10 thoughts on “Päivän video: Femakko

 1. Anorektinen ilmastohysteerikko, fanaattinen kasvissyöjä kuten Hitler, marxilainen ihmisvihaaja. Ei ole vaimoainesta eikä kelpaa rehelliseen työhön.

 2. Tuo akka saa tyytyä kumikulliin, mutta se on heidän mielestään vain yksi ylpeyden aihe lisää kun ei tarvitse alentua miehen kanssa vehtaamiseen.

  1. Juuri näin, myrkyllinen femakko. Marin itkee Iltalehdessä Putinin julmuutta. EI ITKU AUTA MARKKINOILLA, SANOTAAN. Saakelin nössö ämmä esikuvana esi-itkijänä. Hävetköön luonteenheikkouttaan.

 3. Ensimmäinen nainen vakuutti alle 2 minuutissa, että tästä naisesta kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana, eikä hänen kanssaan voi olla mitään tulevaisuutta. Seuraava nainen on feministi seksihullu, joka pisti tarkoituksella pitämänsä pikkuhousut jalkoihinsa juuri tätä mieshierojaa varten, jotta saisi luotua tällaisen tilanteen, mutta jos mies olisi alkanut sekstailemaan naisen kanssa tai ”ahdistelemaan”, niin tämä selvästi ”halukas” nainen olisi vetänyt mieshierojansa välittömästi oikeuteen ahdistelusta ja melkein raiskauksesta. Nainen halusi pikkuhousuillaan siis vain saada miehet ikään kuin ihailemaan ja nuoleskelemaan häntä, sekä käyttää valtaan mieheen, jos mies olisi erehtynyt ahdistelemaan naista. Mieshieroja olisi ollut todella kusessa jos olisi lähtenyt mukaan hierottavansa leikkeihin, koska tätä samaa tekevät naiset käyttävät valtaansa sitten maksimaalisesti ja vetävät miehet oikeuteen temppujensa jälkeen.

  Alkavatko naiset hieman tajuamaan miksi nykynaisten kanssa ei pysty pariutumaan ja sitoutumaan heihin tai ottamaan heihin mitään yhteyttä? 80 prosenttia avioeroista on vielä NAISTEN aloittamia, sitten viedään lapset kotoa ja maksetaan elatusmaksuja lapsista joita ei edes saa nähdä. Niin ja nykynaiset hyvin usein hankkivat lapsia eri miesten kanssa ja pistävät ne sinun maksettavaksi. Jos tunnustat lapset omiksesi ja myöhemmin käy ilmi, että nainen valehtelj ja ne ovatkin toisen miehen lapsia, ehdi… sinä maksat toisen miehen lapset ja valtio pakottaa maksamaan!

  Ei se ole ihmekään miten naiset loikkasivat kannattamaan vahvaa valtiota ja feminismiä. Tosin nyt naiset eivät enää saa jälkeläisiä, koska kukaan ei halua sitoutua heihin. Pumppaamalla ja dumppaamalla naisia miehet siirtävät perimäänsä eteenpäin nykynaisten kanssa ilman, että monet nykyiset naiset pääsevät rahastamaan miehelle. Naiset ovat itse luoneet tämän nykyisen tilanteen, jossa heitä voi enää korkeintaan käyttää hyväkseen ja dumpata.

 4. Naisella oli selvästi seksimotiivit mennessään pikkuhousujensa kanssa mieshierojalle. Naisen tarkoitus ei kuitenkaan varmaan ollut harrastaa seksiä mieshierojan kanssa, vaan enemmänkin luoda tilanne jossa hän saa huomiota, mies alkaa nöyristelemään ja nuoleskelemaan häntä, jossa hän tuntee olevansa haluttu ja sitten käyttää maksimaalista valtaa jos tämä olisi alkanut naisen suostumuksella ”ahdistelemaan” naista.

  Kunnon nainen ei ylipäätään käytä tällaisia pikkuhousuja varsinkaan jossain mieshierojalla, jossa pikkuhousut ovat esillä.

 5. Eivät esimerkiksi venäläiset naiset käyttäydy samaan tapaan kuin huorat ja heille ei tulisi mieleenkään rotusekoittua vieraisiin miehiin.

 6. Vaikka olisi kuinka ulkoisesti kauniita naisia, niin huoria melkein kaikki. Ei paljoa kiinnosta sitoutua suurimpaa osaan nykyisistä naisista. Jos ei nainen ole uskovainen kristitty, joka käy säännöllisesti kirkossa ja seuraa ahkerasti kristinuskoa, niin älä erehdy sitoutumaan naisiin. He imevät sinut kuiviin ja käyttävät sinua maksimaalisesti hyväkseen.

 7. Nuo ihmiset jotka eivät pysty nostamaan silmäluomiaan ylös asti ovat poikkeuksetta raskausajan päihteidenkäytön sikiöitä. Pysykää niistä kaukana. Vain ihmiset jotk pystyvät nostamaan silmäluomet ylös asti, he ovat normaaleja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*