Marco de Wit 23 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime viikkoina matut ovat jälleen mellakoineet Ruotsissa ja pahoinpidelleet kymmeniä poliiseja.

 

Paludan vs. matut

 

 

Ja mitä tekee Helsingin poliisi? Pistävät kaikkien suvakkien sankarin, ylikomisario Jari Taposen twiiteillään vähättelemään matuväkivaltaa.

 

Päivän kuva

 

 

Kaiken kukkuraksi Taponen puolustaa matuja omalla VIRKATILILLÄÄN. Siis vaikka hänelle on asiasta huomautettu jo monia kertoja. Niinpä Atte Kaleva joutui taas muistuttamaan Taposta lopettamaan politikointi virkatilillä.

 

Kaleva korosti Taposen nimenomaan twiittailevan tilillään, jonka profiilikuvassa pitää poliisin virkapukua.

 

 

Taponen ei tästä Kalevan kritiikistä kuitenkaan välittänyt pätkääkään, vaan alkoi jälleen uhittelemaan.

 

Kuvassa linkki Atte Kalevan twittertiliin

 

 

Atte Kaleva joutuu alla vääntämään rautalangasta, ettei poliisi voi politikoida omalla virkatilillään. Yllättäen Taponen sitten vastaa, että kuulemma viranomaiset ovat todenneet Taposen olevan ”puolueeton” poliittinen twiittailija.

 

Ai et usko, että Taponen pitää politikointiaan objektiivisena totuutena ja siten puolueettomana? No, katsoppas tätä:

 

 

 

 

 

Moni on tietysti huomauttanut, ettei Taposen jutuissa ole päätä eikä häntää. Taposen puheet ovat yksinkertaisesti sekavan epäloogisia. Jos tämän kuitenkin uskallat sanoa, niin seurauksena on ollut BANNI! Siis ihan asiallisestakin Taposen kritisoinnista saat Helsingin poliisilaitokselta bannin.

 

Itse asiassa sinun ei tarvitse lainkaan kritisoida Taposta, niin SILTI saat bannin, jos olet vähänkään kansallismielinen ja vaadit poliisin toimivan puolueettomasti.

 

Niinpä monet ovat epäilleet Helsingin poliisilaitoksella olevan laiton henkilörekisteri toisinajattelijoista.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Polpon Jari Taponen valehtelee jälleen: Väittää tuomarin todenneet hänen twiittinsä ”puolueettomiksi”!

 1. Pikkupojat uhittelevat toisilleen kummalla on isompi nakinpätkä. Kummallakin narsistilla aivojen puolesta edellytykset diktaattoriksi. Vallanhimo ylittää reippaasti kyvyt.

  On tosiaan älyllinen taso romahtanut virkamiehillä ja päättäjillä.

  Voin kertoa totuuden; kun viikatemies tulee kylään, se ei kysele mikä sinun titteli on. Kun lähdön aika on tullut, kylmähuoneessa arkuissaan makaavat tasa-arvoisesti sekä herra että narri. Kannattiko sen nakinpätkän vertailun takia tapella?

  Saatanan urpot, kasvakaa kansan palvelijoina aikuisiksi.

 2. Taponen lienee älyllisesti hieman rajoittunut? Näin maallikolle siltä ainakin vaikuttaa. Joku psykiatri voisi analysoida hänen puheitaan. ”Mies” on ollut jo pitkään Suomen suurin naurunaihe aivan kirkkaasti. Ennen hänen ilmaantumistaan kärkipaikasta taistelivat mm. Petteri Orpo ja Kimmo Kiljunen. Jartsan tekee mieli univormussa mennä ABCDEFGHIV-marssille twerkkaamaan, joten häntä ei voi estää kukaan. Milloinkohan Jari adoptoi Ugandasta miehiä kuten Elfgren?

 3. Mitä sinä Marco uliset? Ethän sinäkään esitä väitteillesi mitään faktapohjaisia todisteita? Olet Taposen kanssa samanlainen. Ei ihmekään että tulette niin hyvin toimeen.

 4. Niin kauan kun poliisihallitus ja sisäministeriö hyväksyvät (ja itsekin antavat poliittisia ohjeistuksia) tämmöset Taposet ja antavat niiden jatkaa, niin Suomen poliisilta sallitaan poliittinen toiminta virkatehtävissä yhdisttettynä tohon hyvin ilmastuun yhteiskunnan legitiimiin väkivallankäyttöön. Tilanne on tietysti aika vaarallinen silloin kun poliittisesti linjataan että tiettyihin ei saa käyttää kuin minimaalisia voimatoimia (elokapina, kurdit, muslimit) ja toisia saa taas vapaasti riepotella (kansallismieliset, vapausaktiivit, muut kriminalisoidut toisinajattelijat). Vuosien päästä tuomiosistuimessa sitten voidaan hyvällä tuurilla saada joku päätös että poliisi toimi väärin, jos näyttö on kiistaton, mutta mikään ei kuitenkaan voi muuttua eikä kukaan enää edes ”muista” mitään.

  1. Totuuskomissio tulee muistamaan. Kaikki mädät virkamiehet polposta tuomareihin tulevat joutumaan TÄYSIMÄÄRÄISEEN vastuuseen.

   Neuvostoliiton romahduttua viranomaiset pääsivät kuin koira veräjästä. Samaa ei tule tapahtumaan Eurostoliiton romahduttua.

   1. Ehdotan suljettujen kaivosten avaamista totuuskomission tutkintavankien käyttöön kuulustelujen ajaksi. Maalämpöä ja kosteutta riittää, eikä tarvitse aurinkolaseja.

    1. Tuomioiden jälkeen siirtyvät suoraan työhön syvemmälle kaivokseen. Jouluaattona ja juhannusaattona pääsevät haukkaamaan raitista ilmaa.

   2. Ukko ylituomarina toimiva deWitkö niitä tuomioita jakelee ja lautamiehinä joo-miehet ”aimo mies”, äkäslampola, hetkinen sekä muita suurvisiiri dewitin lammasmaisia seuraajia. Tapojen on erinomainen esimerkki poliisista, joka edes yrittää pitää kaikkia ihmisiä tasa-arvoisina, eikä yksipuolisesti vailla mitään perusteita tuomitse mitään kansanryhmää. dewit se jakelee tuomioita sinne tänne tuuliviirin lailla. Hän opportunisti prototyyppi ja kuuluu niihin tahoihin, jotka eivät rakenna mitään järkevää ja siteeraaminen aina sellaisia lähteitä, jotka nekin vaihtuvat oman mielialan mukaan. Hän siteeraa duttonia, jonka teoriat älykkyydestä on osoitettu virheellisiksi ja hänet on yliopiston taholta tuomittu plagioinnista epäeettisenä toiminnasta. Epäjohdonmukaisuudesta hän on johdonmukainen mutta hänestä ja joo-miehistä ei ole mitään vaaraa omilla aivoillaan ajatteleville suomalaisille.

     1. Dutton oli kopioinut Jyväskylän yliopistossa tehdyn gradun ja julkaissut sen tulokset ominaan. Hän on myös käyttänyt tutkimusaineistonaan aineistoa jota ei ole olemassakaan vaan on keksitty. Hän myös pitää myös omien mielipiteiden käyttämistä antropologisen tutkimuksen tuloksina. Hän on myös väittänyt, että vasenkätiset ovat todennäköisemmin pedofiilejä ja että sinisilmäiset ovat älykkäämpiä kuin muut. Dutton on alunperin tehnyt väitöskirjansa teologiassa ja liukunut siitä pseudotieteilijäksi.

     2. Dutton on aivan oikein analysoinut, että vasenkätisten joukossa on keskimäärin useammin poikkeavia seksuaalisuuksia jne.

      Hän ei ole varsinaisesti väittänyt, että sinisilmäiset olisivat älykkäämpiä, vaan muistaakseni blondit ja sinisilmäiset korreloivat keskimäärin hieman useammin korkeamman älykkyyden kanssa, mutta korrelaatio taisi olla melko heikko. Tietysti muissa hiusten ja silmienväreissä esiintyy yksilötasolla valtavasti erittäin älykkäitä ihmisiä. Dutton ei antanut tälle blondien ja sinisilmäiset älykkyyserolle mitään massiivista painoarvoa, vaikka keskimääräinen ero on ollut havaittavissa ja hän ei ole tarkalleen tiennyt mistä ero johtuu. Voi olla, että itse hiusten ja silmien värit eivät tuota korkeampaa älykkyyttä, vaan hyvin älykkäillä esi-isillä on saattanut vain olla blondit hiukset ja siniset tai muuten vaaleat silmät.

     3. Erittäin hyvä tarkennus. Kiitos!

      Aika huvittavaa, että pari päivää sitten Dutton ohjelmassaan huomautti vasenkätisyydestä Nick Griffinille…

     1. Onko faktaa kun minusta noidut ja jos tulisit tänne valehtelemaan minusta niin eihän haittaa että puhdistin ja kiillotin ******. *** ** ********. ********** ******* *** ****** *************. ** ** *******.

   3. Nää oot Marco jo 7+ vuotta huutanu totuuskomissioo, perustuslakituomioistuinta jne… Jotenki haisee siltä ettei niitä ole tulossa… Ikinä.

     1. Sä nyt Marco et ole muuta ollutkaan kuin yhtä loppuromahdusta siitä lähtien kun tähän kansallismiäliseen öyhöttämiseen lähdit mukaan.

     2. Kun saa rahaa tyhjästä sitä ei arvosta eikä kehity vaan käyttää paitsi harvat joilla jatkuu suvun työ intohimona kuten rahat saaneen mukaan.

     3. Turismi pska on lopetettava haittana. Avustukset ja kyllä tiedätte muut. Anna onki älä saalistasi.

   4. Monet lammasmaiset ja orjamaiset suomalaiset naureskelevat totuuskomissioille ja kansantuomioistuimille, vaikka puhutaan kaikkein vakavimmista rikoksista mihin ihmiset voivat ikinä syyllistyä, kansanmurhasta, ihmiskokeista, maanpetoksesta, vakoilusta vieraiden valtojen hyväksi, perusoikeuksien riistämisestä jne.

 5. Taponen on kuningas(kun on itse pulassa kuvitellen mielisairaana, matuille, niin kääntyy vttuilu eli torakka sarvet kruunuun) t. ***** pe********* kerääjä **** ********

 6. Tuomioiden jälkeen siirtyvät suoraan työhön syvemmälle kaivokseen. Jouluaattona ja juhannusaattona pääsevät haukkaamaan raitista ilmaa.

 7. Taponen on feministi, joten se siitä puolueettomuudesta! Ei kukaan oikea poliisi kutsu itseään pyllyttäreksi. Hei Haloo!!!

  1. Suomen poliisi on niin sitä kun voi, pikku likat hallitsee stana tulis tunkeutumaan pihalle niin ******** laulais hoosianna ******** tulta on ******* tulossaaa…

 8. Taponen tietää puolueettomuudesta yhtä paljon kuin naisen kanssa sängyssä olemisesta. Täksi ei tietenkään lasketa päikyistä äidin tai siskon vieressä! Kummi-täti on jo islamilaisessa rappari Suomessa laillista kauraa!!!

  Tuo naama ei kauaa Ruotsin ”onnistuneessa kotoutuksessa” ehjänä pysyisi!!!

  Noh. Selityshän olisi kotipuolessa ilmiselvä. Ruotsalainen äärioikeisto tai Paludan olivat murjoneet apinan raivolla silmät nurinpäin päässä klyyvärin niskaan.

  Käärme menee aina vatsallaan, eikä se muuta voikaan!!!

 9. Marco, mitä luulet miten poliittisille poliiseilla käy, kun lopulta kaikki tietävät poliisien olevan täysin umpikieroja rikollisia, valehtelijoita ja maanpettureita. Ongelmahan on, että hyvin pitkälti rikolliset, sadistit ja pahat ihmiset haluavat poliitikoiksi, poliisiksi, sossumafiaan jne. Kukaan ei tule enää lopulta luottamaan näihin eläimiin, kertomaan heille yhtään mitään jne. Lopulta kaikki tietävät poliisien olevan rikollisia vihollisiamme.

  Emme voi sallia enää poliiseja tähän maahan. Heillä ei ole mitään oikeutta toimia Suomen maaperällä.

  1. Samalla tavalla tsaarin poliisi menetti luottamuksensa 1917 ja suurin osa sai potkut. Tosin nyt tilanne on vielä pahempi, kun miehittäjät yrittävät myös seksualisoida, leikellä ja kidnapata lapset. Monet poliisit, syyttäjät ja tuomarit tulevat joutumaan totaaliseen vastuuseen tekemisistään ja tekemättä jättämisistään.

 10. Eivät syyttäjät ”totea” yhtään mitään jonkun puolesta, että onko jokin asia laillista vai ei, vaan he aina perustelevat asiaa, että he eivät katso aiheelliseksi lähteä syyttämään asiasta tai katsovat aiheelliseksi lähteä syyttämään, mutta tämäkään ei usein kerro vielä mitään.

 11. *****-Tappi..Tapp*..sen Kus!päisyys paljastui Mulle ainakin jo silloin kuin se mussutti sitä sille tarjottua Koiranruokaa…Rautatientorilla

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*