Marco de Wit 22 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alusta asti Laiton Lehti päätti kertoa lukijoilleen totuuden.

 

Niinpä se on myös kertonut vihafaktoja kansallismielisestä liikkeestä ja suomalaisten luonteenpiirteistä. Yhtenä esimerkkinä tämä eilinen juttu.

 

Miksi suomalaiset miehet ovat orjamaista vaippakansaa?

 

 

Alussa moni kansallismielinen suuttui kovasti tästä suomalaisten miesten ”haukkumisesta”.

 

Viime aikoina mitään valituksia ei ole kuitenkaan enää tullut. Jopa kaikista naivimmat kansallismieliset ovat alkaneet ihmetellä miten toisaalta Nato ja toisaalta Itä- ja Etelä-Euroopan mafiavaltiot pystyvät loputtomiin kuppaamaan suomalaisilta rahaa ja etuja.

 

Nyt jopa persutkin ovat EU:n, euron ja velkaunionin takana. Eli eivät tee mitään niistä ulos pääsemiseksi. Tästä huolimatta suomalaiset eivät reagoi. Eivät varsinkaan suomalaiset miehet. Päinvastoin. Varsinkin miehet haluavat vielä lahjoittaa Suomen suurvaltojen ydinaseiden testikentäksi.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Päivän kuva: Idiootit

 1. Monta ääntä saa jo sillä, kun
  puolue tarjoaa äänestäjälle yhden
  (tai kaksi) juuri grillistä nostettua
  lämmintä makkaraa.

  1. Tämä on täysin totta.. Ammattipaskanpuhuja käy ennen vaaleja hypnotisoimassa suomalaisia turuilla ja toreilla ja äänisaalis on historiallinen.

   1. Samoin SML:n ”valkoinen Vappu” tilaisuudessa puhutaan suuria mutta eihän ne suuret sanat suuta halkaise. Ja verenveijarit nuotiopiirissä haaveilevat whiteboy festivaalista, jossa hetkisen rouva on keittämässä soppaa muutamalle hengelle.

    1. Kyllä, wannababy jussiboy nuotiossa lopulta palaa ja liian myöhään ymmärtääkseen bml:n hyväksi käytön. Ja luut sopasta taikauskoon sitähän he halusi.

 2. Juuri noin, totta. Tuota olen sanonut jo monta vuotta.

  Puoluemafia koostuu useista mafiaperheistä eli puolueista. Puoluejohtajat ovat kummisetiä. Naisetkin on jo laitettu johtajina mukaan puoluemafian rikolliseen toimintaan.

 3. Ai Natokin vie suomalaisten rahat? Minnekkäs Nato ne vie herra ”Alusta asti Laiton Lehti päätti kertoa lukijoilleen totuuden.” – valehtelija?

 4. Väärin Tokentube Kimmo Leino puhuu; rikosilmoitus tästä Suomen JÄRJESTELMÄKORRUPTIOSTA on jätetty jo vuosia sitten; mutta Suomen munattomat nillittäjäpoliisit eivät enää saa / uskalla tutkia tällaista ylimpien rikollisuutta kansaa kohtaan .

  EOA ( rikollinen ) päätös 876/2/05 … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Maan / valtiopetos … Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokmeta ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Nämä JULKISET lainsäädäntötyön tiedot ja valtiopetokset pitää saada jokaisen Suomen kansalaisen tietoon; jakaa siis tietoa kansalle, sillä tieto on valtaa !

  1. Kyllä suomalaiset on suurelta osin täysin typerää karjaa. Tää maa tulee vielä tuhoutumaan varsin pian – tavalla tai toisella. Toisaalta mitä sillä on väliä.

   1. Liian helppoa on ollut joillakin, mukavat hallinnolliset ja valvontavirat useimmilla. Vastuun tekemättömyydestä voi siirtää naapurivirastolle.

    Hallinto ja valvonta on niin tiukkaa ettei kukaan saa tehdä mitään oma-aloitteisesti. Media kieltää oman ajattelun.

    Toisaalta on siiten mitään tekemätön loisväki. Kovimman laskun maksavat keskiluokka, lapset, nuoret, pienyrittäjät, köyhät eläkeläiset ym vallattomat.

    Verotus on niin kovaa, että yrittäjät eivät tee mitään investointeja, jos valtio tai kunta anna tukea.

   2. Jos asenne olisi tuollainen, niin huonompaan suuntaa mentäisiin, mutta kun se ei ole. Tuollainen asenne on vain marginaaliveijjareiden nuotiopiirin kuolinkorinaa.

    1. Jussi mulla tuli nussis sun kaljapussis. Alla tähtien olla, yllä patsaiden mannerheimien, on suuntana heimojen, mannermainen totuus, te olette tulessa palavia ruottilaisia.

 5. Oppositiopuolue Kokoomus hääräilee suomea NATO.n.
  Pääministeripuolueeksi aikonut PS ottaa ohjeitä Kokoomukselta, jotta kelpaisi Kokoomuksen kanssa hallitukseen pääministeripuolueeksi. Eikö Kokoomuksen pitäisi ottaa ohjeita tulevalta pääministeripuolueelta, jotta kelpaisi hallitukseen? No miten kävi kannatuksen 😂 Ministerisalkut tais jäädä haaveeksi.

  1. Poliisilaitosten passiosastoilla valtavat jonot kun ymmärryksen tilaan tulleet lähtevät maasta ennen kokoomuksen Natosotaa.Niin minäkin.

 6. «Mys­tee­ri­set» tu­li­pa­lot tu­ho­avat USA:n ruu­an­ja­los­tus­teh­tai­ta toi­nen toi­sen­sa jäl­keen.
  – Mys­te­ri­ous Se­ries Of In­ci­dents At Mo­re Than A Do­zen US Food Pro­ces­sing Plants Ree­ks Of Grey Ter­ror Whi­le Gi­ving Us Anot­her Sign Ame­ri­ca’s Food Supp­ly Is Un­der All-Out At­tack
  – https://archive.today/TA3EY

  Mi­ten nyt käy Bill Ga­te­sin, USA:n suu­rim­man maa­no­mis­ta­jan, si­joi­tuk­sil­le, kun ruu­an hin­ta rä­jäh­tää tai­vai­siin.
  – Tu­lee­ko Bill Ga­te­sis­ta lo­pul­ta­kin uni­ver­su­min omis­ta­ja?
  – Ai­noa WHO:n hy­väk­sy­mä ruu­an toi­mit­ta­ja pla­nee­tal­la?

 7. ProtonMail’in Proton Calendar, and Proton Drive ovat nyt käytettävissä Tor verkon kautta.
  – A new Proton experience with Tor

  Muistanette, että Sveitsi suostui ranskan pyyntöön luovuttaa ProtonMailiin kirjautumisen IP-osoite hallitukselle.
  – Tämä johti yhden henkilön pidätykseen Ranskassa.

  Vain Tor-verkosta kirjautuminen on turvallista ProtonMailissakin.
  – https://protonmailrmez3lotccipshtkleegetolb73fuirgj7r4o4vfu7ozyd.onion/login

 8. Niin kauan kuin suomalainen 1. luokan narttu (”mies”) ja 2. luokan narttu (”nainen”) saavat mennä baariin juomaan itsensä kipeiksi, on maassa kaikki hyvin. Krapulassa saa sitten toljottaa TV:tä. Silloin on myös kaikki hyvin. EI ENÄÄ _IKINÄ_ BAAREJA KIINNI‼

  Ero EU:sta vai baarit kiinni? Irti eurosta vai baarit kiinni? 1 000 000 ”pakolaista” Suomeen vai baarit kiinni? Viisi nuhapiikkiä kaikille vai baarit kiinni? NATO:oon vai baarit kiinni?

  ETTE KAI TE HALUA ETTÄ BAARIT MENEVÄT KIINNI TAAS?

  1. Menee ne baaritkin kiinni, kun pahanilmanlintu Kiuru tulee takaisin ministeriksi elokuussa vauvalomalta. Suomalaisethan ne tykkäävät siitä kovasti.

   Marin vaan itkeä vollottaa. Sisuton keulakuva yhtenäiselle kansakunnalle. Eikö niin Jussipoika?

   1. Kiuru ei sitten tiedä kumpi on pahempi, kotona itkeskelevä vauva vai töissä vollottava pääministeri Marin, joka lisäksi bilettää öisin Ilmarinsa kanssa. Kumpikaan ei anna hetkeäkään rauhaa.

    Sitä paitsi demarien pitää siivota Marin pois näkyvistä, että pääsevät kokoomuksen kanssa seuraavaan jallitukseen mukaan.

 9. Laiton Lehti on täysin oikeassa. Melkein kaikki suomalaiset miehet ovat raukkamaisia pelkureita ja herrojen palvojia, joilla voi olla suuret sanat, ehkä vähän uhotaan, mutta hyvin pienet teot. Suomalaiset miehet ovat pelkureita, jotka juoksevat karkuun ja alistuvat heti ”herroille”. Vastaavasti melkein kaikki, ei kuitenkaan aivan kaikki, suomalaiset naiset ovat kaikkein pahimpia lehmiä ja huoria mitä ikinä voi olla. Vika on siis molempien sukupuolien, ei vain hirveimpien naisten, vaan myös raukkamaisten ja pelkurien miesten, jotka nöyristelevät ja alistuvat heti ”herroille”. Ruotsalaiset eivät olisi koskaan saaneet Suomea jos suomalaiset olisivat pistäneet ryhmänä vastaan ja olisivat olleet kunnon miehiä, sekä suomalaiset naiset olisivat olleet oikeita naisia ja olisivat tukeneet miehiään. Suurin osa suomalaisista naisista ei nimittäin myöskään tue ja rohkaise miehiään, vaan se on aina sitä haukkumista, vähättelyä ja päälle sylkemistä. Tässä nähdään valtava ero venäläisiin naisiin nähden, jotka myös tukevat ja rohkaisevat valtavasti omia miehiään!

  1. Älä sä puolihollantilainen hauku Suomalaisia. Tee palvelus ja mene sinne Hollantiin asumaan jos täällä on niin paska olla.

 10. Yk­si ar­vaa­ma­ton seu­raus As­san­ge’n luo­vut­ta­mi­ses­ta Im­pe­riu­min hal­tuun saa­taa ol­la se, et­tä
  – [Uk­rai­nan so­dan jäl­kei­sen] oi­keu­den­käyn­nin jäl­keen to­dis­ta­ja­na toi­mi­nut [ame­rik­ka­lai­nen ken­raa­li] ei ha­lua pa­la­ta ko­ti­maa­han­sa vaan pyy­tää tur­va­paik­kaa Ve­nä­jäl­tä sil­lä ko­ti­maas­sa hän­tä odot­taa vain As­san­gen koh­ta­lo.

  Jos­sain me­nee ra­ja, jol­loin [As­san­gen] to­tuu­den ker­to­jien jul­ki­set ki­du­tuk­set kään­ty­vät it­se­ään vas­taan.
  – Ei­kä sil­loin tuo­ta kään­nös­tä voi enää pe­ruut­taa.

  1. Ei lle näkyvissä sodan loppumista. Kestää vielä neljä vuotta. Nyt on täpärällä jännitettävää ettei Suomi joudu taistelutantereeksi. Sota on Suomessa automaatio jos Venäjä ja Nato aloittavat, jos Suomi on Naton jäsen.

 11. Onko hallitus tehnyt maanpetoksen ?

  Perustuslain mukaan:

  Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Osallisuudesta on esim rikoslaissa säädetty näin:

  Joka neuvoin, toimin taikka muulla tavoin auttaa…..

  Suomi on lähettänyt aseita ukrainaan, joten suomen voidaan katsoa olevan osallinen sotaan.

  Suomen voidaan nyt tulkita olevan sodan osapuoli eli olevan sodassa. Presidentti ja eduskunta eivät ole kuitenkaan tehneet perustuslain mukaista päätöstä että suomi olisi sodassa.

  Tekikö hallitus maanpetoksen lähettäessään aseita ukrainaan ?

  .perustuslaki

  8 luku

  Kansainväliset suhteet

  93 §

  Toimivalta kansainvälisissä asioissa

  . Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Rikoslaki

  5 luku 

  Yrityksestä ja osallisuudesta

  6 § (13.6.2003/515)

  Avunanto

  Joka ennen rikosta tai sen aikana neuvoin, toimin tai muilla tavoin tahallaan auttaa toista tahallisen rikoksen tai sen rangaistavan yrityksen tekemisessä, tuomitaan avunannosta rikokseen saman lainkohdan mukaan kuin tekijä. Rangaistusta määrättäessä sovelletaan kuitenkin, mitä 6 luvun 8 §:n 1 momentin 3 kohdassa sekä 2 ja 4 momentissa säädetään.

  Yllytyksestä rangaistavaan avunantoon rangaistaan avunantona

  1. Kumpi on idiootti ?

   1 se hallitus joka tekee maanpetoksen ?

   2. Vai se media, vallan vahtikoira, joka tietää maanpetoksesta, mutta ei tuo asiaa esille ?

 12. Ruotsissa sossut tarjoavat vaalilupauksena eläkeläisille vappu satasta!!!

  Onkohan tällä mitään tekemistä pääministeri Sanna Marinin Ruotsin reissun kanssa?

  Tuota kuvituskuvan kuvaa pitäisi suurentaa ja naulata se jokaiseen paaluun Suomessa!!!

 13. https://youtu.be/bPhkRaFni14

  Rikollisten amerikkalaisten ja brittiloisten rahoittamia, aseistamia ja kouluttamia rikollisia Myanmarissa pitämässä huolen amerikkalaisten ja brittirikollisten imperiumista.

  Amerikkalaiset ja britit tarvitsevat aina isäntäeläintä loisimiseen, koska he eivät koskaan selviydy muuten. Yksin he ovat täysin kyvyttömiä.

 14. Mielestäni laiton lehti voisi tehdö rauhan eteen sellaisen tempun että kysyisi lukijoilta, että miten rauha saataisiin.

  Ties vaikka jollain laittoman lehden lukijalla olisi nerokas idea siihen.

  Lukijoita lienee 200 000 per kk

 15. Mietin sitä, että me ihmiset olemme aika taitavan ja monitahoisen psyykkisen paineen alla. Natsi-Saksan romahtamisesta asti meitä on useamman sukupolven ajan ”denatsifikoitu”, kasvatettu liberaaliin ja vasemmalle kallellaan olevaan demokratiaan. Meille on opetettu, että me elämme nyt tällaisessa demokratiassa. Meitä muistutetaan päivittäin tästä, siitä, mitä demokratiaan kuuluu ja mitä siihen ei kuulu. Meitä rankaistaan ja paheksutaan auktoriteettien suulla, jos poikkeamme tästä mallista. Meihin vedotaan ihmisen psyyken eri asteet tuntien useilla eri tasoilla, älyn, tunteen, biologian. Älyllinen malli rakennetaan koulussa kertomalla Ranskan vallankumouksesta ja valistuksesta alkaen kuinka demokratia on onnistunein valtiomalli. Tunteeseen vedotaan kuvailemalla natsien hirmutekoja ja pistämällä nämä kaikki kansallisaatteen piikkiin. Viime kädessä meitä manipuloidaan laumaeläiminä tarjoamalla puolueet turvaa ja vaikutusmahdollisuutta antavina heimoina. Ja tätä kaikkea toistetaan joka päivä ja monista suunnista. Lopulta tämä todellisuus on syövytetty niin syvälle ihmisten alitajuntaan, etteivät he sitä tiedosta. He toimivat tämän ohjelmoinnin mukaan automaattisesti. He palaavat 4 tai 6 vuoden välein äänestämään samaa puoluetta tai samaa ihmistä, koska he ovat niin aina tehneet. Ehkä heidän vanhempansa ja isovanhempansa jo äänestivät niin. Tai he äänestävät oman yhteiskuntaluokkansa mukaan. Ja kun media rummuttaa koko ajan, että siniristilippua heiluttavat ovat natseja, syntyy äänestäjässä suora assosiaatio holokaustiin.

  Toisaalta vakiintuneilla puolueilla on myös vakiintunut koneisto. Niillä on puoluetoimistot, henkilökuntaa, pää-äänenkannattajat ja puoluetuet. Niiden puolueohjelmat ja päälinjaukset ovat tuttuja: pohjoisen laestadiolaiset maanviljelijät äänestävät keskustaa, isokenkäiset kokoomusta, luontoihmiset ja seksuaalivähemmistöt vihreitä, duunarit ja taiteilijat vasemmistoa jne. Ihminen hakee turvaa jatkuvuudesta. Pääsääntöisesti politiikka myös noudattelee tuota jakoa, vaikkalin 90-luvulla puolueohjelmat muokattiin toisiaan muistuttavammiksi, moniarvoisuus, viihtyvyys, suvaitsevaisuus ym. otettiin jossakin muodossa kaikkien puolueiden ohjelmiin. Muutos oli pieni, mutta sen vaikutuksethan me nyt näemme. Tavallinen äänestäjä, joka toivoo puolueen lähinnä turvaavan oman jokapäiväisen leipänsä, on varsin voimaton sen suhteen, millaisia muutoksia puolueohjelmien muutamilla riveillä saadaan aikaan. Nämä rivit ovat joka tapauksessa mandaatti puoluepoliitikoille esim. ottaa maahan tuhansia kehitysmaalaisia, poistaa käytöstä kansallisia symboleita, rajoittaa sananvapautta ja aiheuttas monenlaista muutakin harmia.

  Vaikka kommenttini onkin eräänlainen synninpäästö pienelle ihmiselle, ei tarkoitukseni kuitenkaan ole täysin kumota Laittoman hiukan provosoivaa näkemystä äänestäjistä idiootteina. Kyllä meillä on toisaalta ollut jo 30 ravistelevaa vuotta aikaa nähdä tämän ohjelmoinnin läpi tai ainakin sen osia.

  Vai onko sitten niin, ettei yksikään uusi puolue vielä kykene antamaan äänestäjille samaa kuin entiset? Tällöin luulisi kansallismielisten äänestäjien kuorossa vaativan isänmaallisuuden palauttamista puolueiden johtotähdiksi. Miksi näin ei ole. Onko orjamentaliteetti meissä sitten niin syvällä, että tyytyväisesti hyräilemme, koska puolueemme moniarvoisuus tarkoittaa sitä, että vaikka Ahmed Irakista saa Dodgen, saamme mekin EU-ruokakassin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*