Marco de Wit 27 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi eilen Elon Muskin ostaneen Twitterin.

 

Päivän kuva

 

 

Seurauksena oli suvakkien valtava joukkopsykoosi.

 

Ensin valepresidentti Joe Bidenin tiedottaja ilmoitti liittovaltion ryhtyvän toimenpiteisiin sananvapauden estämiseksi.

 

 

 

 

Sitten EU varoitti Muskia sallimasta Twitterissä sananvapautta. EU nimittäin eilen asetti uusia lakeja, joilla rajoitetaan voimakkaasti sananvapautta. Jos Twitter sallii sananvapauden, niin se tullaan sulkemaan.

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

Hysteerisinä ovat varsinkin ”ihmisoikeusjärjestöt”, jotka pelkäävät sananvapauden johtavan ihmisten loukkaantumiseen.

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

Saas nähdä salliiko Musk oikeasti sananvapautta vai alistuuko suvakkien ylivaltaan. Toisaalta on tästä episodista ollut se hyöty, että suvakit ja valtiot ovat näyttäneet sensuurikarvansa.  Nyt sananvapaus on virallisestikin kuollut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Suvakit joukkopsykoosissa Elon Muskin ostettua Twitterin!

 1. Feministeistä ja suvakeista on ollut myös se hyöty, että he saivat suomalaiset naiset näyttämään todellisen luonteensa, kun suomalaiset lehmät lopettivat sotien jälkeen valheellisen teeskentelynsä ja paljastivat todellisen suomalaisten naisten luonteen. Samalla maailman avautuessa on näkynyt hyvin, myös tilastojen valossa, miten suomalaiset naiset ovat kaikkein kuvottavimpia valkoisia naisia mitä on olemassa, jotka kaiken lisäksi ottavat lähes varmasti avioeron jossain vaiheessa huonojen geeniensä takia.

  Kukaan täysjärkinen mies ei tule pariutumaan enää suomalaisten vihaavien ja aggressiivisten lehmien kanssa.

  On täysin urbaanilegenda ja valhe, että suomalaiset naiset olisivat jollain tavalla hyviä naisia. Onneksi asioita voidaan nykyisin verrata ja totuus valheesta on paljastunut.

  1. Mistähän tällainen syvä naisviha oikein kumpuaa. Veikkaisin että syynä hyvin vaikea äitisuhde ja hylkäämisen tunteet. Kuule dewit, näitä ongelmia voidaan hoitaa terapiassa. Jo John Bowlby tuli tutkimuksissaan siihen tulokseen, että lapsena koettu turvaton kiintymyssuhde voi aiheuttaa vihamielisyyttä, ahdistuneisuutta.

 2. Suomalainen tietää miten sananvapauden kieltämisen kiertäminen tapahtuu. Puhisee vihaisena kotona ja jupisee yksin nyrkit taskussa. Julkisella paikalla esittää laumalammasta ja nöyristelee herroille.

  Kaksoisstandardi ei ole olemassa vain suvakkifemakoilla, vaan ihan taviksilla. Kotona on oikea Minä, mutta julkisella paikalla ollaan kuten on opetettu.

 3. Suvakkien pelot ovat turhia. Musk on globalisti ja siihen ei kuulu toisinajattelu. Diktaattori Musk laittaa vahvan tunnistautumisen. Ilo vapaudesta jää lyhyeksi.

  Onko milloin viimeksi kapitalistinen diktaattori ja valtion hallintokoneisto antanut mitään oikeuksia ja etuja kansalle? Ei tietenkään ole, koska sehän pienentäisi hallinnon valtaa.

  1. Mitä oikeuksia sinulta on viety? Sinä saat sanoa vaikka kuinka hullujakin mielipiteitä julki. Sananvapaus ei suojaa rikoksentekijöitä. Esimerkiksi solvaaminen, herjaaminen eivät kuulu sananvapauden piiriin. Jokainen kyllä tunnistaa omissa kirjoituksissaan milloin on kyse solvaamisesta tai herjaamisesta ja jos ei tunnista niin silloin on pelkästään pahantahtoinen ja ilkeä sekä saa vastata teoistaan. Jos ei oikeudessa, niin muuten vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Toisten ihmisten tai ihmisryhmien haukkuminen ja herjaaminen on eräänlaista itsepetosta ja huonoa uskoa. Herjaajia asettaa itsensä herjattavien yläpuolelle ja katsoo heitä ylhäältäpäin ja tämähän on selvää rasismia. Voidaan puhua eräänlaisesta olemusajattelusta. Rasismiin liittyvä arkinen ja epäteoreettinen olemusajattelu on vahva metafyysinen näkemys maailmasta.

   1. Hei rauhoitu! Kukaan ei ole koskaan solvannut/herjannut ketään. Laiton Lehti on kansainvälinen antisuvakkimedia, joka keskittyy pävän polttaviin poliittisiin aiheisiin. Ei mitään muuta, joten nämä sinun salaliittoteoriat ovat vain pelkkää hölynpölyä.

    Kommentointi on ollut koko ajan täysin asiallista ja kiitos tästä moderoinnille!

    Vinkki! Jos ahdistaa, niin mene takaisin elokapinan ja rasmuksen sivuille!

   1. On. Siitä tulee ongelmia itselle ja lähipiirille. Kuka uskaltaa paljastaa aitoja syviä ajatuksiaan. Itsesensuuri ensinnäkin rajoittaa. Ja kuka uskaltaa poiketa valtavirrasta. Mitään keskustelua ei synny.

    Ihan kuten nyt käy, kun tulee vahva tunnistautuminen. Valtaa pitäville se on etu. He saavat määritellä keskustelun aiheet ja mitä mieltä kannattaa olla. Tietenkin samaa mieltä kuin muut.

    Yhteiskunta jämähtää. Voima- vastavoima vaikutus tarvitaan, sama kuin paristossa plus- ja miinusnapa. Vain siitä syntyy virtaa. Tai yö-päivä, työ-lepo jne.

    1. Suosittelen edustamaan arvoja joiden takana voi julkisesti seistä. Sitä kutsutaan selkärangaksi ja miehisyydeksi. Selittää myös mikset uskalla todistaa väitteitäsi, vaan jatkat lapsellista huutelua nimimerkin takaa. Arvostan..

 4. Jos jokin merkittävä tekijä ei ole USA:n, EU:n ja ADL:n kontrollissa niin uhkailu alkaa välittömästi. Jos Musk ei peräänny niin nuo hullut saattavat ihan tosissaan julistaa sodan ja alkaa asettamaan pakotteita ja sulkuja Muskille ja Twitterille.

 5. On myös konservatiiveiltä harhaista luulla, että Musk päästäisi heidät yhtään helpommalla. Tämä iso mieslapsi vaan halusi alustan jossa voi nyt pelotta oksentaa sekavia kannabispäissään.

  Kyseessä ei ole Trumpin paluu, pikemminkin kiinalaistyyliseen valvontaan siirtyminen.

  1. Ja askat sulle ja pidä. Kiina haahhahhahhaa Suomilia ikinä vois olla kuin lampaitten enemmistön takia suvakki lässytystä suurin osa ja hyvä jos antaa edes puhua. Eu kieltää vielä koko pskan. Tr ui mp on johdossa ja jaxaa voittoon. Mutta twitter voisi auttaa jos anarkisti ylet ja muut ei valita.

 6. Kumpikohan EU on nykyisin enemmän. Pohjois – Korea vai Kiina?? Tai ehkä jotain niiden väliltä.

 7. Suvakit psykoosissa? Kyllä täällä näyttää ihan kaikki olevan psykoosissa ja pihalla. Elon Musk on myös WEF:in Young Global Leaders kalustoa, puhuva pää, näyttelijä ja emävalehtelija. Miten jengi on näin sinisilmäisiä, ei voi kuin ihmetellä. Luuleeko joku oikeesti että tällä tollolla on miljardiomaisuus? Aivan kuten Bill Gates köyhänä opiskelijana perusti Microsoftin autotallissa? Halooo nyt, sama kuin uskoisi Disneyn satuihin.

  Elon Musk ilmoitti jo ennen kauppojen varmistumista että hän siivoaa Twitteristä kaikki anonyymit käyttäjät, kaikkien tulee todistaa henkilöllisyytensä. Eli toisinsanoen hän edesauttaa tässä netin muuttamista Digi-ID valmiiksi jolloin kukaan ei pääse edes nettiin ilman tunnistautumista. Ja kun henkilöllisyydet on tiedossa, ”vihapuheesta” ja ”disinfosta” voidaan näppärästi tehdä rangaistavia tekoja. EU valmistelee lainsäädäntöä parhaillaan.

  Freedom Convoyn suurena tukijana Elon Musk vain pari vuotta sitten oli lanseeraamassa kuskittomia autopilottirekkojaan ja käytti ko. tilaisuudessa ilmausta ”Truck Convoys will take over highways”. Kun joku yleisössä kysyi että ”what about truckers?”, Elon Musk halveksivasti sanoi, ”Pyh, surkea ammatti, who cares.” Elon Musk siis oli houkuttelemassa rekkakuskeja ansaan (kuten myös Trump), monet menettivät kalustonsa ja lisenssinsä Convoyhin osallistumisen ansiosta, ei siellä isojen ketjujen rekkoja ollut, pieniä yrityksiä ja yksityisiä rekanomistajia jotka saatiin pelattua ulos.

  – Voisitteko te pikkuhiljaa aikuistua ja lopettaa nämä naivit hiekkalaatikkoleikkinne, teitä viedään kuin pässejä naurussa, oikealta ja vasemmalta, idästä ja lännestä.

  1. Hyvä kommentti. Olen huomannut, että ns. toisinajattelijat tässä maassa ovat joskus hyvin naiveja. JA useinmiten (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) suoranaisia idiootteja.

   Esim. Tuollainen on oikeasti ennennäkemätöntä, että tällaiseen twitter-huijaukseen ollaan saatu niin suuri joukko jopa ns. toisinajattelijoita mukaan. Kertoo kyllä ihan ylipäätään siitä mihin ihmiskunta on menossa…

   Kun on oivaltanut muutaman perusasian (esim. holokaustihuijauksen, väkisin velkaannuttavan ja orjuuttavan raha- ja pankkijärjestelmän ja tiedotusvälineiden ja poliitikkojen kuulumisen maailman **************, juutalaisille), on helppoa sisäistää (oivaltaa sisimmässään) valheen todellisuus kaikkialla.

   Elämme maailmassa jossa meille on valehdeltu niin paljon niin usein ja niin kauan, että kaikki mitä luulemme tietävämme on itse asiassa valetta ja kaikki, mikä muodostaa todellisuutemme on täyttä huijausta. Se on fiktiota. Maailman historia, jota meille opetetaan, on keksittyä ja todellinen historia on salattu meiltä.

   https://youtu.be/K0rRS9PUJAU

   Jopa koko tämä länsimainen demokratia perustuu järjestelmälliseen valehteluun.

   Kaikki yhtä huijaus- ja valhetoimintaa, jota johdetaan YHDESTÄ KOMENTOKESKUKSESTA. Maamme siis on jo kaapattu, koska tuollainen huijaaminen on mahdollista, eli olemme täydellisesti vihollisvoimien hallinnassa.

   Kaikki, mitä Suomessa tapahtuu, on tarkkaan ohjattua vihollisen työtä, varsinkin ”vastaan nousevat voimat”. Synnytetään kuva elävästä yhteiskunnasta, jossa keskustellaan ja vastustetaan ja puolustetaan, mutta KAIKKI ON TEATTERIA. Rehelliset ihmiset ovat enää perunakellareissa, metsissä vaeltamassa tai yksiössään linnoittautuneina. Hirveä valhe riehuu kaikkialla, ei siis yksittäiset valheet, vaan koko järjestelmä on kauhea valhe, jolla ihmisiä, jotka mielellään valhetta seuraavat, kuljetetaan hirvittävään tuhoon. Se on niin hirvittävä, että Jumala on (Raamatun mukaan) lyhentänyt nämä päivät, koska muuten mikään liha ei kestäisi, ja Jeesuksen paluu tapahtuu pian. Tapahtuu viimeinen tuomio ja suomalaiset ja koko maailman jumalaton väestö hukkuvat helvettiin (= eroon Jumalasta, itse omien syntiensä kohteeksi ikuisesti, koska anteeksiantamusta niistä, Kristusta, ei ole otettu vastaan).

   1. Rehelliset ihmiset ovat työssä. Se joka ei työtä tee, on huijari. No ei haittaa. Kun ruokapula tulee, älykkäät ja rehelliset pitävät huolen vain omasta luokasta. Päästään turhasta herraluokasta eroon.

   2. Sinä sen paljastit: MUSK on valheen ja viettelysten kuningas. Lopun ajan ANTIKRISTUS. Hän haluaa yhdistää ihmisen ja koneen ja liittää ihmisen keskustietokoneessen 24/7.

    Keskustietokone, joka valvoo kaikkea on PETO. Mikrosirulla ihminen alistetaan Pedon valtaan ilman omaa tahtoa. Ilman sitä ei voi ostaa eikä myydä. Siru+valvonta=uuskommunismi.

    Pitää myös huomata, että moni on pedon vallassa haluten sitä lisää ja myös kaikki hallitsijat ovat jo pedon hallinnassa. Koronarajoitukset ja piikitykset olivat vain harjoitusta tulevaan pakkovaltaan, jota monet rakastavat, koska se antaa heille saatanallista valtaa muihin ihmisiin.

    Tutkikaa Muskia Ilmestyskirjan ennustuksia vasten.

  2. Onko Musk antikristus? Pakottaa ottamaan tai houkuttelemaan ottamaan pedon merkin. Valheen kuningas. Kuinka tuollainen tavis voi nousta ”maailman rikkaimmaksi” Hän on se, josta ilmestyskirja on ennustanut. ”Tekee suuria ihmetekoja… ja houkuttelee suuret väkijoukot mukanaan kadotukseen… Marsin valloitus, neuralink, … Samaa jengiä Gatesin ja hänen rahoittajien kanssa.

 8. Elon Musk on 100% Pro-Vaxxer globalisti, eli kannattaa rokotteita, ja etenkin k-rokotteita. Eli en pidättäisi hengitystä hänen suhteensa.

 9. Tällä suurin osa, jotka on estetty twitteristä ei ole tapahtunut vihapuheen, solvauksen tai herjauksen takia, vaan sen takia, koska heidän sanomiset poikkeaa nykyään muotiin tulleista yhdentä totuudesta. Esim. ilmastomuutos, korona, koronarokote, usan vaalit, sähköautot, tuulimyllyt, Eu, maahanmuutto, monikulttuuri, maahanmuuttajien rikollisuus jne. Monia pitkän linjan tutkijoita on estetty vain sen takia, että heidän käppyrät on mennyt eri suuntaan kuin virallinen totuus.
  Mielestäni on hyvä asia, että on vahva tunnistus, jos twitteristä tulee asioiden, joka kantilta keskustelua.

  1. Vahva tunnistautuminen tarkoittaa sitä että pian väärät mielipiteet ovat kriminalisoitavissa. Valta päättää siitä mikä on laitonta tai ei-suvaittavaa puhetta on näiden samojen seinähullujen käsissä. Digi-ID:n lanseeraus on nurkan takana ja siihen integroidaan juuri tämän tunnistautumisen ansiosta myös sosiaalisessa mediassa harjoitettu kommentointi. Tällainen kyttäys johtaa vääjäämättömästi itsesensuuriin koska et voi tietää mitä milloinkin on ”vihapuhe” tai ”kunnianloukkaus” tai valeuutisointia. Kannattaisi joskus miettiä mitä toivoo. Olisko järkevämpää kasvattaa paksumpi nahka eikä pahoittaa mieltään joka asiasta ja antaa kaikkien kukkien kukkia?

   1. No ei kyllä ole. Ideana vapauttaa usa öljystä riippuvuudesta ja sitä kautta sodista lähi-idässä. Edelläkävijä monessa suhteessa. Lisäksi vie halvemmalla satelliitteja avaruuteen kuin mikään valtio. Lue edes kirja Elon Muskista niin tiedät enemmän ja luulet vähemmän.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*