Marco de Wit 16 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään korostanut luonnonvalinnan loppumisen johtaneen keskimääräisen älykkyystason romahdukseen sekä erilaisten mielisairauksien räjähdysmäiseen lisääntymiseen.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Parhaiten yleisen älykkyystason romahtamisen ja häiriintyneiden lisääntymisen näkee tietysti valtamediassa, jossa kiintiötoimittajien jutut muuttuvat yhä yksipuolisemmiksi ja harhaisemmiksi. Erityisesti naistoimittajien jutut ovat muuttuneet juorujutuiksi, joissa pääasiana on toimittajan OMAT mielipiteet, identiteetti ja ulkonäkö.

 

Puhutaan Sailerin laista, jonka mukaan naistoimittajan jutun agendana on aina toimittajan itsensä ja varsinkin hänen viehättävyyden pönkittäminen. Maailma jaetaan aina hyviin ja pahoihin sen mukaan mikä nostaa tai alentaa naistoimittajan omaa treffimarkkina-arvoa.

 

 

 

Karmein esimerkki tästä feministisestä narsismijournalismista on Annastiina Heikkilä, joka ei ollenkaan häpeile jatkuvasti korostaa itseään. Katsoppas tätä juttua:

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Kyllä. Koko jutussa ei ole ensimmäistäkään kuvaa Macronista tai Le Penistä, vaikka Ylen arkistosta kuvia taatusti löytyisi. Sen sijaan jutussa on vain yksi ainoa kuva: Toimittaja Annastiina Heikkilän valtavan suuri omakuva.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Ylen toimittaja Annastiina-Heikkilä feministinen narsisti? Sailerin laki selittää!

 1. Suomalaiset naiset tuhoavat itsensä miesten, lasten ja perheiden vihallaan, sekä monikulttuurisuuden ihannoinnillaan ja hyvä näin. Uskomatonta roska-ainesta melkein kaikki suomalaiset naiset, vaikka hyvin harvoja poikkeuksia on, jotka vain sattuvat olemaan suomalaisia. Voisiko uutisoida jostain muusta kuin suomalaisista lehmistä? Kaikki suomalaiset kyllä tietävät minkälaisia lähes kaikki suomalaiset naiset ovat. Ei siitä tarvitse erikseen uutisoida ja kertoa.

 2. Heh heh, naurattaisi, jos ei itkettäisi. Imagojournalismia pahimmillaan. Varmaan opetettu feministisen journalismin erikoistumisjaksolla. Kas kun ei samalla paljasta itsestään ”kaikkea” maksullisilla sivuilla.

  Ilmiselvästi on haku päällä. Yleä vaan käyttää treffikanavana.

  1. Taas dewit nosti misogymiassaan yhden ainoa Heikkilän kirjoituksen tikun nokkaan. Hän on kirjoittanut Ranskasta lukemattomia juttuja, joissa on mainittu vain hänen nimensä kirjoittajana. Ja joissa on ollut kuvituksena niin Macron kuin le penkin kuvat. Eihän näihin juttuihin usko kuin dewitin joo-miehet ja muut nuotipiiriläiset, joilta puuttuu taito tai viitseliäisyyttä ottaa asioista selvää.

   1. Sinulla ei riitä älyllinen kapasiteetti ymmärtämään mitään valtamedian valmiiksi pureskellun propagandan vaikutuksen takia.

    1. Siellä nuotiopiirissä äly loistaa poissaolollaan ja toistellaan samaa jargonia valtamediasta, eikä huomata kuinka aivopestyjä, yhden totuuden joo-miehiä piiriläiset ovat. Moniarvoinen tiedotus on teille tuntematon käsite.

 3. Kas, näyttää ihan isäni uudelta vaimolta. Sama ruma nenä, vihaiset silmät ja kroonisen kireä naama. Tämä vaimo ensi töikseen kielsi sukulaisia tulemasta kylään, katkoi isäni suhteet tämän omiin vanhempiin, ja pian ajoi isänikin, eli miehensä, maalle mökkiin jotta saisi itse rauhassa elellä Helsingissä kalliissa asunnossa.

 4. En tiedä..Mutta..Kun näkee jonkun..Tuollaisella Omahyväisellä virneellä..Tekee vain mieli..Sylkeä Niitä päin Kasvoja..

  1. Edustat hyvin nuotiopiiriläisiä, kun sanat loppuvat tai sanavarasto on rajallinen, niin tuollaista tekstiä ja ajatuksia tulee ilmaistua. Laajenna kuule sanavarastoasi niin on helpompi elää ja olla.

 5. ”Erityisesti naistoimittajien jutut ovat muuttuneet juorujutuiksi…”
  Onko ne sitten joskus olleet jotain muuta? Naiset eivät pystyisi edes pyörittämään Kauppalehteä ilman että siitä tulisi joku siskonpeti.
  ”Malla tienaa vähemmän kuin monet sedät, joilla on häntä huonompi tutkinto”
  ”Elina koki häirintää ja tytöttelyä pörssiklubilla – toksinen ilmapiiri sai voimaan pahoin”
  ”Sarin tampooniniksi ja siitä syntynyt yritys trendaa nyt kovaa Yhdysvalloissa siirtolaisnaisten keskuudessa”

   1. Hyvin tunnistat omanlaisesi tekstin mutta mitä lisäarvoa se tuo mihinkään keskusteluun. Ei mitään. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

  1. Sedät ja putintrollit kaiken pahuuden takana. Noin feministisuvakkisivarinatottajanoitien aivot pilataan mädätysyliopistoissa.

   Silti setämiehet maksavat noiden koulutuksen ja ylipalkatut suojatyövirat.

 6. Ruotsin media on samaa puuta. Täynnä myrkyllisiä valkoisia miehiä vihaavia myrkyllisiä vaaleita naisia. Ja mitä kauniimpi. Sitä toksisempi miesvihassaan. Esim. Ruotsin keskustapuolueen Annie Lööf vihaa patoligisen sairaalla tavalla Ruotsidemokraattien Jimmy Åkessonia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*