2 thoughts on “Päivän Jenspa

 1. Eiks kotona ole opetettu ettei ihmisiä saa soitella sormella.

  Mutta… Jos minä käsken sinua osoittamaan minua sormella ja sanomaan ”sinä”. Sitten käsken sinua osoittamaan itseäsi sormella ja sanomaan ”minä” niin mihin osoitat? Rintakehään. Miksi? Jos osoitat itseäsi äähän ja sanot ”minä”. Tai osoitat itseäsi polveen ja sanot ”minä” niin ei edes tunnu samalta kui rintakehään osoittaminen. Mistä se kertoo???

 2. Alvin Stardust harrasti samaa 1970-luvulla.

  Oi noita leveitä lahkeita ja suuria paidan kauluksia.

  Ja mikä kaikkein tärkeintä: Kekkonen hiihti ja rokkasi!!!

  Itse en katso naisessa hänen sormenpäätään. Jos vain katsoo sitä (sormenpäätä). Silloin on jotain pahasti vialla.

  Toki moottoripyörä voi aiheuttaa hajontaa näkökenttään – ymmärrettävästi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*