22 thoughts on “Päivän kuva: Maskimania

  1. Luulin ettei desinfiointiaineella katujen suihkimista voita älyttömyydessä mikään, mutta leluhyllyn eristäminen on ainakin todella raukkamaista.

 1. Ei voi ku ihimetellä tätä maskitouhua:
  Otakfä tämän hof-dofin kfakovan makkafalla vai juuffomakkafalla
  MITÄ?
  Otakfä tämän hof-dofin kfakovan makkafalla vai juuffomakkafalla
  MITÄ! en kuullu viäkää
  Otakfä tämän hof-dofin kfakovan makkafalla vai juuffomakkafalla
  SANO NY VIÄ KERRAN!

 2. USA määräsi
  Saksan pidättäytymään Venäjä-sanktioiden toimeenpanosta aina siihen asti kunnes USA:n seuraavat vaalit on pidetty.
  – US Asks Germany to Hold Off on Russian Energy Sanctions Until Midterm Elections
  – https://archive.is/CHnoy

  Aiheeseen liittyy myös se, että Venäjällä toimivat amerikkalaisomisteiset yhtiöt saavat ostaa sanktioituja raaka-aineita toiminnan ja voittojen turvaamiseksi, mutta eurooppalaisomisteiset eivät.
  – Jos voittoja ei voida kotiuttaa, käytetään ne sabotaasitoimintaan Venäjän sisällä.

  Zelenskin
  mukaan Euroopan valtioiden, etenkin Saksan johtajat pitää viedä Nürnbergiin kansanmurhasta syytettynä.
  – kertoo samainen sivu.

  «Jos venäläiset syyllistyvät sotarikoksiin, jopa kansanmurhaan, se, joka toimittaa Venäjälle näitä verisiä [energia]rahoja, on syyllinen samaan sotarikokseen.»

  1. Ameriikalaiset isot maatalousyhtiöt harjoittavat maataloutta vuokraviljelijöinä Venäjällä. Miksi tästäkään ei kerrota monopolimedioissa?

 3. Roskaväen
  luokka tulee nousemaan (ja me joudumme taistelemaan sitä vastaan). Kertoo Schwabin äänitorvi Yuval Noah Harari.
  – The Useless Class – Yuval Noah Harari: Workplace Automation & the ”Useless Class
  – https://archive.is/0ZjIR

  – Tulee olemaan «uusi massiivinen hyödytön luokka, jolla ei ole sotilaallista tai taloudellista hyötyä, eikä siksi poliittista valtaa», hän totesi.

  – WEF:n jäsenten tavoin Hitler uskoi, että yhteiskunnan joukossa oli ihmisluokka, joka vain kulutti, mutta ei tuottanut.
  – «Hyödyttömät syöjät.»

  1. Selvä todiste mitä porukkaa nuo ovat. Itse tuo eliitti on roskaväkeä ja HYÖDYTTÖMIÄ SYÖJIÄ. SEN LISÄKSI VAHINGOLLISIA. Tuo eliitti ansaitsee tulla itse syödyksi. He ovat vihollisia ja Baalin palvelijoita.

  2. Se on kyllä lähinnä meriitti, jos on Hararille ja muille sekoipäille hyödytön. Vielä suurempi meriitti jos on suoraastaan ”Vaarallinen”.

  1. Suvakit ovat jo mädättäneet aivonsa maskeilla ja muuttuneet eläviksi kuolleiksi eli natsizombeiksi. Taas tuossakin Z.

  2. Maskit on töitä varten, suvakit ei käy ja käyttävät vain terveyssyistä, koska suvakit ei ole terveitä, päässä viiraa ja natomadot luikertelee ylen tv:tä katsoen haukion kalana jouluSaulilla salesti. Tv ikkunasta ulos jätelavalle ja järki käteen vedä, 123 123 223 223 334 334 tahdissa, ristiaskel hyppy hyppy hyppy jokeen jarkko tamminen tai vaikka kolalla jäihin.

 4. Maskinaamojen ÄO on varmasti erittäin alhainen. Tarkoitan heitä, joiden ei ole pakko pitää rättiä naamalla työpaikan määräysten mukaan. Nauran sisäänpäin jokaisen maskinaaman nähdessäni. Iloa ja naurua siis riittää!

  1. Iloa ja naurua minullakin riittää, kun luen tuollaisia kommentteja ja sanojen perusteella sanavarastosi on aika rajoittunut. Kuljet nyt vähän jälkijunassa, maskisuositus on poistunut.

   1. Hah sinulle! Maskipakon poistuminen ei ole vaikuttanut millään tavalla orjien käytökseen. Pitävät edelleen uskollisesti maskia jopa lenkkeillessä raittiissa ilmassa. Pidä sinä omasta sanavarastostasi huolta. Itse olen moneen kertaan palkittu kirjoittaja.

 5. Kanadan uutisissa otsikko: ”UNVACCINATED MAY POSE THREAT TO VACCINATED PEOPLE, STUDY SAYS”.

  Eli rokotehaitat peitellään feikki-PCR-testin avulla Koronaksi, ja jos positiivisen testituloksen saanut on rokotettu, syy on rokottamattomien. Läpi menee ilmeisesti tämäkin, toista aalto odotellessa.

  Tämä pelleily jatkuu maailman tappiin koska virusvalheesta ja PCR-testin sopimattomuudesta diagnosointiin ei suostuta puhumaan. Terveisiä kaikenmaailman tiihosille, VKK:lle, Posi-TV:lle ja muille muka-systeemiä vastustaville pienpuolueille ja somehahmoille. Jos ei ole selkärankaa mennä ongelmien juurisyihin olette raukkapelkureita ettekä todellisuudessa edes hae ratkaisuja. Sammutatte vain tulipaloja ja keskitytte lillukanvarsiin. Herää vaan kysymys että miksi? Mikä on vaikenemisen motiivi? Todistusaineistosta ei ole pulaa.

  https://www.bitchute.com/video/ZxSL5tPY9ih0/

  1. Kyllä ihmetystä herättää vaikeneminen rokotteiden haittavaikutuksista ja feikki-PCR-testeistä. Mikä on syynä pelkoon jonka vuoksi vaietaan? Menestys vaaleissa olisi taattu jos nyt nostettaisiin kissa pöydälle ja kerrottaisiin totuus niinkuin se on kiertelemättä. Se olisi suoranaisesti velvollisuus. Vaikenemisella ei voiteta mitään loppupeleissä.

   1. Aivan. Meikäläisen ääni ainakin menisi heti sille henkilölle joka tämän virtahevon olohuoneessa toisi julki. Ei taida olla yhtäkään tarjolla joten jätän taatusti äänestämättä. Kaikenmaailman turhanlässyttäjiä riittää loputtomiin. Tiihosenkin selitys olla puhumatta aiheesta oli ”ei ne kuitenkaan usko joten ollaan hiljaa”. Raukkapaska.

 6. On­ko lää­ke­tie­de ra­sis­tis­ta sii­nä kuin ma­te­ma­tiik­ka­kin.
  – Mik­si KE­LA ei kor­vaa pop­pa­hoi­to­ja?

  Mei­dän «ke­hit­ty­vis­sä lä­hi­öis­säm­me» on pal­jon pop­pa­mie­hiä, jot­ka hel­pos­ti las­kut­ta­vat puo­len tun­nin hoi­dos­ta vii­si­kin sa­taa eu­roa.
  – Aja­tel­kaa mil­lai­nen ra­si­tus köy­häl­le yh­dek­sän lap­sen mie­li­sai­raal­le äi­dil­le sel­lai­nen hoi­to on it­se omas­ta pus­sis­ta mak­saa, kun vie­lä jo­kai­nen lap­si­kin on sään­nöl­li­ses­ti vie­tä­vä po­pan vas­taa­no­tol­le.

  Tä­mä­kin esi­mer­kin ta­paus on vas­ta siel­tä lie­vem­mäs­tä pääs­tä.
  – Mo­ni jou­tuu tur­vau­tu­maan tu­han­nen ja kah­den­kin tu­han­nen eu­ron hoi­toi­hin säi­ly­äk­seen sil­tä hä­pe­äl­tä, jon­ka ran­tees­ta kat­kais­tu kä­si ai­heut­taa sii­nä so­si­aa­li­ses­sa ym­pä­ris­tös­sä, jos­sa hän jou­tuu elä­mään.

 7. Oleellisinta kuitenkin on se, että koronan kiusalla ja koko korona sadistisella kidutuksella pois on rajattu nyt esim. lasten lelut pois teipein. Ja vain siksi, että jonkin mielettömyyden takia, joka liittyy koronaan ihmisiltä on riistetty oikeus kyseisiin tuotteisiiin – ei muusta – kuin silkasta vittuilusta!!!

  Aikuisten tuotteista, esim. kodinkoneet ovar HARAM! kuten myös jotkin joka päiväiset ”hienokkeet” niin miehille kuin naisillekin!!!

  Edellinen on suoraan itse saatanasta!!! Eikä mistään muusta!!!

  Kuinka aikuiset ihmiset voivat olla noin alistuvaisia????!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*