Marco de Wit 22 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosien ajan varoittanut, että kansallismieliseen kenttään on pesiytynyt kolme syöpää.

 

1. Myyrät

Ei spekuloida tästä sen enempää, koska suuri vaaliliitto on tulossa.

 

2. Pseudotieteilijät

Kansallismieliset, jotka väittävät valtatieteen olevan ehdoton totuus. Heille ei tule mieleen, että tiede on mädätetty sekä kulttuurimarxismin että suuryritysten toimesta sääntely- ja valtiokaappauksilla.

Esimerkiksi biologit eivät uskalla enää puhua roduista ja sukupuolista. Lisäksi monopolistisiin patentteihin perustuva lääketeollisuus on ostanut THL:n ja muut terveysvirastot ja näin saanut ne levittämään kokeellisia rokotteita. Tämä koronatyrannia tapahtuu siis nimenomaan ns. kansallismielisten tuella.

 

3. Venäjäviha

Kansallismieliset vihaavat Venäjää niin paljon, että ovat valmiita uhraamaan Suomen Natolle, vaikka se mädättää Suomea sekä kulttuurisesti että tuhoaa taloudellisesti.

 

Tästä huolimatta Laiton Lehtikään ei pystynyt arvaamaan, että monet Suomen kansallismieliset himonatottajat fanittivat, kun Viro kielsi monet venäjämieliset mielenilmaukset ja symbolit.

 

Siis samat kansallismieliset, jotka sinänsä oikein puolustavat oikeutta mielenosoituksiin ja jopa oikeutta käyttää natsilippua vaativat nyt Neuvostoliiton lipun kieltämistä. Ja jopa monenlaisten ikivanhojen symbolien kieltämistä!

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Pyhän Yrjön ristin?????

 

Täysin älytöntä. Pyhän Yrjön ristiä käytetään lukuisten maiden ja järjestöjen symbolina. Mukaanlukien partiojärjestöt!

 

Tarun mukaan Pyhä Yrjö oli roomalainen sotilas, joka auttoi hädässä olevia ja koki marttyyrikuoleman. Kyseessä on yksi kaikista suosuituimmista pyhimyksistä koko maailmassa. Keskiajalla ristiretkeläiset uskoivat Pyhän Yrjön auttaneen kristityt voittoon Jerusalemissa.

 

 

 

Pyhän Yrjön symbolin eli punaisen ristin valkoisella taustalla on ominut lukuisat järjestöt temppelinherroista alkaen. Samoin monet maat aina ristiretkellä käyneistä englantilaisista alkaen. Niinpä siitä tuli myös Englannin lippu, kuten kaikki Englannin jalkapallomaajoukkuetta seuranneet tietävät.

 

 

 

 

Myös venäläiset kunnioittavat suuresti Pyhää Yrjöä, joten Katariina Suuri loi Pyhän Yrjön ritarikunnan. Se loi Pyhän Yrjön nauhan, joka kuvastaa Venäjän kansan rohkeutta Suuressa Isänmaallisessa Sodassa sekä Napoleonia että Hitleriä vastaan.

 

Nyt tämäkin nauha on kielletty!

 

Among the banned symbols are the flags of the Soviet Union and Russia, Soviet military uniforms and orange and black ribbons worn in Russia to mark the Soviet Union’s victory over Nazi Germany in World War II.

The ban is valid until May 10 and applies to the capital Tallinn and surrounding areas.

Russians make up about 25% of Estonia’s 1.3 million population and they traditionally gather to lay flowers on May 9 at the statue of the Tallinn Bronze Soldier, commemorating Red Army troops killed in World War II battles in Estonia.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tässä tämä laiton nauha. Voitte olla varma, että vironvenäläiset käyttävät tätä nyt kahta innokkaammin näyttääkseen virolaisille, joilla on aina ollut suuri suu, mutta pienet rahkeet.

 

Ihan kuin virolaiset tahallaan yrittäisivät saada venäläiset vihaamaan heitä. Viro on kuin pikkupoika, joka kiusaa isompiaan ja näiden suuttuessa juoksee turvaan äidin helmoihin. Virolaisille tuo äiti on tietysti Nato ja Suomi.

 

Sitten vielä ihmettelevät, jos suomalaiset eivät suostukaan pelastamaan virolaisia Venäjän seuraavalta hyökkäykseltä.

Lippujen, nauhojen ja muiden symbolien kieltämisessä on siis kaksi ongelmaa. Ensinnäkin loukataan sananvapautta. Toiseksi kielletään vielä enemmän kuin halutaan, koska symbolit ovat symboleja eli ne merkitsevät erilaisia asioita eri ihmisille.

 

Symbolien kieltäjät ovatkin pahinta pohjasakkaa sekä moraalisesti että sivistyksellisesti.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

29 thoughts on “Viro kieltää mielenosoituksia ja Neuvostoliiton lipun käytön venäläisten Voiton päivänä!

 1. Ymmärrä nyt mihin tämä liittyy. Julkaisu ei ole puolueeton tai riippumaton. Pieni Viron kansakunta oli vuosikymmeniä Neuvostoliiton(Venäjän) miehittämä Toisen Maailmansodan jälkeen. Sen seurauksena Viron väestöstä tänäpäivänä on venäjänkielisiä noin 35%. Neuvostoliiton lippu symbolisoi terroria ja kuolemaa vapaudelle, miehitystä. Täytyy olla todellinen idiootti jos yrittää Virossa pitää esillä Neuvostoliiton lippua. Voiton päivä tarkoittaa monille muille Euroopan maille miehityksen päivää. Sitä ei todellakaan juhlita.

  1. Mitä se EU-lippu ja Nato-lippu symbolisoi teille virolaisille? Neuvostopropagandan tilalle tuli länsipropaganda? Ainoa ero ettei teillä ole neuvostojoukkoja vahtimassa. Suomen tilanne on pahempi, kun Nato pukee Suomea Venäjää vastaan. käyttäen Suomea hyväkseen. Viron turvallisuustilanne on parempi kuin Suomella, vaikka teillä ei oikeastaan omaa puolustusta olekaan. Vähemmän menetettävää teillä on. Suomi voi menettää kaiken.

   1. Viron turvallisuustilanne Nato-maana on varsinkin nyt todella huono. Kuitenkin se pienenä maana käytännössä tarvitsee liittoja. EU on sille kehitysavun maksaja ja Nato ”puolustustuki”, joka kääntyy sitä itseään vastaan, mutta kuitenkin. Eurossa taas ei ole kellekkään mitään järkeä.

   2. Mitä se sinua kiinnostaa mitä se virolaisille merkitsee? Varmaan vapautta Neuvostoliitosta ja onhan heillä vielä omakin lippu 1881 luvulta.

 2. Niin, jännä kun kansamurhaajilta tahdotaan kieltää bileet. Natsien saavutusten juhliminenkin on monessa paikassa kielletty ja heidän saavutuksistaan on kohta lähemmäs sata vuotta. Venäjähän jatkaa puhdistuksiaan parhaillaan. Ilkeä ilkeä länsi joka kiusaa pientä syytöntä Venäjää.. Hyi..

 3. Ota myös huomioon, että ensin kielletään hakaristilippu ja Pyhän Yrjön Risti, sitten muita symboleita ja ristejä.

  Virossa on niin ikään laitonta kritisoida virkamiehiä! Tietysti suomalaisten oletetaan sotivan viimeiseen suomalaiseen asti, kuten viime sodissakin ja silloinkin ruotsalaisen johtamana! (Ei mikään sattuma, että ruotsalaiset juonivat aina joka kerta taustalla.)

  1. Ruotsalaisilla järkevä rodunjalostus ohjelma; he tapattivat sodissaan kyvykkäimmät suomalaiset miehet ja lähettivät omistaan typerimmät idiootit kuolemaan.

   Eikös sodissa sotilaina olekin järkevintä genetiikan kannalta tapattaa ne surkeimmat tyypit? Vai mitä siihen kommentoi Puolustusvoimat. Eli just ne C- ja Ö-luokkiin arvostetut heikot, nössöt ja idiootit, jos meinataan hävitä. Jos näyttää että voitetaan, sitten raiskaamaan vihollisten naisia ne parhaimmat alfatyypit, kuten joskus heimosodissa. Sodankäynti on myös jalostusta, kuten Hitler asian ymmärsi.

     1. Et ammu, lehmäkin ammuu paremmin. ”aimo mies” kun aseen näkee niin ihmettelee sitä, mikä tämä on ja kumminpäin sillä osoitellaan. Aimon aseeseen pitää laittaa mahdollisimman jäykkä liipasin muuten hän on vaarassa ampua itseään jalkaan.

     2. Juu ja ajat autoa paremmin ja olet älykkäämpi omien sanojesi mukaan, siltikään ei löydy selkärankaa todistaa mitään väittämääsi. Todellinen Aimo MIES..

    1. Ei oo yhtään reenattu, tuu äkäslomoloon niin näytä kuseksinnan kaaren ilman tenaas. Sieltähän ne suikkaa ruottin eestä ja jatkaa päähän äkäslompoloon, jos määttä nattoo.

   1. Punapilleri: Ne surkeimmat ja vähiten itsenäiseen ajatteluun kykeneät tyypit on hakeutuneet sinne orja-armeijaan. Eli ihan oikein menee jos c ja ö luokan kaverit jää vastaamaan sitten rodun jatkumisesta

   2. Melko hyvin pointti. Ruotsalaisethan ensin lähettivät paikalliset ruotsalaiset rikolliset teurastamaan, terrorisoimaan ja raiskaamaan suomalaisia Ruotsin siunauksella, jolloin Ruotsin oma yhteiskunta vakautui entistä enemmän, jonka jälkeen sitten Ruotsi lähetti koko ajan parhaimmista parhaimmat suomalaiset kuolemaan, samalla kun ruotsalaiset itse lisääntyivät koko ajan ja eivät ole satoihin vuosiin sotineet itse yhtään sotaa. Sitten Ruotsi varasti kaikkein parhaimmat viljelymaat suomalaisilta, kansanmurhasi suomalaiset vielä nälkään JA monopolisoi Suomen talouden omiin käsiinsä. Suomalaiset saivat tehdä kauppaa ainoastaan ruotsalaisten kautta.

    Perusongelma tähän kaikkeen on silti oikeasti ollut suomalaisten halveksittava pelkuruus ja nynnyys. Ruotsalaiset eivät olisi koskaan päässeet Suomeen alistumaan ja vainoamaan suomalaisia jos suomalaiset miehet olisivat pistäneet kunnolla vastaan ja suomalaiset naiset eivät olisi myös vastaavasti pettäneet kansaansa ja naineet ruotsalaisia miehiä. Rotupetturuus on geneettinen ominaisuus melkein kaikkien suomalaisten naisten perimässä, ei kuitenkaan kaikkien naisten.

    1. Sitten noiden kehareiden kommentit aiemmin niin ovat aika naisia. hommais edes b-paprut ja miettis. Mutta niiden mukaan parasta mennä vessaan ja pitää silmiä kiinni niin eivät viholliset näe.

 4. Pyhän Yrjön ristillä tarkotetaan tossa venäläistä kunniamerkkiä, joka on ihan eri asia kun toi Pyhän Yrjön ristin symboli.

 5. Kansallismieliseltä näkökantilta historiallisista syistä täytyy pystyä myös ymmärtään virolaisia. He ovat taistelleet olemassaolonsa puolesta miehittäjää vastaan. Nyt kuitenkin tämän USA/UK/EU julistaman talous ja boikottisodan myötä Virolta voi odottaa ylilyöntejä kun taustalla on aika painavia syitä sille.

  1. ”He ovat taistelleet olemassaolonsa puolesta miehittäjää vastaan”

   Itse käsitin että ovat lahonnet aina noin yhdessä päivässä. Viro on ottanut ylilyöntejä niin kauan kuin kukaan muistaa ja siksi kysymys siitä että mitä tuolle vittuilevalle Virolle tehdään jos saavat tarpeeksi Venäjää ärsytetyksi on natossa aiheellinen. Onneksi on keksitty että me suomalaisethan voidaan sitten auttaa. Antaa Viro koiran räksyttää ja uhrataan nuoret suomalaismiehet sitten konfliktissa.

  2. Miksi suomalaisten pitää aina ymmärtää jotain osapuolta ja vielä täysin väärällä, nöyristelevällä tavalla? Tosin sitten kyllä räksytetään ja uhotaan kovaan ääneen Venäjän suuntaan, vaikka suomalaiset miehet ovat suurimmaksi osaksi pelkkiä pelkureita ja raukkoja, jotka juoksevat kuitenkin karkuun.

  3. Luuletko oikeasti, että virolaiset vastaavasti ”ynmärtävät” suomalaisia? Tai mikään muu kansa? Voi voi voi… Eivät virolaisetkaan uhoaisi niin kovasti elleivät suomalaiset sotisi viimeiseen suomalaiseen asti virolaisten puolesta.

 6. Jutun neuvostomainen halveksuva sävy virolaisia kohtaan ei ole kovin asiallista. Virolaiset ovat pienenä kansana joutuneet kokemaan kovia ison naapurinsa kyljessä.

  1. Suomalaisethan ne ovat kärsineet ja sotineet virolaistenkin puolesta. Mitä oikein selität? Virolaisilla on aina mennyt paljon paremmin kuin suomalaisilla on koskaan mennyt.

 7. Onhan näitä juutalaisen Neuvostoliiton, Stalinin, Leninin ja muiden juutalaisbolšujen juhlijoita ihan tarpeeksi täälläkin: Putkonen, Bäckman jne. Näille kelpasi vain juutalaisen N-liiton voitto eli Suomen tappio. Aika himmeää porukkaa? Ihme etteivät ole siten Ukrainan puolella, sillä kyseessä kuitenkin yksi maailman juutalaisimmista maista, jonka presidentti ja PM:kin ovat juutalaisia.

 8. Tiedän kyllä täysin Neuvostoliiton rikokset Baltian maita vastaan WWII jälkeen ja ennen sitä.

  Kylmän sodan aikana etenkin Virossa odotettiin ”valkoisten laivojen” saapumista, mikä tarkoitti lännen vapautusjoukkoja, jotka saapuvat liput hulmuten vapauttamaan Viroa Neuvostoliiton orjuuden ikeestä.

  Vähemmän tunnettua on ja itse virolaisiltakin ilmeisesti pimentoon jääneeltä totuudelta. On se, että länsiliittoutuneet käytännössä luovuttivat ’tarjottimella niin Viron kuin muutkin baltian maat Neuvostoliitolle!

  Näin kävi myös Puolalle, vaikka Ison-Britannian pääministeri Winston Churchill yritti kovasti hangata vastaan yksin, sillä Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Roosevelt Puola ei voinut enää vähemmän kiinnostaa.

  Ymmärtäen Viron vihan. Pidän tällaisen woketuksen lähinnä yhtä lapsellisena tekona kuin varsinainen vastinekin on kun on kysymys aikuisista ihmisistä. Ja varsinkin nyt valtiotasolla toimittuna!!!

  Kylmän sodan aikana varsinkin ulkopolitiikka oli diplomatiaa ja käytökseltään pidättyvää jopa hienotunteista rauhan aikoina, jolloin ei vittuiltu silkasta vittuilunn halusta ”polttaen sillat”. Eräs Adolf ja Ribbentrop toimi niin, koska tärkeintä oli pyrkiä sotasta toiseen!!!

 9. Minusta kaikki symbolit on nykyisin irrotettu alkuperäisestä merkityksestään. Hakaristikin symboloi atomin pyörimisliikettä, ns. torsioenergiaa, joka ylläpitää maailmankaikkeutta, on siis ikuisuuden symboli. Aurinkoonkin se liitetään, koska aurinko on torsioeneegiageneraattori. Musta aurinko puolestaan on madonreikä, kulkuväylä jota voi hyödyntää liikkuessa aurinkokuntien ja galaksien välillä. Eliitti kyllä tietää tämän ja siksi nuo symbolit on kielletty, koska ne vaikuttavat ihmisiin alitajuisesti geneettisen ja kulttuurisen kollektiivisen muistin kautta. Samasta syystä lippujen ja symbolien merkitystä on hämärretty tai ne pyritään piilottamaan. Esim. tuo muodissa oleva toisen maan lipun vetäminen salkoon, sen heijastaminen seinään tai värien kantaminen vaatteissa. Lipun pyhä ja kansallishenkeä heijastava vaikutus on vedetty näin alemmas ja valjastettu poliittisiin tarkoitusperiin. Voisi kysyä, olemmeko me ukrainalaisia! Olemmeko me osapuolena Ukrainan sodassa? Miksi sitten olemme vetäneet salkoon Ukrainan lipun? Emmekö voi osoittaa tukea omasta kansallisidentiteetistä käsin suomalaisina ukrainalaisille?

  On toisaalta outoa, että samalla Suomen omat kansalliset symbolit mielletään äärioikeistolaisiksi ja rasistisiksi, mutta samaan hengenvetoon Ukrainan lippu on joka paikassa.

  Ihmisiä edelleen hallitaan symbolien kautta. Mutta kuka määrää niiden käytön ja tilanteet, joissa niitä käytetään. Kansallishenki, jota me jokainen edustamme vaiko taho, joka haluaa kansallishengen tuhota ja orjuuttaa meidät jonkun ylikansallisen alle?

 10. Ja tätä kompensoidakseen marco marssii seuraavat kaksi viikkoa vaipassa stalin naamari päässä ja neukkujen lippu kourassa… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*