Marco de Wit 17 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pitkään kehunut Youtube-ohjelma Leveliä, koska se on upeasti taistellut koronatyranniaa vastaan.

 

Viime syksynä Leveli alkoi kuitenkin Tapsan johdolla harhautumaan ihmeellisille metoo-sivupoluille.

 

Ihme: Laittomia Uutisia ei vieläkään poistettu Youtubesta!

 

 

Eikä kyse ollut yhdestä kerrasta, vaan sitä on jatkunut kuukaudesta toiseen.

 

Mitä Levelille on tapahtunut? Limbo vai aikaluuppi?

 

 

Nyt Levelin Nico ”Junnu” Giasanti on mennyt niin pitkälle, että vaatii erittäin asiallista haastattelijaa, Mikko Kemppeä sähkötuoliin!

 

 

 

Miksi? No, koska Kemppe on Youtube-ohjelmassaan antanut naisten keskustella naisten raiskausfantasioiden yleisyydestä!

 

Kyllä. Katso itse alla oleva lyhyt video, jos et usko.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “Raiskausfantasiagate: Levelin Nico/Junnu vaatii Mikko Kemppeä sähkötuoliin!?!

 1. Miksi kukaan ei ole vielä tehnyt parodiaa ns. vaihtoehtomediaa edustavista podcasteista? Joltakin koomikoita onnistuisi; Kummelin tyylisesti kaikki, Kempen maneerit, Putkonen/Koistinen, Leveli… , Puopolo, näytellyt överit vieraat, salaliittoteoriat ja mielipiteet överiksi vedettynä jne. Helou helou…

 2. Keneltä Junnu on saanut omaisuutensa eli virtuaalivaluutat? CIA, M16, Mossad vai FSB maksaa?Suomessa kukaan muu kuin ulkomailta ohjattu ei pääse julkisuuteen eikä läpi politiikassa.

  1. Todella sekavaa touhua kun istutaan samalla oksalla feministien, lihanuijan kulttipoppoon ja väkivaltasen matujengin johtajan kanssa ja hyökätään aina uusien hyvin asiallisten oppositiotoimijoiden kimppuun.

 3. Voi vittu lieneekö enemmän ylimielistä mulkkua kuin se läskipoika Junnu?Toivottavasti rahat loppuu ja joutuu leipäjonoon. Sen jälkeen Ego kyllä tasapainottuu.

 4. Siis sehän on tieteellinen fakta, että naiset keskimäärin saavat miehiä useammin kiksejä raiskaus ja miesten alistusfantasioista. Miehet taas saavat keskimäärin enemmän kiksejä naisten alistusfantasioista. Eikö tästäkään saa nykyään enää Levelin mukaan puhua? Tapsa ei kuitenkaan varmasti alista Neaa. Siitä voin olla varma. Molemmat sukupuolet kuitenkin ovat tutkitusti tyytyväisimpiä perinteisissä sukupuolirooleissaan, koska ovat evoluution aikana kehittyneet myös itse pitämään niistä.

  Alunperin sähkötuoli oli kaikkein pahimmille mädättäjille ja rikollisille. Nyt Kemppe on mukamas tällainen kaikista pahin mädättäjä ja rikollinen?

  Levelistä on tulossa pelkkää feminististä ja natotusroskaa.

  1. Se on ihan luonnollista, ei tarkoita että suurinosa toteuttaisi. Ne jotka toteuttaa se on suunnitelma ja psykoja, eivätkä ajattele hetken viihteenä. Eihän ne sm-leikeissäkään tapa toisia tai vasten tahtoa, suurinosa ja ne jotka ei ole tulleetkaan leikkimään kyllä.

  2. Jo ammoisina aikoina katselin mökin vintillä vanhempien naisen seksuaalisuus mustavalkokuvitettua kirjaa kun tein sitä. Siitä kävi ilmi jo lapsena että naisten yleisin fantasia on tulla raiskatuksi eli masturbaatiohaaveet ja todellinen tilanne ovat kuin yö ja päivä eli pahinta on tulla raiskatuksi, häpeä, oma tila ja tunteet viety, selviääkö koskaan järkiin, voiko luottaa miehiin, arvottomuuden tunto, kaikki on viety, on kuin nukke. Että junnun jannu juniori mietippä sitä.

  3. Joku tutkimus on myös sanonut, että naiset eivät halua toteuttaa fantasioitaan siinä, kun miehet taas haluavat.

   1. Naisten keskimäärin yleisimmät seksuaalifantasiat ovat raiskatuksi tuleminen, kuristetuksi tuleminen, joutuminen miehen alistamaksi, kun taas miehet fantasioivat useammin naisen raiskaamisesta, naisen kuristamisesta ja naisen alistamisesta, joten on ihan järkevää miksi naiset eivät kuitenkaan hakeudu hullun kiilto silmissä raiskattavaksi, kuristettaksi jne., vaan he haluavat, että johtava ja kyvykäs mies alistaa heitä. Eivät he halua, että kuka tahansa heikko betamies alistaa ja raiskaa heidät. Pointtina on, että naiset haluavat pohjimmiltaan miesten alistamiksi, mutta eivät keiden tahansa miesten alistamiksi.

 5. Leveli on tuonut vihervasemmistolaisen cancelkultturin kansallismieliselle kentälle joka on jo muutenkin pirstoutumassa aina vain pienempiin piireihin sen sijaan että keskittyisimme porukalla oikeasti tärkeisiin asioihin joita tällä hetkellä olisi mm. estää digi-ID:n läpimeno ja tuoda esiin sote-alalla tehdyt 48a artiklan perusteella tehdyt laittomat palkanmaksun keskeytetykset ”puuttellisen rokotesuojan” takia mutta ilmeisesti teinityttö-tier draama on levelin porukan mielestä tärkeämpää. Mikäli leveliläiset eivät älyä parantaa tapojaan laittakaa itsenne sähkötuolin tai vähintään antaa itsellenne pellenenät ja muistakaa sitten myös painella sitä mahdottoman hauskaa pierunappia joka nykyään on ohjelman käsitys huumorista.

  Ehkä leveliin olisi aika etsiä uudet vetäjät jotka vielä osaavat keskittyä oikeisiin asioihin. Lauri Paavola voisi olla hyvä vaihtoehto.

 6. Kuvassa näköjään joku vähän pönäkkä mies, roskapussi ja jabba the hutt. Olen iloinen, että lopetin telkkarin katselun noin vuonna 1998.

 7. Voi ei, harhaiset vastarannanänkyrät tappelevat taas keskenään. Tässä ei jää oikeille ihmisille kuin voitettavaa.

  1. Mistäs luolasta Oikea nimetön kömpi oikeiden ihmisten palstan keskusteluun. Olitko pidätettynä Supon toimesta epäiltynä maanpetoksellisesta toiminnasta? Heh heh…

   1. hehehheh.. Täällä ollut koko ajan. Yksinkertaiset vain eivät ymmärrä millä nimimerkillä kulloinkin. hehehheh..

    1. Nuotiopiirin Jussiboy ilmiselvästi edustaa hölmömpää ja fanitiimi olevinaan vähän fiksumpaa trollia. Heheheh…

 8. Annin höpinöistä ei kannattaisi välittää. Luonteessa sairaalloisia piirteitä, kuten narsistinen ylemmyydentunto. Junnulla joskus hyvää läppää, mut tää meetoo -kampanjoinnin puolesta taistelu vie tyypin uskottavuuden.

  1. Ja suomalaisille nauramista. Junnulle noudk päähän helppo ja nopea menestys. Muutamassa kuukaudessa virtuaalimaailman miljonääriksi, oma ohjelma ja studiot, puoliueen kunniajäsenyys, presidenttiehdokkuus, ritarijäsenyys jne…

 9. ”Viime syksynä Leveli alkoi kuitenkin Tapsan johdolla harhautumaan ihmeellisille metoo-sivupoluille.”

  Tämähän se. Nyt muuten alkaa varmistumaan että Leveli on oikeasti hajotus asialla. Pitäis niillä olla muutakin tekemistä

 10. Tapsa puolustaa Neaa. Misogyynit ihmiset eivät ymmärrä Nean #Huora-teosta. Se on hyvin tärkeä teos Nean tarinasta kun Nea menetti neitsyyden 16-vuotiaana ja häntä kuvattiin videolle, mutta Nea ei lopettanut seksiä kuvauksen huomattuaan, vaan jatkoi.

  Vain sinä Tapsa voit puolustaa Neaa taistelussa patriarkaattia ja misogyniaa vastaan.

  1. Tätähän sä Marco jauhoit jo siinä Leveli-jaksossa monta tuntia. Lapsellinen kuudettakymmenettä käyvä setämies, joka on täysin epäonnisitunut kaikkesssa tekemisissään.

 11. Tiedätkö Tapsa, sanon yhden vinkin miehenä. Kuuntele tarkkaan… Naiset halveksivat nynnyjä, alistuvia ja erityisesti naisille alistuvia miehiä. He haluavat kunnon rohkeita miehiä, jotka eivät kuuntele ja tarvitse naisia. Naiset eivät tee mitään nynnyillä, epävarmoilla ja heikoilla miehillä, jotka ovat kosketuksissa tunteidensa kanssa. Ole kunnon mies Tapsa. Sinä pystyt siihen.

 12. Kemppe tyyppi on ottanut ohjelmaan myös henkilön joka oli yrittänyt kuristaa ex muijakaverinsa. Kiitos Levelille että paljastaa ahdistelijat ja ehdoton ei Kemppen raiskaus fantasioille.

  1. Aika kovia väitteitä. Miten luotettavia tietolähteitä ovat exät?? Miksi alkaa vatvoamaan asioita julkisuudessa eikä poliisin kanssa? Jos rikosilmoituksen tekemisen sijaan lähtee johonkin ohjelmaan ihan ylpäeästi ja innokkaasti kertomaa sänkyjutuista, niin kuinka tosissaan pitäisi sellaista ottaa?? Entä kuinka järkevää, on vaatia Kemppeä sähkötuoliin vain, koska hän antaa haastateltavansa kertoa naisilal olevan usein raiskausfantasioita?? Ei todellakaan järkevää. Miksi ylipäätään pitää rämpiä tällaisissa metoo-jutuissa, kun päällä on sekä matutus, koronatyrannia ja natotus?`?

   1. Itse olin alunperin valmis kuuntelemaan Nean väitteitä, mutta nämä paljastuivat lopulta pelkäksi feministiseksi metoo-roskaksi ja mustamaalaukseksi, jossa ei koskaan ollut mitään pohjaa.

    Nyt tuodaan taas esille tätä samaa roskaa, jossa annetaan aina ymmärtää, mutta mitään juttua ei oikeasti ole.

    Leveli on muuttunut pelkäksi matu-jengiläis ja feministi yms. roskaksi.

   2. Yleensä betamiehillä on tarve hakea naisilta hyväksyntää ja he sitten alkavat nuoleskemaan naisia saadakseen hyväksyntää. Todellisuudessa naiset sitten halveksivat heille nöyristeleviä heikkoja miehiä ja haluavat miehiä joita eivät voi saada ainakaan kovinkaan helposti ja jotka eivät tarvitse naisia. Tapsa yrittää varmasti saada Nealta hyväksyntää.

   3. Sekaantumisesi asiaan on jo paljastunut kaikille. Yritit pimittää tapahtuneet mutta ne ovat jo paljastuneet.

 13. Paras ”konteksti” tänä päivänä on pitää turpansa kiinni!!!

  Äärifeministit tutkitusti fantasisoivat raiskauksesta ja jopa joukko sellaisesti!!!

  Tämä merkillinen ristiriita kertonee naisista jotain, mitä mies ei voi koskaan ymmärtää, sillä mies ajattelee asioista enimmäkseen loogisesti liki ”ON” ja ”OFF” valokatkaisija periaatteella.

 14. Kun nyt tänä päivänä katselette noita lööppejä ja Mulle Kans (mee too) juttuja niin huomaatte yhden asian. Uhri x tai y KOKEE työpaikalla/harrastuksissa/urheilussa/… seksualista häirintää. Hän siis kokee sitä vaikka sitä ei ole ollut. Mutta kuinka moni on joutunut sellaisen kohteeksi, niitä onkin paljon vähemmän.

  Se että henkilö kokee jotain tapahtuneeksi ilman että sitä on taphtunut voi mieliä vaikkapa mielisairaudesta. Harhaisuudesta.

 15. Ovatko nämä naiset jotain psykologian asiantuntijoita vai millä pätevyydellä diagnosoivat mistä ”raiskausfantasiat” johtuvat? Itse kyllä ajattelen, että tässä menevät käsitteet sekaisin, kun puhutaan raiskausfantasiasta. Voiko kyseessä olla raiskaus, jos sitä haluaa? Eli onko kyse kuitenkin toiveesta tulla otetuksi ilman sitä edeltäviä neuvotteluita tai viettelyä ja suostumuksen tiedustelua? Mielestäni raiskausfantasia on oxymoron, sillä raiskaus määritelmällisesti sisältää sen, ettei uhri halua seksiä tekijän kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*