Marco de Wit 17 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut usein kuuluisasta tanskalaisesta islam-kriitikosta Rasmus Paludanista.

 

Piirrä Muhammed pilakuva -päivä

 

Paludan ei ole luovuttanut, vaan nyt on vauhdissa Ruotsissa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Yllättävää kylläkin, niin Ruotsin poliisi yrittää puolustaa Paludanin ilmaisunvapautta. Tosin nyt hänen mielenosoitustaan siirrettiin Mälmöön.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun ja videoon

 

 

Tässä myös videota siitä miten poliisit lähtevät pakojalalle.

 

Kuvassa linkki Twitter-videoon

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Paludan vs. matut

 1. Poliisille on annettu käsky paeta. Pelkurit. Kantaväestöä poliisi ei pelkää, koska ne on alistettu jo kehdosta lähtien palvelemaan globaalia eliittiä ja järjestelmissä on kaikki tiedot kaikista. Siellä ei ole vastarintaa.

  On kurkun leikkausvideoita tullut katsottua poliisikoulussa.

  1. Tää, Suomessakin poliisit on kovana heti kun pitää hakata joku kantasuomalainen tai tulla häiritsemään mielenosoituksia joita vietetään laillisissa ja rauhallisissa merkeissä. On ne kovia jätkiä

 2. Valtalehdistö käyttää lyömäaseena äärioikeistolainen, sillä hänen puolueensa Stram Kurs Sverige on vain islam-kriittisistä, koska islam ei koskaan hyväksy sananvapautta, demokratiaa ja kokoontumisvapautta. Hän itse sanoo hänen puolueensa olevan libertaarinen patriootti, mainiten Morgan Johansson on minua äärioikeistolaisempi, koska hän pitää siitä, että vain jotkut saavat puhua.
  Monet on ihmetelleen kuinka hän saa poliisilta luvan, poliisi ei voi kieltäytyä koska hän Ruotsissa syksyllä pidettävien vaalien vaalikiertueella.
  Ps. Hs otsake on täysin harhaanjohtava, sillä mellakat ei saanut alkunsa koraanin polttamisesta, sillä hän ei ollut vielä edes paikalla eikä mennyt.

 3. Vain todellinen narttu perääntyy partalasten edessä! Minkä takia feministeillä oli koirat mukana, jos niillä ei edes puretettu agressiivisia matuja? Feministien olisi pitänyt jättää koirat kotiin, jossa ne olisivat olleet turvassa!

  Huom! Suomessa anarkisteilla ja suvakeilla on monesti mukana koiria, kun he järjestävät omia väkivaltaisia operaatioita, kuten elokapinaa tai Helsinki ilman natseja. Suvakit käyttävät viattomia koiria kilpinä etulinjassa. Eikö suvakkeja hävetä?!!

 4. Ruotsin feministinen poliisi on täysin helisemässä kun rikkaus ja voimavara ottaa kierroksia. Paludanin ei tarvinnut olla edes paikalla juuri missään vaan riitti että oli menossa johonkin niin matut alkoivat riehua. Jari Taponenkin ajaa tätä samaa kehitystä Suomeen, jossa matujen määrää kasvatetaan, hoivataan ja hyysätään, mutta silloin syntyy myös sotivia katujengejä ja tunteiden kuumetessa yleisesti poliisit kivitetään, heidän autot vallataan, ryöstetään, rikotaan ja sytytetään tuleen. Ruotsin poliisia ja koko yhteiskuntaa nöyryytettiin taas totaalisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*