Marco de Wit 27 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa moni ei vieläkään tajua kuinka feministit ovat voittaneet kulttuurisodan. Osittain tämä johtuu siitä, että suomen kieli ei ole niin voimakkaasti kulttuurisodan taistelukenttänä kuin englannin kieli.

 

Suomen kielessä femakot ovat vain saaneet eliminoitua muutamia mies-päätteisiä sanoja, mutta persoonapronomineja ei olla yritetty muuttaa samalla tavalla kuin englannin kielessä.

 

Päivän kuva: Pronomini?

 

 

Osittain syynä tietysti, ettei suomen kieli juuri erottele onko kyseessä mies tai nainen. Mutta miksei erottele?

 

Yksinkertaista: Suomalaiset ovat valkoisten pohjoisin kansa. Tämän vuoksi suomalaiset ovat ensisijaisesti taistelleet luontoa eikä muita heimoja vastaan.

 

Taistelu luontoa vastaan on ollut niin kovaa, että naisiakin on tarvittu metsä- ja maatöissä. Suomalaiset ovat olleet niin köyhiä, ettei naisia ole ollut varaa jättää kotiin, vaan ne on usein otettu mukaan ulkotöihin. Niinpä suomen kielen sijamuodoissa ei juuri erotella miehiä ja naisia.

 

Suomi on aina ollut tasa-arvoinen maa, koska kaikkien on ollut pakko puhaltaa yhteen hiileen tai muuten on tullut nälänhätä.

 

Tosin tämän vuoksi suomalaisista on tulllut myös hyvin naivi kansa, jota naapurikansat voivat helposti huijata. Ei siis ihme, että ulkomailta Suomeen tullut feminismi on pureutunut suomalaiseen kulttuuriin niin helposti, etteivät miehet ole juuri reagoineet.

 

Nyt ei ole oikein muuta pelastusta kuin, että rehelliset suomalaiset naiset pelastavat nynnyt suomalaiset miehet.

 

 

Päivän video: Rehelliset naiset

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Miksi englannin kieli on ”seksistinen”?

 1. Lisätään tuohon vielä englannin kielen aktiivinen vastustaminen. USA:sta olisi voinut tulla aikoinaan saksankielinen maa, kun melkein puolet siirtolaisista puhui saksaa.

 2. Joissain ammattinimikkeissä vain on mies-päätteitä meillä, koska ne ovat luonnollisesti olleet miesten töitä.

  1. Perämies, runKARI, esimies esinahka, yömies panømies, sulttaani, pilipiipAri, manNE, rötösherra, kuka muu muka jare henrikki.

 3. Suomi taasen on ikivanha matriarkaalinen yhteiskunta, jota johtivat naiset: Pohjan Akka pohjalaisia, Väinämöinen eli Vein Emoinen Kalevalaisia. Tästä todisteena myös – nainen päätteelliset sanat: olen(nainen), koko(nainen),, puoli(nainen), avo(nainen), umpi(nainen), vaja(nainen). Suomi on kielenä myös tasa-arvoinen, meillä on persoonapronomini hän, lausutaan ruotsalaisittain hen… ja siitä ruotsalaiset ovat sen apinoineetkin.

  1. Nain sen naiSen, naiNen oli naiSellisempi kuin koskaan joten naiTava oli naiMisiin mennessä ja nain naisen kanssa aamuun asti. NaiMaton naiSten mies naiSkuva mielessä, mutta hypätään ensin Suomi neito. Homonatofaija.

 4. Suomalaisten naisten nuoleskelu on jotain todella halveksittavaa. Ei ole olemassa mitään hyviä suomalaisia naisia suuremmassa mittakaavassa. On joitain aivan yksittäisiä hienoja naisia, jotka sattuvat olemaan suomalaisia, mutta suurin osa suomalaisista naisista on todella halveksittavia.

 5. Suurimpaan osaan suomalaisista naisista ei kannata koskea pitkällä kepilläkään. Naapurimaissa on paljon parempia valkoisia naisia.

   1. Eikä varsinkaan sillä. Suomalaiseen naiseen sekaantuminen on lähes varma taloudellinen itsemurha, jota ei koskaan kannata tehdä. On lähes täysin varmaa, että suomalainen nainen ottaa ennen pitkää avioeron. Suomalaisten naisten innokkuus ottaa avioero on aivan maailman huippua valkoisten kansojen keskuudessa. He ovat erittäin uskottomia ja sitoutumattomia naisia.

 6. Se on aivan sama mitä jotkut suomalaiset naiset yrittävät selittää. Ei tämä menee niin, että suomalaiset huorat ensin vihaavat, halveksivat, vähättelevät ja sylkevät suomalaisten miesten päälle kymmeniä ja kymmeniä vuosia ja sitten kun heistä tuntuu, niin he käyttävätkin suomalaisia raukkoja hyväkseen. Haha. Älä unta näe. Suomalaiset huorat on niin nähty kymmenien vuosien aikana. Maailma on täynnä paljon parempia valkoisia naisia.

  Ainoastaan idiootti masokisti menee miehiä, lapsia ja perheitä vihaavien suomalaisten naisten kanssa naimisiin ja puolustaa heitä.

  Ei evoluutio toimi niin, että miehet toimisivat tietoisesti naisten suhteen täysin idioottimaisesti, eli tekisivät heitä halveksivien ja vihaavien naisten puolesta uhrauksia. Toisen maailmansodan miesten uhraukset suomalaisten naisten puolesta oli valtava, valtava virhe, joka ei tule toistumaan. Heti sodan jälkeen kun hyvät ja helpot ajat koittivat, suomalaiset naiset näyttivät sen oikean luonteensa. Kaikki ennen sitä oli suomalaisten naisten teeskentelyä.

  1. Jos noin käy niin eiköhän tuo ole miehen syy. Itselläni ei ole ollut/ole mitään ongelmia naisten kanssa. Oikein mukavia olentoja.

 7. Marcokin on mennyt naisten kikkaan, että kaikki on aina miehen syytä ja vika ei ole koskaan naisen.

  Suomalaisten naisten kymmenien vuosien miesten vihan ja halveksimisen jälkeen suomalaisilla miehillä ei ole yhtään mitään sympatiaa näitä suomalaisia totaalisia lehmiä kohtaan. Se on aivan sama mitä miehiä ja lapsia vihaavat suomalaiset naiset sanovat tässä vaiheessa. Kukaan ei usko, kuuntele ja kunnioita näitä lehmiä.

  Edelleen elää suomalaisten naisten levittämä myytti hyvistä suomalaisista naisista. Tällaisia ei ole koskaan ollutkaan.

 8. Hyvinkin pian suomalaisten naisten feminismi ja monikulttuurisuuden ihannointi kantaa hedelmää, kun he aiheuttavat valtavan talousromahduksen ja nälänhädän, jolloin suomalaiset naiset kääntyvät nälkään ja matut raiskaavat heidät, mutta heidän aina haukkumansa ja halveksimansa miehet tulevat lopulta selviytymään ja perustamaan perheitä ei-suomalaisten naisten kanssa, kun taas suomalaiset naiset tekevät lapsia erittäin älykkäille neekereille ja erittäin älykkäille arabeille. Suomalaiset miehet eivät tarvitse suomalaisia naisia. Antaa heidän olla omillaan. Kun valtavat ongelmat alkavat, niin muistakaa miten suomalaiset naiset ovat aina vihanneet ja halveksineet suomalaisia miehiä, kymmeniä vuosia.

 9. Todellinen juhla kun amerikkalaiset ja brittivihollisemme rotusekoittuvat nyt nopeasti erittäin älykkäisiin neekereihin ja tämä on hyvä asia.

 10. Suomalaiset naiset tekivät omat ratkaisunsa lähteä sotaan miehiä, lapsia, perheitä ja Jumalaa vastaan. Nyt he kantavat ratkaisujensa seuraukset, eikä kukaan tule heitä auttamaan. Hyvästi suomalaiset naiset. Ei tule ikävä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*