30 thoughts on “Päivän kuva: Nahkatakkinen tyttö

  1. Tuohan onkin jo juttu jos pitää paikkansa. Itsekin jo ihmetellyt Kiinan uusia, paikoin massiivisia sulkutoimia, kun ei pitäisi olla aihetta sen enempää kuin täälläkään. Kun täällä Suomessakin jo mm. maskisuosituskin poistumassa.

 1. Muistutus: Suomen poliitikot eivät päätä yhtään mistään. Eikö tuo mätähammas voisi jo mennä sinne purukalustoremonttiin — me maksamme kyllä. Myös anoreksialle kannattaisi tehdä jotakin.

  1. Taas oli huikea taso kommenteissa ja se on hyvä ,tällä tavoin käyttäytymällä olette ja jäätte hyvin pieneen marginaaliin, joista ei ole mitään vaaraa kenellekään.

   1. Mutta Sanna Marinista on ollut suuri vaara ja vahinko Suomelle. Nyt se kana-aivo on ajamassa Suomen sotaan Venäjää vastaan.

   2. Ei mennä lauman mukana johtajanpalvonnassa. Te johtajan palvojat teette Suomesta Pohjois- Koreasta. Järjen köyhyyttä ”aikuisilta”.

  2. Ei edes ole. Laiha läski mikä on hyvin yleinen ilmiö rehellisesti läskien rinnalla. Jos Suomessa olisi miehiä niin nämä kaakattavat kanat oisi jo kannettu ulos, mutta täällähän on vain vaippaikäisiä nykyään vaipat naamalla.

   1. Vaikea kantaa kun on koko läntisen maailman juutalaismedia, -mafia, -pankit ja sotakoneisto (yk, nato ym.) vastassa.

 2. Terveisiä…SuoJunttilan…Äly-KÄÄPIÖILLE…Amerikasta..!!!

  https://www.bitchute.com/video/sit9j8Kffxj6/ via bitslide

  Katsokaa edes…~ 10:00 > 21.00 min. (Suomesta puhutaan lopussa…)

  Onhan Se…Surullisista kun joutuu Kääntymään…Muualle….Saadakseen Kuulla…Järjen ääntä…Näinä WW3 Päivinä..

 3. Kuten kuvasta näkyy, niin esinahattoman Klausin sätkynukke on täysin lauta!

  Näin käy, kun juhlii homojen kanssa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*