17 thoughts on “Päivän kuva

  1. Tämä on vasta alkusoittoa. Kun Sanna saa allekirjoittaa nato-kiimaisena sopimuspaperin niin jokainen työssäkäyvä veronmaksaja maksaa tästä sotilasliitosta ~4500€/a lisäveroa. Ja kun otetaan huomioon että ruuan hinta nousee jo tänä vuonna sen 40%, niin johan kurittaa köyhää.

 1. Ai Marin hyökkäsi Ukrainaan? Luulin että se oli Marco Bäckmanin idoli Putin. Perkeleen Marin.

  1. Marin lähetti 5G yhteyden pään läpäisevänä Putinin aivoihin ja samalla pää turposi. Marinhan ei syyttä ole robotti. Sitten Juutalaiset innostuivat Usassa valloittamaan Venäjää aseilla ja natsit antifoineen. Sionismi valtasi Amerikan, Hollywoodin ja muut aiemmin ja Usasta aseet sai Israeliin nämä esinahattomat halal kurkun aukasijat.

  2. Eikö bensa ollut jo 2.2 ennen Ukrainaa?

   Kyllähän ne suoraan nosti päätöksillään 30 senttiä dieselin hintaakin. Lähe nyt suvakki menee täältä jokapäivä ruikutat jotain

 2. Aina sitä oppii uutta: Suomen pääministeri nostaa bensiinin (ja raakaöljyn) maailmanmarkkinahintaa ja polttoaineiden hintoja Suomessa. On sillä valtaa: vie Suomen NATO:oonkin tuosta vain. Miljardeja ottaa ja jakelee sinnetänne. Taitaa olla koko maailman vaikutusvaltaisin ihminen tämä huonohampainen, köyhä, 3-kymppinen pikkutyttö. Eipä olisi koskaan uskonut.

  1. Ei tietenkään nosta maailmanmarkkinahintoja, mutta nostaa meidän kotimaisia hintoja kun ei alenna polttoaineveroa. Hyvin yksinkertasta.

  2. > Suomen pääministeri nostaa bensiinin
   > (ja raakaöljyn) maailmanmarkkinahintaa
   > ja polttoaineiden hintoja Suomessa

   Juuri näin on tapahtunut. Jos meillä olisi rauhalliset ja ystävälliset välit Venäjän kanssa, SUOMI ostaisi Venäjältä energiaa ystävähinnoilla ja bonusetuna HANHIKIVEN ydinvoimala jauhaisi sähköä erittäin pienin kustannuksin mutta möisi sen huippuhintaan ulkomaille.

 3. Eipä kyllä ole itseä juurikaan haitannut. Ehkä joku ylivelkainen ja selvästi mediaanipalkan alapuolella oleva kärvistelee mutta valintojen maailma.

 4. Voi­si­ko siel­lä [WоrdPrеssis­sä] sää­tää noi­ta kom­ment­tien RSS-fee­de­jä?
  – Nyt siel­lä on: näy­te­tään kym­me­nen vii­mei­sin­tä, ole­tu­sar­vo. 
  – Toi­voi­sin, et­tä se sää­det­täi­siin 50:een tai 100:aan.
  – https://laitonlehti.net/comments/feed/

  Täl­lä het­kel­lä uu­sien kom­ment­tien seu­raa­mi­nen tuon syöt­teen kaut­ta jät­tää vä­lis­tä pois kaik­ki, jot­ka ovat kym­me­nen­nen uu­sim­man jäl­keen las­ken edel­li­ses­tä syöt­teen lu­ke­mi­ses­ta.
  – Ja näin­hän käy käy­tän­nös­sä ai­na, kun mo­del­ta tu­lee yli kym­me­nen hy­väk­syt­tyä kom­ment­tia ker­ral­la.

  Op­ti­maa­li­nen ar­vo­han oli­si päi­vit­täis­ten kom­ment­tien mak­si­mi­mää­rä, mut­ta mi­kään suu­rem­pi ar­vo ei tee hait­taa.

  Niin kau­an kuin ar­tik­ke­le­ja ei tu­le yli kym­men­tä päi­väs­sä var­si­nai­sil­le ar­tik­ke­leil­le riit­tää kym­me­nen uu­sin­ta
  – https://laitonlehti.net/feed/
  – … mut­ta voi­si­han se­kin ol­la jo­tain 25 …

 5. Toisin on Italiassa, jossa Marin on varmaan pyhimys, sillä Italian hallituksen “superbonus 110” -nimellä kulkeva avustus mahdollistaa italialaisille talojensa remontit ilmaiseksi:
  Nyt jokainen hakemaan ja kysymään ko.rahan myöntäneiltä kansanedustajilta kysymään, missä minun ilmaiset remonttirahat on?
  https://yle.fi/uutiset/3-12406762

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*