Marco de Wit 26 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Jostain syystä twitterin videot eivät enää aukea automaattisesti. Toisaalta ehkä vaan parempi, koska tällaisia videoita ei tosiaan haluaisi nähdä.

 

Pakko kuitenkin katsoa, koska Helsingin poliisilaitoksen pridemarssijat taatusti haaveilevat saavansa tämän pikkupojan mukaansa.

 

 

Onneksi tiedämme pridepolpon henkilöllisyydet. Lisäksi kaikki videolla jää jälkipolville. Eli myös nuo femakot ja varsinkin tuo kovin innokkaasti taputtava femakkomies.

 

Neuvostoliiton romahduttua moni pääsi kuin koira veräjästä. Eurostoliiton romahduttua näin ei tule käymään. Lasten turmeleminen ja seksualisoiminen on sen verran vakava asia.

 

 

Kuvassa linkki Twitter-videoon

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Päivän video: Femakkopervot

 1. Eurostoliitossa ollaan menossa vielä Neuvostoliittoakin pidemmälle ja vielä sairaampaan suuntaan, jos se on edes mahdollista. Kansanmurhaamme, ihmiskokeita, raiskauksia, lasten seksualisointia jne. ei pidä koskaan unohtaa ja antaa anteeksi! Nyt vielä väitetään, että kaikki tämä on aivan normaalia ja aivan tervettä!

 2. Eurostoliitto menee Neuvostoliittoakin vielä paljon pidemmälle. Eräs ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa, mutta kaikki tietävät kyllä mikä ryhmä, piti lopulta Neuvostoliitossa valtaa myös hallitsemalla mafiaa.

  1. Näin on. Ain se porukka syrjäyttää alkuperäisen väestön johtopaikoilta Joko laittamalla oman heimon edustajat kuten Ukrainassa nyt ja Venäjällä ja Neu
   vostoliitossa tai ostamalla muulit johtamaan kuten Suomessa. Oikeastaan kaikki kurjuus johtuu sen heimon eliittiporukan itselleen vuosisatojen aikana hankkimasta ylivallasta melkein kaikkialla.

 3. Iso-Britannian menetettyä sairaan ja rikollisen imperiuminsa ihmiset eivät saaneet oikeutta. Iso-Britannian imperiumin ja Neuvostoliiton takana oli pitkälti sama rikas ryhmä, jonka nimeä ei saa sanoa. Kerta toisensa jälkeen he ovat aina livistäneet vastuusta ja ovat näin tulleet koko ajan rikkaammaksi ja vaikutusvaltaisemmaksi.

 4. Emme myöskään tule unohtamaan ”älykkäiden” petturuutta ja vihamielisyyttä kanssamme kohtaan, kun he ovat tukeneet kaikkea tätä mätää ja tuhoa.

  1. Eivät ne ostetut muulit ole meidän kansaa, vaan ovat laittomia vieraan Heimon ostamia muuleja. Meillä on oikeus ja celvollisuus syrjäytt ne ja viedä suljettuihin **********.

 5. Me tarvitsemme lastensuojelulain, joka on jo voimassa demokraattisessa Unkarissa! Tämän lisäksi suvakit ja pervot täytyy sulkea määrittelemättömäksi ajaksi suljettuihin eheytyskeskuksiin!

  Olisiko ollut viime vuonna kun taas paljastui pedofiili Suomen poliisissa. Tällä kertaa kyseessä oli pedofiilihomo, joka työskenteli seksirikososastolla Helsingin polisiissa! Hyii! Yääkhh!!!

  1. Pare nekr ja ählm vit haittoineen. Haitta tulo pois ja muuten ok ja kaikissa piireissä sattuu olemaan kuten kukka-aarnioitakin. Oikea puolue on Suomi hyville. SH.

  2. Lapsia pitää suojella politiikalta ja erityisesti joutumasta johtopaikoille, kuten hallitus ja kansanedustajuus. Antakaa Sannalle lapsuus takaisin. Äänioikeus myös pois täysi-ikäisiltä lapsilta.

  1. Viher pedo jo oppilaitoksia kiertänyt taksilla yhteiskunnan hintaan, kun pelolle antoi voiman, pelko päänsisäinen ja vasempaa etenkin opetti ja PS. paha.

 6. ”Älykkäiksi” itseään kutsuvilla vammaisilla on myös aina tämä sama omaa kansaansa ja rotuaan tuhoava ajattelutapa, että meidän pitää marssia eri seksuaalivähemmistöjen puolesta ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä, meidän pitää antaa naisille äänioikeus ja lisää valtaa, meidän pitää tehdä yhteistyötä eri monikulttuuristen ryhmien kanssa. Olette kaikki ”älykkäät” ja ”koulutetut” pelkkiä omaa kansaanne ja rotuanne vihaavia vihollisia, jotka aina alkavat vain tuhoamaan omaa kansaansa ja rotuaan, jopa vaistonvaraisesti. Te olette raukkamaisten suomalaisten miesten lisäksi se kaikkein suurin vaara kansallemme, koska haluatte aina monin eri tavoin vain tuhota ja vahingoittaa kansaamme ja sen säilymistä. Myös ns. hyvää tarkoittavat ”älykkäät” tekevät aivan samaa, eli liittoutuvat eri monikulttuuristen ryhmien kanssa ja nopeasti kansastamme ei jää mitään jäljelle! Lopulta suomalaisia voivat olla ketkä tahansa ja Suomessa saa asua kuka vain!

  Tuhansia vuosia suomalaiset ja myös monet muut kansat tiesivät, että kaikki uusi ja muutos on pahasta ja vaaraksi. Nyt me näemme miten tämä koko ajan ”älykkäiden” puskema uusi ja muutos tuhoaa koko ajan kansaamme ja rotuamme.

 7. Aivan ihka oikealla lapsensuojelulla olisi kirveen työtä!!!

  Walt Disney jutkujen käsissä!!!

  Ne kuuluisat saksan kirjaroviot, joita maailma on kauhuesimerkkinä liki 100-vuotta esitelleet.
  Sisälsivät juuri tuon kaltaista aineistoa Weimarin Tasavallasta. Kommunisti kirjoja, pornoa, homostelua, lesboilua, pedofiliaa ja kaikkea muuta irstailua Berliinistä, joka oli 1920-luvulla kaikkinaisen ”kulttuurin” ja ”iloittelun” kehto kaikessa vapaamielisttdessään. Ja senkin suhteen voi piirtää täyden ympyrän nykyisen Walt Disneyn omistajiin!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*