Marco de Wit 24 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mikko Kemppe:

Vieraana yrittäjä, äiti ja kaksoiskansalainen Aleksandra. Pääsiäisenä 14.4. Aleksandra yritti maksaa lapsensa päiväkodin, mutta Nordealta tuli viesti: “Maksusi epäonnistui. Ota yhteyttä Nordean asiakaspalveluun”.

 

Tässä jaksossa käymme läpi mitä oikein tapahtui? Onko mahdollista, että Nordea jäädyttää esim. kaksoiskansalaisten pankkitilejä?

 

Suunnittelevatko jotkut Venäläiset Suomessa asuntojen myyntiä? Syrjitäänkö Suomessa Venäläisiä? Tästä ja hieman muusta lisää tässä jaksossa…

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Jäädyttääkö Nordea pankkitilejä? Sinun seuraavaksi? – Aleksandra

 1. Tämä neuroottinen venäläisten vihaaminen ja sodan vaatiminen on jotain täysin sairasta.

  Voit olla varma, että sotaa vaativat suvakit eivät tule itse ikimaailmassa edes sotimaan, vaan konservatiivit ja kansallismieliset tapatetaan Venäjää vastaan.

  1. Näin on. Aitosuomalaiset ovat Suomen ”neekereitä”, jotka tapatetaan.

   Rasismi elää vahvana maahantunkeutujien eli suomenruotsalaisen eliitin asenteissa. SIINÄ ON TEILLE SITÄ PAREMPAA RASISMIA, JOKA ON HYVIN PIILOTETTU. Itä- ja Pohjois-Suomi on noille puskurialue Venäjää vastaan. Niitä ei kehitetä, vaan annetaan ulkomaisille kaivosyhtiöille.

  2. Vihaathan säkin Marco vaikka ketä. Sun elämäsi suunnilleen perustuu vihaan. Onko sun vihasi jotenkin parempaa vihaa kuin esim. toi mainitsemasi venäläisen vihaaminen?

   1. Kerrotko JK mistä tämä sinun viha venäläisiä vastaan tulee? Miksi suvakit vihaavat venäläisiä? Koska he ovat hyvin perinteisiä ja Venäjällä hyvin kansallismielisiä ihmisiä, jotka sinun ja muiden suvakkien mukaan pitää kaikki eliminoida? Olette täysin mielisairaita, sadistisia ja pahoja ihmisiä.

    1. Et nyt vastannut kysymykseeni vaan esitit vastakysymyksen. Perinteistä Marcoa kun tulee kiusallisia kysymyksiä. En vihaa venäläisiä. Vihaan Putinin hallintoa ja sen tukijoita. En osaa sanoa suvakkien puolesta mitään koska en kuulu niihin.

    2. Nimetön onko susta oikein ryssät hyökkäsi ukrsinaan onko oikein ?Siihen riittää vihaamisen syy niin tehän nuolette ryssiän persettä kuten dewittu neuvoo..

     1. Ei ole väliä onko oikein vai väärin, että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Järkevää se kyllä oli. Miksi sinä ja muut verenhimoisat, epärehelliset ja kaksinaamaiset suvakit ette ole samaan tapaan barrikadeilla kun Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israelin valtio hyökkäävät ja teurastavat, sekä terrorisoivat miljoonia, miljoonia siviilejä? Mistä johtuu?

      Ukrainalaiset ovat muuten itsekin ryssiä, jotka hyökkäsivät aivan samaan tapaan idästä Suomea vastaan, teurastivat, kiduttivat ja raiskasivat suomalaisia! Kasakat jotka niin ikään raiskasivat, teurastivat, kiduttivat ja kidnappasivat suomalaisia lapsia ja naisia olivat hekin ukrainalaisia!

      Miksi itse nuolet sitä vitun ukrainalaisen ryssän persettä, mutta et kuitenkaan venäläisen ryssän persettä? Mikä ero niissä on? Molemmat ovat olleet aivan samanlaisia ryssiä, joista molemmat ovat aivan samaan tapaan hyökänneet myös Suomeen?

      Raivostuttaako sinua niin paljon se, että venäläiset ovat hyvin perinteisiä ja hyvin kansallismielisiä, jotka eivät suostu kääntymään suvakismiin? Sekö sinut ja muut suvakit saa raivoihin? Senkö takia vihaatte venäläisiä ja haluatte sotaa Venäjä kanssa? Mene sitten itse sotimaan venäläisiä vastaan, eläkä vaadi muita sotimaan!

      Helvetin mielisairaat ja verenhimoiset sadistit Täätietääkaikki ja JK.

     2. Hienoa nimetön että kannatat Ukrainassa tapahtuvaa kansamurhaa. Upeaa nähdä ihmisiä kannattamassa ja toteuttamassa murhafantasioitaan. Kertoo ihmisestä ja kanssaeläjistään paljon.

  3. Tämä lienee ihan ruotsalaisten ja suvakkivihollistemme, sekä rahaeliitin suunnitelmakin, eli mikä olisi parempi tapa päästä eroon rasisteista kuin aloittaa sota Venäjän kanssa ja tapattaa rasistit sillä?

 2. Totta kai jäädyttää. Uusi normaali. Rahat pankkitilillä eivät ole asiakkaan omaisuutta, vaan lainassa pankille. Seteli=velkakirja. Pitäkää rahat muualla kuin pankissa.

 3. Suomalaisten pitää aloittaa laillinen sotilastoiminta Suomessa ja tehdä laillisia asioita. Ovatko kaikki suomalaiset miehet oikeasti raukkamaisia pelkureita?

  1. Mitä sä Marco tälläkin oikein tarkoitat? Justhan sä viimeksi mouhosit että Suomessa ei ole lait voimassa. Ja mitä meinaat laillisella sotilastoiminnalla?

  1. Sinäkö olet se, joka valvoo pankkien toimintaa, poju?

   Kun ruoka loppuu sinä olet ensimmäinen jolle sitä ei anneta. Olet pelkkä rasite.

   1. Sovitaan niin herra superampuja, Mäkinen auton ratissa ja mitä muuta parhautta nyt oletkaan. Haluatko todistaa mitään väitteistäsi?

 4. Mustat autot liikkuvat yön pimeydessä.

  Kuinka uskallat kertoa tällaisesta? Etkö ole oppinut mitään Stalinista ja Hitleristä?

  Saatat itse olla seuraava …

 5. Nyt kun ulkomaalaiskriittisyys alkaa nostaa päätään Suomessa, niin eikö olisi aika ottaa julkiseen keskusteluun esim. kurdiongelma ja somaliongelma? Mitä hyötyä on somaleista tai kurdeista? Mitä helvettiä ne edes täällä tekee? Yääkh!!!

  Luojan kiitos, että iloset turkkilaiset ovat aloittaneet kurdiongelman ratkaisun. Myös somaleilla menee huonosti, nimittäin äskettäin mogadishussa räjähti ravintolassa!

  1. Suomenruotsalaiset ja niiden kannattajat ovat Ruotsin agentteja. Purrapersut ovat ruotsinmielisiä ja länsimielisiä natottajia. Voisiko niiltä ottaa Passit pois ja syöttää toisena venäläisille? Ekana lähtee viherfemakot.

  2. Mitä hyötyä hetkisestä on? Ei niin mitään, sehän istuu vain pöydän päässä ja vaatii ruokaa tekemättä itse mitään paitsi istumalla verenveijareiden nuotiopiirissä hoilaten whiteboy-ideologiaa paludanin ja muiden lahkolaisten kanssa. YÄÄK.

   1. Onko venäläiset nazeja kun verenveijareita nuotiolla ja valkeaa jussia palvoo. Nyt oot sevonnu, ite jo vastakkain asettelet saman.

 6. Kuka vttu käyttää vieläkin pätkiviä epätoimivia ette voi käyttää olemme suljettuna kuukausi vielä ihmiset saavat normi toiminnonninnono niinno nordeaa hah.

 7. Ensin jäädytettiin rasistien ja kansallismielisten, sekä pilliinpuhaltajien pankkitilejä, sitten koronatyranniaa vastustavien ja nyt venäläisten pankkitilejä. On selvää, että lopulta kaikkien tilit, kortit, omaisuus jne. tullaan viemään ja itse asiassa rahaeliitti sanoo tämän vielä täysin avoimesti. Sosiaalinen pisteytys ollaan koko ajan tuomassa myös länteen ja tämä on yksi osa sitä. Et myöskään saa terveydenhuoltoa jos olet paha ihminen. Lapsesi kidnapataan jos olet paha ihminen jne.

  1. Ja kohta myös JK:lta, Jussipojalta, Marcon fanitiimiltä jne trolleilta pankkitilit jäädytetään ja otetaan passit pois. Eikös se ole nykyaikaan sopiva muoto keskitysleiristä?

   Saatte maistaa omaa lääkettä ja kuka teitä sitten puolustaa? Joudutte pyytämään apua meiltä, joita nyt haukutte idiooteiksi ja putinisteiksi. Antaako ylpeys myöten, kun on vilu ja nälkä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*