Marco de Wit 18 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Teslan perustaja, Elon Musk yrittää ostaa enemmistön Twitterin osakkeista, koska haluaa Twitterin palaavan sananvapauden puolustajaksi.

 

Suvakit ja varsinkin feministit ovat raivoissaan.

 

 

 

Twitterin sensuroima satiirilehti Babylon Bee on tehnyt aiheesta pilavideon.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video: Muskmania

  1. En ole ymmärtänyt mitä järkeä faceböökistä twitteriin, muutakuin face typeriä kuvia itsestä ja muka elämästä kymmenie tuhansine ”kavereineen”. Twitter taas järkevämpi keskustelu edellä, muuten samaa chaissea. En viihdy missään, ainoastaan ketsuppi että voi soittaa ja viestiä oikeiden tuttujen kanssa ja välillä virkahenkilöiden.

 1. Väitän että Pääsyy miksi nämä ViherKommari Ateistit sekä Satanistit haluavat Tuomita/Kieltää..Kaikki muut näkemykset Netistä…On se Että halutaan saada Niitten AI-Keinoäly ohjelmoitua tekemään samoin…

  1. Loistava oivallus. Siksi helevetinmoinen meteli känselöinnin ympärillä. Tekoälyuskovaiset. Eihän niillä ole omaa älyä, ne kysyvät kaiken omalta Jumalaltaan eli tekoälyltä.

 2. Nauran kun Musk menettää rahansa, kun Google pay ja Apple store poistaa twitterin sovelluskaupoista.
  Viimeistään teleoperaattorit voi poistaa twitteriin pääsyn verkkojensa kautta. Lopulta sähkölaitokset voivat lopettaa sähkön myynnin palvelimille.
  Kuten Junes Lokka on sanonut. – Et sä voi voittaa näitä idiootteja. Juha Korhonen muistaakseni sanoi – ettei Tokentubesta tule ikinä appia, koska se vaan poistettaisiin sovelluskaupoists, joten pelkkä selainversio sen takia.

  1. Sen haluaisinkin nähdä että valtaeliitti ja suvakit hylkää oman suurenmoisen somealustansa ja tiedotuskanavansa! Vääntäisikö sitten Google jonkun oman naurettavan sensuurialustan tilalle vai mitä tekisivät?

  2. APKpure , Aurora store , (<-noille on myös omat sovellukset) kyllä niitä erillisiä vapaampia sovelluskauppoja on olemassa. Typerys käyttää Applea kun Androidilla on vapaa valitsemaan tai miksei vaikka Sailfish OS? "It has an efficient user interface designed with an interactive gesture-based interface.
   It offers a regional licensing model by providing complete OS upgrades.
   It supports all Android apps and Ubuntu apps. So you can download any app from the Google Play Store or Sailfish Store etc.

   Kunhan sivuston speksit on tiedossa niin ulkopuolinen harrastelijakin voi tehdä oman sovelluksen joka on yhteensopiva sivuston kanssa.

 3. Myrkyllinen feministi videolla. Veitikka ei ota eteen tosielämässä. Siemeniä ei tuhlata tuollaisiin ”naisiin”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*