliisivaltiota siltä varalta, että talous romahtaa liian pahasti ja ihmiset vaativat rahakoneen pois ottamista valtaeliitiltä.

 

Koronan varjolla rahan määrää lisättiinkin massiivisesti eli noin TUPLATTIIN samalla, kun korkotaso tiputettiin lähes NOLLAAN. Tämä oli täysin mieletöntä, mutta toki sillä pystyttiin jonkin aikaa pitämään talouden pyörät pyörimässä koronasuluista huolimatta. Samalla otettiin kuitenkin valtava riski koko pankki- ja rahajärjestelmän totaalisesti romahduksesta.

 

Sionistit vs. Charlie Munger: Massiivinen talousromahdus tulossa!

 

 

Vihdoin 2022 alussa alkoikin stagflaatio eli toisaalta inflaatio nosti hintoja ja toisaalta työttömyys alkoi lisääntyä. Nyt valtaeliitti oli tosi pulassa.

 

Sitten alkoi kuitenkin jotain todella erikoista: Ukrainan sota!

 

Sodan varjolla länsi yrittää nyt tuhota koko Venäjän talouden pakotteilla. Samalla se kuitenkin myös heikentää omaa talouttaan ja itse asiassa koko maailmantaloutta.

 

Miettikääpä: Talous on romahduksen partaalla ja valtaeliitti entisestään vaikeuttaa maailmantalouden toimintaa! Onko valtaeliitti seinähullu?

 

Ei, koska näin se pystyy pistämään tulevan laman sekä koronan että Venäjän piikkiin! Näin ihmiset eivät nouse valtaeliittiä vastaan, vaan toisaalta syyttävät Venäjää ja toisaalta koronaa. Kaiken kukkuraksi ihmiset sitten vielä suostuvat poliisivaltioon sekä Venäjän että koronan pelossa!

 

Ja valtaeliitti jälleen nauraa tyhmille massoille kulkiessaan pankin ja kultakätköjen kautta superjahdeilleen!

 

 

 

 

Alla tämän kaiken selittää Laittoman Lehden suosittelemaan itävaltalaiseen koulukuntaan kuuluva investointineuvoja, Peter Schiff. Videossa on mahdollisuus saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Onko talousromahdus alkanut?

 1. Tämä on se hetki mitä Geurt on odottanut kiimatippa housussa. Suuri lama joka mahdollistaa kansallismiälisten nousun valtaan. Vähän vain veikkaan että näin ei käy.

  1. Tyhjä kuin meikäläisen pörssi-pörssi kohta, ei näet mittää suaanu kun viime vuonna, loppuvi sijoitusrahnatkin kohta, ehkä kuitenkin muutama vuosi vielä. Sitten jos ei muuta työkkäriin tai johonkin mitä niitä on. Eikö se joku taikaseinä oo, saa kuulemma repiä rahhaa ja sossu, se ois jo liian omituista. Työkkäriin. Saa nähä.

 2. Entä ylikulutus? Onko robotti-imuri täysin välttämätön tai sähköinen munanleikkuri?

  Väestönvähennys ei onnistunut pandemialla, eikä rokotteilla, niin piti Ukrainassa aloittaa sota, jota oli muhitettu vuosituhannen alusta lähtien. Tavarapula, energiapula jne pula nostaa hintoja.

  Ruokapula on selvästi näkyvissä. Suomessa enää muutama tuhat maatilaa ja niistä suurin osa kaatuu tänä vuonna. Venäjä laittaa Itämeren kiinni. Mitä sitten syödään? Jos Venäjä ei hyökkää aseellisesti, vaan muilla keinoilla. Venäjältä saisi ruokaa, mutta sitä ei saa ostaa, kun pitää olla samassa rintamassa, vaikka nälkäkuoleman uhalla.

  MELKEIN KAIKKI OVAT MENETTÄNEET JÄRKENSÄ. IMBESILLIT JOHTAJINA KAIKKIALLA.

  Jos Venäjää ei olisi, niin ketä syyllistettäisiin? Sama korporatiivinen globaalifasistinen hallinto kaikkialla lännessä. Kansallissosialistit syyttivät kaikesta juutalaisia. Nyt sen tilalla ovat venäläiset. Pitää olla täysi idiootti, jos ei ymmärrä yhtäläisyyksiä 1930-luvun ja tämän ajan kanssa.

  Venäjä on totalitaristinen hallinto, lännessä on totalitaristinen hallinto. Viholliskuvien luonti pahenee.

  Joudumme MAAILMANSOTAAN.

  Lopulta aivan sama tuleeko lama nyt vai ensi vuonna. Tulee pahempaakin. Yksi harhautunut ohjus Ukrainassa, niin olemme muutamassa viikossa sodassa. Jokainen pärjää sitten ne. omillaan.

 3. Eliittikään ei huolehdi jostain maailmantaloudesta, vaan yrittää tehdä siten minkä olettaa hyödyttävän heidän omaa talouttaan maksimaalisesti.

  1. Ei tietenkään, Amerikka on tee se itse, emme auta. Jokainen luokka voi auttaa omiaan. Dollari on kokoajan pudotusuhan alla ollut ja puonnut vähän väliä kautta sotien.

 4. Jotain jännää on todellakin tapahtumassa ja slaavien rajakiistalla voi olla yhteys tähän mullistukseen! Sodassa voittaja kirjoittaa historian ja määrittää säännöt. Venäjän voiton varmistaa Kiina.

  Onko Venäjällä lama vai onko se sittenkin vain länsimaissa, joissa ostovoima heikentyy kiihtyvää tahtia ja tuotanto hidastuu raaka-ainepulan takia.

  Se hyvä puoli tässä on, että veroja ei enää nostella ja suvakkien kaipaama vihreä siirtymä jäi vain haaveeksi. Koronaveivaus on siirretty taka-alalle. Digipassitkin alkavat vaikuttamaan täydelliseltä epäonnistumiselta. Homosaatio on tullut tiensä päähän. Matuilla alkaa hikiset ajat Euroopassa, kun väestö alkaa oireilemaan. Toisin sanoen liberaali demokratia tuhoutuu!

  Suvakkien unelma olisi, että slaavien rajakiista pitkittyy. Jos rintama sulkeutuu Ukrainassa, niin sitten suvakkien pitäisi äkkiä saada uusi rintama. Ehkäpä pohjoinen rintama?

  Kiina on jo ilmoittanut, että se ei hyväksy naton laajentumista ja vaatii selvitystä naton biolaboratioista. Näyttää siltä, että suvakeilla loppuu aika! Suvakkien vaihtoehdot ovat joko tuhota Venäjä tai alistua!

  Toivottavasti Venäjä ampuu paljon ohjuksia Ukrainaan!

  1. Suvakit yrittävät tehdä uutta rintamaa Pohjoiseen. Mikä maa on pohjolassa Venäjän rajanaapurina? Suomi. Sinne siis kriisi. Saadaan Venäjä ahtaammalle ja köyhille metsäläisille myytyä velkaa vastaan reaalivakuuksilla aseita ja tapettua kätevästi lisää ihmisiä.

   Ukrainan sota ei riitä ahneille kuolemankauppiaille. Sota tekee rikkaat rikkaammiksi.

  2. Eliitti tarvitsee sotia, että hämmennys ja sekaannus jatkuu. Eliitti vihaa eniten pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa ja se tuhoaa sen. Eliitti vihaa myös sitä, että Suomen ja Venäjän välillä ei ole konfliktia.

   Eliitti ja maksetut länsimieliset natottajat vievät Suomen Natoon, siksi että saavat uhata Suoraan Pietaria ja Murmanskia ja saavat ikuisen sodan tänne. Lännen pohjoinen rintama. Kuinka Suomen ja Ruotsin NAto-jäsenyys vaikuttaa Venäjään? Medvedev: – ”KAKSI VIHOLLISTA LISÄÄ”.

   Onko nyt hyvä, te saatanan lapset, natottajat? Vielä joudutte henkilökohtaisesti maksamaan, SUOMEN KANSA ANTAA TEILLE OPETUKSEN ISÄN KÄDESTÄ.

   Kuinka pysyvä viha syntyy? Katsokaa mitä tapahtuu Lähi-idässä. Kostonkierre.

   Hajaantuneita porukoita on helpompi hallita ja viedä ne syvemmälle anarkiaan. Sodat ovat iso bisnes. Aina pitää olla jossakin sota käynnissä ja ihanne on jatkuva sotatilanne, jolta Ukrainan tilanne vaikuttaa sekä palestiinalaisten ja Israelin vuosikymmeniä. Sama tulee Suomen ja Venäjän välille. EN OLE MUKANA, SAATANAN KANSAN VIHOLLISET NATOTTAJAT. Tapelkaa keskenänne Nato-idiootit.

 5. Sodat, pörssiromahdukset ymv. eivät vain satu itsekseen, sillä ne eivät ole mitään autonomisia entiteettejä, jotka menevät minne mielivät. Ne ovat bisnestä; ihmisen luomaa ja kontrolloimaa bisnestä. Osakkeet ja pörssit ovat 100 %:sesti ohjattuja ja pörssit itsessään ovat yrityksiä. Sama porukka omistaa median ja ne yritykset, joiden osakkeita myydään ja ostetaan. Sisäpiiri tietää mihin suuntaan kurssi menee ennen kuin se tapahtuu. Medialla voidaan syöttää sitten sopivaa tietoaa ihmisille ja ohjata niiden osto/myyntikäyttäytymistä.

  Corona on myös keinotekoinen juttu. Tavallisen kausinuhan varjolla on kontrolloitu (hidastettu tiettyjä teollisuuden ja talouden kenttiä sekä toisaalta jarrutettu tiettyjä yhteiskunnan aloja). Katsotaan mitä seuraavaksi sataa laariin. Tuleeko ruokapula? Anskattoo, sano. Itse en kuulu kipapäiden sisäpiiriin, joten en tiedä. Eipä onneksi oli senttiäkään kiinni myöskään missään helvetin osakkeissa.

 6. Me tulemme Sannan johdolla astumaan suurempaan lamaan kuin mitä koivisto&aho saivat aikaaan. Joka siihen mennessä oli Suomen tuhoisin lama.

  Kesälomiin asti vielä mennään kohtuullisessa taloudessa. Mutta sen jälkeen sitten romahtaa. Saattaa jopa olla että -90 luvun tapaan ennen lomia höpötetään että ”mistä saataisiin lisää työvoimaa Suomeen” että kansa ei pistäisi kukkaron nyörejään kiinni vaan lukuttaisi lomillaan kuin viimeistä päivää.

  No, edessä on kovat 10 vuotta. NATO kurittaa talouttamme vähintään 5.4 miljardia joka vuosi. Päälle tulevat ne lentokyvyttömät F-35:t. Ja jos meille tulee tänne jotain NATO-tukikohtia, niin me maksamme JOKIASEN tukikohdan ylläpidon. KAIKKI niiden kustannukset, ihan kaikki. Se on asia mitä suomalaiset eivät halua ymmärtää.

  Verojen osuus tulee siis kasvamaan 4000-5000e/a. Tähän päälle kun laitetaan 2% vuodessa kasvavat lainakorot niin moni talous on ahtaalla. Niin ahtaalla että konkursseja tulee -90 luvun malliin. Eli, jos on vähänkään lainaa niin nyt on se aika maksaa ne pois. Ihan jokainen penni. Sen jälkeen voi huokaista. Ruuan hinta nouseen sen 40% vuoden kulueessa. Muu inflaatio on 30% luokkaa. Siinä on paha rypistää jos tilille jää säästöön vähemmän on 40% nettopalkasta.

  Kesälomien jälkeen alkavat lomautuksen jotka johtavat vuodenvaihteen konkurssiaaltoon. Kun niitä 10-20 000e/kk palkkaa saaavia vain on liikaa Suomen kokoisille markkinoille. Ja vuodenvaihteen jälkeen alkavat pakkohuutokaupat. Aivan kuten -90 luvullakin.

  Miksi luulette että pieniä kerrostalo-kopperoita on rakennettu kuin viimeistä päivää vaikka vanhatkin on tyhjillään? Omakotitalot pakolunastetaan ja ne puretaan. Ihmiset ajetaa kaupunkeihin joissa niitä on helpompi hallita. Sen jälkeen hmiset maksavat asumisestaan juuri niin paljon kuin joku määrää. Ne maksaa ruuasta, jätteistä, vedestä, sähköstä jne juuri niinpaljon kuin joku haluaa.

  Jos suomalaiset olis kuin juutalaiset niin ne asettuis tätä vastaan. Ja uhraamalla oman hyvinvointinsa auttaisivat kanssaveljiää nyt ja kauas tulevaisuuteen. Myisivät tyhjillään olevat kiinteistönsä realistiseen hintaa jotta tämä kaupungistumisen oravanpyörä katkeaisi. Ja siten asettuisivat isojen suunnitelmien jarruksi.

  Miettikää Tanskalaisia, noita euroopan jutalaisia, Danilaisia. Ne ajaa ympäri vuoden töihin pokupyörillä koska tiestö ei vetäisi autoliikennettä eikä se kestäisi sitä. Se on konkreettista jokapäiväistä uhrautumista kansakunnan puolesta. Omasta hyvoinvoinnista luovutaan yhteisen hyvän vuoksi. Tämä ei ikinä onnistuisi Suomessa. Kaikki ajaisivat autoilla ja odottaisivat että JOKU MUU on se joka muuttaa elintottumuksiaan.

  Nyt tulevaa lamaa ei voi estää, mutta sitä voi loiventaa. Ja paras keino on maksaa lainat pois jolloin suomalaiset pankit (säästöpankit ja osuuspankit) pitävät taseensa plussan puolella. Myös pankkien vaihtaminen pois Nordeasta ja Danskesta vahvistaa Suomen taloutta. Saas nähdä tuleeko muutosta ennenkuin pankit soittavat. Vai odottavatko suomaaliset taas kerran että ”joku muu” muuttaa pelin luonteen?

  1. Suomalaiset ovat JOKU MUU-tekee kansa. Täysin median ohjailtavissa ja aloitekyvytöntä porukkaa. Voi käydä kuten enteilet, mutta ei noin nopeasti.

   Tärkeintä on kuitenkin, että on ruokaa ostettavissa eikä olla Naton jäseniä ennen kuin kansalaiset lähtevät kaduille nälissään ja kylmissään. Nato-sotilaat lahtaavat mielenosoittajat kaduille. Siksikin vastustan Nato-jäsenyyttä. Ei se tuo turvaa, päinvastoin.

  2. Miksi kuvittelet edessä olevan kovat 10 vuotta ja tämä tulossa on samaa mitä 90-luvulla? Tämä tulee olemaan paljon, paljon, paljon pahempaa ja raa’empaa joka tasolla.

 7. Tätä todellakin on valmisteltu vuosikymmeniä: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010 … poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian perusteella.

  Perustuslaki siis 2011 muokattiin koronakusetuksen mahdollistamaan muotoon ja samalla tehtiin SYYTESUOJA itselle: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämä julkinen lakipykälä ei vieläkään kestä päivänvaloa; joten ”lehdistössä” siitä keskustelu on ankarasti kielletty !

  ”Eduskunnan” enemmistö siis on mukana kansanmurhassa ja petoksissa !

  Tosiasiallinen petos aloitettiin jo 2007 He 55/2007; eli Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnalla ; He 55/2007 pohjalta oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa, sen tulemisesta toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa ”syyteoikeudettomissa” jutuissa.

  Kansainvälinen laki siis EI enää koske Suomea: mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa Kasnainvälinen rikostuomioistuin SUORAAN toimivallan . Tuolla lahjonta-”sopimuksella” toimivallan saaminen siis estettiin ”syytesuoja”-asioiden osalta.

  Julkinen rikosilmoitus jätetty aikoja sitten: Tokentube Kimmo Leino puhuu .

 8. Hyvä artikkeli.

  Tämä yhteys on tärkeä: Great Reset ja ”Et omista mitään” -maailma. Artikkelissa kuvailtu talousromahdus veisi meitä harppauksin tätä maailmaa kohden. Ainakaan rivikansalaiset ja kansallisvaltiot eivät omistaisi mitään. Mitenkähän tulee olemaan pankkien, Rockefellerien ja Rotschildin laita? Näen, että nämä mielipuoliselta vaikuttavat talouden kyykytys muuttuu ”rationaaliseksi” taktiikaksi.

  Eivätkä nämä organisaattorit ole minnekkään superjahdille erämääolosuhteissa hyödyttömän kultalastin kanssa ole matkalla. Heille on epäilemättä pedattu hauskat paikat Uuden Maailmanjärjestyksen kommunistisessa todellisuudessa. Paitsi siis ne, jotka heitetään bussin alle hyödyttöminä tai tarpeellisina uhrauksina.

  Sodista vielä sen verran, että olen tässä kuunnellut ex-satanistin Mark Passion luentoja (whatonearthishappening.com) Hän toimi 10 vuotta Church of Satanin pappina ennenkuin oman kertoman mukaansa tuli järkiinsä. Mark iski sellaista juttua, että hän on liikkunut seremonia mestarina lähellä piirejä, jotka ovat osallisina näiden lukuisten sotien kokoonkeittämisessä. Heidän (kokoonkeittäjien) näkykulmasta sodissa ei ole kysymys taistelusta (tai on hyvin harvoin), vaan ne ovat RITUAALIUHRAUKSIA, joissa soltut ja siviiliuhrit siis uhrataan näiden psykopaattien toimesta. Kun tässä vähän reflektoi sotia 1900-luvun alusta lähtien, niin tämä vaikuttaa aika valaisevalta katsantokannalta. Malliesimerkkinä ensimmäinen maailmansota, josta on jo päässyt ilmoille paljastavaa materiaalia:

  https://www.corbettreport.com/wwi/

  plus

  Sutton: Wall Street and the Rise of Hitler

  Natottajat ja Putin fan boyt: Miettikää vähän! Olette käsittäneet rintamalinjat aivan väärin meneillään olevassa maailmansodassa.

 9. Ja kas Tokentube on suljettu: valotan tätä vähän; Suomessa siis kansanedustajiakin kusetettiin HE 55/2007 rikoslakimuutoksen avulla; sillä se antoi Tuija Braxille ”oikeuden” solmia ”sopimus” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-”oikeudenkäyntejä”, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia”; tästä kertominen on siis jo Tokentubessakin kielletty Kannattaa lukea mitä soopaa oikeusministeriö tästä asiasta suoltaa : tiedote 11.6. 2010 klo 10.00.

  ”Suomi ei Ruandan pyynnöstä huolimatta luovuttanut miestä oikeudenkäyntiä varten Ruandaan.”

  Suomen TEHTÄVÄKSI on siis YK:n toimesta tuon ”sopimuksen” takia laitettu KANSANMURHAAJIEN SUOJELU. Ruandassa tuomio olisi voinut olla teloitus; mutta Suomessa ”ensikertalainen” saa lievän tuomion ja se puolitetaan !

  Tässä tuon ”sopimuksen” vielä nurjempi puoli kansalaisten ihmisoikeuksien poiston lisäksi; sotarikollisia TUODAAN Suomeen maahanmuuttoaallon joukossa; kuten Sierra-Leonilais-”epäilty” Tampereen tapauksessa; saamaan MAAILMAN LIEVIN TUOMIO tekemisistään !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*