Marco de Wit 15 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti jatkuvasti esittelee todisteita ja viitteitä valtaeliitin pedoringeistä.

 

Päivän video: Pedo Joe (K21)

 

Valtaeliitti TIETYSTI haluaa aina saada presidentiksi henkilön, jota on mahdollisimman helppo kiristää. Nykään juuri mikään muu ei enää kelpaa kiristyskeinoksi kuin pedofilia, joten TIETYSTI valtaeliitti on täynnä pedofiilejä. Hunter Bidenin kannettava tietokone antaa tästä paljon viitteitä, mutta harvemmin muistetaan yhtä perusfaktaa: Joe Bidenin nykyinen vaimo on hänen entinen lastenlikka!

 

Se yksin ei tietenkään todista mitään, mutta kun näitä faktoja tuntuu Joelle kasaantuvan…

 

 

Tosin ei voi kiistää, että tuo Jill on kyllä järjettömän hyvän näköinen. Edelleenkin hämmästyttävän hyvän näköinen. Jacobs-nimi viittaa juutalaiseen ja ne usein pystyvät aika laihoina.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Päivän kuva: Lapsenlikka

 1. Marco, siis onko se valtaeliitti paha ja täynnä pedofiilejä vai ei ole? Vai ovatko kaikki tuloluokat mielestäsi samanlaisia? Luuletko, että kiltit ja rehelliset ihmiset voisivat koskaan nousta johtoasemiin ja varsinkaan yhteiskunnan johtoon? Sinulle tuntuu olevan vaikeuksia myöntää, että eliittiin kuuluvat ihmiset ovat oikeasti todella pahoja, moraalittomia ja häikäilemättömiä ihmisiä.

 2. Kuten itsekin totesit, mikään ei todista mitään ja sinut tuntien tämäkin ”skuuppi” on valhetta. Toisaalta kaikki muukin täällä lehdessä taitaa olla paitsi päivän Jenspa. Välistä tosin sielläkään ei ole Jenspaa vaan vaikka kuva koirasta. – Ammattitaito

 3. Tuollainen varavaimojärjestelmä on kätevä. Miksi meille ei kerrota tuosta jo peruskoulussa?

  Laitetaan siis kaksi naista kilpailuasetelmaan yhdestä miehestä. Varsinainen ykkösvaimo on varuillaan, eikä voi olla uskoton, koska menettäisi ykkösaseman varavaimolle. Jos ykkösvaimolle sattuisi jotain, niin on se kätevää kun toinen vaimo on jo lähellä valmiina. Tietenkin varavaimon, josta tuli ykkösvaimo, tilalle on otettava uusi varavaimo.

  1. Koko juttu valhetta vain niinkuin suurin osa näistä laikttoman lehden jutuista. Vaikka miten ne osoitettaisiin vääriksi niin dewit ei uskalla oikaista niitä. Jos hän niin tekisi niin hänhän joutuisi naurunalaiseksi.

    1. Kaikki, lue eri lähtiessä julkaistut molempien elämäkerrat. Jill ei ole ollut milloinkaan lastenhoitajana Bidenilla niin kuin kuva teksti antaa ymmärtää. Tarkista tiedot. Se on helppoa, jos vain taitoa ja viitseliäisyyttä riittää. Mutta näyttää, että joo-miehillä kumpaakaan ei riitä. Sinä ja he näette jokapuolella pedofiilejä ja homosaation edistäjiä. Näistä jutuista voisi psykiatri vetää kaikenlaisia johtopäätöksiä.

     1. Käsittääkseni Jill liittyi Bidenin kampanjaan viimeistään 1972 ja nimenomaan toimi myös Bidenin lastenhoitajana. Tästähän puhuttiin paljon demokraattien esivaalien aikana.

      Kuulostaa hieman oudolta, jos tosiaan luotat Bidenien OMIIN virallisiin elämänkertoihin. Totta kai ne ovat siloiteltuja.

     2. Käsittääksesi olet ollut myös poliitikko ja suurikin vaikuttaja. Kumpikaan ”marcofakta” ei myöskään ole totta.

 4. Mielestäni Joe-sedän on jo aika vetäytyä vanhuuden lepoon ja vaikka muistelmien kirjoittamiseen, mikäli muistaa mitään. Jätä jo pelehtiminen nuoremmille, höppänä. Säälittävää.

 5. USA: So­ti­laat lo­pus­sa. Lä­het­tää lait­to­mas­ti kan­sal­lis­kaar­ti­lai­sia ul­ko­mail­le.
  – Mar­co Ru­bio Pre­pa­ring to Join Bi­den in Dest­roying the World Eco­no­my

  – Yh­dys­val­lat on lä­het­tä­nyt kan­sal­lis­kaar­tin jouk­ko­ja ul­ko­mail­le. Re­ser­vi­läi­siä ja Kan­sal­lis­kaar­ti­lai­sia lä­he­te­tään ul­ko­mail­le, kos­ka meil­lä ei ole tar­vit­ta­via jouk­ko­ja.

  Kan­sal­lis­kaar­ti­lais­ten lä­het­tä­mi­nen lail­li­ses­ti ul­ko­mail­le vaa­ti­si kong­res­sil­ta en­sin so­dan ju­lis­ta­mis­ta, mut­ta on­gel­ma on rat­kais­tu sil­lä, et­tä kaar­tin net­ti­si­vuil­la ole­vaa mää­ri­tel­mää on muu­tet­tu.

  1. Talouslama tullee aiheuttamaan valtavan työttömien armeijan. Minne joutoväki, joka voi alkaa kapinoida valtaapitäviä vastaan, on aiemmin sijoitettu. Ne on lähetetty sotimaan ulkomaille!

   Aiheuta talouslama, aloita sota, vie joutilas ylijäämäporukka sotimaan ulkomaille. Näin setä Samuli toimii. Vrt nyt ja 1. ja 2. maailmansota.

   Yksi harhautunut ohjus ja ollaan sodassa kaikki. Ukraina on jo tehnyt iskuja Venäjällä siviilikohteisiin, kostoksi.

  1. Miksi vihaat juutalaisia ja Israelia? Juutalaiset ovat täydellisiä ihmisiä, jotka tekevät kaikki aina täysin oikein ja juutalaiset ihmiset eivät koskaan tee ikinä mitään väärin ja mitään virheitä. Jos kritisoit juutalaisia, olet paha rasisti, antisemiitti ja juutalaisten vihaaja. Toisin kuin muut ihmiset, juutalaiset eivät koskaan tee mitään väärin ja kaikki mitä juutalaiset tekevät on aina oikein.

  1. Ei oikein avaudu tuo ukraina. No, mistä ne on tehty? Onko se solumuovia, polypropeenia, polyeteeniä vai jotain muuta?

   Mietin vain että eikö ne käytä Zenitin kameroita? Niiden linssit on melko ylivoimaisia… Toisaalta, jos niitä ei haluta länteen niin käytetään halvempia Canoneita. Niilläkin pääsee siihen 11Mpixeliin.

 6. Siis juutalaisiallahan on käytäntö että kun lapset on tehty niin molemmat saa humeltaa muiden partnereiden kanssa niin paljon kuin haluaa/ehtii/kauppa käy. Tärkeintä on lasten teko ja sen jälkeen on ”vapaa” vaikka pysyttäisiinkin naimisissa.

  Mutta joo, ensi kerralla olisi kiva jos laitettaisiin kuvaan keitä siinä on. Itse en tunnistanut mutta vinkeillä löysin henkilöt. Tuo naikkonen tosiaan on juutalainen, se näkyy jo nuorena. Koukkunokka leveälä nenänhangalla, korkea hiusraja ja puuttuvat poskipäät. Ja sivusuunnassa vähän niinkuin olisi lapiolla lyöty. Nuorina nämä ”tyhjät kasvot” ovat avoimet ja siksi ne ovat miellyttävän näköiset. Vanhemmalla iällä seemiläiset piirteet voimistauvat ja kasvoista tulee Noita Nokinenän kasvot. Jotka eivät ole enää niin haluttavat.

  Mutta vaikka henkilö olisi kuinka ”kaunis” tahansa, en ikinä pystyisi yhtymään juutalaiseen. Kallon piirteet paljastavat ja jo se aiheuttaa sellaisen surgasmin että. Eikä se laihuus ole synonyymi seksikkyydelle. Se lähtee aivoista.

 7. https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/espoossa-koulujen-paivanavaukset-jatkossa-luonteeltaan-yleissivistavia/

  ”Älykkäiden” ihmisten Jumalan vihaaminen edistyy kouluissa. Koulujen aamujen avaukset nykyisin yleissivistäviä. ”Älykkäät” ihmiset ovat koko ajan satoja vuosia hyökänneet Jumalaa vastaan ja pyrkivät koko ajan eri tavoin tuhoamaan kristinuskoa ja sen asemaa yhteiskunnassa. Ateismi, ateistit ja Jumalan vihaajat pitää pysäyttää laillisesti, ennen kuin he tuhoavat yhteiskuntamme.

  Jos kiellät Jumalan ja kristinuskon, sinä olet se vihollinen ja ongelma. Älä hajota suomalaisia.

 8. Vasemmistolainen anarkisti syyhytti. Kyl­vä­jä­ver­taus opet­taa, et­tä sa­nan sie­men­tä kuu­luu kyl­vää kaik­ki­al­le. Ju­ma­la tie­tää, mil­lai­seen sy­dä­men maa­han sie­men pää­tyy. Hyvä maaperä avaa korvat kuulemaan.

  Jou­lu­kuun il­to­jen täh­ti­tai­vas on sa­mas­sa asen­nos­sa kuin lop­pu­ke­sän yö­tai­vas

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*