20 thoughts on “Päivän kuva: Vaippakansa

  1. Marco vaan on niin saamaton vätys että kopsaa suoraan tuon ulkomaan, varmaan hollannin vaippas. Semmosia nuo veriveijat nokipannun ääressä tulessa olevalla nuotiolla Venäläisten ja ladimirrien bmiesten kanssa bäckkäilemässä toisia.

 1. Nyt ei osunut. Kuka tuollaisia ostaa? Paha virhe yritykseltä. Saa väärän maineen, josta hankala on päästä eroon.

  1. dewit iski taas harhaan, joillekin miehillekin suojat ovat hyvinkin tarpeellisia esimerkiksi eturauhasleikkauksen jälkeen. Sillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa. Ja maskienkäytön arvosteleminen on menneen talven lumia.

   1. Nythän on maskien käytön sesonki tuonne juhannukselle asti katupölyn ja siitepölyn takia. Sitten alkaa hyttyspäähineiden aika. Mutta en käytä jos akkalauma tunkee televisioon suosittelemaan. Teen aina päinvastoin kuin akat sanovat. Siksi en ota rokotteita enkä mene lääkäriin.

   2. https://www.tena.fi/laheisista-huolehtiminen/tuotteet/naiset/inkontinenssisuojat-naisille/tena-silhouette-noir-mini-musta-inkontinenssisuoja kuten naisilla päähän laittaa, senkö vitsin olisin kertonut, niin Marco olisi varastanut oikeanlaisen sinulle. Vitsi on vitsi, ei vittuilua turhaa, korkeintaan nyt turhille jutuille. Vitsaileminen myös auttaa selviytymään eniten miehillä, esim. ei tartte nousta väärällä jalalla kun vasuri on amputoitu. Pitää vain osata ymmärtää mitä ja milloin, yleensä toinen eli sairas kertoo, ainakin ensin vitsin. Älä ota sitä vakavasti, älä vaivu synkkyyteen.

 2. Flo­ri­da: Am­pu­kaa mur­to­var­kaat, jot­ta ve­ron­mak­sa­jien ra­ha sääs­tyy.
  – Flo­ri­da She­riff: Shoot Burg­lars to «Sa­ve Tax­pay­er Mo­ney»

  Mel­kein tu­li an­teek­si­an­ta­ma­ton kar­di­naa­li­mo­ka: en­sin kir­joi­tin «mur­to­mie­het», vaik­ka mi­nul­la ei olut min­kään­lais­ta oi­ke­aa tie­toa sii­tä mil­lä pro­no­mi­nil­la He,
  – Ar­voi­sat mur­to­hen­ki­löt,
  – var­kau­sa­lan am­mat­ti­lai­set,
  ha­lu­avat it­se­ään kut­sut­ta­van.

  Ja mi­tä mer­ki­tys­tä sil­lä on sen jäl­keen, kun …

 3. Suomalaiset miehet ovat oikeita raukkamaisia pelkureita. Juoksevat karkuun, alistuvat auktoriteeteille, eivät koskaan valita, uskovat kaiken ja alistuvat naisille. Todella säälittäviä miehiä. Tai ovatko edes miehiä… joka tapauksessa.

  1. Mikäs sä Marco itse kuvittelet olevasi? Sä olet kotisohvalta räksyttävä agitaattori joka on täysi mitättömyys. Se sinä olet. Joten pidäppä puukenkä turpasi kiinni.

 4. Suvakit ovat luomassa moninkertaista sisällissotaa Suomeen, kun sadistiset ja mielisairaat suvakit vainoavat, alistavat ja orjuuttavat suomalaisia toisinajattelijoita.

  Emme tule koskaan kääntymään suvakeiksi. Suvakit ovat täysin mielisairaita ja rikollisia eläimiä.

 5. Mitä ihmettä Sloveniassa tapahtui? Vaaleissa ykköseksi nousi vuonna 2021 perustettu puolue, jonka kannatus vielä vuodenvaihteessa oli prosentin luokkaa ja se sai nyt parlamenttivaaleissa yli 35% äänistä. Tämän on pakko olla jokin maailmanennätyksellinen nousu tyhjästä, sillä myös pääministeri Jansan puolue ja kolmanneksi tulleet kristillisdemokraatit kasvattivat kannatustaan.
  Sloveniassa on ollut ilmeisesti isoja Soros-rahotteisten protesteja istuvaa pääministeriä vastaan, mutta katujen värivallankumouksen sijaan vallankumous saatiin aikaan vaaliuurnilla.

  1. Suomessa ei voisi tapahtua värivallankumousta. Suomalaisilla on vain kaksi väritöntä väriä; musta ja harmaa. Suruaika päällä koko ajan.

   Marinilla aivan karmea tapaturmaisesti kuolleen lehmän nahkasta viritetty rotsikyhäelmä eikä jaksa vetää edes kymmentä leukaa, vaikka olevinaan treenaa. Voima ei tartu hauiksiin, vaan pitää voiman puute kompensoida laihduttamalla.

   Kysyisi meikäläiseltä treenivinkkejä niin menisi 20 leukaa kevyesti. Ei sitäkään älyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*