Marco de Wit 21 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

 

Aikaisemmin ennen kulttuurivallankumousta oli täysin selvää, että oli olemassa hyviä ja huonoja naisia. Lännen vallannut kulttuurimarxismi on kuitenkin edennyt niin pitkälle, että nykyisin ei nähdä olevan hyviä ja huonoja naisia. Itse asiassa nykyään on jopa tabu puhua, että olisi myös huonoja naisia. Lopulta suurimman osan naisten lähdettyä mukaan kulttuurivallankumoukseen tämä on lopulta osunut naisten omaan nilkkaan, sillä nyt miehet eivät näe enää olevan hyviä naisia, vaan hyvin pitkälti vain huonoja ja moraalittomia naisia.

 

Tätä väärinkäsitystä vielä voimistaa, että monet nykyiset naiset eivät tuo mitään muuta neuvottelupöytään kuin ulkonäkönsä. Fyysinen ulkonäkö katoaa hyvin nopeasti, mutta nämä monet naiset eivät kiinnitä ja eivät osaa kiinnittää miestä itseensä henkisesti, antamalla hoivaa, rakkautta, hellyyttä jne. Niinpä ainoa asia mitä monet nykynaiset osaavat on harrastaa seksiä ja tuoda pelkkää fyysistä ulkonäköä esille. Tällöin itse parisuhteesta tulee heikko ja riitaisa, sekä jälkeläisistä tulee myös samaan tapaan heikkoja. Lopulta näiden pinnallisten naisten vanhetessa parisuhteesta ei usein jää mitään jäljelle. Tällaisissa seksiin ja ulkonäköön perustuvissa parisuhteissa seksi ja ulkonäkö eivät kanna kovinkaan pitkälle.

 

Alla olevassa videossa narsistiset naiset jopa myöntävät, että sekä heidän oma-arvontuntonsa että treffimarkkina-arvonsa perustuvat ulkonäölle. He eivät sitä kuitenkaan hapeä, vaan ovat ylpeitä! (Videossa on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.)

 

 

 

Noitamaisten, rumien ja pahojen naisten taktiikkana on ollut vetää yhteiskunnan moraalin rimaa alaspäin, jolloin heistä on tullut hyväksyttävämpiä alhaisella moraalikäsityksellään ja he ovat vetäneet hyvien naisten arvostusta ja mainetta alaspäin vaatiessaan tasa-arvoa. Lopulta kuitenkin ne hyvät naiset ovat alkaneet kärsimään tästä kehityksestä, sillä noitamaiset ja rumat naiset ovat siis vetäneet hyvien naisten tasoa lähemmäksi moraalittomia ja huonojen naisten tasoa.

 

Nykyisin onkin tärkeää alkaa tuomaan esille kuinka on sekä huonoja että hyviä naisia. Pieni osa on niitä hyviä naisia, mutta heitäkin siis on, jos vain osaa etsiä.

 

Kuten tohtori Edward Dutton on jo pitkään yrittänyt neuvoa miehiä, hyvää ja onnellista parisuhdetta, vaimoa ja lapsia etsivien miesten pitää kääntyä kristinuskoon. Heidän pitää jättää Tinderit ja muut huonojen naisten palvelut, sillä uskovaiset kristityt naiset ovat usein sekä erittäin hyviä elämänkumppaneita ja äitejä. Kristityt naiset suorastaan kilpailevat hyvistä miehistä, jotka tuovat hyvin voimakkaasti esille aitoa vanhoilliskristillisyyttä, sekä kaikkien alistumista Jumalan opeille.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Miksei saa enää puhua hyvistä ja huonoista naisista?

  1. Feministi jk, lue iltalehteäs cis puolittunut, onko normiä? Saako jk edes puhua pahoista pojista ja miehistä huonoista, kyllä, heitä on teidän liioittelun mukaan, vaikka vastoin päin kirjottaisit, hyvin vähän. On syrjismiehiä, entistä enemmän yksinäisiä. Syntyvyys laskee paitsi haittatulossa ja heidän monilapsiperheissä. Joten hengenheimolainen leikkaa munat, älä auta itseä tai sitten olet nainen.

  2. Geurt on aika ahkera kun ehtii tehdä kaiken vuorokauden ympäri ja olla joka paikassa yhtä aikaa. Todella tuottoisa ihminen.

 1. Juuri näin. Ulkonäkö romahtaa ja sitten puumat alkavat metsästää.

  Järki on hävinnyt ja sen käyttö on jo kiellettyä. Pääasia että mennään sopulina lauman mukana. ÄLÄ EPÄRÖI, SEURAA JOHTAJAA.

  Et omista mitään, olet onnellinen. ET OMISTA EDES OMIA AJATUKSIA, mutta silti vituttaa (kun imbesillit johtavat ja idiootit seuraavat).

 2. Ennen feministit vastustivat naisen esineellistämistä, nyt ne bimbot tekevät sen itse. Tyrkyllä pitää olla, jos vaikka joku multimiljärdööri sattuisi kiinnostumaan. En minäkään viitsisi töitä tehdä, jos olisi niin hyvä tuuri ollut, että naiseksi olisi syntynyt.

  1. Ei vaan normi naiset joilla ei muuta ja haluaa, mutta femmarit vittuuntuu ja haukkuu normit tunkien läskisiä ihroja joka vtun paikkaan ja tekee itse huorina pitämäänsä tankotanssia tosin hinkaten kuin kummeli aivan-mies-sanoppa muuta.

 3. Naisen tärkein tehtävä on synnyttää miehellensä kunnollisia jälkeläisiä. Jos tähän pyhään tehtävään ei suoriudu, niin slloin kyseessä on epänainen!

  Varokaa epänaisia!!!

  1. Jos synnyttää kummallekin eikä vain miehelle joka on siksi keittiössä ja paapoo tyityi tutitutituitui lasta naisen ollessa töissä, on parempi tai siis nainen aluksi kun she imettää.

 4. Minusta tuntuu, että vikaa on sekä sysissä että sepissä. Molemmat sukupuolet on mädätetty, ei ainoastaan nainen vaan myös mies. Jo minun nuoruudessani oli yleinen käsitys miehistä, että ne ajattelevat vain sitä yhtä ja kaikki kaksijalkaiset kanasta ylöspäin käyvät. Nyt, kun hellyys, kyky huolehtia perheen taloudesta saati neuvokkuus (järkevyys, äly) on heitetty romukoppaan, on näemmä alettu huokailla niiden perään. Luulisi taivaan tulleen maan päälle, kun helppoa tavaraa suorastaan hyppii syliin kännisillä iskurepliikeillä. Eikö? Mutta miksi naisesta on tullut yksinkertainen ja löyhämoraalinen bimbo. Voisiko vikaa olka myös miehissä. Itsekin ajattelun nuorena, millainen mies näkee naisen vain seksiobjektina? Vastaus: sellainen joka ei ajattele muuta kuin seksiä ja tarpeidensa lyhytnäköistä tyydyttämistä. Samalla tavalla miehenkin perusominaisuuksista on karsittu hellyys, turvallisuus, käytännölliset taidot, kuten auton, nuken tai huonekalun korjaus. Toisin sanoen vakka kantensa valitsee. Evoluutio suosii siis tällä hetkellä hedonististen ja heikkoälyisten pariutumista. Koska en osaa ennustaa, en tiedä, miten tämä noidankehä alkaa purkautua. Asettavatko naiset riman korkeammalle ja alkavatko vaatia miehiltä enemmän, esim. ryöstösaaliin, kauniin itsetehdyn käsityöesineen tai vähintään kukkapuskan tuomista sixpackin sijaan. Vai odottavatko miehet jatkossa naiselta sänkyyn menemistä vasta toisilla treffeillä vai peräti aamenen jälkeen, jotta ehtisi nähdä, osaako kokata ja kutoa sukat.

 5. toi muikkelo voi olla se pöytä. Mutta jos pöytä natisee tai keikkuu, se heivataan pihalle. Tai jos se on väärän värinen tai siihen ei voi luottaa. Sama jos se menee notkolle tai alkaa esim. kosteudesta turvota.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*