28 thoughts on “Päivän kuva

 1. Miten on mahdollista, että täysin idiooteille, epäpäteville ja mielisairaille maksetaan vielä aivan massiivisia palkkoja siitä etteivät tee yhtään mitään?

  1. Heille maksetaan juuri sen takia.

   Myös kansanedustajille ja varsinkin hallitukselle maksetaan siitä etteivät suosi suomalaisia. Sen heti totisesti tekevätkin.

   Puoluetukijärjestelmä on irrottanut puoluemafian täysin riippumattomaksia kansasta. Jos haluat olla laiska ja saada ilmaista palkkaa, mene johonkin puolueorganisaatioon töihin tai johonkin höpöhöpöjärjestöön, jota Yk tai Soros tukee. Vaikka Greenpeace tai Amnesty, niitä riittää.

   Natottajan tuntee siitä ettei se käy rehellisessä työssä.

   Oksennetaan noiden edellä mainittujen loisten lakeerikengille.

   1. Tavallisella rehellisellä ihmisellä ei mielenterveys ja psyyke kestäisi olla noissa loisimisviroissa palvelemassa saatanaa.

   2. Veren veijareiden nuotiopiiriläiset tuntee siitä, että he ovat katkeria kaikille joilla menee hyvin eikä tarvitse solvata tai herjata ketään. Te luulette olevanne hyviä mutta ette näe hyvää muissa kuin itsessänne ja kuitenkaan asia ei ole näin. Ettekä pysty perustelemaan omia heittojanne.

    1. Ei tarvitsekaan jos hyvin menee, mutta herjaan aivopierukuplalaisia jotka luulevat että heillä menee hyvin. Mutta en olekaan veri veijalainen nuotiolla, loimulohta kyllä teen nuotion vieressä.

 2. Barack Obaman puhe 26. maaliskuuta 2014. TEKSTITYKSELLÄ.
  Tapaamme täällä testataksemme uutta kansainvälistä järjestystä Eurooppaan sekä Yhdysvaltohin, jonka rakentamiseksi olemme tehneet työtä sukupolvien ajan. Tavalliset miehet ja naiset ovat liian kapeakatseisia hallitakseen omia asioitaan. Järjestys ja edistyminen voivat tapahtua vain, kun yksilöt luovuttavat oikeutensa suvereenille, ylimmälle hallitsijalle. https://youtu.be/2Ts8eTXAHrI
  Barack Obama’s Speech on March 26, 2014. WITH SUBTITLES.
  We meet here at a moment of testing for Europe and the United States and for the international order that we have worked for generations to build. Ordinary men and women are too small minded to govern their own affairs. The order and progress can only come when individuals surrender their rights to an all-powerful sovereign.

  1. Looglnen jatkumo on että kaikki ihmiset kootaan keskitetysti leireille, joissa heitä valvotaan ja ohjataan 24/7, mutta tietenkin siten, etteivät HE itse huomaa sitä

   Mainostetaan ja vakuutellaan kuinka vapaita ja ONNELLISIA he ovat. Saat kaiken, kun teet kuten suositellaan (muuta vaihtoehtoa ei ole, eivätkä koulutetut aivot muuta osaisi keksiäkään)

 3. Stalinilla oli nerokas vakoilujärjestelmä. Käräytä pomosi (neuvostovastaisuudesta tai mistä tahansa. Kun epäilty löydetään, niin rikos kyllä keksitään), niin palkinnoksi saat pomosi paikan. Pitäisikö Taposen tapauksessa alaisten yrittää tuota. Poliisilla on sisäinen palautekanava.

 4. Oletteko huomanneet, Taponen hymyilef aina tsuu kiinni. Mene poika hammaslääkäriin korjauttamaan hampaasi. Saat sieltä leveän vitivalkoisen jenkkihymyn.

  Mutta ethän sinä voi suosia valkoista. Ota siis sitten kalustoosi komea mustanruskea sävy saman tien.

 5. ISIS ke­hot­taa jä­se­ni­ään is­ke­mään länt­tä vas­taan: län­si on nyt heik­ko Uk­rai­nan krii­sin vuok­si.
  – ISIS tells mem­bers to use Uk­rai­ne cri­sis to stri­ke West
  – https://archive.today/wcgz9

  It­se ar­ve­len ISIS:in ole­van vain so­dan ta­ka­na ole­van elii­tin käs­ky­läi­nen.
  – So­ta on koh­dis­tet­tu Eu­roop­paa vas­taan, jot­ta se tu­ho­taan ja saa­daan alis­tet­tua «YK:n» hal­lin­taan.

  So­dan to­del­li­set puu­ha­mie­het ovat straus­si­lai­sia.
  – Thier­ry Meys­san: pie­ni ryh­mä, kor­kein­taan 100 ih­mis­tä

  Sank­ti­omää­räyk­set an­ne­taan Eu­roo­pal­le Bi­de­nin ma­fi­an suul­la
  – «sään­tö­poh­jai­sen maa­il­man­jär­jes­tyk­sen» uu­si­na di­rek­tii­vei­nä.
  – Päi­vit­täin uu­dis­tu­vis­ta «sään­nöis­tä» voi to­ki va­lit­taa, mut­ta po­lii­tik­ko­jen on sel­ke­äs­ti an­net­tu ym­mär­tää mi­tä heil­le, hei­dän po­liit­ti­sel­le ural­leen ja «Ve­nä­jä-myön­tei­sel­le» omai­suu­del­leen sil­loin ta­pah­tuu …

  Yk­si sank­ti­oi­den tar­koi­tus on eris­tää län­si muus­ta maa­il­mas­ta.
  – Ra­ja-ai­to­ja ra­ken­ne­taan län­nen ym­pä­ril­le kuin Ber­lii­nin muu­re­ja ai­ka­naan.

  Tä­mä maa­il­man val­loi­tus­ta ha­vit­te­le­va eliit­ti so­tii myös USA:ta vas­taan: se­kin ha­lu­taan «YK:n» val­lan al­le.
  – Maa­il­man­hal­li­tuk­sen suo­raan ko­men­toon.
  – The U.K. Is Drag­ging The U.S. In­to WWI­II In Uk­rai­ne
  – https://archive.today/MlYci

  So­ta on käyn­nis­sä ja me it­se olem­me hyök­käyk­sen koh­tee­na.
  – Kos­ka oi­kein ha­vah­dum­me.
  – Nyt USA jo­pa vaa­tii Sak­saa lo­pet­ta­maan va­ras­tois­sa ole­van kaa­sun käy­tön: Eu­roop­pa on saa­ta­va pol­vil­leen no­pe­am­min kuin oli en­sin ai­ot­tu. Eu­roo­pan sy­dä­meen työn­net­tyä sank­ti­oi­den ti­ka­ria yri­te­tään vie­lä kier­tää, et­tä kuo­le­ma oli­si no­pe­am­pi. Mi­hin on kii­re? Tar­vi­taan­ko kaa­sua mie­hi­tys­jouk­ko­ja var­ten?
  – Kaa­sun käy­tön lo­pet­ta­mi­nen mer­kit­see sak­sal­le säh­kön tuo­tan­non lo­pet­ta­mis­ta ja te­ol­li­suu­den äk­ki­py­säh­dys­tä. Trak­to­rit lak­kaa­vat toi­mi­mas­ta ja kan­san on läh­det­tä­vä pel­lol­le kuok­ka kä­des­sä, mut­ta kuok­kia ei ole tar­peek­si ja teh­taat sei­so­vat.

  Ovat­ko Uk­rai­nan nat­sit lo­pul­li­nen rat­kai­su Eu­roo­pan on­gel­miin?
  – Uk­rai­na on ai­noa Eu­roo­pan maa, jo­ka on kir­jan­nut la­kiin­sa suo­raan Klaus Sch­wa­bin tee­sit.
  – Uk­rai­nan ei saa an­taa kaa­tua tai sit­ten ko­ko han­ke uu­den maa­il­man­jär­jes­tyk­sen pa­kot­ta­mi­sek­si Eu­roo­pal­le ro­mah­taa.
  – Uk­rainalaisten on taisteltava lännen oligarkkien puolesta viimeiseen lapseen ja vanhukseen ja jos se ei riitä otetaan eurooppalaiset «avuksi». Ihmisuhrien lukumäärä kirkastaa uuden maailmanjärjestyksen johtajan kruunun.

 6. Taponen on epäonnistunut täydellisesti poliisina, mutta rikosilmoitusten teossa uhrina hän taas todellinen ilmiö!

  Taposelle on varmasti kova paikka, kun Venäjä tykittää suvakkeja kiihtyvään tahtiin!

  1. Ei se Taposelle ole mikään kova paikka vaan häntä naurattaa tuollaiset kommentit, joita veren veijareiden suusta pääsee siellä nuotiopiirissä. Te hekumoitte suvakkien nitistämisestä vaan turha on toive. Länsimainen demokratia jyllää.

   1. Missä jyllää? Ruotsissa? Länsimainen demoni on nykyään ählätty. Ois kekkeritkin riittäneet. Jussi ahvenanmaalle, ei, liian hyvä, Ruottiiiin! Voit mennä mun sukulaisille ne kertoo toden ja mielellään pimeään aikaan lähet kuitenkin ostoksille ym.

 7. On se vaan kiva kun Jussipoika on päässyt takaisin tänne kommentoimaan huililomaltaan. Varmaan natottajat kustansivat sen?

 8. Kaasua eliitti toimittaa Eurooppaan vain sen verran kuin tarvitsee keskitysleirien tarpeisiin. Sitä kaasua ei käytetä lämmitykseen ja ruoanlaittoon, vaan erääseen muuhun tarkoitukseen…

  1. Joo, veikkaan että kun ensisäikähdyksestä päästään niin covid-keskitysleirien, eiku ”hätäsairaaloiden” rakennus jatkuu tuplanopeudella ja aletaan tarvita paljon ruumispusseja ja merkkaamattomia ruumisautoja. Luultavasti nähdään myös, että kokonaisia kouluja laitetaan varoittamatta täyskaranteeniin kesken koulupäivän ja edes sinne tulvivat YK:n erikoisjoukot eivät voi ”tartunnalle” (omikron tai joku muu pelottava uusi versio) mitään… vaan ilmoittavat vamhemmille että valitettavasti kaikki menehtyivät ja edes ruumiita ei saa koskaan nähdä. Siis nyt kun donbassin ja ehkä kohta koko ukrainan ihmiskauppa ja pakkoelinsiirrot loppuvat. Pitäähän eliitin ja (((erään maan))) saada herkkunsa.

 9. V. 1991 Persianlahden sodasta Bagdad Bob itse selittelemässä!

  Miehen täytyy olla todella sekaisin, että kusettaa koko Suomen kansaa kunnes ISIS-terroristin veitsi on suomalaisen sohvaperunan kurkulla! Ei se enää auta kiljua kuin pistettävät siat!!!

  Olisi pitänyt toimia jo silloin kuin Taponen valehtelee päin naamaa!!! Miten perkeleessä ihminen voi olla noin TYHMÄ!!!

  Mitä se lätäkkö Ruotsin ja Suomen välissä mitään muuttaa!

  Ja ME olemme jo Ruotsin tiellä. Siellä on vuosikymmenistä toiseen painettu pää pensaaseen kuin strutsi, joka symboloi tyhmyyttä, jolle naureskellaan! Täälläkin salataan, poisselitetään ja kaivetaan vaikka poliisien omasta joukosta ”äärioikeisto” kun muualta ei syypääksi löydy!!!

  Presidentti J. K. Paasikivi (1870-1956) sanoi viisaasti: ”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*