Marco de Wit 28 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mikko Kemppe:

 

Jaksossa käsittelimme kysymyksiä kuten: Mitä tämä laki käytännössä tarkoittaisi? Minkälaisia mahdollisia vaikutuksia sillä olisi? Mitä mieltä Tapio laista on?

 

Muuttuisiko tämän lain myötä koko käsitys sukupuolesta? Kuinka pitkälle ihmisen itsemääräämisoikeus ulottuu?

 

Mistä voit tietää milloin joku kokee itsensä mieheksi tai naiseksi? Olisiko mahdollista, että laki voisi kenties myös loukata joidenkin itsemääräämisoikeutta?

 

Mitä tarkoitetaan termillä transfoobikko? Ja paljon muuta.

 

Mitä mieltä sinä olet? Jos tykkään Kempen podcastin keskusteluista tai näet esim. tämän keskustelun tärkeänä, tykkää, jaa, kommentoi ja keskustele.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Oletko mies vai nainen? Uusi translaki, mistä on kysymys? – Tapio Puolimatka

  1. Sukupuoli on ilmoitusasia. Jos tulee hankaluuksia, kannattaa ilmoittaa olevansa nainen, vaikka väliaikaisesti Sukupuolta voi jokainen itse vaihtaa lennosta. On tämä liberaali demokratia Hieno järjestelmä. Jokainen saa määritellä itsensä miten haluaa.

  2. Eikös se ole ihan selvä. Tranfoobikko on henkilö jolla on fobia/fobioita epänormaalien sukupuolen arvostelijoita kohtaan. Siitähän se on johdettu.

  3. No, ei hirveäpiä vaikutuksia, pitäisi sitä ainakin omaa kehoaan saada määrätä ja jos on eri mieltä avaa oven valtiolliselle pakottamiselle, ja ei muuta. Logiikka on joskus hyvä paniikissakin muistaa, Tapionkin. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*