31 thoughts on “Päivän video: Joukkotuhoase

  1. Ukrainan esinahattoman natsihallinnon kannattaisi pitää se pää kiinni. Nimittäin Venäjä tutkii ja selvittää nyt Ukrainan massiivisia sotarikoksia, kuten naton biolaboratioita ja kansanmurhaa!

   Sotavankien marssittaminen on hyvä asia. Toivottavasti marssille saadaan ne yli 500 kiinni jäänyttä ulkomaalaista palkkasoturia!

   Tietenkin on välttämätöntä, että komentaja Kadyrov on paikalla iloisten ja urheiden tsetseenien kanssa. Ilman urheaa Kadyrovia Mariupolin siivoaminen olisi ollut lähes mahdotonta!

   Toivottavasti Azovstalin tehtaaseen pudotetaan lähiaikoina FOAB! Nimittäin sitten tehtaan alla piileskelevillä azovin valenatseilla ja lapsisotilailla tulee hikiset oltavat!!!

   1. Mitä se sovinisti ja putinisti oikein höyryää. Oletko jo siirtynyt kohti itää toivottaman venäjän ”armeijan” tervetulleeksi Suomeen? Varo vain, se venäjän tulo jää vain haaveeksi ja sinä joudut naurunalaiseksi. Minä en tiennytkään, että muslimi kadyrov on jättänyt ympärileikkauksen tekemättä samoin kuin tsetseenisotilaat ovat esinahallisia. Minua huvittaa tällaiset kommentit, joita hetkinen tuvan nurkasta heittelee. Ei niillä ole mitään arvoa.

    1. No niin, tulihan se sieltä. Sen lisäksi, että olet venäjävihamielinen, niin olet myös islamofoobikko. Eikö hävetä?!!

     Ei Venäjää tarvitse vihata tai rakastaa. Venäjä on rajanaapuri, jota täytyy vain sietää. Ei muuta.

     Jos vihaat Venäjää, niin miksi et muuta vaikkapa Britteihin tai Jenkkeihin? Sieltä se tämän päivän venäjäviha kumpuaa.

     Komentaja Kadyrov pitää Al-quaidaa ja Isisiä roskaväkenä ja tämän lisäksi komentaja Kadyrov on kitkenyt homosaation pois omasta valtakunnastansa. Onko komentaja Kadyrov oikeassa vai väärässä?

     Mielestäni Suomeen tarvitaan Kadyrovin kaltaisia rohkeita jakestäviä johtajia!

     1. Niin tarvitaan Johtajia, miehiä,, eikä Paineen alla itkuun murtuvia laihoja Kassatytteleitä.

    2. Tuo putinistiksi leimaaminen on jo vanhanaikaista. Vittuillessani ryhdynkin kohta putinistiksi, käy päinvastoin kuin Jussipoju haluaa.

     Sama kävi rokotteiden kohdalla. Moni jätti k-piikit uhallaan ottamatta kun hallituksen akat niitä suosittelivat. Protesti on aina paikallaan, ihan periaatteenkin takia. Ei tässä mitään laumasieluisia lampaita olla.

     Sama Natonkin kohdalla. Järkisyyt ja johtaville idiooteille ja lampaille vittuilu on syynä, miksi Nato saa painua Suomesta helvettiin.

    3. Kehen sinä sitten luotat?

     Ilmeisesti kahteen rikollisjärjestöön EU ja NATO, joiden kanssa vehtaaminen on jopa pahempaa kuin sota YKSIN Venäjän kanssa!!!

     Sen minkä länsi valehtelee Venäjästä. Se on vain TOTUUS heistä itsestään!!!

     Patolginen valehtelija olettaa, että kaikki muutkin valehtelevat päivät pitkät. Ja kun tätä jatkat tarpeeksi kauan. Totuus lakkaa olemasta, eikä millään muillakaan moraalisäännöillä ei ole enää mitään merkitystä. Kuten esim. Bill Gates ja Mark Zuckerberg.

 1. Ja nyt sosiaalinen mediakin on käytännössä jonkun yhden megayrityksen hallussa, joka päättää mitä näet ja mitä et näe! Venäjän Vkontakte ja RT tuovat vähän kilpailua, mutta yllätys yllätys, RT sensuroitiin koko länsimaailmasta, aivan totaalisesti! Vain Natolla ja sionistipankkiireilla on oikeus levittää uskomatonta roskaa mediassa, sosiaalisessa mediassa ja netissä.

  1. Yle kuuluu puoluemafian hallintaan, jota johtaa joku antijumala Klaus Schwab tai joku sveitsiläinen tsyskowictsky. Z-porukkaa kuitenkin, kuten koko Z-sukupolvi ja Venäjän hyökkäysarmeija. Varokaa kaikkia ts- tai z-jengejä.

   1. Niin mitkä yritykset? Jos niitä on kuusi niin ei pitäisi olla edes teille liian vaikeaa selvittää.

     1. Joo, arkistoinnissa olisi parantamisen varaa. Kirjoitan juttuja vain inspiksellä enkä jaksa arkistoida, koska se vie aikaa eikä olisi hauskaa. Lisäksi kuitenkin sählään hajottamalla tietokoneen tai sittenp polpo vie sen, tms. Menetin jo tuhat videotakin, kun youtube sensuroi enkä ollut niitä jaksnaut arkistoida. Toisaalta tärkeintä on, että vähitellen suuri kuva tulee koko ajan tarkemmaksi.

     2. Ymmärrän. Ei sinulla varmaan olisi aikaakaan sellaiseen kun duunit, lapset ja muut tärkeät velvollisuudet varmasti painavat päälle. Sitten vielä menestyvänä poliitikkona kiirettä pitää.

 2. Kyllä mutta se myös tarkoittaa sitä, että tiettyjä ihmisiä pitää teloittaa niin julkisesti kuin massanakin

 3. Ai jaa. Otsikko antoi olettaa, että kyse on MEDIASTA.

  Musk ostaa kohta kaikki mediayhtiöt ja tappaa kaiken JULKISEN sananvapauden. Hänen väitetään olevan yksi antikristuksista. Joidenkin mielestä Puti on toinen nykyään elävistä anti-jeesuksista

  1. Jos tapat muutaman, olet rikollinen murhaaja. Jos tapat satoja miljoonia kuten eräs tietty ryhmä, jonka nimeä ei saa sanoa, mutta kaikki tietävät mikä ryhmä, se on vain tilasto.

   1. Kerro ihmeessä mikä ryhmä on tappanut satoja miljoonia. Minä en tiedä ja odotan innolla mitä koetat syöttää totuutena.

    1. Aiheesta ei voi täällä keskustella eksplisiittisesti, koska se johtaisi lehden sulkemiseen ja suuriin tuomioihin. Varmasti tämän tiedät, joten vain yllytät. Banni on nyt lähellä.

     1. Minua bannisi kiinnosta vaan faktat. A) Väite sadoista miljoonista kuolleista on vale B) sinulla ei riitä ammattitaitoa bannaamiseen, vaihdan nimimerkkiä ja postiosoitetta, tarvittaessa laitan vaihtuvan ip: päälle.

    2. Väitetään et kommunismi on aiheuttanut miljoonien, ehkä satojen miljoonien ihmisten kuolemat. Otapa esim. Stalinin vainot, Kiinan kulttuurivallankumous, Pohjois-Korean nälkäkuolemat, Pol Pot Kambozhassa sekä lisäksi useat dodat joita kommunismi on aiheuttanut. Vastaus on kommunistit.

     1. Kyllä kaikki tietävät mikä ryhmä. Islamisti ja jihadistiryhmät, nälkäkuolemat jne. kaikki siihen päälle. Ruumisluku vain kasvaa ja kiihtyy koko ajan.

      Oikea Nimetön ei ole vain suvakki, vaan joku mielisairas, jonka tarkoituksena ei ole edes esittää suvakkien mielipiteitä, vaan ainoastaan herjata ja provosoida. Väittely tällaisen mielisairaan ihmisen kanssa on yhtä turhan kanssa.

     2. Jep. Olen mielisairas koska en usko aivan uskomattomia satuja joita nämä sivut tarjoavat. Olisi mielenkiintoista kuulla kumman puoleen alan ammattilaiset kääntyisivät, mutta suvakki tosiaan en ole vaikka koetatte aika ajoin sellaiseksi leimata.

 4. Ainoa tapa miten amerikkalaiset, britit ja tietty ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa, mutta kaikki tietävät mikä ryhmä, voivat jatkaa orjuutustamme on uhata aseilla ja mm. pakottaa ottamaan siru. Siihenhän tämä on menossa kovaa vauhtia.

 5. Vihollisellamme ei ole muuta vaihtoehto kuin pitää valtaa terrorilla, vainolla ja aseilla. Rahaeliitin globalistihallinto on todellisuudessa hyvin heikko ja on koko ajan lähellä sortumista.

 6. Ihmiset tietää jo mutta koska siihen liittyy maaginen J alkava taikasana niin ohjelmoidut aivot sammuvat kun kuulevat tuon sanan

 7. Erittäin hyvä video!

  TV koki ensihetkensä 1930-luvun alussa Saksassa. Sen syntyhistoria ja maailmaantulo oli yhtä viaton kuin syntynyt ihmislapsikin.

  Lyhyissä ”ohjelmiossa” oli klassista musiikkia, laulua, runonlausuntaa ja lyhyitä balettiesityksiä.

  Kuvan laatu oli nykymittapuussa kauhea ja äänikään ei ollut kummoinen, mutta yhtä kaikki se riitti naulitsemaan ihmiset tuijottamaan sitä missä vain oli mahdollisuus nähdä vilauksenkin tuosta uudesta ihmekeksinnöstä!

Comments are closed.