Marco de Wit 23 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää idän kuin lännen imperiumeja. Niinpä se analysoi Ukrainan sotaa tieteellisestä näkökulmasta.

 

Offensiivinen realismi: Geopolitiikassa vahvin määrää säännöt

 

Offensiivisen realismin suurin nimi, professori John Mearsheimer on niitä harvoja tutkijoita, jotka uskaltavat analysoida geopolitiikkaa ilman kaksoisstandardeja.

 

Mearsheimer esimerkiksi huomauttaa, ettei USA hyväksyisi venäläisiä joukkoja, ohjuksia ja ydinaseita Kanadassa. Niinpä ei ollut ihme, että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ennen kuin USA sai sen Natoon.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

Nyt Mearsheimer varoittaa, ettei Venäjä tule hyväksymään tappiota Ukrainassa. Mieluummin se vaikka alkaa käyttämään taktisia ydinaseita.

 

Mearsheimer ihmetteleekin miksi Bidenin hallitus on niin paljon innokkaampi sotaan Ukrainassa kuin mitä oli Trumpin hallitus. Ikävä kyllä hän taas jättää kertomatta päivänselvän syyn: Demokraatit ovat vielä enemmän sionististen oligarkkien hallussa kuin mitä republikaanit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Professori Mearsheimer: Biden provosoi Venäjää ydinsotaan! (Sionistit yllyttää?)

 1. Juuri Mearsheimerin kaltaisten itsekkäiden pelkureiden takia sionistit ovat päässeet valtaan. Valkoinen eliitti on ainoa eliitti joka ajaa kaikkien muiden kuin omien kansojensa ja rotunsa etuja.

  1. Meille suomalsisille riittää, kun tajuttaisiin aleta ajaa vain omia asioita.

   Valkoisella eliitillä (USA JA BRITIT) on se virhe, että kuvittelevat olevansa lähetyssaarnaajia ja muut rodut ovat heille orjia.

   Suomi ei kuulu valkoiseen eliittiin, vaan OLEMME VALKOISEN ELIITIN ORJIA.

   Puolueilla on tehtävänä nuoleskella valkoista eliittiä.

   1. Kyllä, täysin oikein. Nämä ovat täysin kyvyttömiä ihmisiä, jotka tarvitsevat kansoja ja ihmisiä joista loisia tai he eivät selviydy. Jos he olisivat oikeasti ”älykkäitä”, he eivät tarvitsisi muita ihmisiä loisiakseen.

 2. Taas totuuksia paljastetaan. Biden kylläkin elää jossakin omassa mielikuvitusmaailmassa, Pytin ja Tselenski ovat aidosti monisairaita sotahulluja. Suomi joutuisi Naton jäsenenä heti sodan osapuoleksi, jos tai kun Nato ja Venäjä tulevat kohta taistelemaan jossakin Venäjän rajoilla.

  Mutta suomalaiset ovatkin yhtenäinen kansa ja meidän pitää turvata EU:n ja Naton tulevaisuus (sarkasmia) vaikka ollaan alle prosentti EU:n väestömäärästä.

  Mutta Suomi on aina ollut SUURVALTA ja kokoaan suurempi nimittäin SUURUUDENHULLUUDESSA. Malli on saatu amerikkalaisista viihdesarjoista.

  Emme ole Suomi vaan olemme USA ajatuksissamme, näin idioottien alitajuntaan on vaikutettu median ja viihteen avulla.

  1. Ei Putin ole käsittääkseni mikään ”sotahullu”, mutta Putin kyllä alkaa sotimaan silloin kun se on järkevää.

   Zelensky tässä se sotahullu on, joka esittää koko ajan lahjatoivelistaansa Natolle mitä aseita haluaa muiden lähettävän hänelle. ”We need heavy weapons. Heavy artillery. Grad, Tornado… LAW, Javelin…”.

   1. Oliko oikeutettua tai ylipäätänsä järkeä hyökätä toiseen maahan? Sä olet Marco ihan pesunkestävä Putinisti. Yksi syy taas lisää siihen että voisit painua takas Hollantiin.

    1. Ei ole väliä onko jokin geopolitiikassa oikein tai väärin. Kyse on siitä onko se suurvaltojen strategisten etujen mukaista vai ei. Oli järkeä hyökätä Ukrainaan.

     Miksi et JK ulise siitä, että Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israelin valtio massamurhaavat jatkuvasti miljoonia, siis miljoonia siviilejä, tarkoituksella ja tahallaan? Eikö amerikkalaiset, britit ja Israelin valtio pitäisi murskata kauppasaarroilla ja pakotteita? Miksi vihaat venäläisiä ihmisiä? Mistä tämä vihasi kumpuaa.

     Edes Zelensky ei ole todellisuudessa väittänyt Venäjän massamurhaavan siviilejä. Ulinastaan huolimatta hän on itse myöntänyt, että Venäjä ei ole käytännössä tappanut siviilejä.

     1. Avaas Marco vähän tarkemmin tota väitetettä että ”Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israelin valtio massamurhaavat jatkuvasti miljoonia siviilejä”. En mä kaikkia Venäläisiä vihaa. Vihaan Putinin hallintoa ja sen tukijoita. Erityisesti vihaan Suomalaisia Putinin perseennuolija maanpettureita.

     2. Läntinen massamurha tapahtuu monin tavoin:

      1. Suora massamurha
      Esim. Jemen, Irak, Syyria, Libya, jne. jossa länsi tukee varsinkin jihadisteja.

      2. Tukee diktatuureja
      USA ja Israel ovat vuosikymmenien ajan tukeneet raakoja diktatuureja ja miehityksiä, jotka tappavat ihmisiä sekä suoraan massamurhilla että köyhyydellä.

      3. Köyhdyttää maailmaa varsinkin kehitysmaissa
      USA ja Israel ovat vuosikymmeniä pyörittäneet vähimmäisvarantojärjestelmää ja sitä tukevaa dollari-imperialismia ja kartellitaloutta, joka synnyttää taloussyklin ja ajanut miljoonia ihmisiä köyhyyteen ja suoranaiseen nälänhätään.

      Lisäksi monta muutakin asiaa kulttuurimarxismista, kuten aborttimassamurhasta alkaen. Tärkeää on huomata, että nykyinen maailmanjärjestys on nimenomaan USA:n ja Israelin luoma ja ylläpitämä.

     3. Kaiken lisäksi mm. Israel on vielä tykittänyt kymmeniä vuosia Palestiinan maaperän täyteen kaikenlaisia myrkkyjä, jotka tappavat koko ajan palestiinalaisia ja lyhentävät heidän elinikäänsä. Koko Palestiina on kokonaan saarrettu joka puolelta ja Israelin valtio sitten tykittää jatkuvasti ja tahallaan palestiinalaisia siviilejä.

      Naton liittouma tykitti myös Serbian, Kosovon jne. täyteen köyhdytettyä uraania. Pekka Haavisto on ollut hyvin suuressa roolissa tämän rikoksen peittelyssä. Pekka Haaviston lisäksi Vihreiden johdossa on ollut mm. Sauli Niinistön veljenpoika natottamassa!

     4. Katos, vastasit Marcona vaikka aloitit ”nimettömänä”. Veikkaan ettei edes tämä saa Aimoja ja Jyrejä tajuamaan että heidän messiaansa tykittelee useammalla nimimerkillä täällä.

    2. Ei tietenkään ole oikeutettua. Kun haluaa vierailla toisessa maassa, pitää olla passi tai muu matkustusasiakirja johon maahantuloa valvova viranomainen lyö hyväksymisleiman. Noin toimii sivistynyt kunnollinen keskiluokkainen ihminen.

     Tuotakaan perusasiaa ei näköjään katsota kuuluvan tarpeelliseksi opettaa kaikissa maissa peruskouluissa. Omituista!

   2. Ihmisiäkö Tselenski myy aseita vastaan? Nuo aseet maksavat aivan helevetin paljon ja Ukraina on rutiköyhä valtio. Saakelin roisto, myy omia kansalaisia. Tuleeko tuosta jotain vastaavaa tapausta mieleen?

    1. Hyvin todennäköisesti Zelenskyn takana oleva Ukrainan mafia tekee myös elinkauppaa, mutta ainakin myyvät ihmisorjia ja tekevät ihmis ja lapsikauppaa.

 3. Jope Ruonansuu oma oli aikoinaan mantra: ajattelepa, teeppä, kato ja jne. ITE. Marco ja Mari, teidän on nyt aika ITE rehellisesti miettiä, mitä saastaa te levitätte tällä kanavalla. Nouskaa ylös liasta, lahjakkaat ja älykkäät ihmiset.

  1. Sinun mielestä valtamedia ja viihde on harmitonta ihmisille? Valtamediasta kuulet ja näet tieteellisen totuuden ja se kertoo mikä on oikein ja mitä sinun pitää ajatella ja puhua?

  2. Jope lauloi ”Aatteleppa ite noita ameriikan hommia, ite ne kyhää itelleen pommia. Bushi on ihan pimpelipompeli ite se Osamalle takkia ompeli”
   Näinhän se menee.

 4. Suomen esivalta on jo määrännyt lähetettäväksi aseapua (ohessa MT:n lehtiartikkeli 19.04.2022) käytettäväksi Venäjää vastaan
  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/a7d76beb-a3f9-48ac-9db8-5050312d9847
  ja näin ollen SUOMI on JO rikkonut oheisen 1992 Venäjän Federaation kanssa tehdyn sopimuksen (https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1992/19920063);
  jossa sanotaan;
  ”4 artikla
  Sopimuspuolet pidättyvät voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä toisen osapuolen alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan ja selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti.

  Sopimuspuolet eivät käytä eivätkä salli aluettaan käytettävän aseelliseen hyökkäykseen toista sopimuspuolta vastaan.

  Siinä tapauksessa, että Suomi tai Venäjä joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, toinen sopimuspuoli myötävaikuttaa ristiriidan selvittämiseen YK:n peruskirjan ja ETYKin asiakirjojen periaatteiden ja määräysten mukaisesti ja PIDÄTTYY SOTILAALLISEN AVUN ANTAMISESTA HYÖKKÄÄJÄLLE.”

  Todellakin;
  On aivan sama asia ampuuko Suomi kovilla Venäjän puolelle suoraan Suomesta vai kiertoteitse Ukrainan kautta. Olemme jo mukana sodassa!

  Taidan palauttaa sotilaspassini.

  1. Kansa ei ole mukana Suomen johtoryhmän sotavehkeilyssä Venäjää vastaan. Jos tulevaisuudessa jokin menee pieleen, eli yhteiskunta romahtaa, joku hyökkää mistä tahansa ja mitä tahansa porukkaa, niin sitten tulee kansalla asiaa niille, jotka päätöksillään tilanteen aiheuttivat.

  2. Käytännössä tuo on sodanjulistus toiselle maalle kun tarkoituksella lähetät toiselle osapuolelle vielä ilmaisia aseita ja ammuksia, että voi tykittää Venäjää niillä.

   1. Kumma, että Marco EI tutki tätä asiaa ja pistä tätä etusivulle tänne? Rauhaa ei puolusteta lähettämällä SUOMESTA sotaa käyvää maahan 2 500 kappaletta rynnäkkökiväärejä, 150 000 kappaletta patruunoita rynnäkkökivääreihin, ja 1 500 kappaletta kertasinkoja. Tuo on osallistumista sotaan. Suomi on nyt siis kongreettisesti Venäjää vastaan sotaa käyvä maa.

    Tuolla aseavulla vain pidennetään tuota konfiktia ja aiheutetaan lisää kärsimystä. Kukaa tietää millainen ryhmittymä siellä sekasorrossa nuo aseet ottaa haltuun ja mihin niitä käytetään?

     1. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3286e7b1-0e77-4e82-9c17-068172101e2f

      https://yle.fi/uutiset/3-12336794

      Kyse on luultavasti raskaista kertasingoista, koska Venäjää vastaan kevyillä kertasingoilla tekisi melko vähän. Nämä ovat vielä tavaraa joka heikentää Suomen puolustuskykyä.

      Tämä on valtavan vihamielinen ele Venäjää kohtaan ja käytännössä sodanjulistus Venäjää kohtaan, joka tuhoaa massiivisesti myös kauppasuhteita. Mikään valtio ei antaisi tällaista anteeksi.

    1. Suomen aseistamispolitiikka on kansainvälisen oikeuden vastaista, hallitusohjelman vastaista ja taisi olla perustuslainkin vastaista. Suomi on tehnyt itsestään täysin laittomasti sodan osapuolen kuten moni muukin EU-maa paitsi ainakin Unkari, joka on kokoajan korostanut ettei osallistu niihin eikä salli asetoimituksia kuljetettavan edes oman maansa kautta.

 5. Amerikkalaiset ja britit ovat kyllä historiallisesti yhdet kaikkein kuvottavimmista ja sairaimmista ihmisistä mitä maan päällä on koskaan ollut. Täysin sairaita, ahneita, itsekkäitä, väkivaltaisia, epärehellisiä jne. Heillä ei ole koskaan ollut mitään omaa kulttuuria tai mitään muutakaan, vaan he ovat tällainen harmaa ”massakulttuuri”-ryhmä.

  Vaikka meidän ei pidä koskaan alistua ja nöyristellä liikaa myöskään venäläisille, mutta ei myöskään turhaan provosoida, heillä sentään on paljon omaa kulttuuria jne., joiden hyvistä puolista voi ottaa mallia.

  Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat rikollisia ja sairaita loiseläimiä, jotka tarvitsevat aina isäntäeläintä selviytyäkseen. Jos heillä ei ole isäntäeläintä loisiakseen, he tuhoutuvat.

 6. Kuuluu agendaan luoda WWIII ja maailman laajuinen globalistieliitin itse TARKOITUKSELLISETI ja TUOTTAMUKSELLISETI luotu nälänhätä (depolulation).

  Carlson Tucker raportoi Fox News:ssa Yhdysvalloissa lukuisista tuhopoltoista ruokavarastoissa, elintarviketeollisuuden tuotantolinjoilla. Lisäksi depolutionin ”isä” Bill Gates on ostanut valtavat pinta-alat viljelymaata pois käytöstä farmareilta todennäköisesti pakkolunastuksilla. Myös farmarit on liittovaltion ukaasein pakotettu tuhoamaan kasvavan satonsa (leipäviljan) pelloiltaan. Heille maksetaan satonsa polttamisesta moninketaisesti enemmän kuin valmiin sadon myymisestä liittovaltiolle. Ellei farmarit vapaehtoisesti suostu tuhoamaan satoaan. Silloin liittovaltion lentokoneet tulevat ja ruiskuttavat pelloille samaa tuhoisaa kasvimyrkkyä, jota Yhdysvallat käytti Vietnamin sodassa tuhotakseen tiheät viidakot, jotta vietkongin sissit menettäisivät luonnollisen näkösuojan väijyttää amerikkalaisia ja etelä-vietnamilaisia. Myrkky myös aiheutti ihmisille sairauksia ja etenkin syntuyville vauvoille epämuodostumia.

  Lisäksi samalla myrkyllä tuhotaan kasvimaita ja peltoja USA:ssa tarkoituksella luoda afrikkalainen nälänhätä, joka vie miljoonia ihmisnhenkiä. Lisäksi USA:n demokraatit aikovat kuin Stalin Neuvostoliitossa viedä maaseudulta kaiken viljan ja ruuan kaupunkeihin globalisti eliitin käyttöön, mutta Trump:n kannattajat eivät sitäb saa. Ja heidät on jo viety Fema-leireille eli keskitysleireille murhattaviksi. Tämä koskee kansallismielisiä kristittyjä ja isänmaallisia amerikkalaisia kansalaisia etnisestä taustasta riippumatta. Myös ”hyödylliset idiootit” eli BLM ja Antifa tullaan laittamaan lijamyllystä läpi muittamutkitta!!!

  Toinen agenda on jo kohonnut inflaatio, joka on luotu ja luodaan tarkoituksella painamalla lisää rahaa. Tästä seuraa Weimarin tasavallan ja zimbavelainen inflaatio, jolloin rahajärjestelmä romahtaa ja säästöt ja käteinen raha menettää merkityksensä tavalliselle kansalaiselle, joka ei voi ostaa mitään.

  Rahajärjestelmä on muutoinkin romahtamassa ja savuverhoksi tarvittiin korona, Ukrainan sota, ilmastonmuutos ja vielä WWIII!!!

  The Great Reset. Olet onnellinemn kun ole tyhjä tasku. New World Order. Yksi maailman hallitus diktatuuri.
  Depolation. Viisisataamiljoonaa ihmistä maailmassa on tarpeeksi! Muut murhataan!!! Yksi maailman uskonto Rooman Paavi (satanisti) luo Saatanan harhaoppisen uskonnon, jolla ei ole mitään yhteistä aidon kristinuskon kanssa. YK Agenda 2030. Lapset pois vanhemmilta ja LGBTQ-liikkeen diktatuuri, jossa heteroita tullaan vainoamaan ja aviolittoinstituutio miehen ja naisen välillä tehdään laittomaksi ja rangaistaviksi. Johtaa heteroiden vapaaseen raiskaamiseen pervotyrannian suomin ”business as usual”. Pedofilia laillistetaan lapsen iästä riippumatta. Abortti julkista huvia saatanalleb ja lääketeollisuudelle. Elinten varastaminen murhaamalla terveiltä hyväkuntoisilta ihmisiltä kuten Kiinassa nyt. 24/7 valvonta. Metsissä / luonnossa vapaa vaeltaminen kiellettyä. Liikkumisrajoitukset ”ilmaston” takia. Pääsuositus olla sisätiloissa kuten korona karanteeneissa 24/7 NWO-hallinnon valtamedian propagandan alaisiidessa (aivopesun)!!!

 7. Miten amerikkalaiset ja britit kuvittelevat koko muun maailman suhtautuvan näihin rikollisen imperialistisiin amerikkalaisiin ja brittiläisiin loisiin? Koko muu maailma vihaa heitä totaalisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*