Marco de Wit 21 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikilla mailla on valheellisia legendoja, joilla pyritään pönkittämään oman kansan itsetuntoa.

 

Suomalaisilla on legenda/satu, jonka mukaan suomalaiset ja varsinkin suomalaiset miehet ovat itsenäisesti ajattelevia ihmisiä. Raavaat miehet eivät kuulemma pidä siitä, että heitä käskytetään ja kyykytetään.

 

Suomalainen mies ei herroille pokkuroi!

 

 

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on vuosien ajan uskaltanut todeta kyseessä olevan pelkkä naurettava legenda. Tosiasiassa suomalaiset on kaikista herrauskovaisin valkoinen kansa. Tämä johtuu kahdesta syystä: Suomalaiset ovat maailman pohjoisin valkoinen kansa ja näin oppineet taistelemaan luontoa eikä muita yksilöitä kohtaan. Niinpä suomalaisille tärkeintä on sosiaalinen yhtenäisyys ja alistuvuus, jota vielä ylläpitää voimakas taipumus kateellisuuteen.

 

Kaiken kukkuraksi suomalaisilla on vielä usempi prosentti itämaista ja jopa mongolidista geenistöä, joka entisestään lisää kollektivista alistuvuutta.

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

 

Moni kansallismielinen kuitenkin raivostui näistä vihafaktoista ja syytti Laitonta lehteä suomalaisten miesten haukkumisesta ja demonisoinnista. (Suomalainen mieshän sydämistyy kovasti, jos häntä kritisoidaan.)

 

 

Mutta sitten tuli koronatyrannia. Alussa jopa hallitus ilmoitti, ettei tarvitse pitää naamavaippoja. Mikään ei kuitenkaan auttanut. Varsinkin raavaat miehet alkoivat pitää naamavaippoja. Ja kiusaamaan kaikkia, jotka eivät niitä pitäneet.

 

Monet naiset kyllä taistelivat naamavaippoja vastaan, mutta hyvin harva mies. Lähes jokainen mies suorastaan palvoo THL ”tiedemiehiä” uskoen heidän jokaiseen sanaansa ja vielä enemmänkin.

 

Viime aikoina jopa Suomen terveysviranomaiset ovat nimittäin yrittäneet kertoa suomalaisille, että maskeista on enemmän haittaa kuin hyöytä. Mikään ei ole kuitenkaan auttanut, koska varsinkin miehet väkisin haluavat pitää kiinni orjan merkistään.

 

https://mobile.twitter.com/SalinaTuuli/status/1515968633192820738

 

 

 

Tuskin missään muualla Euroopassa miehet ovat niin innokkaasti pitäneet naamavaippoja kuin Suomessa. Moni on tämän huomannut, kun on vieraillut naapurimaissa. Ruotsissa maskien käyttö on koko ajan ollut melko vähäistä varsinkin miesten keskuudessa. Niin myös Virossa, Venäjällä ja Norjassa.

 

https://mobile.twitter.com/Terrrieri/status/1516358466234892291

 

 

 

Kaiken kukkuraksi ne ovat vielä suomalaiset natottajat, jotka koviten puolustavat naamavaippoja.

 

https://mobile.twitter.com/wirtanenmarcus/status/1516493670589083664

 

 

 

Mitä yhteistä on kovimmilla koronatyranneilla ja himonatottajilla? He ovat nimenomaan suomalaisia miehiä!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Miksi suomalaiset miehet ovat orjamaista vaippakansaa?

 1. Totta, juuri noin. Kun nyt verrataan suomalaisia naisia ja miehiä, monissa naisissa on oikeanlaista realismintajua, taisteluhalua, -kykyä ja -taitoa. Seuratkaa vaikka hoitajien lakkoa. Hoitajat eivät suostu pakkolakeihin. Paras niin.

  Laittakaa vaikka koko järjestelmä nurin. Miehet eivät kykene siihen. On myös niin, että jos miehet alkavat kapinoimaan, heitä kohdellaan äärimmäisen julmasti.

  Suomalainen Sisu on myytti. Onko sitä ikinä ollut? Ei ole. Talvisota on ainoa kerta suomalaisten historiassa, kun on taisteltu oman itsen ja kulttuurin puolesta. Aina ennen sitä ja sen jälkeen tänäkin päivänä ollaan valmiina taistelemaan muiden puolesta.

  Suomessa pojat jotenkin kasvatetaan avuttomiksi naisten passattaviksi tai palvelijoiksi, nyttemmin feministeiksi, esittelelykelpoisiksi kotipojiksi. Miesten itsenäisyys on siitä kaukana.

  Sukupuoliroolit ovat sekaisin. Naiset ovat äärimmäisen vahvoja ja itsenäisiä, ja naisten myös pitää olla ja kannustetaan siihen.

  Miehet ovat aivan onnettomia epäitsenäisiä ”en-tiedä, en-jaksa”, en-osaa-nössöjä. Omituista.

  1. Nurin kurin kun menty on, niin ei ihme kun on 4/5 Suomalaisista enää heteroita. Ja yksin asuvat monet, naiset taas sosiaalisia, mutta nyt on naisten päätetty olla miehiä, niin lammasmiehet ostakaa dildo. Nainen käyttää kaikkia mahollista.

  1. Ai mies flunssa ja homous? Ei nainen, et tiedä kaikkea. Naiseuskin vielä. Nyt nimetön asento ja oikealle mars. Vasen vasen vasen kaks kolmee ja ei kui kuilla vasempaan.

 2. Aasialaiset ovat hienoa kansaa, että tietää kuka on flunssassa. Suomalaiset swaippailee muuten vaan vaikka ei auta on tutkimus. Kosketko samaan pintaan kaupoissa ym. julkisissa mihin joku/jotkut muutkin. Jos on happilaite säiliöineen ja sukelluspuku voit selvitä jos uit lopuksi käsidesissä altaassa.

 3. Suomi on täynnä näitä tyttömäisiä,poninhäntä poikia.Ovat töissä päiväkodissa ja olemukseltaan kuin hintit.

 4. Pelkään pahoin, että tässäkin on taustalla ihan lisääntymisvietti. Suomalainen mies on alkanut tajuta, ettei naista saa räkä poskella eikä testosteronia tihkuvalla luolamieskäytöksellä. Nyky ajan tiedostavaan ja itsenäiseen naiseen tehoaa parhaiten tiedostava ja itsestään huolta pitävä sisäsiisti mies. Paketti maskeja ja vieno käsidesin tuoksu kaataa naisen kuin naisen ajattelee nykyvarjagi. Tosin lopputulos näyttää sitten tukehtumaisillaan olevalta sokeritautiselta sopulilta. Evoluutioon uskovana luotan tai ainakin toivon, että seuraava miespolvi on löytänyt tasapainoisen kompromissin esi-isien arkaaisen taistelumentaliteetin ja nykyajan kuohitun orjasieluisuuden väliltä. Itsestä ja läheisistä pidetään huolta, mutta osataan tarvittaessa huomioida muut.

  1. Näinhän se on näppylät, vähän tarttee muiden hyvääkin kun on sosiaalinen ryhmä sapiens kyseessä.

 5. Suomalaiset miehet ovat olleet jo vuosikymmeniä nössöjä sitä mukaa kuin naisten valta (tasa-arvo) on kasvanut suomalaisessa yhteiskunnassa. Suomalaiset miehet on haukuttu ja väheksytty lattianrakoon pitkällisen suoranaisen psykologisen sodankäynnin avulla. Tämä on johtanut siihen, että suomalainen mies on likipitäen ”ruotsittunut” täysin naapurin malliin, jossa äärifeminismi ja miesviha kukkii valkoista miestä vastaan ja se aloitetaan jo pojista lähtien. Jopa niin, että matujen väkivalta ruotsalaispoikia vastaan ei saa mitään huomiota sikäläisessä parlamentissa kuin äärifeministit takajaloilleen meuhkaamaan naisten kokemasta väkivallasta ja raiskauksista kotona valkoisten miesten tekeminä! Se mitä alikehittyneiden maiden sankarit tekevät naisille ja tytöille on täysin yhdentekevää!

  Suomalaisen miehen ”kulmat” ovat suomalaiset naiset itse vaatimuksillaan ”pyöristäneet” ”millaisen miehen täytyy olla” kuin muovailuvahaa muokaten. Kun nyt projeksti on valmis niin sitten juostaan alikehittyneiden maiden jännämiesten perässä, jotka ovat tavoiltaan kohtalaisen ”miehekkäitä”. Suorastaan patriarkkaalisen omatuumaisia, joka vielä alleviivataan suorasukaisella väkivallalla tavalla, joka vie jo aivan kaikkein herkimmät suomi-miehet terapiaan. Toki suomalaismiehistä löytyy ”lalleja”, jotka pystyvät vastaavanlaiseen ”hienotunteisuuteen” heittämällä, mutta se kertoo aidosta luonneviasta ja malatasta otsalohkosta!

 6. Jokaisessa maassa on orjamaista käytöstä. Toisissa maissa enemmän kuin toisissa. Suomalaiset tekevät aina kaikki ensimmäisten joukossa. Suomalaiset on hyvin Hyvin kuuliaista kansaa keskimäärin, etenkin naiset ja vanhemmat ihmiset.
  Suomalaiset myöskin elävät hyvin vahvasti uskomusten, stereotypioiden ja historiankin vankina etenkin suhtautumisessa venäläisiin.
  Orjamainen (konemainen) ihminen tuskin koskaan suorittaa minkäänlaista faktantarkistusta eikä tällaisella ihmisellä ole mielenkiintoa selvittää asioiden totuutta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*