Marco de Wit 19 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti perustaa aina analyysinsä tieteeseen.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Niinpä Laiton Lehti analysoi naisia ja miehiä nimenomaan evoluutiopsykologian näkökulmasta. On nimittäin täysin selvää, että naiset ovat narttuja ja miehet uroksia.

 

Miehet tämän myöntävät, koska heillä vaistojen valta on niin valtavan suurta. Jokainen mies myöntää olevansa pitkälti vaistojensa ohjaama, koska halu saada naisilta huomiota ja seksiä on niin valtavan suuri. Itse asiassa monet miehet eivät pysty edes nukkumaan kunnolla, jos eivät vähintään parin päivän välein saa naista.

 

Miesten tabuongelmia, joita naiset eivät ymmärrä!

 

 

Tietysti myös naiset ovat vaistojensa vietävissä, joten miksi he eivät sitä myönnä?? Kaksi syytä: Ensinnäkin naisten vaistot ovat monimutkaisemmat eli pyrkivät saamaan naisen metsästämään sekä alfoja että betoja eli sekä hyviä geenejä että rikasta hoivaajaa. Toiseksi, naisten biologinen kello käy nopeammin kuin miehillä ja näin naisilla on automaattisesti kovempi taipumus huijata ja valehdella.

 

1. Kriteereistä valehtelu

Ensimmäinen naisten valhe koskee sitä mitä he haluavat. Naiset eivät oikeasti ENSIsijaisesti etsi herkkiä ja helliä miehiä, vaan raakoja alfoja, joita sitten yrittävät kesyttää itselleen lojaaleiksi.

 

Valehtelevatko naiset treffikriteereistään? Synnynnäisiä huijareita?

 

Naisen vaistot ovat siis vieläkin voimakkaammat kuin miesten. Itse asiassa niin voimakkaat, etteivät naiset usein edes tajua vaistojensa tekevän heistä huijareita! Paras valehtelija ja huijari on nimenomaan sellainen, joka ei itsekään oikein tajua huijaavansa, vaan uskoo omat valheensa tai ei niitä ainakaan liikaa mieti.

 

Tämä näkyy myös siinä, että naiset ovat testaajia. Evoluutio on tehnyt naisista salatestaajia, jotta he toisaalta löytäisivät mahdollisimman hyvin miehen ja toisaalta pystyisivät hänet pitämään.

 

2. Miehen hankkiminen

Hankkiakseen miehen nainen järjestää tälle lähestymistestin. Nainen yrittää olla mahdollisimman hyvän ja himoittavan näköinen, mutta ei tee elettäkään näyttääkseen miehelle olevansa tästä kiinnostunut. Ideana on pakottaa mies näyttämään rohkeutensa ja sanavalmiutensa. Jos mies osoittaa olevansa itsevarma ja pystyvänsä hurmaamaan naisen, niin tällöin nainen alkaa ottaa miehen vakavasti.

 

Näin kaikki naaraat/nartut tietysti tekevät luonnossakin. Ihmisyhteisössä tämä dynamiikka on kuitenkin vaikeutunut feministien takia. Lähestymisen riskit ovat nimittäin nousseet miehille, koska helposti he joutuvat naisten pilkan tai jopa syytteen kohteeksi. Mies saa helposti saalistajan tai urpon maineen.

 

Tämä riskien nouseminen on erityisen vaarallista, koska naisten noussut koulutustaso on tehnyt heistä yhä ylimielisempiä.

 

Naiset: 80% miehistä on epäkiinnostavia

 

 

Tähän päälle vielä feministinen ajatusmaailma, jossa varsinkin ala- ja keskiluokan miehet nähdään toksisina ja rasistisina dinosauruksina. Niinpä nykyään tavallisten miesten pitäisi yrittää satoja kertoja onnistumatta ehkä koskaan kertaakaan. Tähän eivät useimpien miesten hermot riitä.

 

Alla olevassa videossa kerrotaan kuinka naiset ovat ylpeydellään ajaneet itsensä nurkkaan. Nykyään vain hyvin pieni osa miehistä eli ns. pelurit uskaltavat lähestyän naisia ja hekin vain pikapanon toivossa.

 

 

 

 

3. Miehen pitäminen

Jos mies on kaikesta huolimatta pystynyt löytämään naisen, niin testit vain jatkuvat. Nainen pystyy helposti järjestämään jonkun riidan, jotta näkee pitääkö mies hänestä enää. Riitojen aikana nimittäin kaikki yleensä paljastavat turhautumisensa, yms. ja näin nainen saa miehestä puristettua paljon salaistakin tietoa. Samalla nainen myös saa tietää kuinka hyvä mies on hallitsemaan myös naista eli ylläpitämään dominanssia.

 

Nainenhan nimittäin haluaa, että mies on toisaalta dominoiva alfa, mutta toisaalta myös sitoutuu naiseen betan tavoin. Yhdistelmä on vaikea, joten totta kai naisen kannattaa aina säännöllisin väliajoin järjestää joku riita – mitä älyttömämpi ja epäreilumpi niin sitä paljastavampi – jolla pystyy selvittämään miehen alfa-beta-asteen.

 

Hurjinta tässä kaikessa on, ettei nainen välttämättä itse tajua testaavansa, vaan hän ihan oikeasti luulee riitojen syntyvän joko itsestään tai miehen piittaamattomuuden takia. Tällä tietämättömyydellä ei ole kuitenkaan mitään väliä, koska naisen vaistot saavat naisen hankkimaan erittäin tärkeää informaatiota suhteen tilasta. Evoluutio on näin kääntänyt naisen ailahtelevaisuuden nerokkaaksi testiksi.

 

 

Alla olevassa videossa käydään läpi ykkös- eli lähestysmistestiä. Mulattinainen hienosti myöntää luennoijan olevan oikeassa. Yleensäkin negridi- ja mulattinaiset eivät juuri koskaan ole feministejä, vaan erittäin rehellisiä näissä parisuhdekuvioissa. Tämä johtuu tietysti mustien keskimäärin korkeammasta testosteronitasosta. Itse asiassa joidenkin tutkimusten mukaan mustien naisten testosteronitaso on jopa yhtä korkea kuin valkoisten miesten!

 

Alla olevassa videossa on mahdollisuus saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Ovatko naiset narttuja? Lähestymistesti vaistomainen?

 1. Nää peliteoriat ja pelaamiset on syöpäisiä hommia päivän päätteeksi. Loppupeleissä on pakko kuitenkin nauttia toisen seurasta niin miksei samantien ilman mitään pelejä aitona omana itsenään

  1. Asiaan, ennen mentiin luonnostaan. Nykyään lue tämä kirja, hän on saanut 1000 naista ja yhtä hyvin kohta sinäkin. Sen jälkeen kokoajan jotain ja osaatko hengittää. Pääasia että on varma oma itsensä eikä yksinäisen oloinen baarin nurkan säälikää mua. Eikä lähde nyt tai ei koskaan mentaliteetillä vaan löydät kyllä aikanaan omanlaisesi. Mene nettiin, näytä rehellisesti lärvä ja jutelkaa wasabissa. Wasappiin jos siellä vasta näytät lärvän voit laittaa sen häviämään muutaman sekunnin päästä. Jos hoksaa rinsriinata ihan sama, löytyyhän nykyään suurimmanosan lärvät netissä.

 2. Kuinka moni on kuullut naisen sanovan ”hyviä miehiä on harvassa”. Se ei oikesti tarkoita että niitä olisi harvassa mutta juuri se mies johon nainen on iskenyt silmänsä, se ei ole naisesta kiinnostunut. Ja siitä uhriutuminen. Ja se että nainen todistelee tälle miehelle että ”näin monelle minä kelpaisin”.

  Ja kuinka moni on kuullut naisen sanovan ”siitä minä koulutan vielä hyvän/kelpo miehen”. Ja voi miten väärässä nainen onkaan. Mies ei muutu. Jo vanha kansansanonta sanoo ”Nainen toivoo että mies muuttuisi, mutta mies ei muutu. Mies toivoisi että nainen ei muuttuisi, mutta nainen muuttuu”. Siksi, jos naista ärsyttää miehen olohuoneeseen jättämät kalsarit ja sukat, niin ne jää sinne 50 vuoden päästäkin. Tai viikonlopun kalareissut kavereiden kanssa. Mies kun on luonnostaan metsästäjä-kalastaja. Miehen kohdalla onkin sitten huonompi juttu. Se kaunis kuin kesäinen aurngonnousu ja kirkassilmäinen kuin tähtitaivas saattaa muuttua päivien myrskyksi ja öiden pakkaseksi. Ja sohvalla suklaata syöväksi …joksikin.

  On siis tärkeää että pari valitsee toisena nuorina ja tekee lapset siinä 20 ikävuoden korvilla. Silloin lapset ovat terveitä ja naisilta jää pois se pihtaus ja puntarointivaihe elämästä. Sillä 24 vuotiaina ne rupeavat pihtaamaan ja valikoimaan sitä kenen kanssa harrastavat seksiä. Mutta kun on raskaana ja/tai imettää kolmatta/neljättä lasta, niin äidilliset hormoonit hyrräävät ja parisuhdetoimintaa jatkuu sen kolmekymmenen ikävuodenkin jälkeen. Ja elämä maistuu eikä maailmaan synny lisää katkeria feministejä.

  1. Kommentti tohon…Ei ole Mitään Pelottavampaa kuin se…Että Keskenkasvuiset Lapset hankii jälkeläisiä…Kun Tuuppaavat jäädä Itse sille tasolle..

   Arvaa Kuka sitten ottaa Niitten paikan kasvattajana…

   1. Meillä on toiminut ihan hyvin. 30 vuotiaina oli lapset jo koulussa kun toiset vasta lopetteli sitä huuruisat elämänvaihetta. Ja sitten kun oli autot ja talot saatu, niin monelle ei enää tullutkaan lapsionni luonnostaan.

    Ja täytyy sanoa, että kaikki jotka synnyttivät 40-ikävuoden jälkeen, kaikki lapset on jonkin diagnoosin alla. Eikä aina edes yhden. Yhtäkin ihmettelin ääneen että ”mikä sitä oikein vaivaa” niin äiti selitti että sitä pitää ymmärtää kun se on autistinen ja sillä on asperger. Ai jaa… Yksi on maanis-depressiivinen ja harhainen. Uskoo että sydämen saa käynistettyä kun yskii. Ja että jos niskat menee sijoiltaan niin sen kun varovasti nostaa pään takaisin paikoilleen niin taas mennään. Eikä kyse ole taaperoikäisistä. Mutta huonolta näyttää noienkin tulevaisuus veromaksajina.

    Puhumattakaan siitä että puolella ylä-asteikäisistä tytöistä on joku lääkitys. Ja kaikki kokevat olevansa kiusattuja ja/tai eristettyjä tyttöporukoista. Ja kun katsoo vanhempia niin ymmärtää mikä määrä elintarvikemyrkkyjä on ehtinyt vaikuttaa elimistöön ennenkun on ruvettu lapsia edes suunnitteleman.

 3. Pitää myös ottaa huomioon että näitten..Mies ja Nais alkujen nuoruus sekä sen aikaiset perhesuhteet muovaavat niitten tulevaa käytöstä…Suomessa Alkoholi muovaa Monia tässä asiassa..

  Väittäisin että esm. Alkoholisti perheistä tulleilla on ”mahdotonta” luoda pysyvä suhde jonkun ”Muunlaisen” kanssa..Ja tämä perustuu siis Omiin havaintojhini..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*