Marco de Wit 22 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Päinvastoin kuin muut vaihtoehtomediat, niin Laiton Lehti ei ole väittänyt koronarokotteiden synnyttäneen valtavia ruumisvuoria.

 

Olisi nimittäin todella tyhmää tehdä koronarokotteista niin myrkyllisiä, että ne tappaisivat joukottain ihmisiä.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan ole kiistänyt, että lääketehtaat ovat voineet möhliä. Kysehän on kokeellisista rokotteista, joiden vaikutuksistaa lääketehtaatkaan eivät ole voineet täysin tietää. Nyt näyttääkin, että kokeelliset koronarokotteet ovat lisänneet sairauksia ja myös kuolleisuutta.

 

Itse asiassa kuolleisuuden lisäys alkaa olla nyt sitä luokkaa, että sitä on vaikea enää pimittää.

 

Poikkeuksellisen kuolleisuuden kasvusta tekee paitsi sen alkamisajankohta myös pitkäkestoisuus: vuosina 1990 – 2019 kuolleisuus on säännöllisesti ollut aina matalimmillaan kesäisin ja ylikuolleisuus on näyttäytynyt lähinnä talven influenssakausiin sijoittuvina lyhytkestoisina kuolleisuuspiikkeinä. Nyt kuolleisuus on lähtenyt kasvamaan jo kesällä – ja pysyy edelleen korkeana.

 

 

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Koronapiikkien aiheuttama ylikuolleisuus edelleen kasvussa!

  1. Kun on kaikki piikit otettu rinta rottingilla. Tuolloin ei voi uskoa muuta kuin olleensa oikeassa, sillä valtamedia, hallitus, Anthony Fauci ja WHO ovat propagandassaan jo yli kaksi vuotta paukuttaneet 24/7 ihmisten päähän koronan tappavuudella. Eikä edes tämä ole riittänyt vaan otettu käyttöön kaikki mahdolliset likaiset keinot yhteiskuntien sulkemisesta aina kansalaisten karkeilla ihmisoikeuksien polkemisella kuin tyhjää vain. Kun kaikki edellinen on vuosikymmeniä WWII jälkeen paheksuttu kuoliaaksi hitleriläisenä, Stalinin Neuvostoliiton ja Maon Kiinan totalitäristen tyrannioiden hallinnossaan käyttäminä rikollisina tekoina ihmisyyttä vastaan. Tätä voi verrata nyt pikku-castron Kanadaan, Yhdysvaltoihin, Suomeen ja EU:hun, jotka muka ”hyvää” tarkoittaen tekevät pahaa vain tarkoittaen hyvää pakottamalla ihmisiä ottamamaan piikki piikin jälkeen kokeellista piikkiä, joka ei ole tuonut sitä miljoona %:sta suojaa mitä alussa on niin kerkeästi luvattu Faucin ja WHO:n sekä tietysti hallituksen taholta ja THL.

   Nürberbin sotatuomioistuin v. 1945 kieltää ihmiskokeet Saksan tekemien mielipuolisten ja tuskaisten ”kokeide” eli rikosten jälkeen.

   Nyt on lopetettu kuin seinään kuolleisuustilastojen julkaiseminen 30-vuoden jälkeen. Miksi?

   Musta surma riehui Euroopassa 500-vuotta sitten ja surmasi ihmisiä niin paljon, että vei kokonaiset 200-vuotta ennen kuin Euroopan väkimäärä palautui ennalleen. Tuolloin rutto oli niin ilmiselvää ja näkyvää raatojen ja löyhkän takia ettei silloisen ”median” kiljua yötäpäivää 24/7, koska nuo kiljukaulat itsekin olivat hengettömiä!!!

   ”Paljon puhetta. Vähän villoja!!!”

   Mitä vähemmän ympäröivä todellisuus vastaa sanomaa/agendaa. Sitä suurempaa meteliä, ylisanoja ja pelottelua on käytettävä!!!

   Kysyin jo muutaman kuukauden jälkeen koronan kestäessä: Missä ovat kaikki ruumiit???

 1. Influenssakausien aikana on siis aina ollut ylikuolleisuutta, mutta nyt myrkkypiikitysten takia se on todellakin kasvanut valtavasti. Kukaan ei joudu tästä kuitenkaan vastuuseen. Ei varsinkaan lääketehtaat. Olisi myös hyvä tietää paljonko hengitystiesairauksia orjallinen maskikäyttö on saanut aikaan. Ainakin uusi ympäristöroskaamisen muoto siitä on saatu synnytettyä ja yleiset roskikset täyttyy sillä täysin turhalla kertakäyttöjätteellä ja aiheuttaa myös vaaraa eläimistölle.

  1. Lääketehtaat ovat kaiken takana. Lääkäreillä on ylin valta, tiesittekö sitä. lääkäri voi määrätä kenet tahansa eristykseen millä syyllä tahansa tai mielenterveyspotilaaksi pakkohoitoon. Ohittaa vallankäyttäjänä poliisin ja tuomioistuimet. Eivätkä saa virheistään ikinä rangaistuksia. Ehkä pieni sakko hoitovirheestä j työ jatkuu. Piilomengelejä on aivan perkeleen paljon.

 2. Näemmä Marcoa ja Laitonta Lehteä EI kiinnosta että tämä ”tutkimus joka laittaa varmasti piikitetyille jauhot suuhun” ei ole ensinnäkään vertaisarvioitu niin kuin väitettiin, toiseksi tekstissä ei viitata listattuihin lähteisiin juuri ollenkaan, kolmanneksi kirjoittajat eivät ole suostuneet antamaan kunnollisia yhteystietojaan, jotta hutkimuksesta voisi selvittää enemmän, neljänneksi arvoisista kirjoittajista ei löydy mitään joka linkittäisi heidät mihinkään saati tähän tutkimukseen.

  Jos osaa akateemisesen lukutaidon niin huomaa että kyseessä on jälleen yksi piikkikammoisten tekele, joka ei kestä kriittistä tutkiskelua.

  1. Tiede,tiede, tiede. Kuka siitä enää välittää?

   Ei ainakaan poliitikot ja media. Liian vaikeatajuista. Poliitikko ymmärtää vain ”takinkääntötieteen”- teoriat ja toimittajat ”valehtelun kaikki eri muodot”-tieteen. Tieto ja tiede on liian vaarallista noille.

   1. Se on aimo ongelma siinä että matikkaa ei voi kusettaa . Se näkyy tossa kaaviossakin että ollaan luotu harhaanjohtava tilasto

  2. Akateemisen lukutaidon hankkineet ovat osoittautuneet helpoimmin manipuloitaviksi yksilöiksi. Pian elämme aikaa, jossa akateemisen lukutaidon omaavat joutuvat piiloittamaan tuon pelkkää naurua herättävän taitonsa.

 3. Miksi ihmiset oikeasti uskovat jatkuvasti valehtelevia, umpikorruptoituneita ja itsekkäitä lääkäreitä? Miksi ihmeessä?… Aivan uskomatonta, että lääkärit valehtelevat jatkuvasti ja ovat lääketeollisuuden ja pankkiirien ostamia, mutta silti ihmiset uskovat heitä täysin.

 4. Kukaan ei muuten ole varmaan huomannut massiivista virhettä tuossa tilastossa? Jos haluaisi todistaa piikkikuolemat pitäisi verrata kuolleisuutta koronaaikana ennen piikkejä aikaan piikkien jälkeen. En edes mene siihen ettei tutkimus todista yhtäkään piikkikuolemat…

 5. Tässähän juuri pari päivää sitten Pfizer tunnusti julkisesti että heiän rokotteillaan ja sydänkohtauksilla n selvä yhteys. Näin torpattiin kerralla kaikki vahingonkorvaus vaatee, aivan kuten tupakkateollisuus teki. Ja koska nyt ollaan ahden vuoden kliinisissä ihmiskokeissa, ei korvauksia sikti tarvitse maksaa.

  Niin että onnea Pfizerin rokotteen ottaneille.

  1. Ja Marco tunnusti valehdelleensa kaikki nämä vuodet. Ei minulla todisteita ole, kuten ei sinullakaan väitteillesi, mutta hevosmiehet kertoivat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*