Marco de Wit 29 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti oli ensimmäinen, joka ennusti uusien vapausmielisten puolueiden, kuten Vapauden Liiton syntymisen. (Siis ilman mitään sisäpiirin tietoa. Se vaan oli loogista.)

 

Laiton Lehti oli myös ensimmäinen, joka ennusti Vapauden Liiton saavan valtavasti persuloikkareita ympäri Suomea. Tämäkin ennustus tehtiin ilman mitään sisäpiirin tietoa. Se vaan oli loogista sen jälkeen, kun perussuvakismin ja himonatottamisen aloittaneet persut ilmoittivat olevansa valmiita vihreään siirtymään, idänkaupan lopettamiseen ja Suomen nuukkaamiseen.

 

Laiton Lehti ennusti massaloikkaukset siitä huolimatta, että se on vuodesta toiseen valittanut persujen jäsenten olevan kaikista johtajauskollisimpia ja orjallisimpia puolueen jäseniä. Persujen puoluekokouksissakaan yksikään persu ei koskaan uskalla kritisoida puoluejohtoa (tai edes äänestyskoneita) sanallakaan.

 

Mikä on persujen ÄO? Selittää natsipassin ja äänestyskoneet?

 

 

 

Toisaalta oli kuitenkin selvää, että orjamaisuudestaan huolimatta monet persut eivät tule kestämään Purran piikittävää viherfeminismiä, Putkosen äänestyskoneita, Tynkkysen pridetystä ja Halla-ahon nuukkauslinjaa.

 

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

Jossain menee raja ja se on nyt ylitetty. Reilusti.

 

 

Kuvassa linkki Savon Sanomiin

 

 

Mielenkiintoista, että loikkarit ovat antaneet yllättävän älykkään selostuksen. Siinä nimenomaan mainitaan persujen

 1. Vihertyminen
 2. Myrkkypiikit
 3. Sotahulluus

 

(EU, euro, pridetys, pedoafgaanit ja äänestyskoneet jäivät mainitsematta, mutta kolme akuuteinta syntiä sentään mainittiin. Onhan se törkeää, että ensin kielletään vapaa hengittäminen, sitten vielä pumpataan täyteen myrkkyjä ja jos säilyt hengissä, niin nuukkaus vielä päälle.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Kuopion persuista massaloikkaus Vapauden Liittoon!

 1. Jussi Halla-aho tosiaan ihan oikeasti kertoo nyt avoimesti, että meidän pitää saattaa loppuun YK:n Agenda-suunnitelma, ajaa koko yhteiskunta käytännössä kivikaudelle jne. ja kaikki kuluttaminen pitää vetää täysin nollaan, joka ei tietenkään edes koske rahaeliittiä itseään, mutta on tärkeintä, että tavalliset ihmiset eivät omista mitään ja heillä ei ole enää mitään oikeuksia yhtään mihinkään.

   1. Jos ei nyt heti, niin pitää ottaa huomioon ettei jumala tee tilinpäätöstä aina huhtikuussa. Jumalalla on äärettömästi aikaa. Kyllä Jussiakin vielä muistetaan.

    1. Toolamuudiin ruotsissa on aina osattu vedota. Sielläkin on massaherääminen alkanut.

     Ehkä jopa Jussille suodaan paikka Jumalan klubissa kun joutuu tulevina vuosina kärsimään massiivisesti

   2. Nyt onkin nimimerkki Aimo Mies jo modenakin. Käykkö nää oikeesti Marco rakas ittes kanssa keskustelui tääl

    1. Kirjota harhailija kohtaan Website jotain niin saat myös itsestäsi ”moden” eli nimimerkin linkitetyn harmaaksi.

     1. Emme mieti. Mieti ennemmin mikset voi julkaista mielipiteitäsi omalla nimellä. Akkamaista touhua.

     1. Mitä se nimi vaikuttaa kommenttien sisältöön? Tai naama? Oletko jokin naamastalukija tai hevoskuiskaaja?

     2. On helvetin noloa kommentoida omia kommentteja eri nimimerkillä ja puhua itsestään kolmannessa persoonassa. Jos on tarpeeksi sakia tyyppi kuten sinä taidat olla niin tämäkin on sitten vissiin ihan allright?

     3. Todella imartelevaa, että näet minut joka puolella. Tosin se ei sinua imartele, mutta tuo suvakeille niin yleinen sekopäinen paranoija varmasti huvittaa monia lukijoita.

  1. Halla-ahot, marinit ja stubbit luulevat kuuluvansa tulevaisuudessa siihen osaan väestöä, jonka ei tarvitse ottaa rokotteita, olla gps-valvonnassa tai antaa omistuksiaan pois :D

 2. Tuskin monikaan persu on vieläkään perillä heidän äänestyskoneistansa, jos sitä ei kädestä pitäen heille näytä.

 3. Hieno logo. Joukkopakoa tapahtuu persuista kiihtyvällä vauhdilla. Tervemenoa perussuvakit viiden edustajan puolueeksi. Ette sillä porukalla mene jallitukseen.

  Ainoa riski on, että sota ehtii tulla tai joku muu rajoitustilanne, niin ei voi ek- vaaleja pitää, ei ehkä ikinä. Eliitti jo kyselee ulkomaisilta herroiltaan, kuinka ek-vaalit järjestellä peruutetuksi.

  Uusimman muutamalle sadalle osoitetun gallupin mukaan kaksi kolmasosaa kannattaa Matojäsenyyttä ja tukikohtien perustamista. Ei niille merkitse mitään itsenäisyys. Nuo ovatkin sitä porukkaa, jotka eivät omista mitään, paitsi velkaa.

  1. Vaalimenestyksellä ei ole mitään merkitystä pääseekö joku puolue hallitukseen. Kaikki riippuu siitä mitä korruptiopuolueet keskenään sopivat. Ja niin kauan kun vaaleissa äänestetään vain ihmisistä eikä asioista niin eliitti pystyy määrittelemään kaiken mieleisekseen keskenään varsinkin kun heidän yli satavuotiaat korruptiorinkinsä pysyvät aina elossa, koska niillä on taloudellinen ylivoima, vain niille mitataan kannatusta, vain ne saavat ”haastaa” toisiaan ja niiden äänestäminen vieläpä periytyy sukupolvelta pitkän toiselle vuosisatasesta historiasta johtuen.

 4. Tiedotteesta puuttuu elinkeinovapaus, mikä käytännössä tarkoittaa yrittämisen vapautta. Suomi on ollut kauan yrittäjävihamielinen maa, ja näyttää siltä että tiedotteen laatijat duunarihekumassa ovat tahallaan jättäneet pois tämän elintärkeän vapauden. Yrittäjä tekee usein montaa eri työtä. Mutta yrittäjältä, varsinkin pienyrittäjältä puuttuu kokonaan taustavoimien tuki.

  Koronarajoitukset ajoivat monet yrittäjät taloudelliseen ahdinkoon ja monet joutuivat lopettamaan yritystoiminnan.

  Mutta duunareilla on varaa lakoilla paperitehtaalla jonka seurauksena arviolta 200 miljoonan euron taloudelliset menetykset.

  Työriitoja ja muuta riitelyä on niin paljon koska suomalaiset eivät osaa neuvotella ja tulla vastaan.

 5. Miten Suomen maanpetturihallinto kuvittelee suomalaisten sotivan Naton puolesta? Totta kai Nato sekaantuu myös Suomen sisäpolitiikkaan, vainoaa sodan vastustajia ja oppositiota saadakseen ihmiset kannattamaan sotaa! Naton liittouma on tehnyt tätä samaa jo kymmeniä vuosia. Heille sotien ja rahaeliitin vastustajat ovat vihollisia.

 6. Persujohdon Nato-kiima, sotahulluus, epärehellisyys, teeskentely ja suvakkius on jollain aivan hullulla tasolla. En olisi voinut ikinä kuvitella tällaista.

 7. Kaikista tärkeintä olisi laittaa nyt holdille Suomessa vihreä siirtymä ja todeta yhdessä että on todellinen vaara että meidän vapaudet ja oikeudet menetetään.
  Tai se mitä niistä on jäljellä.

  Miksi kukaan haluaa rajoittaa liikkumisen vapautta, varsinkin kun koko maailman autokanta on varsin nopeasti muuttumassa siten ettei enää tule mitään päästöjä.

  Vaikuttaa siltä että globaalit rikolliset ovat sopineet elintarvikepulasta ainakin sen perusteella miten paljon on esim ruuan tuotantolaitoksia tuhottu.

  Suomi ei yksin pärjää sotilaalliselle suurvalta Venäjälle. Yksin Suomella ei ole uskottavaa puolustusta. Mikäli Venäjä tekee strategisen suurhyökkäyksen, Suomen sotilaalliset resurssit kuluu nopeasti loppuun, eikä ole mitään huoltovarmuutta silloin. Vaikka ulkomaat yrittäisivät lähettää Suomelle aseapua, sen perille saaminen olisi vaikeaa. Maailman vahvimman puolustusliiton jäsenenä Suomen mahdollisuudet selviytyä hengissä itsenäisenä kansakuntana ovat paremmat kuin jäädä yksin suurvalta Venäjän kanssa.

  1. Venäjä ei voi miinoittaa Itämerta, niiden omat öljylaivat seilaavaat Koivistosta valtamerelle. Paitsi jos lopettavat öljynviennin kokonaan länteen.

   Parempi, jos länsi ei lopeta öljynostoa Venäjältä. Jos Venäjä lopettaa kaupallisen laivaliikenteen Itämerellä niin sitten he voivat sulkea Itämeren miinoitteilla, jos länsi edelleen jatkaa veren kaivamista kansan suonista.
   Sitten loppuu ruoan tulo Suomeen ja kaupankäynti ulkomaille.

   Eikös EU jäsenyys turvaa vapaan liikkuvuuden ja kaupankäynnin. Se oli lupaus.

   Sota siitä vielä tulee muuallekin kuin Ukrainaan.

  2. Jos vihaat omaa kansaasi ja olet maanpetturi, niin haluat rajoittaa oman kansasi oikeuksia, vapauksia ja edellytyksiä selviytyä. Se on ainoa selitys Halla-aholle, Purralle, CIA-operaattori Putkoselle ja muille.

 8. Hienoa!

  Nämä itse persujen lähdöt puolueesta ovat tärkeitä. Se rohkaisee muita vastaavassa asemassa ja omaa Jaakobin painiaan käyviä persuja lähtemään laivasta JONNE rotat juoksevat!!!

  Vaikka puolueen ”ulkopuolelta” (ei vars. jäseniä) tuleekin kehotuksia läh6teä huitsin nevadaan mokomasta valheiden pesästä. Ei se merkitse samaa kuin puolueen aktiivien ”kytkimen nosto”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*