Marco de Wit 26 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jopa valtamedia nykyään myöntää, että valepresidentti Joe Biden on ihan sekaisin.

 

 

Niinpä moni on alkanut pelkäämään, että mitä jos Biden vielä sekopäisyydessään räjäyttää koko maailman ilmaan?

 

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

Tosin Bidenin seniiliys on jo niin päivänselvää, että tuskinpa häntä päästetään lähellekään ydinaseiden laukaisukoodeja. Onhan suvakeillakin sentään jonkinlainen itsesäilytysvaisto.

 

Tai sitten ei. Ikärasismi on nimittäin erittäin vakava asia.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Räjäyttääkö seniili valepresidentti Joe Biden maailman?

 1. Suvakithan oikeasti uskovat, että kyllä mielisairaat ja täysin seniilit ovat aivan yhtä tasa-arvoisia ja kyvykkäitä hoitamaan vaikka presidentikin hommia.

  Joe Biden saattaa koska tahansa sanoa aivan mitä tahansa ja hänestä voi rehellisesti sanoa, että kukaan ei hallitse Joe Bidenia.

 2. Mari ja Marco olette vakavasti sairaita. Olisi teidän itsenne kannalta viisasta lopettaa tämä saastan sylkeminen tänne senkin.

  1. Ja sinä olet älyllisesti vakavasti vajavainen. Miksi muuten täällä hillut ja aivopieret? Painu varisverkostoon kaltaisiesi imbesillien seuraan, mutta ei, koska olet todellakin imbesilli. Ei mekään misään sairaassa varisverkostossa viititä raakkua, koska me olemme älykäämpiä ja vielä terveellä tavalla.

   1. Jos tuo teksti edustaa sinua älykkäimmillään, niin sinun pitäisi olla huolissaan. Vaikka eihän siellä verenveijareiden nuotiopiirissä äly suuremmin säkenöi.

   2. Koita nyt takoa se päähäsi että se jos on erimieltä asioista toimituksen kanssa ei tarkoita sitä että olisi joku vassari tai persu tai miksi ikinä ketäkin toisinajattelijaa haukutte. On kyllä vitun ahdas maailmankuva jos näin ajattelet. Te olette marginaalia ja aika helvetin moni ihminen on eri mieltä teidän kanssa.

  2. Millä tavalla Marco ja Mari ovat sairaita? Kerro pois vain. Meitäkin kiinnostaa. Jos Mari ja Marco ovat sinun päässäsi sairaita, niin varmasti kaikki muutkin kuin ei-suvakit ovat sairaita.

   1. Esim sillä tavalla että nytkin sä Marco puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa. Sun jutut ovat myös mielenvikaista paskaa suurimmaksi osaksi.

   2. Jännä suvakki näättekö jokaisessa ihmisissä suvakismin? Teidän logiikalla jokainen kuka ei usko johtajaanne dewittuu on suvakki.herää kysymys onko dewittu saanut päänne sekaisin?

 3. Ei Bidenin kohdalla voi olla kysymys pelkästä iäkkyydestä. Vanhat ihmiset voivat olla yleisesti lievästi höppänöitä, mutta ei tuon kohdalla se on jo muistisairautta.

  1. Niin jos in vasn muistisairaus ei se mitään haittaa, eihän autoakaan kortilla ajeta ja olisi rasistisillistiä azlheimeriä erottaa vaikkei mistäään ymmärtä mitään.chumacher pressaksi Suomeen.

 4. Jenkit ovat varmasti ylpeitä presidentistänsä. Ei Bidenistä ole räjäyttäjäksi, mutta Putin voisi viimein karistaa pehmeytensä ja pudottaa Ukrainaan FOAB-pommin! Siinä olisi suvakeilla ihmeteltävää ja ulistavaa!

 5. Niin jos on vain muistisairaus ei se mitään haittaa, eihän autoakaan kortilla ajeta ja olisi rasistisillististä alzheimeriä erottaa vaikkei mistäään ymmärtä mitään. Chumacher pressaksi Suomeen.

 6. Osoittakaa aina laillisin tavoin laillista suurta vihamielisyyttä ja halveksuntaa jokaista tavallista amerikkalaista ja brittiä kohtaan jonka tapaatte. Vain näin Suomen kansa voi vapautua ja lopulta saattaa imperialistisen rikolliset amerikkalaiset ja brittiloiset tuomioille.

 7. Biden ei vastaa mistään. Valistunut arvaus on, että varjo-presidenttinä on toiminut koko ajan Barak Obama, joka on eräässä haastattelussa aikoinaan toivonut voivansa olla joskus sellainen.

  Kaikki on kiinni globalisteista ja NWO, jotka ovat jo koronan, ilmastonmuutoksen, Ukrainan sodan, depolationin, rahajärjestelmän romahduksen, tulevan nälänhädän ja lopuksi kirsikkana kakun päällä: WWIII !!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*