Marco de Wit 26 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti oli jo luopunut toivosta, koska suomalaiset miehet ovat liian vässyköitä puolustaakseen edes lapsiaan itsestään nyt puhumattakaan.

 

Suomalaiset miehet ovat aina olleet naisten tossun alla, joten nykyään eivät uskalla taistella edes femakkoja vastaan.

 

Tässä ohjelmassa näyttää kuitenkin olevan yllättävän hyviä ja tietäviä isiä. Ehkä vielä on toivoa.

 

 

Mikko Kemppe:

Vieraina suomalaiset isät Timo Jalava, Pauli Fabian ja Ville-Lahti Nuuttila.

 

Tässä jaksossa käsittelemme kysymystä toimiiko Suomen oikeusjärjestelmä tasa-arvoisesti isiä ja äitejä kohtaan suhteen tai avioliiton eron jälkeen? Vallitseeko Suomessa tasa-arvo? Mitä tarkoittaa vieraannuttaminen? Kuinka iso liiketoiminta on lasten huostaanotto? Onko sosiaalityöntekijöillä joissain tilanteissa jopa suurempi valta kuin poliiseilla ja tuomareilla?

 

Mitä sinä olet mieltä? Toteutuuko tasa-arvo Suomessa?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Kemppe Show: Isien huolet – Sukupuolten tasa-arvo on ihmisoikeus, toteutuuko tämä Suomessa?

 1. On sossutädeillä ja muilla pikkuvirkamiehillä suurempi valta kuin poliiseilla ja oikeuslaitokselle. Ylin valta on lääkäreillä tavallisten ihmisten elämässä.

  Sodan käyneet olivat viimeinen sukupuoli joissa sukupuolten roolitus toimi oikein. Ilmankos yhteiskunta koki räjähdysmåisen hyvinvoinnin kasvun. Siltä dukipolvrlta on paljon opittavaa. Oikeudenmukaisuus, maalaisjärki, kristilliset arvot. perhe, lasten etu ensin,
  jalat maassa-mentaliteetti eikä heitä kukaan päässyt huijaamaan, kun yksi täyskusetus (sota) oli koettu.

  Muista pyhittää lepopäiväsi. Ihminen tarvitsee yhden täysin vapaan päivän viikossa.

  1. Ei ole mitään sukupuolien roolitusta vaan sukupuolien luonnollista ohjautuvuutta esim. miesten ja naisten töihin.

   1. Sinä dewit olet siis juttujesi perusteella naisten töissä. Tai et sittenkään, jäät jonnekin kahden sukupuolen väliin

    1. Pituus ei riitä sinun kommenteissa. Liian simppeliä ja ennalta arvattavaa.

     Mitä järkeä Suomen on mennä sotaa käyvän sotilasliiton jäseneksi? Tä? Paraneeko sinun turvallisuus siten?

 2. Laiton Lehti on täysin oikeassa, että suomalaiset miehet ovat naisille alistuvia ja pelkurimaisia nössöjä. Laiton Lehti ei kuitenkaan uskalla kritisoida naisia ja suomalaisia naisia, joten kerrotaan myös, että myös suomalaiset naiset ovat kaikkein säälittävimpiä ja oksettavimpia valkoisia naisia mitä löytyy. He ovat useimmiten itsekin aggressiivisia, vaativia, vähätteleviä, uskottomia jne. Heissä on hyvin vähän mitään naisellista, kuten vaikka slaavinaisissa on. Toisin kuin rotupetturit suomalaiset naiset, slaavinaisille ei tulisi mieleenkään myöskään rotusekoittua miesten kanssa.

  Nyt kun naiset päästävät kymmeniä tuhansia kauniita ja nuoria valkoisia ukrainalaisia ja venäläisiä naisia Suomeen, suomalaiset miehet voivat vaihtaa miehiä, lapsia ja perheitä, sekä Jumalaa vihaavat suomalaiset naiset parempiin naisiin.

  Myös suomalaiset naiset ovat useimmiten kaikkein hirveimpiä valkoisia naisia mitä voi ikinä löytää. Laiton Lehtihän ei kerro tätä kolikon toista osapuolta. Hieman samaan tapaan kuin latinonaiset haukkuvat latinomiehiä jne. Laiton Lehti menee nyt tähän samaan feministiseen klikkaamalla, jossa vika on vain toisessa puolikkaassa geenejä, mutta jostain mystisestä syystä toinen geenipuolikas kansasta onkin parempi! Evolutiivisesti täysin mahdoton yhtälö, mutta Laiton Lehti sortuu tähän feministien kikkaan ja uskoo suomalaisissa miehissä olevan vikaa, mutta mystisesti suomalaiset naiset olisivatkin parempia!

 3. Laiton Lehti, kertokaahan rohkeasti myös suomalaisten naisten virheellisistä ja huonoista geeneistä, eli luontaisesti korkeasta aggressiosta, riidanhaluisuudesta, uskomattomuusgeeneistä jne. Aivan samaan tapaan suomalaisilla naisillakin on useimmiten erittäin huonot geenit ja lähes kaikki suomalaiset naiset vihaavat miehiä, lapsia ja perheitä. Suomesta löytyvät kaikkein hirveimmät valkoiset naiset, joilla on huonot ja virheelliset geenit.

  Lähes kaikki Laittoman Lehden miespuoliset lukijatkin tietävät tämän suomalaisista naisista, eivätkä he kiistä melkein kaikkien suomalaisten naisten olevan oikeasti paskoja naisia. Kaiken lisäksi ovat luontaisia rotupettureita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*