Marco de Wit 19 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukrainan sota on osoittanut miten feministien ääni muuttui kellossa heti, kun pitää puolustaa läntistä suvaitsevaisuutta venäläistä patriarkalismia vastaan.

 

Feministit ovat nyt sitten fanittamassa sotaa, nationalismia ja jopa natseja.

 

Tässä valtamedian sensuroima Babylon Been video aiheesta. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video: Sotafemakot

 1. Feminismi osui lopulta naisia itseään pahiten omaan nilkkaan. Feministit saivat useimmat suomalaiset lehmät paljastamaan todellisen luonteensa. Nyt sitten suomalaiset miehet dumppaavat miehiä, lapsia ja perheitä vihaavat suomalaiset naiset ja pariutuvat vaaleiden ukrainalaisten ja venäläisten naisten kanssa, joita suvakit päästävät nyt pilvin pimein maahan. Suomalaisilla naisilla ei ole parisuhdemarkkinoilla mitään mahdollisuuksia nuoria ja kauniita ukrainalaisia ja venäläisiä naisia vastaan.

  1. Partisaanissa oli juttua siitä kuinka edes valkoisina naisina ja lapsina markkinoidut ukrainalaispakolaiset, joita Suomeenkin piti tulla eivät todellisuudessa ole sellaisia kaikki vaan joukossa on tuhansittain kehitysmaisia maahantunkeutujia.

 2. ”Feministit ovat nyt sitten fanittamassa sotaa, nationalismia ja jopa natseja.” – Taas näitä aivan järjettömiä väitteitä. Alkaa päätoimittajalla ote elämään lipsua.

  1. Nykyään cissejä on 4/5:stä ennen oli 9/10:stä. Tuplaantunut heterottomuus. Luonnotonta. Sotanorsuja ainakin joita haluaa kaikkien olevan. Taitaa suksi lipsua.

  2. Kun feministeille sopivia ovat pakolaiset kaikki, eivät vaan tiedä mitä tilaavat. Feministit ovat huomaamatta natseja, kun Ukrainasta tulee moista. Korkeintaan poliittisia nationalisteja, Ukraina irti Venäjästä. Ollaanhan me kauan Viroakin tuettu Venäjää vastaan, jo miehiämme oli Virossa 1919 Bolševikkejä tappamassa.

  3. ADL ja juutalainen Ukrainan Zelensky molemmat puhuvat avoimesti siitä kuinka Ukrainassa natsit taistelevat Naton liittouman puolella. ADL:n mukaan nämä ovat niitä hyviä natseja.

 3. Miksi noita kameroita pitää aina heilutella? Siitä tulee paha olo ja siksi skippaan kaikki tuollaiset videot. Siinä saattaa jäädä hyväkin asia huomaamatta.

 4. Todella sairaita, epärehellisiä ja kaksinaamaisia ihmisiä nämä neuroottiset venäläisten vihaajat ja ukrainalaisten fanittajat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*