Marco de Wit 21 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

USA, Kanada ja EU ovat kieltäneet ilmatilansa käytön Venäjältä ja sen liittolaisilta. Niinpä ne vastasivat samalla mitalla. Nyt ollaan lähellä tilannetta, jossa lentomatkat moninkertaistuvat.

 

Periaatteessa olisi mahdollista lentää vain kansainvälisten merialueiden yllä, mutta mites sitten pääsisi niihin kymmeniin maihin, joilla ei ole rannikkoa??

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kiertotie ei ole ongelma luonnon kannalta. Minne ilmastonmuutos unohtui? No, ei mitään väliä, sehän on sitä parempaa ilmastonmuutosta. Ei edes haluta hengittää samaa ilmaa kuin naapurissa.

  Eikö olisi jo aika suunnitella 100 kilometriä korkeaa muuria ettei ilmaa tule meille väärältä puolelta? Elon Muskilta varmaan löytyy ideoita Kuinka se toteutetaan. Jollakin sähkömagneettisellä säteilyllä varmaan ja estetään samalla radioaaltojen liikkuminen rajan yli.

 2. Nyt olisi Suomelle tarjouksessa naton kouluttamia sotilaita sijoitettavaksi Leningradin rintamalle. Ryssäviha taattu!
  – Azov Begs to be Allowed to Flee to an Unspecified Third Nation
  – https://archive.today/ZU8NK
  – https://twitter.com/lapatina_/status/1516675942009249792
  – https://archive.today/kwIoj

  Joukot soveltuvat erinomaisesti myös mielenosoitusten «turvaamiseen».
  – Haavistolle ainutkertainen mahdollisuus pelastaa hädässä olevia pakolaisia Suomeen.

  1. Eiköhän nuo naton palkkasotilaat eri puolilta maailmaa kohta ole täällä. Sehän natovouhotuksen takana on. Eliitin ehdottoman vallan turvaaminen ja Suomen muuttaminen Uudeksi Palestiinaksi, jossa suomalaiset ovat oikeudettomia palestiinalaisia. Arvatkaa ketkä ovat hankkeen takana?

  1. Saako oksentaa ilman vai pitääkö vaippa? Käyn paskalla vuoraan paperilla pöntön reunat, pitääkö hommata vaipat alle ettei pierukaan pääse ilmateitse leviämään? Ihminen piereskelee parikymmentä kertaa päivässä paitsi Tarja Halonen ei koskaan alle 40 kertaa, niin eikö pitäisi olla suuvaippa perseessäkin? Vaadin kansan äänestystä. Jos siis väljät housut estää muka sen, niin miksi ei saa käyttää pieruverkkareita päässään ja nyt naisilla jo hameita päällä eli stringit muka parhaimmillaan estää antavan pikkuhamosen kanssa. Eli lyön stringit päähän ja minihameen. Tai joillakin sukkahousut niin lyön ne päähän ja pikkuhamosen, muutenkin virka-asiaa kylille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*