Marco de Wit 22 huhtikuun, 2022

 

Oho. Kylläpäs tämä Puopolo on rohkea toimittaja, kun uskaltaa esittää eri näkökulmia. Kyllä hänenkin kanavansa vielä suljetaan.

 

Puopolo:

Bjørn Lomborg tunnetaan maailmalla teoksestaan The Skeptical Environmentalist, joka julkaistiin englanniksi vuonna 2001. Lomborg väittää, että useimmat ympäristöongelmat eivät ole pahentuneet, ne ovat paikallisia eivätkä globaaleja ja että ympäristöliike liioittelee ongelmia.

Eilen Lomborgilta julkaistiin hänen viimeisimmän kirjansa False Alarm suomenkielinen versio Väärä hälytys. Alkuperäinen teos on julkaistu vuonna 2020.

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Björn Lomborg: ”Ilmastonmuutos ei ole maailmanloppu” / Väärä hälytys

 1. Ilmastonmuutos on ainoastaan Hyvä asia samoin kuin hiilidioksidin määrän kasvu. Sahara alkaa vihertää. Nythän on hiilidioksidin määrässä minimivaihe maapallon historiassa.

  Vielä kun saataisiin siirrettyä Etelänapamanner kohti Australiaa niin päästäisiin eroon napajäätiköistä. Monet suurkaupungit jäisivät muka veden alle. Sehän olisi vain hyvä monille superrikkaille.

  Ovatko ympäristöidiootit sotkeneet sisäilman hiilidioksidin ulkoilman hiilidioksidiin? Sisällä hiilidioksidi haitallista mm. kaivoksissa, mutta kuinka moni siellä on töissä?

  Entiset kaivokset ovat tulevaisuudessa hyviä ilmastonmuutoskiihkoilijoiden säilöntäpaikkoja. Eivät karkaa sieltä ja vartijoita ei tarvitse olla paljon toisin kuin piikkilankaleireillä.

   1. Puopolo antoi ylen Ylelle Ylessä. Varmaan oksentanut vessassa, kun huomasi Kuinka oksettavaa paskaa Ylen tuotanto jo silloin oli.

 2. Niimpä. Ilmasto toimii suhteessa moneen asiaan, yksi voimakas on geologia. Suomi esim. jos metsittyy enemmän. Eli saa enemmän tummanvihreää pintaväriä, niin tämä lämmittää paikallisesti ilmastoa.

 3. Globalistien agendat: Ilmastonmuutos, Korona, WWIII, The Great Reset, NWO, EU, Kalergi suunnitelma, Yksi maailman uskonto, YK:n valta yli valtioiden, LGBTQ, Valkoisten kansanmurha, monikulttuurisuus, pedofilia, Agenda 2021, Agenda 2030, Depopulation (Bill Gates), abortit saatanalle ja lääketeollisuudelle, transhumanismi ja ihmisten siruttaminen liittäen ”ihmisten internettiin” ja lopuksi ihmisten valvonta 24/7 kasvojen tunnistuksella yhdistettynä sosiaalinen credit pisteytys, joka liittyy ihmisen käyttäytymiseen orwellilaisessa yhteiskunnassa (vrt. Kiina nyt)!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*