10 thoughts on “Päivän kuva

 1. Älä Marco murehdi, suomalaiset naiset kyllä menevät suvakismissa aivan loppuun asti. Laittoman Lehden lukijoiden pitää tuoda totuus esille suomalaisten todellisesta luonteesta, jonka jokainen suomalainen mies tietää.

  Laiton Lehti on raukkamaisista ja pelkureita suomalaisista täysin oikeassa, mutta samaan tapaan lähes kaikilla suomalaisilla naisilla on huonot ja virheelliset geenit, jotka tuhoavat tämän kansan. On paljon järkevämpää vaihtaa huonot ja miehiä, sekä lapsia vihaavat suomalaiset naiset parempiin naisiin. Lopulta naiset ovat joutumassa matujen raiskaamiksi, sekä kuolevat nälkään, mutta huonojen suomalaisten naisten takia miesten ei kannata uhrautua. Tämä oli valtava virhe jo viime sotien aikaan, kun suomalaiset miehet erehtyivät suojelemaan suomalaisia lehmiä. Hyvin nopeasti sotien jälkeen suomalaiset lehmät näyttivätkin todellisen luonteensa ja puukottavat suomalaisia miehiä selkään. Missään muualla ei ole samanlaisia miehiä, lapsia ja perheitä vihaavia huoria kuin Suomessa. Muualla maailmassa ja muut valkoisetkin naiset usein rakastavat lapsia ja perheitä, mutta suomalaiset naiset ovat sitä kaikkein pahinta saastaa valkoisten naisten keskuudessa. He vihaavat miehiä, lapsia ja perhettä.

  Osa suomalaisista miehistä kyllä selviytyy ja valitsevat suomalaisten naisten tilalle paljon parempia naisia.

  On aika lopettaa tämä valheellinen suomalaisten naisten nuoleskelu ja arvostaminen, joka on se syy mikä tuhoaa Suomen ja on saanut suomalaiset naiset niin ylimielisiksi.

  Suomalaiset naiset useimmiten näkevät miehissä vain kävelevän raha-automaatin ja ulkonäön. Vastaavasti suurin osa suomalaisista naisista pitää nähdä rahan perässä juoksevia katuhuorina. Kaiken lisäksi suomalaiset naiset ottavat lähes varmasti avioeron jossain vaiheessa ja heidän avioeroprosenttinsa on valkoisten naisten aivan huippua. He eivät millään tasolla arvosta suomalaisia miehiä, vaan vihaavat ja halveksivat heitä myös tiedostamattaan. Heille suomalaisia miehiä ei ole edes olemassa.

  1. erittäin hyvä kirjoitus!!!

   Mikään ei ole tässä maailmassa niin tärkeää kuin suomalaisen miehen terveys ja henki.
   Ei mistään syystä eikä milloinkaan suomalaisen miehen pidä vaarantaa henkeään leikkimällä ritaria kun suomalainen nainen saa sitä mitä on tilannut kiljumalla ”rajat auki!”
   Huoria on ollut aikojen alusta ja se on huora, joka täältä viimeksi kuolee.
   Suomalaisia miehiä on rajallinen määrä ja he ovat ainutlaatuisimpia koko euroopassa!
   Se, että mies uhrautuu tänä päivänä suomalaisessa yhteiskunnassa suomalaisen naisen terveyden ja hengen vuoksi on tekona niin korkea riski vain siitä koituvien negatiivisten seurausten takia. Että se ei ole muuta kuin sulaa hulluutta!!!
   Enää ei ole olemassa linnanneitoja. On olemassa vain ”lohikäärmeitä”, jotka ovat rukoilijasirkka naaraita!

 2. Laiton Lehti ei uskalla tuoda esille kuinka suomalaisilla naisillakin on huonot geenit, jolloin Laittoman Lehden lukijoiden on pitänyt itse tuoda esille kuinka raukkamaisten ja pelkurimaisten suomalaisten miesten lisäksi myös lähes kaikilla suomalaisilla naisilla on huonot ja virheelliset geenit, eivätkä he ole minkäänlainen poikkeus, vaan ovat huonojen geeniensä takia hyvin iso osa ongelmaa.

 3. Englannin kieliset kansat ovat loukkaantujia. Mennyt aikaa jo vuosisatoja, ettei ei ole taisteltu niiden maaperällä.

  Nyt alkaa olla toiveita että pikku hiljaa alkaa tapahtua. Australia on kuin tarjottimella Kiinalle. Kiinalla ei ole kiire. Se odottaa rauhassa, että hedelmä kypsyy, mutta siellä se kohde kohta odottaa valmiina poimittavaksi.

  Niinkö? Pelkoja on monenlaisia ja se myy hyvin. Pääasia, että joukkotuhoasekauppa käy?

  Ylimielisille kansoille tekee hyvää välillä kontata kanveesilla.

 4. Miksi Roope on mies? Miksi Aku on valkoinen? Miksi Hannu on hetero? Miksi Tupu, Hupu ja Lupu pukeutuvat lippalakkeihin? Miksi Leenu, Liinu ja Tiinu pukeutuvat mekkoihin ja pinkkiin? Miksi Hessu ja Mikki ovat heteroja? Miksi Plutokin on heterokoira ja on kiinnostunut tyttökoirista? Miksei poliisimestari Sisu ole transu?

  Tehkää Akusta edes ruskea ja homo, niin olemme oikealla tiellä.

 5. Maa­il­man­hal­li­tus WEF
  aset­taa Ve­nä­jä-sank­ti­oi­ta suo­raan ohi EU:n.
  – Suo­men hal­li­tuk­sen teh­tä­vä on vain luo­da us­kot­ta­vat ku­lis­sit:
  – Pos­ti ei toi­mi­ta kir­jei­tä Ve­nä­jän ra­jan yli. Tä­mä ei ole sank­tio vaan vain «Pos­tin it­sel­leen aset­ta­ma toi­min­nan ra­jaus».

  Pää­mi­nis­te­rim­me sa­noo, et­tä Suo­men la­ki ei ole enää voi­mas­sa?
  – Mi­tä tark­kaan ot­ta­en tä­mä nai­nen, mah­taa tar­koit­taa.

  La­ki on la­kan­nut ole­mas­ta,
  mut­ta em­me huo­maa si­tä. Ti­lal­le ovat tul­leet yh­tei­sö­sään­nöt. Ku­kin yh­tei­sö aset­taa omat la­kin­sa.
  – Asui­na­lu­eil­la val­lit­see hal­lit­se­van klaa­nin yh­tei­sö­sään­nöt.
  – Pan­kit sul­ke­vat ti­le­jä, kos­ka hei­dän yh­tei­sö­sään­tön­sä vaa­ti­vat. Vi­ral­li­ses­ti hal­li­tuk­set sa­no­vat, et­tä pan­kit ovat yk­si­tyi­siä lai­tok­si ja aset­ta­vat omat sään­tön­sä, mut­ta to­del­li­suus on, et­tä ne ei­vät ole hal­li­tus­ten hal­lin­nas­sa, pi­kem­min­kin päin­vas­toin.
  – KE­LA ei nou­da­ta la­kia, kos­ka «Ke­lan ylei­nen käy­tän­tö», it­se kir­joi­te­tut yh­tei­sö­sään­nöt sa­no­vat toi­sin.
  – So­si­aa­li­nen me­dia. No se­hän on jo tun­net­tu. — Mut­ta ha­jo­aa­ko se­kin kah­tia niin kuin kaik­ki muu­kin. Tu­lee­ko Twit­te­ri­läi­set vas­taan su­va­kit ase­tel­ma siel­lä­kin.

  Ra­han la­ki
  Lop­pu­pe­lis­sä tä­mä kei­sa­ri Sch­wa­bin aset­ta­man lain­sää­dän­nön voi­ma pe­rus­tuu ra­han val­taan:
  – Hä­nen val­las­saan ole­va Eu­roo­pan Kes­kus­pank­ki lai­naa eri val­ti­oil­le ra­haa mak­su­na niis­tä ku­ris­tus­toi­mis­ta, joi­ta ku­kin aset­taa omaa kan­saan­sa vas­taan.
  – Lai­naa ei tu­le, jos val­tio ei nou­da­ta «kes­kus­pank­kiyh­tei­sön» aset­ta­mia sään­tö­jä.

  Jo­kai­nen hen­ki­lö ja ins­ti­tuu­tio, jo­ka ei ole ra­hal­la os­tet­ta­vis­sa on mi­tä il­mei­sim­min Ve­nä­jän tai Kii­nan agent­ti.
  – Ei voi ol­la muu­ta se­li­tys­tä …

  Twit­te­rin uu­si omis­ta­ja­kin on maa­li­tet­tu Kii­nan agen­tik­si. Is­ku on tu­los­sa. Sul­je­taan­ko Twit­te­rin pank­ki­ti­lit tä­nään voi­maan tul­lei­den uu­sien yh­tei­sö­sään­tö­jen pe­rus­teel­la? Ku­nin­kaan tah­don mu­kai­ses­ta.

 6. Kävikö reissumies leivän kanssa sama homma, ettei kansa ostanut nyt ainakin kaupoissa on supisuomalaisen entinen miehen kuva. Eilen ostin 0,59 euroa paketti, eli 2,5 euroa/kg, onko tarkoitus saada ostajat takaisin?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*