Marco de Wit 17 huhtikuun, 2022

 

Laiton Lehti perustaa usein analyysinsä tieteeseen. Niinpä se analysoi Ukrainan sotaa offensiivisen realismin kautta, jota varsinkin professori Mearsheimer on kehittänyt.

 

Offensiivinen realismi: Geopolitiikassa vahvin määrää säännöt

 

 

Alla on Mearsheimerin viimeisin haastattelu. Siinä hän korostaa, ettei Ukrainan sodassa ole yhtään mitään geopoliittista järkeä. Amerikan geopoliittinen vihollinen on Kiina, koska vain se voi uhata Amerikkaa. Kiinan talous alkaa jo olla Amerikan luokkaa ja se voi kasvaa vielä moninkertaisesti, koska Kiinan väkiluku on yli neljä kertaa suurempi. Lisäksi Kiinan keskimääräinen ÄO on Amerikkaa suurempi samalla, kun sen kansa on erittäin yhtenäinen.

 

Amerikan geopoliittisessa intressissä on saartaa Kiina yhdessä Venäjän, Intian, Vietnamin, Taiwanin, Etelä-Korean ja Japanin kanssa. Saartorenkaassa on kuitenkin massiivinen aukko, koska Amerikka yrittää saartaa myös Venäjää, jonka liittolaiset ovat Intia ja Vietnam. Tässä ei ole mitään järkeä.

 

Mutta miksi sitten Amerikka käyttäytyy järjettömästi? Yksinkertaista: Sionistit eli Israel on kaapannut sen ulkopolitiikan. Ukrainan sota on vain Syyrian sodan sivunäyttämö, koska Venäjä tukee Israelia vastustavia Lähi-Idän maita. Tätä Laiton Lehti on jo selittänyt pitkään.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

 

Israel ja sen johtamat sionistiset juutalaiset tekevät varsinkin akatemiassa ja valtamediassa kaikkensa puolustaakseen USA:n rahakonetta ja riistävää petrodollaria.

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$Srael Rules The World

 

 

Jos vastustat Israelia rahoittavaa pankkikartellia, niin saatat saada Mossadin vieraaksesi. Niinpä ylivoimaisesti suurin osa valtioterrorismista, false falgeista ja pedoringeistä on nimenomaan Mossadin pyörittämiä.

 

Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 

 

Miksi Mearsheimer ei sano mitään Israelin roolista edes Ukrainan sodassa? Koska hän pelkää. Merasheimer nimittäin parikymmentä vuotta sitten paljasti kirjassaan Israel Lobby Israelin kaapanneen Amerikan ulkopolitiikan. Tästä sionistit raivostuivat niin paljon, että saivat melkein järjestettyä Mearsheimerille potkut.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Aika surullista. Sionistit ovat pystyneet mädättämään valtiotieteen niin perusteellisesti, ettei kukaan enää uskalla täysin soveltaa offensiivista realismia geopolitiikkaan. Ei edes professori itse!

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

25 thoughts on “Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä. (Paitsi sionisteille!)

 1. Mearsheimer vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta Laittomalle Lehdelle iso peukku siitä, että on kriittinen myös suosikkiprofessorejaan kohtaan. Nykyään joka puolella tuntuu olevan pelkkää mätää. Mossad saattaa tulla myös henkilökohtaisesti vierailemaan jos puhut liikaa Israelista, Israel-lobbystä ja geopolitiikasta.

 2. Nykyisin kaikki kovatkin tieteet on mädätetty. Todella surullista nähdä valkoisten degeneraatio. Kaikkein degeneroituneimpia ja raukkamaisimpia ovat ”älykkäät” valkoiset. Valkoisen keskiluokan pitää yhdistyä ja pitää huolta toinen toisistaan, koska valkoiset ”älykkäät” ovat pettäneet ja hylänneet heidät aivan täysin.

 3. ”Ainoana mediana Laiton Lehti perustaa analyysinsä tieteeseen.”

  Jätän tämän vaan tähän. Artikkeli alkoi jo niin räikeällä valheella ettei tätä tarvitse enempää edes kyseenalaistaa.

 4. Ainakin Venäjän nuoret sotilaat saavat nyt elintärkeää kokemusta rintamalta. Slaavien rajaselkkauksen jälkeen nämä nuoret urheat soturit ovat veteraaneja, jotka sitten myöhemmin kouluttavat uusia sotilaita tulevia rintamia varten.

  Venäjän armeija on nyt päässyt kokeilemaan resurssejaan ja samalla näyttää länsimaille heidän aseitaan ja niiden tehoa. Tänään rytisee Mariupolissa, jos Azovin valenatsit eivät antaudu Azovstalin terästehtaalla. Venäjä on ilmoittanut käyttävänsä ”vakuumipommia” nujertaakseen vastarinnan!

  Azovin valenatsit ovat anoneet lupaa antautumiseen esinahattomalta natsipresidentiltä, mutta lupaa ei ole annettu. Venäjän on nyt syytä lopettaa pehmoilu ja aloittaa kunnon tykittäminen vakuumipommeilla! Myös Kiovaan pitää iskeä ydinasein!

  Venäjä hyötyy myös siitä, että lopettamalla raaka-aineiden ja energian viennin vihamielisiin valtioihin se laittaa Euroopan polvillensa. Lopulta Euroopan täytyy kääntää selkänsä jenkeille ja anoa ystävyyttä Venäjän kanssa. Presidentti Putin ilmoitti tällä viikolla, että Venäjä ei tule koskaan olemaan riippuvainen lännestä. Tässä on suvakeilla mietittävää!

  Venäjä hyötyy myös siitä, että nyt se näkee millaisia juonia naton suvakit ovat punoneet Venäjän tuhoamiseksi. Toisin sanoen Venäjä käyttää tätä pientä slaavien välistä rajakiistaa itsensä vahvistamiseksi!

  1. Täysin samaa mieltä. Nyt Venäjän on aika lopettaa sievistely ja laitettava iso vaihde silmään.

 5. Hyvä esimerkki Tyypistä…Joka Ensin näkee valon..Mutta Ikääntyessään..Vintti pimenee…Ei SANAN SANAA…Ukrainan suorittamasta Kansanmurhasta ItäUkrainan Venäläisväestöä kohtaan…Ihan Kuin Niillä ei olisi Mitään Arvoa ja Arpaa..Venäjän päätöksessä lähteä Sotaan…So On se Asia josta tavalliset Venäläiset välittää..EI Suurvalta Politiikasta..

 6. https://youtu.be/SgWy9FGyNA4

  Amerikkalaisia ja brittejä sekä vihataan joka puolella maailmaa, sekä he ovat täysin naurunalaiseksi ympäri maailmaa. Varsinkin Yhdysvalloille ja amerikkalaisille nauretaan joka puolella maailmaa.

  Amerikkalais-brittiläinen imperiumi on aivan romahduksen partaalla monella mittarilla laskettuna ja hyvä näin. Vihollisemme lopun aika on tullut.

  1. Biden on tehnyt USA:n täysin naurunalaiseksi koko muun maailman silmissä. Tollasia sekavia pappoja vahvassa lääkityksessä löytyy yleensä vain vanhainkodeista. On todella vaarallista koko maailmalle ja maalle itselleenkin pitää sellasta johdossa ja varsinkin vielä vilpillisesti sinne johtoon runtattuna.

 7. Amerikkalaiset ja britit ovat oikeasti todella kuvottavia, rikollisia ja ylimielisiä ihmisiä. Kaikki mitä heillä on on saatu loisimalla ja varastamalla.

  Osoita aina laillisesti suurta vihamielisyyttä jokaista tavallista amerikkalaista ja jokaista tavallista brittiä kohtaan jonka kanssa olet tekemisissä. Näytä näille orjaisännille ja rikollisille kuinka kuvottavia ja rikollisia ihmisiä he ovat. Amerikkalaiset ja britit ovat velkaa joka puolelle maailmaa valtavista kymmenien vuosien rikoksistaan, joiden avulla he nytkin alistavat ihmisiä. He ovat pelkkiä sairaita rikollisia ja loisia.

 8. Kyse on pelkuruudesta, raukkamaisuudesta, epärehellisyydestä ja mukavuudenhalusta. Professorin paikka ja oma mukavuudenhalu ovat paljon tärkeämpiä kuin totuus. Siitä tässä on kyse. Ateistit ”älykkäinä” esiintyvät ovat kaikki pelkkiä pelkureita, raukkoja ja pettureita.

 9. Pettureiden, vahingollisten ja pelkureiden ihmisten tunnistamiseen on kaksi hyvin yksinkertaista mittaria:

  ”Älykkyysosamäärä” ja ateistisuus. Jos ”ÄO” on yli 110-115, todennäköisesti henkilö on vahingollinen petturi ja pelkuri. Lähes aina. Luultavasti nämä henkilöt ovat myös Jumalan kieltäviä ateisteja tai kuten Donald Trump, George W. Bush, Joe Biden ja muut, Jumalalla omia etuja ajavia limaisia teeskentelijöitä. Pelkkää mätää ja korruptiota joka puolella.

 10. Melkein saivat järjestettyä hänelle potkut… mitä sitten? Mitä sitten? Hänelle totuus ei kuitenkaan ole se tärkein vaan oma mukavuudenhalu ja oma nykyinen työpaikka. Jos hän oikeasti olisi älykäs, hän järjestäisi toisen toimeentulon, mutta kun ei ole älykäs ja kyvykäs ihminen , vaan heikko.

 11. Ei kai kukaan möisi selkärankaansa ja totuutta jostain professorin paikasta. Eihän kukaan voi olla niin halpa.

  1. Monille ura, sosiaaliset suhteet, asuntolaina ja lasten saaminen hyvään kouluun ja piireihin on tärkeämpää kuin totuus. Suomessa köyhäkin voi elää ja kouluttautua, mutta useimmissa maissa ei ole näin, vaan joudut perheinesi jonnekin slummiin asumaan, jossa sinut sitten helposti ryöstätään, raiskataan ja tapetaan. Tosin sama on tulossa myös Suomeen.

 12. ”Älykkäät” myyvät aina Marco itsensä. Niin siinä vaan käy. He puukottavat aina, joka kerta selkääsi.

  1. Johtuu varmaan siitä, että älykkäille tarjotaan rahakasta diiliä. Toisaalta älykkäät myös tajuavat paremmin kuinka pahoihin onglemiin voivat joutua, jos lähtevät taistelemaan valtaeliittiä ja sen nyrkkiä, valtiota vastaan. Hyvin harva ihminen missään sosiaaliluokassa on valmis uhraamaan uransa ja ehkä koko elämänsä totuuden puolesta.

   1. Ymmärrän, että ihmiset ovat aina jossain määrin itsekkäitä ja tämä on ihan luonnollista, mutta kaikkiin muihin kansoihin ja rotuihin verrattuna tämä tilanne on jotain todella surkeaa.

    Yksikään varakas valkoinen ei tue omiaan edes epäsuorasti ja pyri näin ajamaan ryhmänsä etuja. Valkoiset ovat oikeasti ainoa ryhmä joka ajaa kaikkien muiden, paitsi valkoisten etuja! Tämä on jotain todella, todella halveksuttavaa valkoisissa, että sen lisäksi, että ei ajeta oman ryhmän etuja, ajetaankin kaikkien muiden ryhmien etuja, joka entisestään pahentaa koko ajan tavallisten valkoisten tilaa!

    Jos ovat niin pelkureita ja raukkamaisia pettureita, niin on monia tapoja auttaa omiaan, kun nämähän niin haluavat auttaa kaikkia. Tämä on pelkkä tekosyy, että ei uskalla lähteä valtiota vastaan. Hohhoijaa.

    Ihmiset pitää herättää siihen, että nämä ovat pelkkiä pettureita ja valkoisen keskiluokan pitää keskenään yhdistyä, sillä kukaan ei ole tulossa pelastamaan ja tukemaan heitä, paitsi he itse. Nämä ihmiset ajattelevat vain itseään, tukevat kaikkia muita ryhmiä, aivopesevät ihmiset entistä tyhmemmiksi jne. Laillinen sotilastoiminta on ainoa vaihtoehto.

   2. Ymmärrän, että lähdetään koko ajan tästä ”kyllä kaikki ovat aivan samanlaisia” ja ”kyllä kaikki muutkin”, mutta yhteiskuntaluokat ovat oikeasti erilaisia. Voi olla, että keskiluokka on lammasmaisempi, mutta se ei ole usein yhtä antisosiaalinen ja petollinen kuin yläluokka. En tiedä mistä tällainen ajattelu tulee, että kaikki yhteiskuntaluokat olisivat tällaisia kylmiä selkäänpuukottajia ja häikäilemättömiä pelaajia, jotka myyvät aina itsensä. Kaikkein kylmimmät ja häikäilemättömimmät ihmiset nyt vaan haluavat ja pääsevät huipulle ja kiltit ihmiset jäävät useimmiten alemmas yhteiskuntaan.

    1. Erittäin hyviä pointteja ja kysymyksiä, mutta miksi sitten keskiluokka kannattaa ammattikartelleja ja näin sekä heikentää että tekee kalliimmaksi monet tärkeät palvelut aina koulutuksesta, terveydenhoitoon ja lakipalveluihin eli kolmeen erittäin tärkeään asiaan, joiden mädättyminen nimenomaan mahdollistaa ihmisten aivopesun, myrkyttämisen ja huijaamisen valtaeliitin armoille?

     Ilman keskiluokan aktiivista tukea ja ihailua valtaeliitti ei voisi riistää ihmisiä.

     Voisiko olla, että kaikki luokat ovat ihan yhtä itsekkäitä ja mätiä, mutta hyötyvät valtion ylläpitämästä huijausjärjestelmästä sitä enemmän mitä älykkäämpiä ovat.

     1. Tämä ammattikartellius on vituttanut melkein kaikesta eniten tässä yhteiskunnassa. Minä pystyisin (kuulun 1%:iin) lukemalla pätevöityä moneen, mutta koulutuskiintiökartellit ja itse koulutukset jossa haaskataan valtavasti aikaa turhaan, (perheen) tulot tippuu ja ”koulutettunakin” on hyvin epävarmat työmarkkinat mädässä Suomessa. Samalla on luotu kaikki mahdolliset esteet luoda uusia työpaikkoja, yrityksia ja osa sitä kokonaisuutta on juurikin kartellijärjestelmä.

 13. Jälleen käytiin suuri monologi Marcon toimesta jossa kehuttiin juttua ja sen kirjoittajaa. Tästä ”lehdestä” tulee päivä päivältä viihdyttävämpi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*