Free speech 28 huhtikuun, 2022

 

Suvakit sekosivat, kun Teslan omistava sananvapauden puolustaja Elon Musk osti Twitterin.

 

 

Nyt suvakit tuomitsevat Muskin, koska hän ei Twitterin ostamisen sijaan mieluummin käyttänyt rahojaan erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin.

 

 

 

Kaiken kukkuraksi YK väittää, että Musk voisi kuudella miljardilla poistaa nälänhädän maailmasta.

 

Niinpä Musk sitten lupasi hankkia rahat, jos YK voi todistaa väitteensä paikkaansapitävyyden.

 

 

 

 

 

 

 

29 thoughts on “Elon Musk poistaa nälänhädän maailmasta?

 1. Kovin on ollut hiljaista. YK ja Nato ovat molemmat rahaeliitin nyrkkejä, joihin upotetaan massiivisia summia rahaa. Ensin Naton nyrkki tuhoaa hallintoja ja maita sotilaallisesti, jonka jälkeen YK-nyrkki mädättää kulttuurillisesti, Naton kanssa ostaa ihmiset ja hallinnot rahaeliitin puolelle ja lopuksi miehittää Naton miehittämät alueet ja pitää huolen, ettei valta pääse vaihtumaan enää pois rahaeliitin näpeistä. Nato, EU ja YK myös yhdessä painostavat hallintoja pitämään rajansa auki massamaahanmuutolle.

  Pitkälti YK:n kautta edistetään myös rahaeliitin suunnitelmatalous-suunnitelmaa Agenda 21/2030/2050, sekä näihin läheisesti liittyvää Great Resetiä.

  1. Sota on nopein keino nollata ihmisten omaisuus. Vakuutukset eivät korvaa mitään vahinkoja sotatilassa. Vakuutukset nollataan. Saat kysellä oikeuksiasi perään, mutta niitä ei ole.

 2. Ai Muskin pitäisi kuudella miljardilla maksaa nälänhätä pois, jotta esim. USA voisi luoda sen uudestaan tienatakseen samat kuusi miljardia?

  1. Juuri näin. Jos halua olisi niin nälänhätä poistuisi jo pelkästään Suomelta ns.”kehitysapuun” RYÖSTETYILLÄ rahoilla.

 3. Ja seuraavaksi Musk muuttaa veden halpisviiniksi. ”Hän tekee suuria ihmetekoja, joita kaikki ihmetellen seuraavat”

 4. Joo, lisää afrikkalaisia! 1 500 000 000 ei riitä! Niitä tarvitaan lisää Afrikkaan ja lisää myös Suomeen! Viimeistään 2040 niitä on jo 2 000 000 000! Aika lihavilta näyttävät afrikkalaisetkin mielestäni. Oletteko joskus kuulleet kannibalismista Afrikassa? Minä en ole. Kannibalismi tarkoittaa sitä että on oikeasti nälkä → Afrikassa ei oikeasti ole nälkä. Kyllä siellä ruokaa riittää, sillä asukastiheys jättimäisellä mantereella on sangen pieni. (Siis jos mietitään että sen kokoisella pläntillä asuu vain 1 500 000 000 neekeriä; se ei ole paljon.)

  1. Musk sanoi, että ihmisiä syntyy liian vähän. Koko maailman väestö mahtuu New Yorkin alueelle. Maapallo on harvaan asuttu, sanoi Musk. Kaupunkien ulkopuolella ei ole ihmisiä.

  2. Suomessa on kohta nälkä. Vihreät elokapinallisetkin oppivat syömään lihaa, nimittäin ihmislihaa. Keittävät padassa toisinajattelijat elävältä ja syövät.

 5. Ei rahaa syödä. Sitäpaitsi kehitysmaiden liikakansoitusta vain ruokitaan viemällä kehitysmaihin ruokaa. Jos suomalaiset olisivat lisääntyneet kehitysmaiden tavoin, niin suomalaisia olisi nyt 25-miljoonaa.

 6. Itse asiassa jos marcoliini viitsisi tulla hetkeksi tämän ns. Foliokuplan ulkopuolelle olisi hänkin kuullut että YK toimitti tämän selonteon Muskille, jonka jälkeen Musk ei enää vastannut mihinkään aiheesta.

  1. Jos Musk alkaa taistella Natoa ja YKta vastaan, sitten valitsen puoleni, muuten olen sitoutumaton ja puolueeton.

    1. No se nyt ainakin 100% varma että ”nimetön” on Marco De Wit. Saa kyllä olla pahasti lahkojohtajansa sokaisema jos muuta väittää. Pienet epäilyt myös että ”Hetkinen!” on herra päätoimittaja itse. Siinä voin kyllä olla väärässäkin.

 7. Sen sijaan Suomi olis voinut poistaa nälänhädän maailmasta tuolla 6 miljardilla, mutta päätettiinkin sitten yhdessätuumin maksaa italialaisten eläkeläisten asuntoremontit mielummin.
  Oma kansa ajattelu on vahingollista – hallituksen toimesta.

  Muutenkin käytämme erilaisiin korruptiohankkeisiin miljardin vuodessa väittäen sitä kehitysavuksi.

 8. Laiton Lehti haukkuu milloin mitäkin ryhmää tyhmäksi mutta itse uskoo Elon Musk satuun vaikka faktat on tiskissä. Elon Muskilla ei ole miljardeja, tyyppi on frontman ja umpiglobalisti. Pitääkö lähteä öyhöttämään jokaiseen median luomaan vastakkainasetteluun? Onko Laiton Lehti tietoinen että Elon Musk hahmo on mukana myös mRNA-rokotebusineksissa?

  https://www.bitchute.com/video/JZGyHsatECsN/

  1. Hyvä pointti. Ei Musk ole mikään vapauden esitaistelija. Tästä kerroimme jo silloin, kun ihmettelimme miksei Musk tue Gabia. Toisaalta on selvää, että pienikin sensuurin lievennys on jo tärkeä asia.

 9. Muistaakseni 6 miljardia poistaisi nälänhädän viikoksi tai jotain.

  Kova pala on se ettei nälänhätää ole mitään järkeä edes yrittää poistaa. Sellainen pala mikä suvakeille on liikaa

 10. Ei nälänhätää saa poistettua maailmasta. kehitysmaalaiset lisääntyy kuin kanit.

  1. Kyllä kunnes laittamamme kaivot paskana ja puut kastelematta ja kasvit, joista ruokaa. Ei enää puhdasta vettä ripulia huutaa.

 11. Jo­ku oli te­oreet­ti­sel­la ta­sol­la las­ke­nut, et­tä kuin­ka kau­an ih­mis­kun­ta säi­lyy, jos ai­noa ra­vin­non läh­de oli­si ih­mis­li­ha, et­tä söi­sim­me toi­nen toi­si­am­me ai­na sii­hen as­ti kun­nes vii­mei­nen ih­mi­nen kuo­li­si näl­kään, kun ei ole enää mi­tään syö­tä­vää.
  – Hän pää­tyi vas­tauk­seen: noin kak­si vuot­ta.

  Se on help­po las­kea, kun löy­tää ar­von sil­le, kuin­ka mo­nek­si päi­väk­si yh­des­tä ih­mi­ses­tä saa­ta­va li­ha riit­tä ra­vin­nok­si toi­sel­le. Jo­kai­nen tuon pi­tui­nen jak­so ai­na puo­lit­taa ih­mis­ten mää­rän, kun puo­let ih­mi­sis­tä syö toi­sen puo­len.
  – Ih­mis­kun­nan mää­rä ai­na puo­li­te­taan kun­nes ar­vok­si tu­lee noin yk­si.

  1. Laskenpa tähän valmiiksi kuinka monta puoliintumisaikaa tarvitaan päästäksemme arvoon 1, kun lähtöarvona on 7 miljardia (ihmistä maapallolla).

   Ensimmäisen jakson jälkeen ihmisiä on jäljellä puolet eli 3,5 miljardia, toisen jälkeen siitä puolet eli 1,75 miljardia, jne.

   Jakson 33 kohdalla saamme arvon noin yksi.

   Jos nyt oletamme, että yhdestä ihmisruhosta riittää ravinto yhdelle ihmiselle yhdeksi viikoksi eli 7 päiväksi, viimeinen ihminen jää maapallolle, kun on kulunut
   – 7 päivää kertaa 33 puoliintumisjaksoa = 231 päivää
   – vastaavasti kahden viikon eli 14 päivän ravintovaroilla saamme tulokseksi 462 päivää eli yksi vuosi, 4 kuukautta ja kuusi päivää.

   Ravintotieteilijä voisi tietenkin laskea yhden ruhon sisältämän energiamäärän ja saada selville tarkemman arvon puoliintumisajalle. Tässä joitakin valmiiksi laskettuja arvoja:

   Puoliintumisaika päivissä — ihmiskunnan jäljellä oleva elinaika vv-kk-pp:

     0 — vv-kk-pp
     1 — 00-02-01
     2 — 00-03-06
     3 — 00-04-08
     4 — 00-05-11
     5 — 00-06-13
     6 — 00-07-16
     7 — 00-08-18
     8 — 00-09-20
     9 — 00-10-23
   10 — 00-11-25
   11 — 00-12-28
   12 — 01-01-30
   13 — 01-03-04
   14 — 01-04-06
   15 — 01-05-09
   16 — 01-06-11
   17 — 01-07-14
   18 — 01-08-16
   19 — 01-09-18
   20 — 01-10-21
   21 — 01-11-23
   22 — 01-12-26
   23 — 02-01-28
   24 — 02-03-02
   25 — 02-04-04
   26 — 02-05-07
   27 — 02-06-09
   28 — 02-07-12
   29 — 02-08-14
   30 — 02-09-16

   Edes ydin­pom­meil­la ei ole mah­dol­lis­ta pääs­tä näin hy­viin tu­lok­siin, jos tar­koi­tuk­se­na on äkil­li­nen maa­pal­lon vä­es­tön vä­hen­tä­mi­nen.
   – Re­surs­sit kan­nat­taa en­nem­min suun­na­ta ra­vin­to­ket­ju­jen tu­ho­ami­seen.

  2. Ja se yksi ja viimeinen on todennäköisesti Klaus Schwab. Tekee ennätyksen elämällä pisimpään ihmislihalla. Viimeisen kolmikon muodostaa Bill Gates ja Elon Musk. Schwab ja Gates yhdessä kolkkaavat Muskin. Ahnein jää aina viimeisenä henkiin.

 12. Turha puhdistuspillerit ja kaivot sitten ja kadvatetut. Seur. vuonna meni, oho ei mitään jäljellä kun teidän piti aloittaa, miehet vain ryyppäs meidän rahat korttia lyödessä ja hedelmäpuut kuivui, pensaat kuoli. Jeeeee maksamme avustuksesta velkaa, hävettää.

 13. Hyvin on ihmiset nielleet tämän ”meitä on liikaa” megavalheen. Ruoasta ei olisi mitään pulaaa jos lopetettaisiin tämä globalistien pussiin pelaaminen. Ruokapulaa rakennetaan parhaillaan systemaattisesti ja se todellakin on tehokas depopulaaation keino tappaa ihmiset nälkään. Sitä ennen ihmiset on tyhmennetty ja sosiaalisesti muokattu niin uusavuttomiksi että eivät osaa tehdä itse asialle mitään. Typerillä direktiiveillä ja laeilla tehty moni asia suorastaan mahdottomaksi. Jos ruokaa ei ole Lidlin hyllyssä ja rahaa tule seinästä, kuolo korjaa. Kouluissa olisi voitu opettaa toisenkinlaisia taitoja kuten pienviljely, kasvien tunnistaminen, käsien taidot, ruoan säilöminen ja laittaminen jne jne jne.

  Kaikki maailman ihmiset mahtuisivat Teksasin osavaltioon ja jokaiselle jäisi vielä sata neliötä liikkumatilaa. Loppumaailma olisi tyhjillään. Ruokapula my arse.

  1. Mennään vaikka Lappiin. Montako ihmistä tapaat viikossa lomakeskusten ulkopuolella? Et todennäköisesti yhtään paikallista. Merkittyjen polkujen ulkopuolella ei ketään tule vastaan.

   Kouluissa ei opeteta juuri mitään kriisitilanteessa selviämisen taitoja. Joku helsinkiläinen kuolisi nälkään luonnossa, kun ei osaa viljellä, kalastaa ja metsästää. Parempi kun pysyvät kaupungissa kriisaikoina.

   1. 50-60 luvulla opetettiin henkiinjäämistaitoja; Mene pöydän alle jos ydinpommi räjähtää lähistöllä. Aino ongelma; Ydinaseita ei ole olemassakaan. Kusetuksen määrä on rajaton. Hiroshimassa ja Nagasakissa elämä palasi entiselleen parissa päivässä, ei epämuodostumia kuten ei Tsernobylissäkään, eikös se säteilyn puoliitumisaika ollut jotain tsiljoona vuotta? Luonto suorastaan kukoistaa sillä suunnalla. Arto Lauri on yksi suurimmista paskanpuhujista tässä maassa mitä tulee ydinvoimaan ja jengi fanittaa tätäkin pöljää vuodesta toiseen.

Comments are closed.