5 thoughts on “Päivän video: Anonyymit maskiholistit

 1. Natotus-satiiria vielä.

  Entä jos kaikki medioisss esitetty on näyteltyä huijausta. Ukrainan sotaa ei ole Putinkin on näytelty hahmo.

  1. Kyllä mäkin olen tota miettinyt.
   Ukrainan presidentti on näytteliä.
   Mariuopolin synnytyssairaalan pommituksen uhrit oli näyttelijöitä. Janus Putkonen on teatteriväkeä. Kuevin haamu on ATK simulaatio jostakin pelistä.
   Sosiaalinen media on sensuroinut kaikki kanavat, josta voitaisiin saada reaaliaikaista tietoa Ukrainasta ja Venäjältä. Meillä on täysi syy olettaa että mitään sotaa ei oikeasti ole edes olemassa. Sota perustuu YLE.n väitteeseen, jolle ei ole mitään todellista näyttöä.

    1. Jos vakuumipommitetaan Mariupolin bunkkerit, eli höyrystetään siellä olevat, miten käy Macronin juoruille siitä, että Mariupolissa on piilossa sen tason NATO linkitys väkeä, että UK, Saksa, Ranska ja Ruotsin johtoa menisi vankilaan jos ne paljastuisi? Miksi Venäjä höyrystäisi nuo kaasuksi nuo todisteet, ellei olisi mukana juonessa ja tekisi jotain pimeää diiliä pöydän alla? Ehkä ”todisteet” on oikeasti jo roudattu ulos bunkkereista ja räjähdyksellä tehdään näytelmä maailmalle. Todisteet sitten pidetään takataskussa ja voidaan käyttää diplomatiassa tiedustelupalveluiden välisessä diilaamisessa. … vakuumipommin jälkeen kukaan muu ei voi varmaksi tietää mitään.

  2. Jotaiin tuon suuntaista voi ollakin. Mieti jos ne tiputtaa sen vakuumipommin Mariupoliin, ja sitten ollaan hiljaa kuin JFK murhan jälkeen siitä, minkälaista porukkaa siellä oli piilossa tarkalleen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*