Marco de Wit 20 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Upeaa! Amerikassa monet lentoyhtiöt ovat lopettaneet naamavaippapakon!

 

Alla olevassa videossa lentokoneen kapteeni sanoo:

 

Hyvät naiset ja herrat. Pilottinne puhuu. Tämä on elämäni tärkein ilmoitus: Liittovaltion maskipakko on ohi.

Voitte ottaa maskin pois, jos haluatte!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Päivän video: Maskiton lento

 1. Matkaliput pitäisi maksaa elopainon mukaan. Läskit voitaisiin jättää kentälle ja viedä perille junakuljetuksilla. Siberian Express. Putinin matkatoimisto järjestää.

  Putin on siirtynyt matkailubisnekseen, tiesittekö sitä. Kaksoisolento toimii matkanjärjestäjänä. Viihteestä vastaa Bidenin kaksoisolento.

  Persunatsit kyytiin. Vain menolippu. Vitun homot.

 2. Vähintään viidellä näyttää silti olevan vaippa turvalla ja kuvassa n. 40 henkilöä. Eli aika kovalla prosentilla mennään yhä. Varmasti monella vaippa on jotka penkkien takana piilottelevat eli todellinen lukema on n. 10/40+.

 3. Onko tässä nyt sitten mitä ihmeellistä. Kaikki haluavat päästä eroon maskeista. Juhannuksena on Suomessakin täysi vapaus Corona rajoitteista ja NATO hakemus jätetty. Kuinka voi convoy liike? Mielenkiintoista nähdä, mitä vastaan tai minkä puolesta sitten kampanjoitte.

  1. Corona=PUTIN, Trump=PUTIN, nazzzi=PUTIN, kommunisti=PUTIN, Ruotsin mellakat=PUTIN (tuohan nyt on niin loogista ettei kukaan voi olla tajuamatta), PS=PUTIN, VKK=se vasta onkin PUTIN, ilmastonmuutos=PUTIN, Hitler=PUTIN, Convoy=PUTIN jne.

   Vapun sää: PUTIN.

 4. Huono tilannetaju kapteenilla, kun ne jotka haluaa pitää maskia eivät pääse tuosta tilasta karkuun. Entä jos tilanne olisi ollut toisinpäin?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*