Marco de Wit 26 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persut aikanaan fanittivat Victor Orbania ja Marine Le Peniä, mutta nykyään persut yhdessä Ylen toimittajien kanssa pitävät kaikkia kansallismielisiä ”äärioikeistolaisina”. Persujen mielestä sotahulluuden tiukka vastustaminen on ”äärioikeistolaisuutta”.

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

Tämä kävi jälleen selväksi tämän kevään Unkarin ja Ranskan vaaleissa. Persut eivät enää kannattaneet Orbania, vaan olivat liittoutuneet kommunistien ja pedojen kanssa Orbania vastaan.

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä. Pelastavatko nyt Kavonius ja Tiihonen Suomen?

 

 

Ranskan presidentinvaaleistakin persut olivat kovin hiljaa, koska Le Pen ei pidä Natosta ja haluaa rauhaa. Niinpä persut ovat myös hiljaa, kun Ylen toimittajat kutsuvat hyvin maltillisen kansallismielistä Le Peniä ”äärioikeistolaiseksi”. Siis vaikka tämä ei enää edes vaadi edes EU:sta!

 

Asiallisemmat toimittajat puolestaan kutsuvat Le Peniä oikeistopopulistiksi. Tämä termi on kuitenkin agendatoimittajille liian neutraali.

 

Hyvä esimerkki tällaisesta agendatoimittajasta on Ylen äärivasemmistolainen toimittaja Anna Näveri, joka on erikoistunut pridettämään ja käyttämään lähteenään äärivasemmistolaisia. Niinpä hän aiemmin levitti herjaa, jonka mukaan Unkarin pääministeri on ”koulukiusaaja”.

 

Nyt Ranskan presidentinvaalien aikaan Näveri onnistui löytämään puolueellisen tutkijan, jonka mukaan äärivasemmistolainen Melanchon onkin vain vasemmistolainen. Toisaalta taas oikeistolainen Le Pen onkin äärioikeistolainen.

 

Näin Ranskan valtapolitiikassa on vain mukana äärioikeisto, muttei äärivasemmistoa:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Erikoista, että mitä vasemmalle toimittajat itse menevät, niin sitä vähemmän he puhuvat äärivasemmistolaisuudesta samalla, kun itse näkevät kaikkialla äärioikeistolaisuutta.

 

Tai ehkä se on vain loogista. Siis kun katsoo maailmaa äärivasemmistolaisesta vinkkelistä samalla, kun uskoo täysillä agendajournalismiin.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Ylen toimittaja Anna Näverin maailmassa vain vasemmisto, keskusta ja äärioikeisto! Persut peesaa?

 1. Siinä missä perinteiset puolueet menestyy yhä vaikkapa Saksassa, niin naapurissa Ranskassa ne on jo kuihtuneet pois ja tilalla on vain eri henkilöiden ympärille muodostuneita liikkeitä. Le Penillä on jo itse asiassa todella vanha puolue muihin verrattuna ja hän on kokoajan pehmentänyt persutyyliin linjaansa, puhdistanut puoluettaan ja potkinut jopa perustajaisänsä pois puolueesta liian radikaalina.
  Silti persut juhlii Macronin voittoa, koska se on voitto persuille nykyään hyvin tärkeelle yhtenäiselle EU:lle.

  1. Jutun mukaan äärivasemmistolla ei ole äänestysblokkia. Siis vaikka vasemmisto on mennyt koko ajan niin kovaa vauhtia äärivasemmiston suuntaan, että vanhat vasemmistolaiset alkavat näyttää oikeistolaisilta.

   1. Niin jos osaisit linkata juttusi lähteet niin muutkin voisivat lukea ja todeta itse. Tiedän että se vaatii ammattitaitoa ja näin ollen emme vaadi sitä vaan uskomme sokeasti kaiken mitä kerrot.

    1. Pahoittelut. Tässä jutussa osa linkeistä jäi laittamatta ja kaiken kukkuraksi jutusta puuttuia alussa kansikuva. Kyseisen jutun kanssa ollut monenlaista sekaannusta. Se jopa vahingossa julkaistiin keskeneräisenä eilen, mutta onneksi vain tunniksi.

     Näveristä löytyi kaikenlaista mielenkiintoista matskua, mutta loppujen lopuksi ei jaksettu keskittyä noin nuoreen tapaukseen. Pistettiin vain seurantaan.

     Kiitos kaikille, jotka huomauttivat kuvan ja linkkien puutteesta jo aamulla, niin saatiin juttu edes jonkinlaiseen kuntoon aamupäivän aikana.

     Tämä on tätä, kun alussa ollaan kunnianhimoisempia, mutta sitten päätetäänkin tehdä vaan lyhyt juttu.

     1. Taas väärin kirjoitettu; ei Näveri orbania herjannut, kirjoitti vain mitä hänestä sanottiin. Mistä dewit tiedät, että ylen jutussa kaikki oli Näverin omia mielipiteitä. Näin ei ollut ja sinä tiedät sen itsekin, vääristelet vain.

     2. Tasapuolinen toimittaja hankkii lähteitä politiikan eri laidoilta eikä vain äärivasemmalta. Mielenkiinto keskittyi Näveriin, koska hän selvästi etsii kaikkein äärivasemmistolaisimmat tutkijat ja muut lähteet ja sitten antaa heidän ääriväitteilleen paljon julkisuutta veronmaksajien rahoilla.

     3. Ammattitaito. Ehkä parempi että pysyisit vain maanpuolustuskorkeakoulussa johtajana, koska nyt jos koskaan maamme tarvitsee Suomen parasta strategikkoa ja jättäisit lehden kirjoittamisen. Olisi paras lahja jonka voisit antaa Suomelle ja suomalaisille. Kaltaisiasi neroja ei saa hukata.

     4. Vastaan tähän kun sinun vastaukseesi minulle ei voi vastata. Oletko sinä tasapuolinen lähteitä valitessasi? Et. Lähteesi ovat äärioikeistolaisia, olivat ne sitten amerikkalaisia, venäläisiä, unkarilaisia tai mistä tahansa muualta. Sinäkin siteeraat vain niitä lähteitä, jotka sopivat sinun agendaasi. Useimmat kuvat, joita julkaiset ovat manipuloituja, jotka esität oikeina ja tosina kuten taannoin koululainen-lehden kansi.

     5. Vielä lisään: viisauden ja tasapuolisuuden ennakkoehtoihin on kyky Nietzschen tapaan tarkastella maailmaa monesta erilaisesta näkökulmasta. Siis kyky hyväksyä, että omalle ajattelutavalle täysin vastakkainen näkökulma voi olla hedelmällinen. Sinä yrität kaikin keinoin välttää kognitiivista dissonanssia.

     6. Toimittaja on aivan tavallinen ja tyypillinen suomalainen nainen. Käytännössä melkein kaikki suomalaiset naiset ovat aivan samanlaisia.

      Laiton Lehti ei uskalla koskaan tuoda esille kuinka myös suomalaisilla naisilla on huonot ja virheelliset geenit.

 2. Ranskan vaaleissa oli ehdolla Rotchield puolue ja vastassa Black Sun Le Pen,eliitin 2 eri laitaa.
  Ettehän te edes tiedä mikä Black Sun on, löytyy Trump,Erdogan, Unkarit ja pohjois-koreat,Bannion myös.
  Niin salaista etten Suomi wannabee hemmoja ole viellä löytänyt, Niinistö vaikuttaa olevan pro Rotch

  http://senatusconsultum.eu/Society/

 3. Toimittajattaren olisi syytä pitää pienempää suuta ja keskittyä velvollisuuksiinsa ja etsiä itsellensä kunnon valkoinen suomalainen mies, jolle synnyttää jälkeläisiä.

  Tämän jälkeen hänen on syytä pysyä kotona ja valmistaa keittiössä ruokaa perheellensä!

  1. Voi mitä whiteboy-ideologiaa, naiset vain keittämään ruokaa ja synnyttämään. Verrattomat verenveijarit ne vain hengailevat keskenään. Mitähän he oikein tekevät siellä salassa metsän siimeksessä. Ei kai vain… sitä?

  2. Jos se on 2013 opiskellut mediavaikuttamista 1.5 vuotta niin se on varmaan ollut ylioppilas 2011. Ja siitä seuraa että se olivi nyt 30 tai 29v. Alkaa olla siinä rajoilla. On vanha jo.

 4. Kaikkein pahimmat feministit ovat melkein aina pohjoismaista tulevia blondeja. Laiton Lehti vielä kuitenkin uskoo jossain päin pohjoismaita olevan hyviä naisia. Turha luulo. Kaiken lisäksi pohjoisen naiset ovat feminismin, mies ja lapsivihan lisäksi luontaisia rotupettureita, joka on heillä geeneissä.

 5. Ruotsidemokraatit ovat tehneet saman tempun Ruotsissa kuin persut.

  EU ja globalistit + the World Economic Forum ”the Great Reset”, Bilderbergiläiset, NATO ja NWO ovat uhanneet yksinkertaisesti irrottaa sielun ruumista mafiatyyliin ellei linja muutu. Jo korna piiki pakko ja passi osoittivat persujen muuttumisesta joutsenesta rumaksi ankan pojaksi!!

  Karman laki jo yksin hoitaa seuraamukset halvasta, mutta vielä kallistakin kalliimmaksi tulevasta petoksesta, joka saa Juudaksen kavalluksenkin näyttämään tehdyksi paremmassa valossa!!!

  Kun absoluuttisen pahan kanssa solmii sopimuksen kuvitellen pelastavansa kurjan elämänsä. Se osottautuu lopulta itsepetokseksi, joka on vieläkin karvaammalta maistuvaa kuin muiden luottamuksen ja uskon pettäminen.
  ”Paha saa aina palkkansa!!!”

  Ja se on silkka luonnonlaki kuten gravitaatiovoimakin.

 6. Toisinajattelijat riskeeraavat henkensä, terveytensä ja työnsä Suomessa
  Tutkijan mukaan nykytilanne on jatkumoa Niinistön valtakauden alati kiristyneelle ilmapiirille.

  Riskit ovat kovin suuret. Ihmiset voivat menettää vapautensa. Voi saada vankilatuomion, pitkänkin sellaisen. Voi menettää terveytensä. Eli kiinniotot ovat väkivaltaisia tai vankeudessa ei saa sinne tarvittavia lääkkeitä. Voi tietysti menettää työnsä.

  Näin kuvailee Geopoliittisen instituutin tutkijatohtori Maria Virtanen suomalaisten toisinajattelijoiden toimintamahdollisuuksia presidenttinä esiintyvän tyranni Sauli Niinistön Suomessa.

  Virtanen on erikoistunut muun muassa Suomen
  mediaa ja kansalaisyhteiskuntaa koskeviin kysymyksiin. Hänen mukaansa Suomen Valtiossa kapea opposition ja sotaa vastustavien liikkumavara on jatkumoa jo pidemmältä ajalta.

  – Kyllä Suomen vallanpitäjät ovat koko Niinistön vallassaoloajan kaventaneet sitä tilaa, jossa kritiikkiä tai poliittista haastetta voidaan esittää.
  Eli poliittisia oikeuksia on kansalaisilta viety koko tämän ajan.
  Samoin kuin sananvapautta on rajoitettu.

  Ehkä viimeiset 10 vuotta ovat olleet tässä suhteessa merkittäviä eli lakeja on säädetty enemmän ja niitä on sovellettu laajemmin.
  Tässä mielessä viimeinen vuosi on ollut aiempaa avoimemman ja röyhkeämmän toiminnan aikaa.

  Virtasen mukaan Suomen kansaa sortavien vallankaappaajien toukokuun 2019 hyökkäyksen jälkeen tilanne on vielä entisestään kiristynyt.

  – Yhtenäisyyden vaatimus on entistä totaalisempaa.

  Pelottelu ja vaientaminen on Virtasen mukaan mennyt niin pitkälle, että julkisessa tilassa ei voi saada selville ihmisten mielialoja.

  – Meille tulee mielipidemittauksia Suomesta, joissa osoitetaan, että tuki suomalaisvastaisille, antikristillisille hybridivainotoimille on suurta. Ja enemmistö suomalaisista näissä mielipidemittauksessa antaa vainotoimille tukensa. Mielipidemittauksissa on ongelmia. Mutta jostakin ne kertovat. Voi olla, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka tukevat vainotoimia ainakin sillä tavalla kuin hallinto haluaa ne esittää.

  Osa Suomen oppositiosta on päätynyt jättämään Suomen. Virtanen sanoo, että maasta lähteneiden toisinajattelijoiden määrää ei tiedetä, mutta tämä ”aalto on ihan merkittävä”.
  Toisaalta Niinistön totalitaristinen hallinto on tekaistuin syin estänyt monilta toisinajattelijoita maasta pakeneminen ja asettanut uhrejaan viranomaisvainotuiksi ja vaatinut mm. poliittisten kilpailijoidensa lynkkauksia.

  – Kyllä tässä on muotoutumassa uudenlainen diaspora. Maastamuutto on yksi protestoinnin muoto, jossa sellaiset ihmiset lähtevät, jotka eivät voi hyväksyä hallinnon politiikkaa, ja joiden vielä annetaan lähteä hengissä.
  Monet ovat kuolleet pakoa yrittäessään, totalitaristisen viranomaisväkivallan uhreina.

  Suomen valtamediassa näitä tarinoita ei voida kertoa, koska ne toimittajat jotka ovat sellaista yrittäneet, ovat joko kuolleet, tai joutuneet näytösoikeudenkäyntien myötä pitkiin vankeustuomioihin ja valtamedian vaientamiksi.

 7. Adolf Hitler kielsi kaikki muut puolueet – hyvästä syystä;
  https://odysee.com/@Slammdcrxx:8/Adolf-Hitler—Death-To-Party-Politics!:e

  SILLÄ;

  Suomalainen ihminen yhteiskuntaa hoitamassa = katastrofi

  Puhun katastrofista, joka tuhoaa Suomen ja Suomen kansan absoluuttisella varmuudella. Katastrofin syy on suomalainen ihminen itse.

  Katastrofi on automaattinen seuraus siitä, ettei suomalainen ihminen ymmärrä yhteiskuntamme toiminnan selkärankaa, raha- ja pankkijärjestelmäämme. Raha- ja pankkijärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme vaan yksityinen kansainvälinen rikoshanke, jolle Suomen kansa on antanut maassamme monopoliaseman. Tuossa rikoshankkeessa raha on korollista velkaa noille (juutalaisten johtamille) kansainvälisille rikollisille. Raha tulee liikenteeseen vain velkana, ottamalla sitä lainaksi pankeista. Kaikki liikenteessä oleva raha on pankista lainattua. Jos kaikki maksaisivat pankkivelkansa yhtaikaa pois, mihinkään ei jäisi rahaa. Rahaa on liikenteessä velkojen nimellisarvon verran, mutta koska pankeille on maksettava takaisin tuon nimellisarvon lisäksi korot, yhteiskunnassa on koko ajan takaisin pankeille maksettavaa enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Tämä pakottaa yhteiskunnan jatkuvaan lisälainaamiseen. Aina jonkun jossakin on pakko ottaa lisää velkaa selvitäkseen entisistä veloista. Yhteiskuntaan syntyy eksponentiaalisesti syvenevä velkakierre ja velkaorjuus, ja lopulta yhteiskunta tuhoutuu.

  Suomalainen ihminen ei ymmärrä, että monopoliasemassa harjoitettu rahan lainaaminen korkoa vastaan johtaa väkisin yhteiskunnan tuhoutumiseen. Kyseessä on pyramidihuijaus, joka on vaarallisempi joukkotuhoväline kuin mitkään armeijat. Se on kuin pahanlaatuinen syöpä, joka riuduttaa uhrinsa vastustamattomalla voimalla kuoliaaksi. Raha- ja pankkijärjestelmämme tuhoaa sekä Suomen valtion että Suomen kansan väkisin, kenenkään voimatta estää sitä. Ainoa keino pelastua automaattisesta tuhosta on irtautua rikollisesta monopoli raha- ja pankkijärjestelmästä, mutta sitä Suomen kansa ei tee, koska se ei ymmärrä kyseistä järjestelmää eikä niin ollen osaa irtautua siitä. Yhteiskuntamme ei ole velkaantunut yli varojen elämisen, liiallisen velanoton tai holtittoman taloudenpidon vuoksi vaan raha- ja pankkijärjestelmämme itsensä vuoksi.

  Missään ei ole puututtu itse velkaantumisen syyhyn.

  Rahamme on korollista velkaa rikollisille – rikoksen väline.

  Kukaan maamme päättäjä tai ylipäätään kukaan poliitikko tai yhteiskunnassa toimiva virkamies ei ymmärrä yhteiskuntamme toiminnan selkärangasta ja perusasiasta, raha- ja pankkijärjestelmästämme, mitään.

  Tämä on lohduton asia. Kuinka maatamme voivat hoitaa henkilöt, jotka eivät ymmärrä yhteiskunnan toiminnan perusasiasta, rahasta, yhtään mitään? Eivätkö he pikemminkin ole henkilöitä, joiden ei missään nimessä tule hoitaa Suomen asioita? Maassamme on absoluuttisen kyvytön johto, virkamieskunta ja puoluekenttä. Jos rahajärjestelmää ei tunneta, ei ole mitään edellytyksiä toimia yhteiskunnan päättävissä viroissa.

  Vasta kun ymmärretään yhteiskunnan toiminnan perusasia, raha- ja pankkijärjestelmä, voidaan ryhtyä hoitamaan ja johtamaan yhteiskuntaa, ja ensimmäinen toimenpide silloin on nykyisestä väkisin tuhoavasta raha- ja pankkijärjestelmästä irtautuminen ja terveen kansallisen raha- ja pankkijärjestelmän luominen, jossa raha ei ole korollista velkaa rikollisille pankkiireille vaan esimerkiksi tulee liikenteeseen vastineena valtiolle suoritetuista töistä ja palveluista, jolloin kansa vaurastuu heti oman työn tuloksena ja nousee suureen kukoistukseen, kun parasiitti on heitetty ulos.

  Kaikki velkaantumiseen liittyvä puhe yhteiskunnassa on mennyt asian ohi. Kukaan (muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta) ei ole puuttunut itse ongelman syyhyn. Kuinka se silloin voitaisiin poistaa?

  Suomen valtio on siis koko olemassaolonsa ajan ollut vailla olemassaolon oikeutusta (oletan, että Suomessa raha on aina tullut liikenteeseen velkana). Suomalaiset ihmiset eivät ymmärrä yhteiskunnan toimintaa, eikä sellainen ihmisjoukko voi olla oikeutettu perustamaan itsenäistä valtiota eikä mitenkään kykene ylläpitämään sellaista. Suomen valtio onkin koko ajan ollut maamme ulkopuolisten tahojen luomus kansamme lypsämiseksi. Siksi meillä on rahajärjestelmänä pyramidihuijaus, joka lypsää väkisin maasta pois kaiken varallisuuden ja orjuuttaa kansan. Suomen valtio on rikollisten lypsykone, jolla kansa ryöstetään, orjuutetaan ja tuhotaan. Esimerkit tässä ja tässä.

  Suomi voisi pysyä itsenäisenä valtiona vain jos suomalainen ihminen ymmärtäisi yhteiskunnan toiminnan perusasiat, joista tärkein on tietysti rahajärjestelmä. Mutta koska Suomen kansa ei ymmärrä sitä, Suomi ei koskaan todellisesti voi olla itsenäinen valtio. Ei se sitä ole koskaan ollutkaan. Kansainväliset rikolliset tahot ovat meille niin vain uskotelleet, ja Suomen kansa tietenkin on asian uskonut, koska se on ollut kyvytön havaitsemaan rikosta ja ymmärtämään mainittujen tahojen varsinaista motiivia. Koko olemassaolonsa ajan Suomi on ollut lypsettävä orjavaltio.

  Kansamme on absoluuttisesti kyvytön toimimaan (todellisesti) itsenäisenä valtiona. Olemme orjakansa, koska suomalainen ihminen ei ymmärrä valtion toiminnan perusasioita. Itse asiassa oikea paikka meille on toimia muiden orjina (kuten nyt tilanne onkin ja tulevaisuudessa vielä selvemmin on).

  Kun seuraa Suomessa käytävää velkaongelmakeskustelua, käytiinpä sitä millä tasolla hyvänsä, niin siinä narrimaisuus on kasvanut äärimmäisyyksiin. Kukaan ei ymmärrä asiasta yhtään mitään, ja silti koko maa hukutetaan kauheaan puhetulvaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*