Marco de Wit 28 huhtikuun, 2022

 

Laiton Lehti ei juuri tuotteita suosittele, mutta Grandi on poikkeus.

 

Peruuttavatko feministit myös Kari Grandin?

 

 

 

Nyt Grandi-mehukaan ei enää maistu miltään, kun sitä pitää juoda suuhun sulavasta paperipillistä.

 

Miksi on pakko käyttää paperipilliä? Sitä kukaan ei tiedä. Muovipillien kieltämisessä ei nimittäin ole mitään järkeä. Tai juuri siksi. Älyttömät käskyt nimenomaan alistavat ja nöyryyttävät ihmiset aivottomiksi lampaiksi.

 

Muovipillien kieltämisessä ei ole mitään järkeä myöskään siksi, ettei muovimukeja, muovilusikkoja, jne. ole kielletty.

 

 

 

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

6 thoughts on “Muovipillin mysteeri

  1. Älyttömät käskyt nöyryyttävät ihmiset lampaiksi juuri näin. Mikä on älyttömyyden huippu? Asepalvelus.

  2. Tässä olisi Suomen puunjalostukselle taas kunnon markkinapaikka: Paperiset roskasäkit !!

    Minä muistan pikkupoikana noita roskasäkkejä sekä paperinarua, oli paperilakanoita ja paperihousuja. Niin että ei kun linjat taas vaan lämpimiks ja selua polttamaan.

  3. Hyvä artikkeli! Voisit kuitenkin perehtyä aiheeseen sen verran että lukisit sen muovipillit kieltävän direktiivin ennen kuin julkaiset iltapaska-tasoisia virheellisiä väittämiä.

  4. Muovista liukeaa ihmiselimistöön erittäin pieniä mikropartikkeleita, jotka kerääntyvät kumulutiivisesti kehoon niin, että muovi pitoisuuksua on löytynyt ihmisverestäkin.

    Kaikkein pahinta tämä on vauvaiästä lähtien myrkyttyminen. Lisäksi tämä vaikuttaa lasten aivojen kehittymiseen. Eli kaikki muovipullot, mukit, lautaset ja aterimet olisi viisasta korvata joko lasisilla ja puisilla.

    Aivan kuten Rooman valtakunnan asukkaat käyttivät lyijystä valmistettuja ruokalautasia. Silloin ei ollut vielä tietoutta lyijyn myrkyllisyydestä ihmiselle. Tuolloiset roomalaiset hankkivat itselleen pikku hiljaa lyijymyrkytyksen, joka johti kuolemaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*