Marco de Wit 29 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten maailman rikkain mies osti Twitterin ja lupasi lisätä sananvapautta.

 

Elon Musk poistaa nälänhädän maailmasta?

 

 

Musk on pitänyt lupauksensa! Eilen useat bannissa olleet henkilöt ilmoittivat voivansa taas twiitata vapaasti.

 

Tässä yksi lista:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Ei tietysti pidä innostua liikaa. Silti pari hurrausta pitää Muskille antaa, koska on LISÄNNYT sananvapautta, vaikka tuskinpa hän tulee sitä oikeasti palauttamaan. Tähän viittaa myös hänen todella omituinen taustansa ja tiiviit yhteydet tiettyyn erittäin vaaralliseen porukkaan. Tai useampaankin porukkaan. Tähän viittaa Muskin äiti, joka näkyy alla olevassa kuvassa.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Elon Musk avasi Twitter-vankilan ovet!

 1. Musk on rikollinen joka vaihtoi vain firmansa arvottomia osakkeita johonkin jolla pääsee isojen poikien kerhoon oikeasti mukaan. Fiksu siirto

  1. Muskin bisnesura on nousujohteinen. Yhtään väärää siirtoa ei ole tehnyt. Omaisuus kasvaa koko ajan. Aina on osannut olla kärjessä ja rakentamassa oikeaan aikaan oikeassa paikassa tulevaisuutta. On tuo erikoista.

   Pahat kielet väittävät, että välit isään ovat huonot tai llemattomat. Papparainen olisi kuulemma huhujen mukaan pannut raskaaksi 42 vuotta nuoremman sijaistyttärensä.

 2. Toivottavasti on vapaampi edes kun aikasempi eikä joudu yhtäkkiä mielipuoliseen sensuuripsykoosiin niinkun DuckDuckGo.

  1. Etenkin kun Ukrainassa kävi jo selväksi, että bunkkerit ja muut maanalaiset pakopaikat eivät kestä pommitusta. Jossain Uudessa-Seelannissa voi eliitti vielä tänään tietenkin sikailla ja pakoilla oikeutta ihan rauhassa bunkkereissaan, mutta miten huomenna tai ensi vuonna? Voiko kansaa pitää rokotusterrorissa kymmeniä vuosia bunkkerista käsin? Entä jos dollari ja sen alisteiset paskarahat menettävät arvonsa, voiko sittenkin vielä palkata jotain saastaisia YK-joukkoja polttamaan ihmisten kasvot irti säteilyaseilla ja tuhoamaan kuulon äänipyssyillä, kuten sielläpäin on ollut kiva leikkiä, vai loppuuko jossain vaiheessa rahat, taikka ihmisten motivaatio tappaa toisiaan eliitin puolesta?

   Ei paljon pelota joku shwab, gates, työmies putkonen, halla-aho, musk, kolomoisky tai muut ”valitut” (miksi ne muuten näyttävät aina lässähtäneiltä paskakasoilta, vaikka kuvittelevat olevansa parempia kuin me ”hyönteiset”? Hmm?) ilman palkattuja tappajiaan.

 3. Elon Musk on mukana 3D mRNA rokotebusineksissa ja haluaa linkittää kaikkien aivot Mainframeen ja AI:hin. Toooosi kiva kaveri, meidän puolella selkeesti ja globalisteja vastaan. Ihmiset jotka kutsuvat itseään ”heränneiksi” fanittavat tätä luopiota, kuten myös Trumppia. Mikä kognitiivinen dissonanssi muka?

  ”Tesla CEO Elon Musk tweeted Thursday that the electric carmaker had signed on with CureVac to make portable molecular RNA printers—what Musk appeared to refer to as ”RNA microfactories” (Uutinen vuodelta 2020)

 4. Jaahas taas uusi”jumala” ja elon musk vie nälänkin maailmasta? Oho on se…päivän pari niin dewittu itkee jo kuinka pettynyt, lampaat perässä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*