8 thoughts on “Emeritusprofessori Timo Vihavainen: ”Aikamoinen riski Nato-jäsenyyden kanssa otetaan!”

 1. Niin otetaan turha riski, joka myös toteutuu kauhealla tavalla.. Natottajien Nato-intoon on suurin syy on RAHA ja ihmiskauppa. Psykopaattiset Natottajat saavat isot LAHJUKSET ja SUOMALAISET MYYDÄÄN sotaorjiksi globaalille sotaloneistolle. Kun natottajat ovat saaneet tehtävänsä SUORITETUKSI, he siirtyvät myymään jotain muuta herkkäuskoisille ja naiiveille metsä- suomaalaisille.

  ONKO KYSYTTY KANSALTA AIDOSTI JA SELVITETTY RISKIT JOTKA TOTEUTUVAT?

 2. Kyllä ammattilaiset pääsevät ääneen ihan joka puolella. Harmi vaan että suurin osa on Naton kannalla, kuten kansakin Teitä ”koulutettuja” puskista huutelijoita ei vaan kukaan enää jaksa. Lähde Marco vailka kuukaudeksi jonnekkin torille huutamaan leiriisi, viimeksikin menestys oli suurta.

  1. Niimpä. Parempi olla Ruotsin mallikin ja tehdä slummi Suomesta ja natoon että hyökkäisi kun viimeksikin voitettiin neuvot 6-1. Pääasia ettei ydinvoimalaa tule enää Ukrainaan. Neuvostovenäjän syy oli. Ei natoa, suurinosa, nyt natoon suurinosa eli älä lampaile, se on vähempi uhka kuin aiemmin kun taistelee vielä muualla.

  2. Lopullinen totuus on vihdoinkin löytynyt; Se on Nato. Parantaa kaikki ongelmat ja sen jälkeen elämme tasa-arvoisina ja tasalaatuisina ilman eri mielipiteitä yhdessä onnellisina ilman epäilyksiä Johtajaa palvoen. Kaikille yhtä paljon ja kaikki elämme onnelassa kuin Stalinin 1930- luvun Neuvostoliitossa. Eläinten vallankumous tulee mieleen sekä Raamatun kuvaukset vääristä profeetoista.

   1. Raamattu, tuo kaikkeen vastauksen kertova satukirja, jota seuraavat heikot ja tyhmä jotka eivät osaa ajatella itse. Hyvä Aimo, eiku Marco!

 3. On Tuolla Vihavaisellakin..Oma Sokeutensa..Katsoin tuon Videon eilen..Ja Postataan nyt sitten tänne se Mitä Juuta****Tuubi…EI Suostunut siellä Julkaisemaan…

  Voi V!TTU…Mitä PASKAA…Venäjälläkö EI olisi OIKEUTTA Puuttua siihen että Ukraina on TERRORIPOMMITTANUT ItäUkrainan Venäläisväestöä 8 VUOTTA..Lahdaten 14 000 Ihmistä…

 4. Mitä luulisit Venäjän tekevän vastaavassa tilanteessa, kun joku haluaisi irtautua Venäjästä ja perustaisi tai ainakin yrittäisi perustaa erillisen valtion irti Venäjästä.

  Venäjä pommittaisi alueen maantasalle.

  Ja mitä tulee sotaan Ukrainassa jonne Venäjä on hyökännyt, niin Ukrainalla on 100% oikeus viedä sota rajan toiselle puolelle, Venäjän maaperälle.

  JASSM risteilyohjukset joita on pieni määrä Suomella, niitä käytetään tarvittaessa kohteisiin jotka sijaitsevat Venäjän puolella. Suurvallan ei tarvitse pelätä pieniä rajanaapureita. Ne eivät muodosta mitään uhkaa. Mutta jos Venäjä hyökkää, se tietää että se ei selviä rangaistuksetta hyökkäyksestä.

  Venäjän terroripommitukset Ukrainan kaupunkeihin ja siviiliväestön tappaminen tekevät Venäjästä sotarikoksia tehtailevan roistovaltion. Ukraina on kestänyt urheasti.

  Ohjusristeilijä Moskovan merenpohjaan painumisella saattaa olla paljon suurempi merkitys kuin mitä vielä osaamme arvata. Jospa Moskovan johto luhistuu sodan tiellä.

  1. En jaksa uskoa, että nykyinen hallinto Venäjällä on kovin pitkä-ikäinen. Ja lännessä.. Natovouhotus on turhaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*