Marco de Wit 23 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka VALKOISTEN keskimääräinen ÄO on romahtanut samalla, kun psykologiset ongelmat ja mielisairaudet ovat lisääntyneet eksponentiaalisesti.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka nämä psyykkiset ongelmat ja mielisairaudet ovat lisääntyneet valtavasti varsinkin valkoisissa naisissa, joiden psyyke ei muutenkaan ole aina kovin tasapainoinen.

 

Toisaalta Laiton Lehti on samalla myös huomauttanut, että ihan sama juttu on miehillä. Tosin heillä mielisairaudet eivät ole niin näkyviä, vaan psyykkiset ongelmat heijastuvat miehillä alkoholismina, masennuksena, testosteronitason laskuna, erakoitumisena ja yleisenä psyykkisenä heikkoutena. Miehistä on tullut vässyköitä, jotka eivät osaa edes enää puolustaa itseään.

 

 

Ihan oikeasti miehet eivät enää edes välitä siitä, että heitä syrjitään kaikkialla. Feministit ovat jopa saaneet positiivisen syrjinnän lainsäädäntöön. Eli on ihan laillista syrjiä miehiä esim. työnhaussa. Eikä vain saa syrjiä, vaan on PAKKO syrjiä miehiä, jotta naisten kiintiöt voidaan toteuttaa.

 

Tähän päälle sitten vielä se, että avioerossa lapset ja talo jäävät naiselle, vaikka nainen on ollut syyllinen avioeroon. Lisäksi mies joutuu vielä maksamaan valtavaa elatusapua. Siis vaikka lapsi ei edes olisi miehen. Tai vaikka olisi, niin nainen ei usein edes anna miehen nähdä omia lapsiaan. Suomessahan vieroittaminen ei ole rikos.

 

 

Tähän päälle sitten vielä, että valtamedia ja koulut demonisoivat jatkuvasti miehiä asiassa kuin asiassa. Samaan aikaan lapset käytännössä aivopestään vihaamaan isiään varsinkin, jos nämä eivät hyväksy islamisaatiota tai prideagendaa, joissa molemmissa lapsia seksualisoidaan ja leikellään.

 

 

Kaikki tämä ei kuitenkaan ole saanut varsinkaan valkoisia miehiä tekemään yhtään mitään. Paitsi tietysti alistumaan.

 

Niinpä sitten mustat miehet ovat tulleet apuun. Heillä on paljon enemmän testosteronia, joten he uskaltavat taistella feministejä vastaan. Lisäksi mustat eivät ole olleet niin pitkään luonnonvalinnan ulkopuolella kuin valkoiset, joten mustilla on jonkin verran maalaisjärkeä tallella. Alla olevassa videossa musta mies selittää miten jopa naispuoliset treffikonsultit ovat alkaneet kyllästymään naisten ylimielisyyteen ja miesten demonisoimiseen.

 

Videossa on mahdollisuus saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Päivän video: Rehelliset naiset

 1. Kysymys: miksi nuo femakot kiusaavat miehiä.
  OLISIVAT REHELLISIÄ JA TUNNUSTAISIVAT TOSIASIAN. HEIDÄT ON AIVOPESTY MEDIAN JA KOULUTUSJÄRJESTELMIEN TOIMESTA MIESVIHAAJIKSI. Jatkakaa samaan malliin ja ruvetkaa LESBOIKSI JA LISÄÄNTYKÄÄ KESKENÄNNE.

  Kenelläkään miehellä ei meisseli seiso noille sekopäille.
  Eläkää ja kuolkaa katkerina lapsettomina ilman rakkautta.

  1. ”aimo mies” on maailman valkoisten miesten pelastaja. Tehkää niinkuin hän sanoo niin maailma pelastuu, onhan hän ”aimo mies” vaikkakin lainausmerkeissä. dewit luisuilee ääripäästä toiseen, nyt hän julistaa jo mustien miesten erinomaisuutta. Aikamoinen opportunisti koko mies, kuin tuuliviiri, ei koskaan tiedä mihin suuntaan ajatus kulloinkin liikkuu. Vai liikkuuko ollenkaan. Sekin on varteenotettava vaihtoehto. dewit puhuu myyristä, hän taitaa olla ”aimo miehen”, äkäslampolan ja hetkisen kanssa niitä suurimpia myyriä äärioikeistolaisessa pikkuliikkeessä.

   1. Menikö aamukahvit väärään kurkkuun, nousitko väärällä jalalla tai eikö noussutkaan keskijalka ensin ? Sori siitä.

    Se on nykytermillä laitaoikeisto. Valtavirta kääntyy kohti teitä takinkääntöpersunatonatseja. Kansa on kääntynyt jo pois persuista. MURSKATAPPIO VALEHTELIJOILLE JA TAKINKÄÄNTÄJILLE.

    1. Vai oikein laitaoikeisto, katsokaa vain ettette putoa laidan yli, jos seuraatte dewitin tuuliviirimäisiä kirjoituksia. Jos kansa kääntyy pois persuista, niin ei kansa ainakaan teidän huomaanne siirry vaikka kuinka perustatte eri puolueita, jotka sitten tappelevat keskenään, kuka on enemmän valkoisen miehen puolella. Vaaliliittokaan ei siinä kannatuksen nostamisessa auta.

     1. Siis valkoisten puolella, voi jeesus sanonkoparemmin, eihän tummia vastaan mitäön jos käyttäytyisivät ja olisivat edes kuin apua saaneen kuten vietnamin venepakolaisten ja ei tullut mitään valittamista ja thaitkin lähtee kun saavat marjat poimittua(miehet) tai köyhiin hoitajiin naiset jäävät. Kuten Venäläisiä ahdisti hipit rannalla on kauhea vahinko normi työläisistä joita ei tule jos vihaa Suomea, vittu natoon ja pommittakaa elokapina ja jussiboy hipit kunniaan.

   2. Nyt en ymmärrä, siis naiset on feministejä juuri kun muoti on iskostettu nuoriin ja nuoriin aikuisiin. Miehet vielä syrjäytyneenä entisestään. Ei ihme kun heterous vähentynyt puolella. Homous oli pelastus ja ihanuus 2000+, sitten tuli feminismi eli naiset miehiksi ja itsenäisiksi jotka ei miehiä kaipaa. En pidä kekkeri naisesta koska on kuin mies ja ei sovi kuin harva nostamaan maatamme, toinen taas henkisesti tuossa videolla mies. Äärioikeistoon taas sanoisin että ei varsinkaan vasempaa päinvastoin voi olla että päästään normi tilaan, mutta itse olen roturealisti eli haluan kaikille parasta ja se ei toimi yhdessä kuten ei mielisairaat saa olla kehitysvammaisien kanssa samassa päivätyö-/virike- tai asuntolapaikassa yms. koska mielisairaat taantuu.

 2. Kaverilla oli paljon ttuuksia puheessaan. Itse kuitenkin perustan kahdenkeskiseen keskusteluun. Kun on 10min käyttänyt aikaa niin tietää heti tuleeko toisen kanssa toimeen vai onko elämä ruusuilla tanssimista. Pitää muistaa että ulkoista olemusta on huomattavasti helpompi muokata kuin henkistä.

  Nykyään varsinki Suomessa on tarjolla myös näitä ”ikuisia opiskelijoita”. On ”eletty” opiskeluvuoden jotka ovat venähtäneet neljästä kuuteen tai kahdeksaan. Naisille sisäinen kello on soinut jo pari vuotta ja miestä koitetaan saada hyvinkin mielistelemällä joka asiassa. Naimisiin on kiire ja lapsia laittamaan. Ja naimisiin menon jälkeen pamahtaa pommi: 60 000e opintolainaa. Siinä on perheenä tekemistä kun moni ei saa edes koko elämänsä aikana tuota summaa tililleen säästetttyä.

  Mutta kuten kaveri viittasi… Sellainen herkkä naapurintyttö jolla on tähtsilmtä, siitä lähdetän. Jos saisi luonnonlapsen niin se olisi parasta mitä miehelle voisi tapahtua. Mutta yksisarvisia on harvassa.

 3. Kaikenmaailman homotaposet kontrolloivat miehiä sinisissä asuissaan. Äijät vittu, kytät ja femakkolehmät voidaan työntää ylivoimalla sivuun. Teistä ei vain ole siihen. Suomi surkimus on kohtalonsa ansainnut. Arabimiehet ja afrikan sankarit osaa pitää puolensa ketä vastaan tahansa. NATO:n jälkeen en ole puolustusvoimien käytössä enää kuten ei moni tuttunikaan. Älkää luulko väärin, ollaan fyysisesti vahvoja jätkiä joten siitä se ei jää kiinni. Jätän suomalaisille vaippanaama vässyköille, homoille ja feministilehmille tämän shown. Otan romuni ja muutan metsän suojiin asustelemaan. Jätän ryssälle tämän arvottomaksi tuhotun korven. Ei kiinnosta puolustaa sitä enää.
  Toivottavasti jotain valtamedian aivopesemää surkimusta vituttaa tämä kirjoitus, se on tarkoituskin. Taponen, oot surkea ****. Tiedän että käyt lukemassa näitä viestejä! <3

 4. Yhdysvalloissa naiset ovat jo epätoivoisia ulkoisesti hottikset, joilla on vartalo, mutta tyhjä pää ja rukoilijasirkan asenne miehiä kohtaan.
  Yksikin söpistys ei ole seurustellut neljään vuoteen vain siksi, etteivät miehet enää ole kiinnostuneita seurustelemisesta ja vielä vähemmän parisuhteesta aina lopulliseen ”karhunrautoihin” avioliittoon.

  Naiset ovat liki hysteerisiä TikTok:ssa, mutta toki myrkyllisyydessään itse täydellisiä. Miehet e ivät enää ole niin hulluja, että menisivät lähellekään naisia vaan he ”kulkevat omia polkujaan” poikamiehinä nauttien vapaudestaan ja turvatusta elämästä suhteessa avioliiton kiroihin ja etenkin kaikkein pahimpaan: Avioeroihin, jossa mies paloitellaan ja siivutaan suoraan helvettiin maksamaan pahimmassa tapauksessa vieraan miehen panemaa kersaa, jonka eksä on valehdellut olevan uhrin.

  Ruotsissa poikamiehet on luokiteltu äärioikeistolaiseksi terroristeiksi feministien taholta aivan kuten Uuden Seelannin sikäläinen ”sanna marin” feministi pääministeri on uhannut kieltää lailla kansainvälisen ”Miehet kulkevat omia polkujaan” liikkeen, joka ei sitä ole, Mutta se siksi tehdään ja kaiketi tullaan nostamaan pahemmaksi kuin ISIS.

  Feministit ovat maineensa veroisia ja normi naiset ja miehet ovat havainneet sen tosiasian, että feministit ovat tehneet karhunpalveluksen naisille länsimaisissa yhteiskunnissa!!!

 5. No eikös ole vaan hyvä että 80 % miehistä ei ole naisten mielestä kiinnostavia. Olisi varmaan vieläkin alhaisempi äo valkoisilla ja vielä enemmän mielisairauksia. Se on vaan sitä luonnonvalintaa kun ne 80 % kuolee poikuus tallella.

  1. Heh, hyvä pointti, mutta sehän johtaa kansan katoamiseen. Ei paljon auta, jos kansan keskimääräinen ÄO nousee valtavasti, jos samaan aikaan kansan koko muuttuu hyvin pieneksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*