16 thoughts on “LEVELI LATE NIGHT SHOW #1: PILOTTIJAKSO! Mitä tapahtui porukalle? + Tuomas Malinen!

 1. Haluan kuulla Nean #Huora-nimisestä teoksesta. Se on erittäin tärkeä teos, joka kertoo siitä kun Nea menetti neitsyyden 16-vuotiaana ja häntä kuvattiin videolle kun Nea menetti neitsyyden, mutta Nea ei lopettanut havaittuaan jouduttuaan kuvatuksi. Tapsalle ja Nealle oma ohjelma, jossa Nea saa kertoa erittäin tärkeästä #Huora-teoksestaan.

  1. Haluan nähdä videon. Mitä sitä turhaan lopettaa jos on mavuillaan tulon kanssa, ehkä kun kännissä vielä eikä niin hävetä/aattele että mitähän vittua te saamattomat rnkkarit teette.

   1. Huumeiden piilomainontaa, erittäin ovelasti ja annetaan ymmärtää mistä niitä saa. No, arvatkaa miltä porukalta niitä saa? Eiköhän se Junnukin ole samanlainen kupla kuin Musk. Miljonäärejä vain mielikuvituksessaan. Eihän tavis voi rikastua bitcoineilla.

 2. Olemme saaneet katsella kyllästymiseen saakka Nean ja entisen seksipartnerinsa riitoja Tapsan säestämänä. Luulevatko nämä pöllöt todella että ne kansaa kiinnostaisivat?
  Tapsa vaikuttaa olevan muutenkin globalistien myyrä. Ei sovi lainkaan Levelin formaattiin.

 3. Ihmettelen kyllä sitä, että tällainen telegrammin käytön hallitseva keskustelijoiden kattaus luottaa noin vankasti ukrainalaisten poliitikkojen propagandaan ja länsimaiden uutistoimistojen julkaisuihin Venäjän ”puliukkoarmeijan sotakatastrofin” suhteen. No, eipä ole minun päänsärkyni, eikä suomalainen yksityisajattelu vaikuta venäläisten strategiaan millään tavalla.

  1. Suomalaisilla ja muilla länsimaalaisilla on jotenkin relativistinen ajattelutapa, että jos me kuvittelemme jonkin asian olevan erilailla, siitä tulee todellisuudessa erilaista. Venäläiset elävät enemmän oikeassa maailmassa, kun taas länsimaalaiset elävät tässä kuvittelemassaan fantasiamaailmassa, joka on täysin keksittyä.

 4. Marco näkee varmaan Malisesta märkiä unia, sen verran överiksi mennyt tämä Malisen hehkutus. Malinen tuli ykskask ns. piireistä vaihtoehtoskeneen eikä tämä hänen sekoilu todellakaa vaikuta siltä että tällä kaverilla olisi moraali, arvot ja aivosolut kohdillaan. Eli täydellinen mädättäjä. Junnu käväisi Roomassa vähän salaseurailemassa ja tuliaiseksi ”entinen eliitin lemmikki” Malinen roudattiin Leveliin. Sattumaa? Ettei vaan käynyt niin että kävi selville että kuuluvat nykyisin samaan klubiin ja pistivät hynttyyt yhteen kunnon kontrolloidun opposition pystyynsaattamiseksi.

  Tästä ei ole kauaa kun Malinen kirjoitteli mm. Ajatushautomo Liberalle juttuja, joka on umpiglobalistien koti, löytyy Berneriä, Wahlroosia, Elina Valtosta ja Vesa Puttosta jne.

  https://www.libera.fi/libera/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*