Marco de Wit 25 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosia korostanut, että mielenosoitukset kannattaa järjestää objektiivisesti eli antamatta liian suurta roolia kenellekään yksilölle tai järjestölle. Näin vältytään riidoilta ja innostetaan enemmän ihmisiä paikalle.

 

Paras tapa on järjestää mielenosoitukset kansainvälisesti eli samaan aikaan samasta syystä kaikissa maissa. Näin järjestäjät eivät pysty kaaappaamaan miekkaria omien agendojensa ja persooniensa edistämiseen, vaan kaikki voivat puhaltaa samaan hiileen.

 

Nyt olisi myös suurella vaaliliitolla voimanosoituksen paikka. Tai edes aktivismin todistamisen paikka. Vaaliliiton eri ryhmittymät voivat kutsua omia kannattajiaan paikalle. Samalla myös nähtäisiin ketkä oikeasti saavat väkeä liikkeelle. Näin on sitten helpompi päättää ehdokaslistojen kiintiöt.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Vapauden puolesta mielenosoitukset jatkuvat!

 1. Muistakaa juottaa kannattajien perseet olalle, Marcon filosofian mukaan selväpäiset eivät liiku. Tosin uskon että se on vain tämän porukan ongelma. Muissa porukoissa alkoholi ei esitä pääosaa.

 2. Mutta kuka vastustaisi islamisaatiota? Aika noloa että Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa pystytään samana viikonloppuna polttamaan koraaneja paikallisten aktivistien toimesta, mutta Suomessa sitä ei ole vielä koskaan tehnyt kukaan ainakaan julkisesti torilla.

  1. Ei tarvita minkään uskonnon kirjan polttamista. Poltetaan puolueohjelmaia ja poliittisia kirjoja eduskuntatalolla. Siellä ne syylliset kaikkeen kurjistumiseen on. Poliitikkoja vastaan kannattaa osoittaa mieltä, se on suuren yleisön hyväksyntä. 40% ei äänestä. Se joukko tukee aina.

   1. Mossad on hyvin pitkälti jihadisti, islamisti ja muiden terroristiryhmien takana. On paljon järkevämpää polttaa Talmud. Talmudien polttamisella julkisuus on myös varmaa.

  2. Panu ”Vihdin Sheriffi” Huuhtanen suunnittelee koraaninpolttorundia parhaillaan. Panuhan on syrjäyttänyt Marco De Witin Suomen kovimpana miakkareiden pitäjänä maamme miakkariskenessä joten kovaa ajoa on pakostikkin tiedossa.

 3. Miksi suurin osa mielenosoituksista suomessa järjestetään eduskuntatalon edessä? Kyseisen rakennuksen sisälle ei varmasti kuulu mitään siitä mitä sen edessä mölistään ja käsittääkseni valtaapitävät kulkevat talossa enimmäkseen jostain taka tai sivuovesta joten hekin yleensä välttävät väkijoukon ja heidän sanomansa täysin kulkiessaan sen parin metrin matkan taksin penkin ja takaoven välillä kulkiessaan sisään tai ulos.

  Esim. Lauri Paavolalla on ollut oikea ajatus siinä että on mennyt FIMEAN KONTTORIN eteen öyhöttämään ja kyselemään vaikeita kysymyksiä k-piikkien turvallisuudesta. Tuo on oikea paikka mennä osoittamaan mieltä koronaan liittyvistä asioista, Fimean konttori tuskin on suuniteltu täysin äänieristetyksi eduskuntatalon tapaan ja Nohynekit ja muut siellä työskentelevät ihmiset saattavat jopa joutua mielenosoittajien ja heidän sanomansa kanssa tekemiseen tulleessaan tai lähtiessään talosta. Tai joutuisivat jos siellä olisi satoja ihmisiä eikä vain yksi huumekauppias yhden A4:n kanssa. Eikö tämä olisi idea kaikkiin mielenosoituksiin, mennään sinne missä viesti tulisi väkisinkin kuulluksi edes osalle asiosta päättäville ihmisille eikä mentäisi mölisemään täysin äänieristetyn rakennuksen eteen?

 4. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin laillinen sotilastoiminta ja tehdä kaikenlaisia laillisia sotilaallisia asioita.

 5. Toisinajattelijat riskeeraavat henkensä, terveytensä ja työnsä Suomessa.

  Tutkijan mukaan nykytilanne on jatkumoa Niinistön valtakauden alati kiristyneelle ilmapiirille.

  Riskit ovat kovin suuret. Ihmiset voivat menettää vapautensa. Voi saada vankilatuomion, pitkänkin sellaisen. Voi menettää terveytensä. Eli kiinniotot ovat väkivaltaisia tai vankeudessa ei saa sinne tarvittavia lääkkeitä. Voi tietysti menettää työnsä.

  Näin kuvailee Geopoliittisen instituutin tutkijatohtori Maria Virtanen suomalaisten toisinajattelijoiden toimintamahdollisuuksia presidenttinä esiintyvän tyranni Sauli Niinistön Suomessa.

  Virtanen on erikoistunut muun muassa Suomen
  mediaa ja kansalaisyhteiskuntaa koskeviin kysymyksiin. Hänen mukaansa Suomen Valtiossa kapea opposition ja sotaa vastustavien liikkumavara on jatkumoa jo pidemmältä ajalta.

  – Kyllä Suomen vallanpitäjät ovat koko Niinistön vallassaoloajan kaventaneet sitä tilaa, jossa kritiikkiä tai poliittista haastetta voidaan esittää.
  Eli poliittisia oikeuksia on kansalaisilta viety koko tämän ajan.
  Samoin kuin sananvapautta on rajoitettu.

  Ehkä viimeiset 10 vuotta ovat olleet tässä suhteessa merkittäviä eli lakeja on säädetty enemmän ja niitä on sovellettu laajemmin.
  Tässä mielessä viimeinen vuosi on ollut aiempaa avoimemman ja röyhkeämmän toiminnan aikaa.

  Virtasen mukaan Suomen kansaa sortavien vallankaappaajien toukokuun 2019 hyökkäyksen jälkeen tilanne on vielä entisestään kiristynyt.

  – Yhtenäisyyden vaatimus on entistä totaalisempaa.

  Pelottelu ja vaientaminen on Virtasen mukaan mennyt niin pitkälle, että julkisessa tilassa ei voi saada selville ihmisten mielialoja.

  – Meille tulee mielipidemittauksia Suomesta, joissa osoitetaan, että tuki suomalaisvastaisille, antikristillisille hybridivainotoimille on suurta. Ja enemmistö suomalaisista näissä mielipidemittauksessa antaa vainotoimille tukensa. Mielipidemittauksissa on ongelmia. Mutta jostakin ne kertovat. Voi olla, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka tukevat vainotoimia ainakin sillä tavalla kuin hallinto haluaa ne esittää.

  Osa Suomen oppositiosta on päätynyt jättämään Suomen. Virtanen sanoo, että maasta lähteneiden toisinajattelijoiden määrää ei tiedetä, mutta tämä ”aalto on ihan merkittävä”.
  Toisaalta Niinistön totalitaristinen hallinto on tekaistuin syin estänyt monilta toisinajattelijoita maasta pakeneminen ja asettanut uhrejaan viranomaisvainotuiksi ja vaatinut mm. poliittisten kilpailijoidensa lynkkauksia.

  – Kyllä tässä on muotoutumassa uudenlainen diaspora. Maastamuutto on yksi protestoinnin muoto, jossa sellaiset ihmiset lähtevät, jotka eivät voi hyväksyä hallinnon politiikkaa, ja joiden vielä annetaan lähteä hengissä.
  Monet ovat kuolleet pakoa yrittäessään, totalitaristisen viranomaisväkivallan uhreina.

  Suomen valtamediassa näitä tarinoita ei voida kertoa, koska ne toimittajat jotka ovat sellaista yrittäneet, ovat joko kuolleet, tai joutuneet näytösoikeudenkäyntien myötä pitkiin vankeustuomioihin ja valtamedian vaientamiksi.

 6. Voiko yhteiskuntaa rakentaa demokratian varaan?
  Kuten lähes läpi koko kansan ulottuva tietämättömyys raha- ja pankkijärjestelmämme luonteesta ja nykyiset yhteiskunnalliset ongelmat osoittavat, ilman perustietoja harjoitettu demokratia vie tuhoon.

  Kuinka tietämätön kansa voisi itse hallita itseään? Raha- ja pankkijärjestelmä on yhteiskunnan toimintojen selkäranka, ja nykyinen tuhoisa kansainvälisten rikollisten raha- ja pankkijärjestelmä on päässyt yhteiskuntamme raha- ja pankkijärjestelmäksi kansan tietämättömyyden tähden. Suomen kansaa ei – tiedän sen kokemuksesta – kiinnosta ottaa selvää yhteiskunnallisista asioista. Kansa on räikeällä tavalla välinpitämätön todellisen tietämisen, selville ottamisen ja totuuden suhteen. Demokratiallaan kansa valitsee johtajikseen kaltaisiaan: tietämättömiä, laiskoja, totuuteen pyrkimättömiä ja välinpitämättömiä. Tällaiset johtajat eivät kykene jakamaan kansalle oikeaa tietoa, koska he itsekään eivät ole perillä siitä. Maa elää sokeudessa. Siksi viholliset ja rikolliset ovat lähes rauhassa saaneet uitettua maamme raha- ja pankkijärjestelmäksi oman verenimentäjärjestelmänsä, joka tuhoaa suomalaisen yhteiskunnan ja Suomen kansan automaattisesti.

  Tästä seuraa (kun muita asioita säätelevässä ydinasiassa ollaan harhassa), että aivan kaikki kansan ponnistelut, puhumiset, kirjoittamiset, vaatimusten esittämiset, politikoinnit, yhteiskunnalliset aktiivisuudet ja vaaleissa äänestämiset vievät maata yhä suurempaan tuhoon. Tuhoisan raha- ja pankkijärjestelmänsä ohessa viholliset tuhoavat maata ja kansaa vaatimalla tänne ”suvaitsevaisuutta”, so. itsensä, vihollisten, hyväksymistä ja kurin hylkäämistä (malliesimerkkinä nykyiset ”rasismi”-puheet, jotka tähtäävät siihen, että viholliset, rikolliset ja tuhoajat on hyväksyttävä ja heitä suojeltava lain voimin). Vihollisella on hallussaan jo myös tiedotusvälineemme, koulumme, yliopistomme, kirkkomme, poliittiset puolueemme ja hallituksemme. Kaikki tulosta demokratian levittämästä kansan tietämättömyydestä, välinpitämättömyydestä ja ryhdin puutteesta. Sellainen kansa voi demokratialla saada aikaan vain tuhoa – itsetuhon.

  On alettava ottaa selvää asioista ja on kyettävä irrottautumaan omista vääristä käsityksistä. Maan johtoon on saatava tietävimmät, koetelluimmat, lujimmat ja oikeudenmukaisimmat miehet. Tämä voidaan saada aikaan vain niin, että kylätasolla kylän asukkaat valitsevat keskuudestaan johtajikseen kylän pätevimmät miehet, ja tämän valinnan he pystyvät tekemään, koska tuntevat kokemuksesta oman kylänsä asukkaat. Sitten nämä kylien johtajat valitsevat omasta keskuudestaan pätevimmät kunnan johtajiksi. Kuntien johtajat puolestaan valitsevat keskuudestaan pätevimmät läänien johtajiksi, ja nämä taas keskuudestaan pätevimmät maan johtajiksi. Näin taataan se, että maata johtavat pätevimmät henkilöt. Kaikki ovat myös alun perin kansan itsensä kokemuksen perusteella parhaimmiksi katsomia. Vastuuvelvollisuus kulkee samaa reittiä, mutta päinvastaiseen suuntaan (maan johtajat ovat tilivelvollisia tekemisistään läänien johtajille, nämä taas kuntien johtajille jne.).

  Nyt maa on kansan omaa syytä ajautunut tilanteeseen, jossa sekä maata että itse kansaa uhkaa tuhoutuminen. Tietoa vihollisen toiminnasta maassa, varsinkin yhteisten toimiemme selkärangasta, raha- ja pankkijärjestelmästä, on levitettävä. Tappelun sijaan on ryhdyttävä tekemään yhteistyötä, ja maa on lujin toimin palautettava terveelle raiteelle. ”Suvaitsevaisuus” on kokonaan hylättävä ja yhteiskuntaan on palautettava kuri (vain niin viholliset, tuhoajat ja epäsosiaaliset ainekset saadaan kontrolliin). Kansan on ryhdistäydyttävä. Silloin myös yhteiskunnan toiminnan selkärangaksi kyetään rakentamaan terve raha- ja pankkijärjestelmä, johon vihollismielinen parasiitti ei pääse väliin.

  Rahan kohtalo on kansan kohtalo.
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/02/28/rahan-kohtalo-on-kansan-kohtalo/

  1. Ei kansaa kiinnosta rahajärjestelmät. Kansa kyttää vain himojaan, viinaa, leipää, sukupuolielintään ja viihdettä.

 7. Terveystodellisuus

  Juuri nyt, tätä kirjoittaessani perjantai-iltana 4.2.2022, kuulin uutisista, että Turun seudulle perustetaan Lääkekehityskeskus. Lisää allopaattisen lääketieteen (leikkaa-polta-myrkytä-kerää rahat-työnnä ruumisarkkuun) lääkkeitä ja rokotteita – siis lisää myrkyttämistä ja kuolemaa. Kaikki sujuu juuri niin kuin Raamattu sanoo: ”Pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa” (2. Tim. 3:13).

  On kadonnut kokonaan ymmärrys, että keho parantaa aina vuorenvarmasti itse itsensä (ellei peruuttamatonta elinvauriota ole tapahtunut), jos sen annetaan tehdä se ilman ensimmäistäkään myrkkyä (lääkettä, rokotetta, säteilytystä). Todellisuudessa hoitoa tarvittaisiin vain vammojen ja peruuttamattomien elinvaurioiden hoitoon. Todellisuudessa – jos kansa huolehtisi elintavoistaan ja sieluistaan – ei tarvita lainkaan lääkäreitä, lääketieteellisiä tiedekuntia, lääketieteellistä tutkimusta, lääketieteen Nobelin palkintoja, sairaaloita, terveyskeskuksia, synteettisiä lääkkeitä, THL:ää, terveysministeriötä, terveyslainsäädäntöä, hyvinvointialueita, aluevaaleja, suuria terveydenhuoltokuluja eikä arkkiatreja. Vammat, parantumattomat elinvauriot ja erilaiset teknisluonteiset toimenpiteet voitaisiin hoitaa eri puolille maata perustetuissa traumakeskuksissa, joiden ei tarvitse olla suurikokoisia.

  Ainoa ja oikea parantaja on keho itse. Sen viisaus ja kyky on valtavan suuri – ällistyttävä! Se voi itse nostaa itsensä suuriin terveyksiin ja suureen tasapainoon ja pursuavaan iloon! Ja juuri se yritetään kaikin voimin ja kaikin rahoin laiminlyödä ja tukahduttaa (sitä nykylääketiede on). Ihmiset eivät nykyisin kanna itse vastuuta terveydestään. Vastuu siirretään ulkoiselle terveysmafialle, ja silloin voi tapahtua vain yhä uutta ja uutta sairastumista, elämän loppuun asti, ja niin terveysmafialla on aina suuri asiakaskunta ja suuret tulot.

  Lääkärit koulutetaan yksin lääketeollisuutta varten, ei ihmisiä varten. Koulutuksessaan lääkärit ja hoitajat eivät saa minkäänlaista oikeaa tietoa ihmiskehon itseparannusvoimasta, eivätkä he tiedä ihmisestä tai terveydestä yhtään mitään. He tietävät vain sepitettyjä ja paisuvia sairausluetteloita ja lueteltuihin sairauksiin suositeltuja ja luetteloituja terveysmafian myrkkyjä (lääkkeitä). Rokotteista (= myrkkyruiskeista ihmisten sisään) heille on opetusta vain muutama propagandatunti koko opiskeluaikana, ettei kukaan alkaisi kysellä tai huomaisi kysellä.

  On olemassa vain yksi ainoa sairaus, ja se on myrkkyverisyys, kun ihminen huonoilla elämäntavoillaan, huonolla ravinnollaan, lääkkeillään, rokotteillaan, myrkyllisellä ympäristöllään ja jumalattomuudellaan (kun sielu on sairas ja pelon orja, se heijastuu ruumiinkin hormonaalisena, kemiallisena ja hermostollisena sairastumisena – myrkyttymisenä, epätasapainona ja monen tyyppisenä oireiluna) kerää itseensä ylen määrin koko ajan myrkkyjä. Kun keho sitten omilla mekanismeillaan (keuhkojen, ihon, maksan, munuaisten kautta ja miten vain voi) yrittää poistaa itsestään noita myrkkyjä, silloin syntyy tietenkin oireita (flunssat, ihottumat, näppylät, rokkotaudit, ripulit, oksennukset, ja kun myrkkyjen poistoa – ns. oireita – estetään, silloin keho joutuu eristämään ja kapseloimaan sisäänsä noita myrkkyjä, ja silloin syntyy kystia, tuumoreita ja syöpiä).

  Oireet ovat siis parantumisprosessien merkkejä, eivät ”sairauksia”! Kun ihmiset sitten kaikin tavoin läpi elämänsä pyrkivät taistelemaan – terveysmafiaan turvautuen – noita oireita eli kuvittelemiaan ”sairauksia” vastaan, silloin he taistelevat omaa kehoaan, omia parantumisprosessejaan ja omaa terveyttään vastaan. Ja siitä terveysmafia tykkää.

  Nyt siis saadaan Turun seudulle lisää lääkekehitystä, lisää kehojen omien parantumisprosessien tukahduttamista ja lisää ihmisten myrkyttymistä – sitä ainoaa oikeaa sairautta. Ja siitä terveysmafia ja sitä palvelevat lääkärit, sairaalat, terveysasemat, hoitolaitokset ja yliopistot rikastuvat, ja silloin kansanterveys muka on kuosissaan ja terveydenhuolto vakaalla pohjalla. Nykyinen, jo sata vuotta kukoistanut Rockefelleriläinen allopaattinen lääketiede on puhdasta ja laajamittaista terveysalan puoskarointia. Valkoiset työasut eivät poista alan saastaisuutta, vaarallisuutta ja korruptiota.

  Jos ihmiset olisivat huolehtineet terveesti itse omasta terveydestään, terveysmafia ei olisi päässyt paisumaan ja toteuttamaan virus-, pandemia- ja virustautihuijauksiaan ja ihmiskunnanmurhaansa. Juuri se ja vain se, että ihmiset ovat suostuneet noudattamaan terveysmafian vaatimia koronatoimenpiteitä (maskit, sulkutilat, etäisyyksien pitämiset, eristämiset, karanteenit, rokotukset) kuvitteellista virusta vastaan, on tehnyt Suomen kansan ja koko ihmiskunnan murhaamisen mahdolliseksi. Se, että ihmiset, niin miehet kuin naiset, pelkäävät kuollakseen kuvitteellisia mörköjä, on tehnyt ihmiskunnanmurhasta täyttä todellisuutta, ja nyt se jatkuu jatkumistaan täysin esteettä. Tapahtuu ihmisten perusteettoman pelon sanelema tahto itseään ja toisia kohtaan. Tätä kansan ajamaa itsemurhaansa on vaikea katsella, koska se – kuolemaan ajaminen – kohdistuu myös toinen toisiinsa koko ajan. Siinä on jotakin täysin moraalitonta ja katalaa, kuin kaikkien puukonisku kaikkien selkään.

  Ei ole olemassa viruksia! Ei ole olemassa kimppuun käyviä mörköjä! Virukset ovat terveysmafian huijaus. Kukaan ei ole koskaan todellisesti eristänyt yhtäkään virusta mistään. Ns. virukset ovat aikamme suurhuijareiden, virologien, tietokoneluomuksia ja tietokoneohjelmia, jotka ovat kokonaan vailla todellisuuspohjaa. Ns. virustaudit ovat, kuten sanottu, yksinkertaisesti kehon terveellisiä myrkynpoisto-operaatioita eri reittejä (keuhkot, iho, suolisto jne.) pitkin, ja ne häipyvät nopeasti, kun ihmiset vain antavat kehojensa rauhassa suorittaa myrkynpoisto-operaationsa oireineen loppuun asti, leväten siis ja kiittäen kehojaan tehokkaasta toiminnasta niiden puhdistaessa itseään. Ja mitä voimakkaampia noiden puhdistusoperaatioiden merkit (ns. oireet) ovat, sitä enemmän ihmiset haluavat jatkossa siivota elämäntapojaan ja vähentää myrkkyjen keräämistä itseensä. Silloin käy useimmiten niin, ettei ihminen sairastu enää koskaan. Ja silloin terveysmafialla ei ole mitään otetta ihmisiin tai kansoihin. Silloin ”korona” on täysin mahdoton asia. Näin terveysmafia, niin Suomessa kuin muualla, kuivuisi kasaan. Sitä ei olisi. ”

  tekstin lähde :
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2022/02/07/terveystodellisuus/

  1. Amen! Erinomainen kirjoitus! Asia on juuri noin. Koskaan en ole ottanut ainoatakaan rokotetta ja niinpä en sairasta koskaan yhtään mitään! Arvauskeskus on täysin vieras paikka, sillä sen #palveluihin# en luota enkä anna omaa elämääni kenenkään käsiin. En käytä lääkkeitä tai muutakaan apteekkiroskaa. Milloinkahan ihmiset oppivat ajattelemaan itsenäisesti?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*