Free speech 18 huhtikuun, 2022

 

[Varoitus: Femakot saattavat tämän jutun sisältämien vihafaktojen takia vaatia koko Laittoman Lehden toimitusta sähkötuoliin.]

 

 

Monet treffimarkkinoilla pyörineet miehet ovat tulleet siihen tulokseen, että naiset ovat patologisia valehtelijoita.

 

Naiset nimittäin väittävät haluavansa herkkää kilttiä miestä, mutta käytännössä kuitenkin aina valitsevat kovia röyhkeitä miehiä. Nice guys finish last eli kiltit miehet häviävät aina. Viimeistään naiset pitävät siitä huolen.

 

 

 

Miksi naiset sitten valehtelevat? Yksinkertaista. Naiset ovat narttuja.

 

Ihan niin kuin miehet ovat uroksia. Molemmat vain toteuttavat geeniensä käskyjä.

 

 

Miesten geenit antavat yhden hyvin selkeän käskyn: Yritä tulla mahdollisimman mahtavaksi, jotta voit siittää mahdollisimman monta naarasta. Pump and dump eli pumppaa ja siirry seuraavaan.

 

 

Naisten geenit antavat monimutkaisemman tehtävän: Yritä hankkia useampi hyvägeeninen lapsi, pidä heidät hengissä ja kasvata hyvin. Ongelma on tuon tehtävän kaksiosaisuus eli jakomielisyys. Hyvägeenisyys nimittäin tarkoittaa geenejä, jotka pystyvät leviämään mahdollisimman laajalle. Tämän takia naisten vaistot pitävät itsevarmoista alfamiehistä, jotka pystyvät saamaan paljon naisia. Kivikaudella vain alfoista pitäneiden naisten geenit pystyivät jatkamaan sukua ja näin naisista tuli synnynnäisiä alfojen jahtaajia.

 

Naiset: 80% miehistä on epäkiinnostavia

 

 

Toisaalta kivikaudella ei hyödyttänyt saada alfan geenejä, jos ei sitten pystynyt pitämään lasta hengissä ja yleensäkin huolehtimaan lapsesta. Tämän takia naiset ovat kehittyneet myös haluamaan betamiehiä, jotka eivät jätä heitä, vaan auttavat lapsen elättämisessä ja kasvatuksessa.

 

Niinpä naisilla on mahdoton tehtävä: Hankkia alfa-beta. Tai sitten hankkia alfa ja sitten ”kesyttää” se betaksi. Tästä naiset nimenomaan aina haaveilevat. Niinpä treffimarkkinoilla he yrittävät hämätä selittämällä haluavansa kilttiä betaa, mutta oikeasti sitten metsästävät alfaa, jonka toivovat myöhemmin kesyttävänsä betaksi.

 

 

Koko naisten lähtökohta treffimarkkinoilla on siis epärehellinen ihan samalla tavalla kuin miehillä, jotka esittävät olevansa ensisijaisesti kiinnostuneita muustakin kuin naisen housuihin pääsemisestä. Evoluutio on sitten luonut molemmille kyvyn sekä valehdella että huomata valheita. Yksilöstä riippuu miten nämä kyvyt ovat tasapainossa. Erona lähinnä se, että naisten valehtelu on tiedostomattomampaa/automaattisempaa kuin miesten. Naiset ikäänkuin johtavat valehtelun kilpavarustelussa. Tässä mielessä naiset ovat synnynnäisiä valehtelijoita. Niinpä on ihan turha kuvitella, että naiset alkaisivat puhumaan totta treffikriteereistään.

 

 

Alla olevassa videossa asiaa analysoidaan aika hyvin vertailemalla kahta listaa. Ensimmäisessä ovat naisten väitteet siitä mikä miehessä on 9 tärkeintä ominaisuutta ja toisessa on rehellisempi lista. Todellisuudessa kyse on siis siitä mikä on ensisijainen lista. Valelista on betalista ja aito lista on alfalista.

 

 

 

 

Valelista:

1. Älykäs
2. Saa minut nauramaan
3. Tukee uraani
4. Perhe ja ystävät pitävät hänestä
5. Tunneälykäs
6. Kunnioittaa mielipiteitäni
7. Keskittyy minuun
8. Tukee päämääriäni
9. Jakaa arvoni

 

 

Aito lista:

1. Hottis (kiihottava)
2. Pidempi
3. Hyvä sängyssä
4. Varakkaampi
5. Kilpailutettu (muutkin naiset pitävät)
6. Hyvä sosiaalinen asema (muut kunnioittavat)
7. Itsevarma
8. Vanhempi
9. Itsenäinen (ei äidin poika tai pomon orja)

 

 

Aitolista on primäärisempi / ensisijainen, koska siinä ovat ns. deal-breakerit eli ehdottomat vaatimukset. Valelista on puolestaan sekundäärinen eli toissijainen lista, jonka kohdista voi alussa joustaa.

 

Vaikka olisit kuinka älykäs, miellyttävä ja naista tukeva, niin hän vähät välittää sinusta, jos olet paljon häntä lyhyempi, köyhempi tai nuorempi. Sama juttu, jos olet puoli-impotentti, epävarma ja pelokas äidin helmoissa pitkään elänyt mies.

 

Lisäksi lähes jokainen normaalipainoinen nainen on myös äärirasisti eli hänelle ei tule mieleenkään tehdä lapsia neekerien tai varsinkaan pienten kiinalaisten miesten kanssa. Kaikkien tutkimusten mukaan treffimarkkinoilla onkin äärimmäinen rotuerottelu nimenomaan naisista johtuen.

 

 

Naiset eivät kuitenkaan koskaan halua kertoa näitä lukuisia ehdottomia kynnyksiään, koska sittenhän he kuulostaisivat raaoilta, jolloin alfamies olisi heidän kanssaan vieläkin raaempi eli dumppaisi vieläkin helpommin.

 

 

Sinänsä täytyykin antaa pisteet joillekin femakoille rehellisyydestä. Nimenomaan feministit ovat tuoneet esille naisten massiivista kaksoistandardia. Jotkut feministit ovat jopa alkaneet deittailemaan säälistä paljon lyhyempiä ja köyhempiä nyhverömiehiä ”tasa-arvon” nimissä. Samalla he myös painostavat naiskavereitaan tekemään samoin syyllistäen heitä rotu-, ikä-, pituus-, voima-, potenssi- yms. abilismirasismista. Tiettävästi nämä femakot eivät ole silti suostuneet menemään naimisiin näiden kiintiötreffimiesten kanssa puhumattakaan lasten tekemisestä, elleivät sitten suunnittele dumppaavansa miehen myöhemmin ja käyttävänsä tätä elatusmaksuautomaattina.

 

Tällainen törkeä huijarimaisuus on naisissa erittäin yleistä. Ei suinkaan siksi, että olisivat suurempia huijareita kuin miehet, vaan koska naisilla panokset ovat aina paljon suuremmat, koska joutuvat käytännössä synnyttämään ja hoitamaan lapset. Lisäksi naisten kello tikittää paljon nopeammin ja vauvakuume on monilla todella voimakas. Varsinkin kolmikymppisillä naisilla on valtava kiire saada lapsi. Niinpä naisten valehtelu ja kieroilukin ovat tietysti paljon suurempaa ja häikäilemättömämpää kuin miehillä.

 

 

 

Alla olevaan videoon on mahdollisuus saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

19 thoughts on “Valehtelevatko naiset treffikriteereistään? Synnynnäisiä huijareita?

 1. Onneksi suomalaiset naiset ovat niin rehellisiä, että himoitsevat erittäin älykkäitä neekerimiehiä ja heidän älykkäitä lapsiaan, sekä erittäin älykkäitä arabimiehiä ja heidän lapsiaan. Suurimmalle osalle suomalaisista lehmistä ei tulisi mieleenkään naida suomalaista miestä.

 2. Usein naiset ovat aika suorasanaisiakin siitä mitä haluavat mutta yhteisö ei halua kuulla sellaista. Nämä itsensä kilteiksi ja fiksuiksi mieltävät miehet ovat yleensä todellisuudessa 99% ajasta puuttellisia ihmisiä joiden kanssa on vaikea olla.

  Naiset myös toimivat geenien vartijoina, maailma näyttäisi ihan erilaiselta jos jokainen itsensä kiltiksi mieltävä urpo olisi päässyt lisääntymään vain siksi että ovat mielestään hyödyllisiä yhteisölle.

  Naisten valinnanvapaudesta seuraa tietenkin paljon ongelmia sen kannalta että jää hylkiö miehiä ja nämä katkeroituvat.

  1. Jep. Juuri noin. Myös mielikuva alfasta jonkunnäköisenä pillun jahtaajana on harhainen. Ihminen laumaeläimenä jakaa laumansa peliteoreettisiin ekologisiin selviytymiskeino-lokeroihin. Todellinen alfa on lähinnä rakentaja-kylväjä-sotilas. Ei mikään pillun jahtaaja vaan obsessiivinen työnarkomaani. Obsessiivinen miehisistä uroteoista ja niiden jahtaamisesta. Naiset sitten jahtaavat näitä, eivät he naisia. He eivät elä puutteessa siksi, että saavat naista ”riittävästi” vaan lisääntyvät koska nainen nalkuttaa heiltä huomiota. Todellista alfaa seksi ei kiinnosta, vaan maailman ihmeiden valloitus ja selätys.

 3. Muistan tutkimuksen ajalta ennen kaksoistorneja,
  että 8-9 prosentilla perheen isien lapsista oikea isä on joku muu.
  Olen niitä ”isiä ja poikia” nähnyt useita, jotka ovat kuin eri planeetoilta.
  Tämä loputon valehtelu ja kaikki huijaavat kaikkia-asenne
  ulottuu kaikkialle tässä paskakasassa ,jota maapalloksi kutsutaan.

 4. Tähän asiaan olis paljon lisättävää…Yks tärkeimmistä on BPA..Muovipehmennin joia on Teollinen kopio..Naisten sukupuolihormoonista..Estrogeenistä…Jolla tällähetkellä ”Feminisoidaan” ”Nynnymäisöidään” koko Luomakuntaa..Samalla aiheuttaen Naisille..Rintasyöpää..sekä Miehille..Eturauhassyöpää..

  Jo Sikiövaiheessa altistuneet Tytöt menevät puberteettiin liian aikaisin..Menettäen ”Lastenteko ikkunansakin” liian Nuorena..

  Pojille tapahtuu sensijaan jotain toista…Sikiövaiheessa BPAlle altistuneille Pojille kehittyy ”Miehen” Keho…Mutta..NAISEN..Aivot..

  Kaikki osana NWO Satanistien Depopulaatio Agendaa..

 5. Onneks mä oon homo. Saan paneskella kunnon karvaperseäijien kanssa eikä minkään ämmien.

 6. Helsingin tai muiden suurten kaupunkien katukuva kertoo hyvin miten suomalaiset naiset ovat älykkäiden neekereiden ja älykkäiden arabilasten synnyttäjiä.

  1. Ankkurivaimot, joiden perheitä paljon työtä tekevät suomalaiset alfa-miehet elättävät. Suomalaiset työmiehet ovat kuhnureita.

  2. Joka kerta kun olen sellaisen naisen nähnyt niin se painaa 200 kiloa tai jotain vastaavaa. Lapset ei myöskään näytä yhtään äidiltään, on varmaan hauska kasvatella lapsia jotka näyttää siltä kun olis toiselta mantereelta. Mitään itsestä ei ole niissä lapsissa

 7. Monet virkistys- ja urheilujuomat on pakattu muovipulloihin. Niistäkin nesteeseen erittyy naisistavia kemikaaleja. Katsokaa vaikka lapsia ja nuoria, jotka käyttävät em. juomia runsaasti päivittäin. Ovat lihavia ja naismaisia, varsinkin pojat.

  Kunnon miehet juomat juomansa lasipulloista. Lasiset esim. kossupullot ovat hyviä esim. metsäretkillä nesteen kuljetukseen. Maku ei muutu kuten muovipullossa. Juoman aromit ja tuoreus säilyvät muuttumattomina nautintahetkeen saakka. Suosittelen.

 8. Huomaa kyllä, että olet oikeasti nainen ja täysin pihalla. Miehet kyllä kylvävät siemenensä käytännössä melkein jokaiseen halukkaaseen naiseen.

  Alfamies on siis käytännössä lähinnä erittäin komea ja miehekäs tai muuten varakas ja hyvätuloinen, joka kiinnostaa naisia.

  Hienoa nähdä, että suomalaiset naiset arvostavat älykkäiden neekereiden perimää ja haluavat erittäin laadukkaita neekerilapsia. Naiset ovat tosiaan hyvän perimän vartijoita. Ei tarvitse kuin katsoa Helsingin katukuvaa nähdäkseen miten suomalaiset naiset suojelevat hyvälaatuista neekeriperimää ja haluavat älykkäitä neekerilapsia.

 9. Minä ihmettelen naisten tekopyhyyttä: on ok naisena vaatia miehen olevan yli 180 cm, mutta jos mies haluaa alle 70 kg naisen, niin se on seksismiä. Ero pituuteen on se, että läski voi laihduttaa mutta lyhyt mies ei voi mitään tehdä lyhyydelleen. Onneksi olen itse päässyt yli ”Miehen tulee olla miehen kokoinen, ei mikään pätkä”-ajattelusta, jonka laitan enemmän nuoruusiän piikkiin, jolloin ei osannut ajatellaa asiaa syvemmin. Ja yleensä nämäkin ajattelijat on niitä kehopositiivisia ihmisiä. No, itse olen sitten outo, että voisin edes tutustua 170 cm mieheen ja lopulta se pituus onkin sivuseikka. Kunhan ei ole mikään vihervasemmistomies, niin kaikki hyvin.

  1. Tämähän on täysin loogista. Naiset haluavat parhaat miehet, sekä betanaiset käyttävät naisellisia taktiikoita kasvattaakseen omaa markkina-arvoaan ja vetääkseen muiden naisten arvon lähemmäksi hänen arvosana. Jos olet oikea mies, niin älä välitä ulisevista läskinaisista.

 10. Mutta miksi suomalaiset naiset vihaavat lapsia, perheitä, avioliittoa ja Jumalaa? Ei kukaan halua tällaisia lehmiä.

Comments are closed.